Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Fredrik Carlsson

Fredrik Carlsson

Om mig

Fastighetsmäklare i Hässleholms kommun med inriktning mot villor, bostadsrätter samt fritidshus. Jag är en mäklare med stort driv och engagemang, där mina målsättningar är att i varje affär överträffa mina kunders förväntningar samt att mina kunder ska vara så pass nöjda att de känner att de vill rekommendera mig för sina nära och kära. Därför ska ni inte tveka att låta mig hjälpa er att genomföra just er bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Trossgatan 11, Finja, Hässleholms kommun

Trossgatan 11

Villa
Finja, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
890 000 kr
86 + 113 m²
6 rum
1 028 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade bostad belägen i Finja precis utanför Hässleholm. Här finns gott om plats för hela familjen att trivas. På entréplan finns kök med öppning mot vardagsrum med matplats, badrum samt tre sovrum, på ovanvåningen finns ytterligare två sovrum. Praktiskt garage med gott om plats. Området erbjuder lugn och ro samt närhet till natursköna promenadstråk och grönområden. Perfekt för den som uppskattar naturen och dess möjligheter men även smidig access till stadens bekvämligheter och service. Välkomna på visning

Mannarp 2387, Hästveda, Hässleholms kommun

Mannarp 2387

Fritidshus
Hästveda, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
895 000 kr
70 + 10 m²
3 rum
4 015 m² tomt

Välkommen till detta mysiga hem med naturen utanför dörren. Här kan du koppla av och umgås med vänner och familj. Bostaden erbjuder stora sällskapsytor och en härlig charm med kaminer som bevarats i gammeldags stuk. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Vångavägen 11, Bjärnum - Bjärlången, Hässleholms kommun

Vångavägen 11

Villa
Bjärnum - Bjärlången, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
950 000 kr
96 + 96 m²
4 rum
1 143 m² tomt

Trevlig 1-plansvilla med källare på en lugn gata i Bjärnum. Här bor ni med närhet till skola, förskola, livsmedelsbutik och bra kommunikationer med tåg. Bostaden ger plats för hela familjen med tre sovrum och stora umgängesytor i båda planen. Välskött trädgård med altan där våren och sommaren kan spenderas i lugn och ro. Välkomna på visning!

Stattenavägen 3B, Hässleholm - Stattena, Hässleholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Stattenavägen 3B

Radhus
Hässleholm - Stattena, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
1 995 000 kr
116 + 20 m²
5 rum
682 m² tomt

Missa inte detta charmiga boende med ett fantastiskt läge! Nu ges möjligheten att förvärva detta hemtrevliga och välplanerade parhus, perfekt beläget i centrala Hässleholm! Bostaden erbjuder 5 rok fördelat på 116 kvadratmeter. Utöver ett bra boende erbjuds du bekvämligheter som carport, förråd, uterum, uteplats och en mysig välskött trädgård. På populära Stattena bor du i ett familjevänligt område med gångavstånd till skolor, Österås idrottsplats och centrum. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Dalsjö 228, Bjärnum, Hässleholms kommun

Dalsjö 228

Villa
Bjärnum, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
695 000 kr
79 + 50 m²
3 rum
1 842 m² tomt

1,5-plansvilla med källare, stor potential på naturskönt läge utanför Bjärnum. Bostaden har tre rum varav två stycken sovrum på ovanvåningen, stor altan på baksidan av bostaden. Garage med samlingslokal och bastu. Stor tomt på 1842 kvm med stora gräsytor. Varmt välkomna till Dalsjö 228.

Lillaskog 2082, Vinslöv, Hässleholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lillaskog 2082

Gård/Skog
Vinslöv, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
4 300 000 kr
130 + 42 m²
4 rum
21,8 ha tomt

Nu har ni möjlighet att förvärva Lillaskog 2082, en jordbruksfastighet med fantastisk utsikt, som i klart väder sträcker sig flera mil. En trevlig fastighet med bra arrondering som består av cirka 8ha åker, 7ha bete och 7ha skog. Åkermarken är samlad på ena delen av fastigheten där även byggnaderna ligger. Skog och betesmarker blandas om vartannat och används idag till största del som bete. Skogen består huvudsakligen av bok och ek men även inslag av andra lövslag. Jakträtten tillfaller köparen på tillträdesdagen. Viltslag i området är bl.a. dovhjort, vildsvin och rådjur. Varmt välkomna

Stavshult 4215, Verum, Hässleholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Stavshult 4215

Villa
Verum, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
825 000 kr
96 + 64 m²
5 rum
2 713 m² tomt

1,5-plansvilla med stor potential på naturskönt läge mellan Vittsjö och Verum. Entréplan erbjuder en större entré, kök med matplats, badrum, vardagsrum och ett rum som kan användas som sovrum. En trappa upp finns en större hall med balkong samt tre rum som kan användas som sovrum. Solceller installerade med beräknad produktion på ca 8000 kWh/år. På den stora tomten finns även en byggnad som rymmer förråds-del, garage samt carport för två bilar. Varmt välkomna till Stavshult 4215!

Björkliden 26, Hässleholm - Väster, Hässleholms kommun

Björkliden 26

Villa
Hässleholm - Väster, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
2 350 000 kr
96 + 90 m²
6 rum
1 019 m² tomt

Välkomna till Björkliden 26 och denna trevliga tegelvilla på populära Väster. Inbjudande baksida med uteplats och pool samt stor gräsmatta. Entréplan erbjuder stort ljust vardagsrum, kök med matplats, badrum samt två sovrum. En trappa ner kommer man till gillestugan, i källaren finns även två sovrum, ett badrum, tvättstuga samt förråd. Nytt tak från 2014 och solceller från 2022. Varmt välkommen på visning

  • Plus
  • Uteplats
Badhusgatan 16, Bjärnum, Hässleholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Badhusgatan 16

Villa
Bjärnum, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
775 000 kr
81 + 89 m²
5 rum
895 m² tomt

På en härlig hörntomt centralt i Bjärnum välkomnas ni till Badhusgatan 16. Trevligt bostadshus i 1,5-plan med flera sovrum och härliga sällskapsytor. Trädäck i söder där sommardagarna kan avnjutas i lugn och ro. Stor och härlig tomt. Här bor ni med gångavstånd till så som förskola, skola, mataffär och tågstation mm. Varmt välkomna!

Södra vägen 11B, Bjärnum, Hässleholms kommun

Södra vägen 11B

Lägenhet
Bjärnum, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
260 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 480 kr/mån
5 049 kr/m²

Mitt i centrala Bjärnum med närhet till butiker och tågstation kan vi nu erbjuda er denna tvåa! Belägen på våning två hittar ni denna tvåa med balkong. Lägenheten erbjuder ett kök med plats för ett mindre matbord, vardagsrum med balkong, sovrum samt badrum med badkar. Här bor du i en välskött förening som genomfört många renoveringar de senaste åren och som har bra månadsavgift. Välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

  • Balkong
Tallgatan 10A, Bjärnum, Hässleholms kommun

Tallgatan 10A

Villa
Bjärnum, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
2 295 000 kr
118 + 140 m²
5 rum
1 061 m² tomt

Tillfälle att förvärva en nyrenoverad villa som sticker ut från mängden på trevligt område i Bjärnum med närhet till idrottsplats samt lekplats. Fastigheten har de senaste åren genomgått en total förändring, men ny trädgård med plattsättningar, nya uppfarter, nytt förråd samt stora renoveringar på bostaden. Helt nytt tak, nya fönster samt nya ytskikt inomhus. Ett hus att bara flytt rätt in i. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 11