Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Christian Austen

Christian Austen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Smultronstället 3, null, Klippans kommun
  • Tor 1 aug kl 16:00

Smultronstället 3

Villa
Klippans kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
2 595 000 kr
143 m²
5 rum
1 211 m² tomt

Välkommen till denna trevligt renoverade 1,5-plansvilla som ligger belägen i det natursköna fritidsområdet Ljung. Här erbjuds bland annat ett stilrent med kök med braskamin som hänger samman med vardagsrummet i en öppen planlösning, 3–4 sovrum och stor altan med spabad. Trädgården är en lättskött tomt med robotgräsklippare och uppfarten är stor nog för alla dina bilar inkl. dina gästers! Här finns även en carport med plats för ytterligare 2 bilar inkl. en elbilsladdare, en hundgård och inhägnad tomt på baksidan. Området är en idyllisk plats som erbjuder något för alla, bland annat vacker natur med fina promenadstråk, pool, bastu, festlokal samt lekplats. Välkommen på visning!

  • Plus
Äljalt 4412, Röke, Hässleholms kommun

Äljalt 4412

Villa
Röke, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
1 095 000 kr
70 + 24 m²
3 rum
1 132 m² tomt

Välkomna till Äljalt 4412 i natursköna och rogivande område. Fantastiskt läge i naturen men med närhet till Hässleholm och Helsingborg. Vinterbonat fritidshus där ni erbjuds två sovrum, stort vardagsrum, kök med matsalsdel samt badrum. Carport, SPA-bad, stort trädäck och ett otroligt uterum. Det här är ett guldställe för naturälskaren och den som vill komma ifrån storstaden. Samfällighet för V/A samt väghållning, inflyttningsklart omgående. Natur & fritid, nära till Bälingesjön och Vedema strövområde. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Järnvägsgatan 25B, Perstorp, Perstorps kommun
  • Budgivning pågår

Järnvägsgatan 25B

Lägenhet
Perstorp, Perstorps kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
475 000 kr
79,6 m²
3 rum
vån 0/4
3 924 kr/mån
5 967 kr/m²

Välkommen till denna trevliga bostadsrätt med en boyta på 80 kvm. Med en luftig planlösning och tre rum ger denna bostad gott om plats för vardagslivet. Området runt bostaden erbjuder lugn och ro med närhet till allt du behöver i vardagen. Den främsta fördelen med denna bostadsrätt är att den har baksida på markplan med egen uteplats, vilket ger en bekväm uteplats att njuta av så fort vädret tillåter. Med denna bostad får du möjlighet att bo på ett praktiskt och bekvämt sätt, nära till det mesta. Föreningen har gjort en relining år 2021. Välkommen!

  • Uteplats
Leons väg 4, Västra Torup, Hässleholms kommun

Leons väg 4

Fritidshus
Västra Torup, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
2 995 000 kr
90 + 70 m²
3 rum
3 269 m² tomt

Välkommen till denna idylliska bostad vid Svenstorpssjön. Boyta på ca 90kvm, en gäststuga med jacuzzi och en generös tomt på hela 3269 kvm. Här finns gott om utrymme för trädgårdsarbete, egna projekt via verkstaden & ekonomibyggnaderna samt en fantastisk utsikt över Svenstorpssjön Detta hem erbjuder en mysig eldstad för sköna kvällar och en lantlig atmosfär som ger en lugn och avstressande miljö. Utanför dörren väntar en vacker natur med sjön inom räckhåll och möjlighet till härliga promenader och picknickar vid vattnet. Fiber indraget och betalt, carport, integrerat garage till huset med direkt anslutning in, flertal ekonomibyggnader, uteplatser och mindre båt som ingår i köpet. Välkomna!

  • Uteplats
Köpmangatan 15B, Perstorp, Perstorps kommun

Köpmangatan 15B

Lägenhet
Perstorp, Perstorps kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
475 000 kr
108 m²
4 rum
vån 2/3
4 616 kr/mån
4 398 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt belägen i Perstorp. Här erbjuds en rymlig fyrarumslägenhet med en boyta på 108 kvadratmeter. Bostaden är belägen på andra våningen av tre i Brf Syrenen Perstorp, en förening med anor från 1957. I närområdet finner du vackra grönområden och promenadvänliga gator, perfekt för avkoplande kvällspromenader. Perstorp erbjuder också närhet till skolor, affärer och andra bekvämligheter, vilket gör det till en idealisk plats för dig som söker en lugn och trivsam boendemiljö. Bostadsrätten har fyra rum och är optimal för den som söker gott om utrymme att trivas i. Med en välplanerad planlösning och en trivsam atmosfär är detta ett perfekt hem för dig att skapa nya minnen i. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
Järnvägsgatan 27B, Perstorp, Perstorps kommun
Järnvägsgatan 27B, Perstorp, Perstorps kommun, bild 2
Järnvägsgatan 27B, Perstorp, Perstorps kommun, bild 3

