Mäklare Johan Nilsson

Johan Nilsson

Om mig

Jag har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2011. Brinner för att alla kunder i alla lägen ska vara nöjda och känna ett 100% engagemang ifrån mig och mina kollegor. Jag har ett stort intresse av människor, affärer och fastigheter. För mig och kollegorna är bostadsaffären en av de största affärerna man gör i livet. Att göra alla inblandade nöjda och se en säljares glädje över att överträffat förväntningarna eller en köpares glädje över ett nytt hem är det som driver mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Trastvägen 51, Perstorp, Perstorps kommun
 • Sön 17 dec kl 14:00

Trastvägen 51

Radhus
Perstorp, Perstorps kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
1 250 000 kr
111 m²
4 rum
4 463 kr/mån
11 261 kr/m²

Här erbjuds ett mycket fint radhus på 2 - plan i en skuldfri förening! Låg avgift där det ingår VA, värme, renhållning och internet. Egen uppfart med garage samt en egen trädgård på baksidan i söderläge! Välkomna!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Exercisgatan 11, Hässleholm, Hässleholms kommun
 • Tis 12 dec kl 15:40
Exercisgatan 11, Hässleholm, Hässleholms kommun, bild 2
Exercisgatan 11, Hässleholm, Hässleholms kommun, bild 3

Exercisgatan 11

Lägenhet
Hässleholm, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
1 195 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/5
3 156 kr/mån
24 896 kr/m²

Bo med cykelavstånd till centrum och med promenad-vänliga omgivningar precis utanför dörren. En fin tvårumslägenhet med Ballingslöv-kök, balkong och ett stort sovrum med praktiska skjutdörrsgarderober. Ta chansen och förvärva en modern bostad med hög standard, byggd 2023. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Lilla Matteröd 3027, Bjärnum, Hässleholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lilla Matteröd 3027

Gård/Skog
Bjärnum, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
1 095 000 kr
90 + 65 m²
3 rum
5,5 ha tomt

Nu finns det möjlighet att köpa denna gård, lugnt beläget i skogen och med hela 5,5 hektar mark! Boningshuset har låg standard och har renoveringsbehov. Utöver huset finns ett större stall kombinerat maskinhall med högt till tak och stora ytor. Gården är lugnt belägen i naturskön miljö och passar perfekt för dig som gillar att vistas ute i naturen.

 • Plus
Drottninggatan 55, Hässleholm - Centralt, Hässleholms kommun

Drottninggatan 55

Radhus
Hässleholm - Centralt, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
1 795 000 kr
93,5 m²
3 rum
6 050 kr/mån
19 198 kr/m²

Välkommen till denna bostadsrätt i radhusform ett stenkast från centrum. Här erbjuds ett bekvämt boende om 3 rum och kök samt två badrum varav den ena renoverades 2022. Helt nymålat och nya innerdörrar med nya handtag samt nya kontakter. Bo med gångavstånd till både mataffärer, restauranger, butiker och dessutom med direkt närhet till centralstationen, perfekt för den som pendlar med tåg. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv och bredband. Boka gärna en tid för visning!

 • Uteplats
Exercisgatan 11, Hässleholm - T4, Hässleholms kommun
 • Budgivning pågår
Exercisgatan 11, Hässleholm - T4, Hässleholms kommun, bild 2
Exercisgatan 11, Hässleholm - T4, Hässleholms kommun, bild 3

Exercisgatan 11

Lägenhet
Hässleholm - T4, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
2 295 000 kr
91 m²
3 rum
vån 4/5
5 130 kr/mån
25 220 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostad på fjärde våningen med utsikt över det natursköna området kring Almaån. Ett socialt boende, om 91 kvm, med ett öppet kök, en härlig matplats, två sovrum varav ett med balkong samt badrum med dusch och tvätt-avdelning. Med trevliga promenadstråk precis utanför dörren och promenad- och cykelavstånd till Hässleholms centrum bor ni här modernt och bekymmersfritt! Missa inte chansen att förvärva ett hem utöver det vanliga!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Exercisgatan 15D, Hässleholm, Hässleholms kommun

Exercisgatan 15D

Radhus
Hässleholm, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
2 350 000 kr
108 m²
3 rum
5 352 kr/mån
21 759 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem på Exercisgatan 15D, ett elegant nyproducerat radhus som kombinerar modern bekvämlighet med stilfull design. Detta rymliga och ljusa hem om 108 kvadratmeter erbjuder en exklusiv livsstil med högkvalitativa material och smarta detaljer. Det är en plats där du verkligen kan känna dig hemma och med omtanke i varje detalj. Missa inte chansen att göra detta fantastiska hem till ditt eget. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck charmen med detta unika radhus! Välkommen!

 • Balkong
 • Uteplats
Verumsvägen 34 & Algatan 21, Bjärnum, Hässleholms kommun

Verumsvägen 34 & Algatan 21

Villa
Bjärnum, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
1 395 000 kr
129 + 67 m²
5 rum
1 572 m² tomt

En vacker och modern funkisvilla i det charmiga samhället Bjärnum. Villan är strategiskt belägen i det natursköna området Bjärnum och omges av grönska och lugn. Tomten är väl tilltagen och erbjuder gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter och avkoppling i naturen. En av höjdpunkterna i denna funkisvilla är dess energieffektiva bergvärmesystem. Bergvärmen ger ett hållbart och miljövänligt uppvärmningsalternativ, vilket gör att du kan njuta av ett behagligt inomhusklimat samtidigt som du minskar din energiförbrukning. Utöver den fantastiska bostaden har Bjärnum mycket att erbjuda. Här finns vackra grönområden, vandringsleder och sjöar där man kan njuta av utomhusaktiviteter året runt. Det finns också närhet till service och bekvämligheter som affärer, skolor och kommunikationer. Sammanfattningsvis är denna funkisvilla i Bjärnum en dröm som går i uppfyllelse för den som söker en modern och bekväm bostad i en naturskön miljö. Med sin stilrena design, rymliga interiör och energieffektiva bergvärmesystem är denna villa ett perfekt val för den moderna familjen som vill ha det bästa av både stil och hållbarhet.

 • Balkong
 • Uteplats
Vinkelgatan 2, Bjärnum, Hässleholms kommun

Vinkelgatan 2

Villa
Bjärnum, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
1 195 000 kr
98 + 130 m²
4 rum
773 m² tomt

På en lugn och familjevänliga gata välkomnas ni till denna trevliga tegelvilla i 1-plan med källare. Härlig trädgård med ett stort trädäck på baksidan där de kommande sommardagarna kan avnjutas i lugn och ro. Villan erbjuder tre sovrum på entréplan och ytterligare två sovrum och gillestuga i källaren. Nytt värmesystem!

 • Uteplats

Visar alla 8