Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Filip Hällefors

Filip Hällefors

Om mig

Jag är driven, målinriktad person som drivs av att hitta lösningar. Genom att skräddarsy bostadsförsäljningen efter dina önskemål och behov ska du få bästa möjliga upplevelse och resultat. Mitt mål är att överträffa dina förväntningar och att du ska känna dig trygg genom hela processen. Jag strävar efter att du som kund blir så nöjd att du blir en återkommande kund hos oss på Fastighetsbyrån.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Backsläntsgatan 5A, Hässleholm - Väster, Hässleholms kommun
  • Lör 20 apr kl 14:00

Backsläntsgatan 5A

Lägenhet
Hässleholm - Väster, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
1 100 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/3
6 079 kr/mån
14 103 kr/m²

Nu finns möjligheten att flytta in i en trevlig trea på Backsläntsgatan på populära väster! En lägenhet som under de senaste åren fått renoverat badrum, kök och golv. Här bor du på familjärt område med närhet till både skola och förskola, matvarubutiker, Hässleholms centrum och centralstationen med goda förbindelser till bland annat Malmö, Köpenhamn, Helsingborg och Stockholm. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Virvelvägen 10, Tyringe, Hässleholms kommun
  • Budgivning pågår

Virvelvägen 10

Villa
Tyringe, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
1 395 000 kr
85 + 75 m²
1 147 m² tomt

Välkommen till Virvelvägen 10! Här välkomnas ni till en välskött rustik 1,5 plansvilla med solceller på taket samt en stor och härlig trädgård med trädäck i söderläge. Välplanerat boningshus med fyra sovrum och bra förvaringsmöjligheter. Perfekt för er som letar ett lättskött boende som är inflyttningsklart! Varmt välkomna att höra av dig!

Lunnahöja 6103, Hässleholm, Hässleholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lunnahöja 6103

Fritidshus
Hässleholm, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
875 000 kr
64 + 38 m²
2 rum
2 003 m² tomt

Välkommen till Lunnahöja 6103! Ett mysigt fritidsboende i idylliska Lunnahöja med vidsträckt utsikt över härlig natur och mindre än 20 min till stan. På den sluttande tomten finns det fem byggnader som erbjuder en flexibel användning utefter behov. Huvudbyggnad med sovrum, vardagsrum, kök med förvaringsmöjligheter i källarplan. En sidobyggnad med toalett, dusch och bastu. Gäststuga med sovrum samt duschutrymme. Friggebod samt vedbod med förvaringsmöjligheter. Varmt välkomna!

Visar alla 3