Järnvägsgatan 27B

Lägenhet
Perstorp, Perstorps kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
350 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 273 kr/mån
6 306 kr/m²

Välkomna till Järnvägsgatan i Perstorp tillhörande BRF Hästskon. Central och renoverad lägenhet på tredje våningen med närhet till byn. Egen balkong, fräsch och stilren WC samt härligt kök. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Hantverkaregatan 2A, Perstorp, Perstorps kommun
Hantverkaregatan 2A, Perstorp, Perstorps kommun, bild 2
Hantverkaregatan 2A, Perstorp, Perstorps kommun, bild 3

Hantverkaregatan 2A

Lägenhet
Perstorp, Perstorps kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
495 000 kr
109,9 m²
4 rum
vån 3/3
6 580 kr/mån
4 504 kr/m²

Nu har ni möjlighet att förvärva en rymlig 4:a i den populära Brf Laxen! Denna bostadsrätten bjuder på tre sovrum, ett vardagsrum två badrum samt ett ljust och modernt kök med ett fint parkettgolv. En familjevänlig lägenhet med närhet till centrum, kommunikation och natur. Välkommen på visning!

  • Premium
Eddagatan 1, Perstorp, Perstorps kommun

Eddagatan 1

Villa
Perstorp, Perstorps kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
2 195 000 kr
158 m²
6 rum
1 108 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en 1,5 plans villa belägen på hörntomt på Eddagatan 1 i Perstorp! En bostad i toppskick med smakfulla renoveringar och genomgående högstandard. Trevlig planlösning med väl tilltagna ytor för hela familjen. På 158 kvm erbjuds bl a stort vackert kök, rymligt vardagsrum med vedeldad spis och 3 sovrum. Utöver detta finns ett fristående garage, asfalterad uppfart och en stor trädgård med inglasat uterum och uteplats. Garage med två stora rum, perfekt till gästhus, gym, kontor eller förvaring. Attraktivt läge i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till naturen men också Perstorps centrum. En bostad som lämnar väldigt lite kvar att önska, missa inte att boka er på visningen. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Midgårdsgatan 34, Perstorp, Perstorps kommun

Midgårdsgatan 34

Villa
Perstorp, Perstorps kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
830 000 kr
104 m²
4 rum
5 776 kr/mån

Välkommen till denna 4-rumslägenhet belägen i Perstorp. Här erbjuds en bostadsrätt i Riksbyggen Brf Tor från år 1990 med en boyta på 104 kvadratmeter. Bostaden har en härlig uteplats samt tillgång till garage för bekväm parkering. I närområdet finner du vacker natur och samtidigt närhet till centrums bekvämligheter. Om du gillar att vara nära grönområden och samtidigt ha allt du behöver inom räckhåll är detta perfekt för dig. Boendet erbjuder en harmonisk atmosfär och möjligheten att skapa ditt eget personliga utrymme. Ta chansen att flytta in i denna trivsamma bostad! Välkommen!

  • Plus
  • Uteplats
Rökevägen 17 A/B, Västra Torup, Hässleholms kommun
Rökevägen 17 A/B, Västra Torup, Hässleholms kommun, bild 2
Rökevägen 17 A/B, Västra Torup, Hässleholms kommun, bild 3

Rökevägen 17 A/B

Villa
Västra Torup, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
2 895 000 kr
245 + 88 m²
9 rum
2 499 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad med en boyta på 245 kvm med 88 kvm biyta samt 82 kvm garage och en tomt om hela 2499 kvm. Huset är uppdelat i två ingångar, varav varje del har eget kök, flertal sovrum samt egen tillgång till den vackra trädgården. Möjligheten att göra allt till en stor bostad är enkel. Här får du verkligen ett hem fyllt med karaktär och lantlig charm. Här har du även bekvämligheten av stort dubbel garage. Området runt bostaden erbjuder en fridfull atmosfär med vacker natur och närhet till skog och mark. Denna bostad är perfekt för den som uppskattar det lugna livet och söker en plats att kalla hemma i en naturskön miljö. Beläget på ca 45 minuters avstånd till Helsingborg, 1 h från Malmö och 15 minuter från Hässleholm. Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Fasanvägen 5F, Perstorp, Perstorps kommun

Fasanvägen 5F

Lägenhet
Perstorp, Perstorps kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
195 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
4 355 kr/mån
3 362 kr/m²

Välkommen till denna mysiga 2-rumslägenhet belägen i populära Riksbyggen Brf Perstorpshus nr 3 från 1959. Den ljusa lägenheten har en boyta på 58 kvadratmeter och ligger på tredje våningen i en trevåningsfastighet. Här finns en härlig balkong där du kan njuta av härliga stunder utomhus. Perstorp erbjuder närhet till vacker natur och bekvämligheter såsom mataffärer och restauranger. Föreningen är välskött och har en trevlig gemenskap. Med endast en kort promenad når du grönområden perfekta för långa promenader eller löprundor. För den som gillar att vara aktiv finns även möjligheter till olika fritidsaktiviteter i närområdet. Välkommen!

