Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Marcus Christensson

Marcus Christensson

Om mig

Att vara delaktig i hela processen, från er första tanke på att byta bostad till visning och försäljning, är fantastiskt spännande! Om ni ger mig förtroendet att hjälpa er, så kan ni räkna med personligt engagemang, hög tillgänglighet och ett resultatinriktat arbete där alla parter kan känna sig trygga genom hela processen. Mitt mål är att överträffa både säljare och köpares förväntningar, vilket ofta är synonymt med nöjda kunder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kyrkbyn 2006, Hästveda, Hässleholms kommun

Kyrkbyn 2006

Villa
Hästveda, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
795 000 kr
72 m²
4 rum
320 m² tomt

Charmig trävilla på centralt och naturnära läge i Hästveda. Villan har totalrenoverats under 2017. Både kök och badrum har renoverats av fackmän som anlitats och i samband med detta gjordes vardagsrum, hall och två sovrum. Köket och vardagsrummet har en öppen härlig planlösning med en värmande kamin vackert centrerad i rummet. Utöver de väl genomtänkta renoveringarna finns här 3 rymliga sovrum samt en extra byggnad på tomten som skulle vara perfekt som exemeplvis tonårsboende eller hobbyrum. Här här du en lättskött trädgård med mindre gräsmatta och uppfart med plats för 2 bilar. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Bergsgatan 7B, Hässleholm - Väster, Hässleholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bergsgatan 7B

Lägenhet
Hässleholm - Väster, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
775 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
3 325 kr/mån
13 839 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt belägen på första våningen på Bergsgatan 7B, Hässleholm - Väster. Med närhet till centrum och alla bekvämligheter runt hörnet är detta ett drömboende för dig som vill ha allt inom räckhåll. Här erbjuds en mysig bostad med två rum och en härlig balkong där du kan njuta av soliga dagar. Välkommen på visning !

  • Plus
Broddvägen 2, Skyrup, Hässleholms kommun

Broddvägen 2

Fritidshus
Skyrup, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
995 000 kr
55 + 5 m²
3 rum
1 200 m² tomt

Naturskönt belägen stuga i lugn och harmonisk omgivning med direkt anslutning till vackra strövområden och golfanläggningen Skyrup Golf & Hotell. Den röda stugan med vita knutar är fullutrustad och disponeras på 2 sovrum, kök och vardagsrum och erbjuder allt du behöver för ett perfekt fritidsboende. Uteplats på husets framsida samt en stor gedigen altan på baksidan, här finns gott om utrymme för både matgrupp och andra utemöblemang. Stor insynsskyddad trädgård om 1200kvm med gräsmatta och grönska. Varmt välkomna!

Finjasjö Parkväg 15B, Hässleholm - Sjörröd, Hässleholms kommun
Finjasjö Parkväg 15B, Hässleholm - Sjörröd, Hässleholms kommun, bild 2
Finjasjö Parkväg 15B, Hässleholm - Sjörröd, Hässleholms kommun, bild 3

Finjasjö Parkväg 15B

Villa
Hässleholm - Sjörröd, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
2 700 000 kr
81 + 5 m²
3 rum
389 m² tomt

Välkommen till detta hem utöver det vanliga, mitt i det attraktiva området Finjasjöpark. En spännande bostad i form av ett friköpt parhus där modern standard möter sinnesstämningen av att bo i härlig natur. Detta hem bjuder bland annat på eget förråd, egna p-plats precis framför huset samt en trivsam uteplats mitt i denna gröna oas med lummiga träd. Insidan präglas utav öppen planlösning, stilrena nordiska materialval och ett fint ljusflöde.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Matterödsgatan 22, Tyringe - Stenberget, Hässleholms kommun

Matterödsgatan 22

Villa
Tyringe - Stenberget, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
1 995 000 kr
112 + 112 m²
4 rum
1 331 m² tomt

Välkommen till Matterödsgatan 22, Här erbjuds ett välplanerad och välskött boende med lummig baksida bara ett par meter från det upplysta motionsspåret. Genom närheten till skogen har du möjlighet att njuta av lugnet och naturen utanför din tröskel. Området Tyringe - Stenberget är känt för sin charmiga karaktär och närheten till naturen. Här finns fina promenadstråk och möjligheter till friluftsliv. Nära till skolor, affärer och kommunikationer blir detta den perfekta platsen för hela familjen. Välkommen på visning!

