Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Filip Hällefors

Filip Hällefors

Om mig

Jag är driven, målinriktad person som drivs av att hitta lösningar. Genom att skräddarsy bostadsförsäljningen efter dina önskemål och behov ska du få bästa möjliga upplevelse och resultat. Mitt mål är att överträffa dina förväntningar och att du ska känna dig trygg genom hela processen. Jag strävar efter att du som kund blir så nöjd att du blir en återkommande kund hos oss på Fastighetsbyrån.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Isakstorp 2704, Tyringe, Hässleholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Isakstorp 2704

Villa
Tyringe, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
950 000 kr
80 m²
6 rum
1 500 m² tomt

Denna charmiga sommarvilla i sköna Isakstorp, med anor från 1830-talet, erbjuder hela fem sovrum och har mycket av original-attributen bevarade. Bostadshuset har under 2018 fått både nytt tak och avloppssystem. Med en generös tomtyta på 1500 kvadratmeter finns det gott om plats för odling och umgänge. Det lantliga läget ger lugn och ro samtidigt som det ligger 9 min från mataffär, service och vårdcentral. Perfekt för den som önskar ett sommarhus med riktigt stor potential att göra det till sitt. Välkommen att upptäcka denna pärla tillsammans med oss!

Finlandsgatan 4B, Tyringe, Hässleholms kommun

Finlandsgatan 4B

Lägenhet
Tyringe, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
370 000 kr
67,7 m²
3 rum
vån 3/3
4 558 kr/mån
5 465 kr/m²

Välkommen till Finlandsgatan 4B Prisjusterat! Nu finns det möjligheten att förvärva denna trea i en populär förening med härlig utemiljö. Två sovrum tilltagna, kök, badrum, vardagsrum med utgång till inglasad balkong i västläge. Här ges möjlighet att sätta sin egen prägel på bostaden då det finns behov av uppfräschning av äldre ytskikt. Välskött förening där bland annat stambyte, fönsterbyte och byte av tak är genomfört samt fiber är installerat. Välkomna på visning!

  • Plus
Åkervägen 16, Tormestorp, Hässleholms kommun

Åkervägen 16

Villa
Tormestorp, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
2 595 000 kr
103 m²
5 rum
1 036 m² tomt

På lugna Åkervägen 16 kommer snart ett välrenoverat hus med stilrena ytskikt, färger och materialval. Här har gjorts en totalrenovering av tvättstuga och badrum samt installation av solceller. Ett ljust och välskött boende där det bara är att flytta rakt in. Varmt välkomna att kontakta oss vid intresse!

  • Uteplats
Hovdalavägen 75, Tormestorp, Hässleholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hovdalavägen 75

Villa
Tormestorp, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
1 250 000 kr
85 m²
3 rum
3 934 m² tomt

Välkommen till denna trevliga bostad belägen i Tormestorp. Med en boyta på 85 kvadratmeter och tre rum erbjuder detta charmiga hem en harmonisk atmosfär för både vardagsliv och avkoppling. Med två mysiga sovrum och en mysig eldstad kan du skapa din egen fristad här. Området runt Tormestorp bjuder på vacker natur med gröna omgivningar, perfekt för långa promenader och frisk luft. Med en stor tomt på 3934 kvadratmeter har du gott om utrymme att njuta av utomhusaktiviteter och tystnad. Med närhet till naturen och en bekväm livsstil är detta hem perfekt för den som vill koppla av och komma bort från stadens stress och jäkt. Välkommen att upptäcka allt detta charmiga bostad har att erbjuda!

  • Uteplats

Visar alla 4