Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Fredrik Carlsson

Fredrik Carlsson

Om mig

Fastighetsmäklare i Hässleholms kommun med inriktning mot villor, bostadsrätter samt fritidshus. Jag är en mäklare med stort driv och engagemang, där mina målsättningar är att i varje affär överträffa mina kunders förväntningar samt att mina kunder ska vara så pass nöjda att de känner att de vill rekommendera mig för sina nära och kära. Därför ska ni inte tveka att låta mig hjälpa er att genomföra just er bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skogsstigen 2, Hästveda, Hässleholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Skogsstigen 2

Villa
Hästveda, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
695 000 kr
104 + 37 m²
4 rum
1 012 m² tomt

Välkomna till Skogsstigen 2 och denna enplansvilla i Hästveda. Här bor du i ett lugnt område med gångavstånd in till centrum och järnvägsstation. Skogsstigen 2 erbjuder en välplanerad bostad med stor potential. Välkommen på visning

Lehult 5011, Vittsjö, Hässleholms kommun

Lehult 5011

Villa
Vittsjö, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
995 000 kr
125 + 207 m²
5 rum
1 920 m² tomt

Välkommen till denna enplansvilla med källare som ligger några minuters bilväg utanför Vittsjö. Här bor du i en lantlig avkopplande miljö med skog och ängar som din närmsta granne. En bostad med gott om yta för familjen och stor tomt för utomhusaktiviteter. Vidbyggd stor carport med flertalet möjligheter. Välkommen på visning

  • Energieffektiv
Idrottsgatan 5, Bjärnum, Hässleholms kommun

Idrottsgatan 5

Villa
Bjärnum, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
950 000 kr
116 + 168 m²
4 rum
1 291 m² tomt

Trevlig 1-plansvilla med källare på en lugn gata i Bjärnum. Här bor ni med närhet till skola, förskola, livsmedelsbutik och bra kommunikationer med tåg. Bostaden ger plats för hela familjen med tre sovrum på entréplan och stora umgängesytor på båda planen. Välskött trädgård med altan med tak där våren och sommaren kan spenderas i lugn och ro. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Ekgatan 20, Bjärnum, Hässleholms kommun
  • Tis 20 aug kl 16:30

Ekgatan 20

Villa
Bjärnum, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
1 495 000 kr
124 + 101 m²
6 rum
837 m² tomt

På en lugn gata i Bjärnum finner du detta stilfulla hem. Här får du ett trevligt boende, där entréplan och ovanvåning genomgått renoveringar de senaste åren. I källaren finner du bland annat biorum och tvättstuga. Den härliga uteplatsen ger dig möjlighet att bjuda in vänner och familj för trevliga grillkvällar under sommarmånaderna. Välkommen!

  • Plus
Vallgatan 23A, Hässleholm - Centralt, Hässleholms kommun

Vallgatan 23A

Lägenhet
Hässleholm - Centralt, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
925 000 kr
88,9 m²
3 rum
vån 1/4
5 368 kr/mån
10 405 kr/m²

Välkommen till denna fina gavellägenhet med ett utmärkt centralt läge endast ett par minuters promenad till stadskärnan och Resecentrum med dess kommunikations möjligheter. Denna 3:a är i genomgående gott skick, har fönster i tre väderstreck med härligt ljusinsläpp. Här erbjuds ett bekvämt boende en halvtrappa upp i huset med härlig balkong i söderläge. Tilltalande interiör med helkaklat badrum, trevligt kök och genomgående fina ytskikt.

  • Balkong
Markarydsvägen 6, Vittsjö, Hässleholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Markarydsvägen 6

Villa
Vittsjö, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
975 000 kr
143 + 99 m²
6 rum
1 774 m² tomt

Välkommen till denna rymliga bostad med en fantastisk sjöutsikt i idylliska Vittsjö. Här har du en boyta på 143 kvadratmeter och sex rum varav fyra sovrum. En mysig trädgård med gräsmatta och uteplats ger möjligheter för avkoppling och trevliga stunder utomhus. Här finns det helt enkelt gott om plats för hela familjen att trivas. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning!

Dalsjö 228, Bjärnum, Hässleholms kommun

Dalsjö 228

Villa
Bjärnum, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
650 000 kr
79 + 50 m²
3 rum
1 842 m² tomt

1,5-plansvilla med källare, stor potential på naturskönt läge utanför Bjärnum. Bostaden har tre rum varav två stycken sovrum på ovanvåningen, stor altan på baksidan av bostaden. Garage med samlingslokal och bastu. Stor tomt på 1842 kvm med stora gräsytor. Varmt välkomna till Dalsjö 228.

Södra vägen 11B, Bjärnum, Hässleholms kommun

Södra vägen 11B

Lägenhet
Bjärnum, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
260 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 480 kr/mån
5 049 kr/m²

Mitt i centrala Bjärnum med närhet till butiker och tågstation kan vi nu erbjuda er denna tvåa! Belägen på våning två hittar ni denna tvåa med balkong. Lägenheten erbjuder ett kök med plats för ett mindre matbord, vardagsrum med balkong, sovrum samt badrum med badkar. Här bor du i en välskött förening som genomfört många renoveringar de senaste åren och som har bra månadsavgift. Välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

  • Balkong
Tallgatan 10A, Bjärnum, Hässleholms kommun

Tallgatan 10A

Villa
Bjärnum, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
2 295 000 kr
118 + 140 m²
5 rum
1 061 m² tomt

Tillfälle att förvärva en nyrenoverad villa som sticker ut från mängden på trevligt område i Bjärnum med närhet till idrottsplats samt lekplats. Fastigheten har de senaste åren genomgått en total förändring, men ny trädgård med plattsättningar, nya uppfarter, nytt förråd samt stora renoveringar på bostaden. Helt nytt tak, nya fönster samt nya ytskikt inomhus. Ett hus att bara flytt rätt in i. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 9