  • Balkong
Köpmangatan 15A , Perstorp, Perstorps kommun

Köpmangatan 15A

Lägenhet
Perstorp, Perstorps kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
375 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1/3
2 298 kr/mån
6 881 kr/m²

Tillfälle! Ljus tvårummare i populära Brf Syrenen med låg månadsavgift på endast 2 298 kr/månad! Här får du ett trevligt boende på första våningen med kök/matplats, sovrum, badrum samt vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. Välkommen på visning!

  • Balkong
Bärnstensvägen 10, Perstorp, Perstorps kommun

Bärnstensvägen 10

Villa
Perstorp, Perstorps kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
1 095 000 kr
145 m²
6 rum
442 m² tomt

Nu har ni chansen att förvärva en välplanerad och hemtrevlig villa med en lättskött tomt! Belägen på ett lugnt område nära förskola och fritidsanläggningar gör den till ett utmärkt boende för barnfamiljen. Här får ni dessutom flertal sovrum, två stora vardagsrum samt garage. Välkomna!

  • Uteplats
Bäckavägen 2B, Perstorp, Perstorps kommun

Bäckavägen 2B

Villa
Perstorp, Perstorps kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
1 895 000 kr
147 m²
5 rum
317 m² tomt

Välkomna till denna lättskötta och hemtrevliga villan på Bäckavägen 2B. Genomgående fint skick och med bra välplanerad planlösning. En bostad som passar många och med många tilltalande detaljer så som sociala ytor, störa fönster med mycket ljusinsläpp, original parkett m.m. 147 kvm fördelas på 1,5 plan och ger plats för 5 rum och kök. Stensatt uppfart med samt en carport. Insynsskyddad och mysig trädgård på baksidan lättskött gräsmatta och påkostad uteplats. Perfekt beläget på lugnt och tryggt område med närhet till det mesta. Nyrenoverat kök, nyinstallerade fönster, renoverad trädgård samt uppvärmning via fjärrvärme. Välkomna på visning!

  • Balkong
Torggatan 13B, Perstorp, Perstorps kommun

Torggatan 13B

Lägenhet
Perstorp, Perstorps kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
245 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/3
3 472 kr/mån
5 444 kr/m²

På centralt läge erbjuds nu denna ljusa tvårummare på första våningen! Här får du en fräsch lägenhet som rymmer en välkomnande hall, vardagsrum med utgång till balkong, badrum med tvättmaskin, kök och sovrum. Måste ses - välkommen på visning!

  • Balkong
Allegatan 6B, Perstorp, Perstorps kommun

Allegatan 6B

Lägenhet
Perstorp, Perstorps kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
295 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 557 kr/mån
5 413 kr/m²

Fräsch och välskött 2a belägen på Allegatan 6B! Välplanerad planlösning med en boarea på 54,5 kvm som fördelas på ett stort vardagsrum, kök och sovrum. Du bor bekvämt på första våningen och med närhet till centrum och dess utbud av livsmedelsbutiker, restauranger och tågstation. Hemtrevlig lägenhet som är fint iordning och helt inflyttningsredo. Varmt välkomna med er intresse anmälan!

Hässleholmsvägen 81, Perstorp, Perstorps kommun

Hässleholmsvägen 81

Villa
Perstorp, Perstorps kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
995 000 kr
145 + 50 m²
4 rum
1 469 m² tomt

Välkomna till detta härliga stora hus med stort garage med närhet till till väg 21. Ni erbjuds möjligheten att förvärva denna bostad med vattenburen uppvärming via Luft/vatten, kommunalt V/A och möjlighet att sätta prägel på ert egna boende. Garage om ca 70 kvadratmeter. Välkomna!

  • Uteplats
Fasanvägen 6B, Perstorp, Perstorps kommun

Fasanvägen 6B

Lägenhet
Perstorp, Perstorps kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
235 000 kr
66,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 641 kr/mån
3 534 kr/m²

Välkomna till en 3:a på första våningen centralt i Perstorp! Närhet till centrum, skolor och vacker natur samt kommunikationer. Föreningen har installerat fiber. Stambyte 2019-2020 vilket innebär ett helt nytt kaklat och klinkat badrum med dusch. Vi ses på visningen!

Torggatan 11B, Perstorp, Perstorps kommun

Torggatan 11B

Lägenhet
Perstorp, Perstorps kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
350 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 032 kr/mån
7 071 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva en tvårummare på centralt läge! Här får du en ljus och fräsch lägenhet om 49,5 kvm som rymmer en välkomnande hall, vardagsrum med utgång till balkong, badrum, kök och sovrum. Måste ses - välkommen på visning!

