Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Filip Hällefors

Filip Hällefors

Om mig

Jag är driven, målinriktad person som drivs av att hitta lösningar. Genom att skräddarsy bostadsförsäljningen efter dina önskemål och behov ska du få bästa möjliga upplevelse och resultat. Mitt mål är att överträffa dina förväntningar och att du ska känna dig trygg genom hela processen. Jag strävar efter att du som kund blir så nöjd att du blir en återkommande kund hos oss på Fastighetsbyrån.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Backslingan 7, Vinslöv, Hässleholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Backslingan 7

Villa
Vinslöv, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
1 595 000 kr
99 + 127 m²
4 rum
1 048 m² tomt

Nu kan vi presentera detta enplanshus med källare på Backslingan 7. Här erbjuds stora ytor för umgänge, tre sovrum, kök, garage ,stora gräsytor och mycket mer. Huset ligger med närhet till motionsspår och skogsområde med cykel- och gångväg till skola och sporthall. Välkomna att höra av er vid intresse!

Långgatan 6, Sösdala, Hässleholms kommun

Långgatan 6

Villa
Sösdala, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
995 000 kr
117 + 97 m²
6 rum
1 379 m² tomt

Välkommen till denna väl omhändertagna bostad med sex rum i Sösdala. Med en boyta på 117 kvadratmeter och en tomt på 1379 kvadratmeter finns gott om plats att trivas på. Byggåret är 1909, vilket ger en charm och karaktär som är svår att motstå med många bevarade originaldetaljer. En större garagebyggnad ger utrymme för såväl bil som husvagn eller varför inte husbil. Det centrala läget gör att allt du behöver finns inom bekvämt avstånd. Nära till både butiker, service, skola och kommunikationer. Med en placering längre in på tomten omges huset av gräsmatta, grusgångar och möjligheter till odling. En idyllisk känsla på bekvämt avstånd till centrum, perfekt för den som vill ha det bästa av två världar. Med sex rum finns det gott om plats för hela familjen eller för den som önskar arbetsrum och förvaringsmöjligheter. Ta chansen att bli ägare till denna pärla till bostad i Sösdala – vi ser fram emot att visa dig ditt nya hem!

  • Plus
Västerbogatan 5D, Hässleholm - Fredentorp, Hässleholms kommun

Västerbogatan 5D

Lägenhet
Hässleholm - Fredentorp, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
950 000 kr
66,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 650 kr/mån
14 286 kr/m²

Välkomna till Västerbogatan och välskötta HSB Brf Midgård! Nu finns möjligheten att förvärva en trivsam och välskött trea med promenadavstånd till det mesta så som matvarubutiker, natursköna Hässleholmsgården och Hässleholms centrum. Bostaden erbjuder ett fräscht kök, 2 sovrum, badrum är kaklat och renoverades i samband med föreningens stambyte, samt ett rymligt vardagsrum med balkong. Här bor du med en attraktiv avgift vilket inkluderar såväl Tv som bredband. Välkomna att anmäla ert intresse!

  • Balkong
Åkervägen 16, Tormestorp, Hässleholms kommun

Åkervägen 16

Villa
Tormestorp, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
2 595 000 kr
103 m²
5 rum
1 036 m² tomt

På lugna Åkervägen 16 kommer snart ett välrenoverat hus med stilrena ytskikt, färger och materialval. Här har gjorts en totalrenovering av tvättstuga och badrum samt installation av solceller. Ett ljust och välskött boende där det bara är att flytta rakt in. Varmt välkomna att kontakta oss vid intresse!

  • Uteplats
Backsläntsgatan 5A, Hässleholm - Väster, Hässleholms kommun

Backsläntsgatan 5A

Lägenhet
Hässleholm - Väster, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
1 100 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/3
6 079 kr/mån
14 103 kr/m²

Nu finns möjligheten att flytta in i en trevlig trea på Backsläntsgatan på populära väster! En lägenhet som under de senaste åren fått renoverat badrum, kök och golv. Här bor du på familjärt område med närhet till både skola och förskola, matvarubutiker, Hässleholms centrum och centralstationen med goda förbindelser till bland annat Malmö, Köpenhamn, Helsingborg och Stockholm. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Virvelvägen 10, Tyringe, Hässleholms kommun
  • Budgivning pågår

Virvelvägen 10

Villa
Tyringe, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
1 395 000 kr
85 + 75 m²
1 147 m² tomt

Välkommen till Virvelvägen 10! Här välkomnas ni till en välskött rustik 1,5 plansvilla med solceller på taket samt en stor och härlig trädgård med trädäck i söderläge. Välplanerat boningshus med fyra sovrum och bra förvaringsmöjligheter. Perfekt för er som letar ett lättskött boende som är inflyttningsklart! Varmt välkomna att höra av dig!

Lunnahöja 6103, Hässleholm, Hässleholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lunnahöja 6103

Fritidshus
Hässleholm, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
875 000 kr
64 + 38 m²
2 rum
2 003 m² tomt

Välkommen till Lunnahöja 6103! Ett mysigt fritidsboende i idylliska Lunnahöja med vidsträckt utsikt över härlig natur och mindre än 20 min till stan. På den sluttande tomten finns det fem byggnader som erbjuder en flexibel användning utefter behov. Här ges det möjlighet att sätta din prägel då visst renoveringsbehov finns. Huvudbyggnad med sovrum, vardagsrum, kök med förvaringsmöjligheter i källarplan. En sidobyggnad med toalett (mulltoa), dusch och bastu. Gäststuga med sovrum samt duschutrymme. Friggebod samt vedbod med förvaringsmöjligheter. Varmt välkomna!

Visar alla 7