  • Balkong
Strandböke 8:56, null, Hässleholms kommun

Strandböke 8:56

Tomt
Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
125 000 kr
1 167 m² tomt

Välkomna till härliga och natursköna Strandböke! Ni erbjuds möjlighet att erhålla en fantastisk trevligt tomt med möjlighet att bygga ett härligt fritidshus för att komma ifrån storstaden eller varför inte permanent flytta ut till naturen. Vatten kopplas in via den gemensamma vattenbrunnen, detta finns förberett längst tomtgräns. Avgiften till samfälligheten är i nuläget 1.050 kr/år. I denna avgift ingår vatten från föreningens brunn, vägunderhåll, snöröjning. Koppling av vatten samt avlopp bekostas av köpare. Avlopp krävs enskilt avlopp via 3-kammarbrunn alternativt via minireningsverk. Det finns möjlighet att ansluta din fastighet i Strandböke till fibernätet. Kostnaden att ansluta sig är samma för alla, 19000 kr i engångsavgift samt 995 kr för köp av utrustning för att kunna ansluta till fibernätet (kundnod). Mer information kring föreningen finns : http://strandboke.se/almen%20info/galleriet.html Välfungerande område mitt ute i naturen, perfekt för den som önskar bygga sitt drömboende.

Tonvägen 2, Perstorp, Perstorps kommun

Tonvägen 2

Villa
Perstorp, Perstorps kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
1 995 000 kr
108 + 112 m²
4 rum
1 225 m² tomt

Denna villa om totalt 2 plan på Tonvägen 2 på perfekt läge i ett mysigt bostadskvarter i Perstorp! Svårslaget läge med fåtal grannar i direkt anslutning och en av dem bästa adresserna i byn. Har har du 108 kvm boarea + 112 kvm inredd källare att förvärva. Denna vackra villan från 1974 i stilren mexisten har 4 rum och kök och är en perfekt familjebostad med garage, egen uppfart. Genomgående renoverat med nybyggt garage med direkt anslutning till huset, nytt kök, nytt badrum samt alla ytskickt. Välkomna!

  • Plus
  • Uteplats
Torggatan 11B, Perstorp, Perstorps kommun

Torggatan 11B

Lägenhet
Perstorp, Perstorps kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
250 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 016 kr/mån
4 950 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet, med genomgående ljusa ytskikt, om 2 rum och kök samt balkong i härligt läge. Våning 2 så bor du på 50,5 välplanerade kvm på andra våningen centralt i Perstorp. Närhet till livsmedel och natur. Populär HSB förening ett stenkast från stationen i Perstorp som tar er enkelt till Helsingborg och Hässleholm. Välkomna att anmäla intresse redan idag!

  • Balkong
Fasanvägen 6A, Perstorp, Perstorps kommun

Fasanvägen 6A

Lägenhet
Perstorp, Perstorps kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
275 000 kr
66,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 765 kr/mån
4 135 kr/m²

Välhållen 3a på andra våningen på Fasanvägen i Perstorp. Hemtrevlig lägenhet med vältilltagna ytor och i genomgående fint skick. Balkong, fullutrustad kök, fräscht badrum och centralt läge med närhet till livsmedelsbutiker och tågstation. Flertal ytskikt är renoverade och föreningen har genomfört stambyte 2019. Välkomna på visning!

  • Balkong
Hässleholmsvägen 43, Perstorp, Perstorps kommun

Hässleholmsvägen 43

Villa
Perstorp, Perstorps kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
995 000 kr
138 + 69 m²
6 rum
1 049 m² tomt

Välkommen till Hässleholmsvägen 43! Här hittar du en en underhållen funkisvilla med dubbelgarage som ligger på en lättskött tomt. Denna charmiga villa med tre våningsplan erbjuder en trevlig planlösning med stora sällskapsytor där hela familjen kan samlas. Med ett nyinstallerat värmesystem i luft/vatten har denna bostad även förmånliga driftskostnader. Anmäl intresse till mäklaren idag!

  • Balkong
  • Uteplats
Fasanvägen 4C, Perstorp, Perstorps kommun

Fasanvägen 4C

Lägenhet
Perstorp, Perstorps kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
395 000 kr
97,5 m²
4 rum
vån 2/4
7 282 kr/mån
4 051 kr/m²

I centrala Perstorp hittar vi denna 4a om nästan 100 kvadratmeter och belägen på andra våningen. Bostaden erbjuder kök, vardagsrum med utgång till balkongen och hall med goda förvaringsmöjligheter. Perfekt läge med närhet till centrums utbud men i ett lugnt område gör detta till ett bekvämt boende med stora möjligheter. Varmt välkomna att boka visning!

  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 34