  • Plus
Fogdevägen 5, Hässleholm - Stattena, Hässleholms kommun

Fogdevägen 5

Villa
Hässleholm - Stattena, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
2 995 000 kr
103 m²
4 rum
416 m² tomt

Välkommen till denna smakfullt nyrenoverade 1-plansvilla på populära Stattena. 103 kvm fördelade på tre sovrum, modernt öppet kök med matplats i anslutning till vardagsrummet. Villan som under året genomgått en omfattande renovering erbjuder en härlig uteplats i söderläge, öppen planlösning och med tre rymliga sovrum och två helkaklade badrum finns det gott om plats för hela familjen. Genomgående fina materialval och med nordisk touch. Detta är ett unikt tillfälle att förvärva ditt drömboende med moderna bekvämligheter. Denna bostad är perfekt för den växande familjen eller varför inte pensionärsparet som vill bo på markplan! Kontakta mäklaren för en privat visning! Marcus Christensson 0709 99 98 98

Brännerigatan 6, Tyringe, Hässleholms kommun

Brännerigatan 6

Övrigt
Tyringe, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
2 995 000 kr
863 m² tomt

På centralt läge i Tyringe erbjuds nu en mindre hyresfastighet på bekvämt avstånd till affärer, skola och tågstation. Hyreshuset som är uppfört 1948 innehåller fyra bostadslägenheter samt en lokal i bottenvåningen. Gemensam fräsch tvättstuga samt källarförråd till vardera lägenhet. Samtliga lägenheter är uthyrda vilket inbringar en årlig hyresintäkt på 258 648 kr Notera att ägarens söner hyr två lägenheter, till ett rabatterat pris, de nyttjar även lokalen i bottenplan kostnadsfritt. Kontakta mäklaren för att boka visning! Marcus Christensson 0709 99 98 98

Sagovägen 11, Hässleholm - Ljungdala, Hässleholms kommun

Sagovägen 11

Villa
Hässleholm - Ljungdala, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
1 850 000 kr
139 + 14 m²
5 rum
325 m² tomt

Varmt välkomna till Sagovägen 11- ett ljust och välplanerat boende perfekt beläget i ett lugnt och familjevänligt område! Villan erbjuder ett enkelt och lättskött boende med trevlig planlösning i fint skick. 1,5 plan disponeras på 139kvm med öppna rum och sociala ytor. Här erbjuds du även en härlig trädgård för mycket lek och avkoppling, flera förrådsutrymmen med bra förvaring och ett lättmöblerat uterum med skjutpartier i glas. Skola, förskola samt lekplats finns inom gång- och cykelavstånd och du har både garage och parkeringsplats.

  • Uteplats
Mellankullagatan 31, Hässleholm - Väster, Hässleholms kommun

Mellankullagatan 31

Villa
Hässleholm - Väster, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
2 700 000 kr
104 + 104 m²
4 rum
1 081 m² tomt

Välkommen till Mellankullagatan 31 och denna enplansvilla med källare där du bor på 104 +104 kvadratmeter. Med en öppen planlösning, 3-4 sovrum samt en stor och lättskött trädgård, uteplats med trä-däck är detta en perfekt bostad för hela familjen. Dessutom på lugnt läge med närhet till både skola och förskola. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Skolgatan 18A, Centralt, Hässleholms kommun

Skolgatan 18A

Lägenhet
Centralt, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
1 095 000 kr
66,3 m²
3 rum
vån 1/3
3 723 kr/mån
16 516 kr/m²

Tillfälle att förvärva en bostad utan trappor mitt i centrum i den populära seniorföreningen Brf Orgelbyggaren. Här välkomnas du 55+ till en gemytlig förening med mysig innergård och där möjlighet till egen garageplats finns! Bostaden har genomgående parkettgolv och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum och ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bekvämt boende utan trappor och trösklar. Attraktiv månadsavgift på 3 723 kr! Vi ses på visningen!

  • Hiss
Nygatan 50, Bjärnum, Hässleholms kommun

Nygatan 50

Övrigt
Bjärnum, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
10 000 000 kr
1 136 + 896 m²
2 153 m² tomt

16 lägenheter med bra beläggning i Bjärnum. Driftnetto på 1 114 840 kr Unikt tillfälle att förvärva fastighet med 16 lägenheter varav en är en stor källare om 820kvm. Flera lägenheter är nyrenoverade med ljusa väggar, laminatgolv och nya badrum med kakel och klinkers samt egen tvättmaskin, köken är ljusa och moderna. Kontakta ansvarig mäklare för att boka en privat visning.

  • Plus
Patrongatan , Hässleholm, Hässleholms kommun

Patrongatan

Villa
Hässleholm, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
3 995 000 kr
134 + 5,5 m²
6 rum
206 m² tomt

Välkommen till hus 9 i Magasinet. Unikt boende på Hässleholms mest attraktiva och expansiva område. Här bor ni bekvämt i nyproducerad friköpt villa med härlig utsikt över Almaån och skogsdungen precis bakom. Fastigheten har en öppen och social planlösning på entréplan och en lite mer privat del på andra våningen med inte mindre än fyra sovrum. Mindre trädgård som inte tar din tid i anspråk, men samtidigt naturnära med grönområde precis utanför tomtgränsen. Förutom det fantastiska läget erbjuds samtidigt närhet till centrum med skolor, affärer och fritidsaktiviteter. Villorna produceras av lokala och välrenommerade Reformhus, hög och modern standard i basutförandet men går att göra tillval på merparten av materialvalen. På länken nedan kan man enkelt optimera sin villa med olika tillval, här kan enkelt navigera sig framåt och se det färdiga resultatet, allt i en snygg 3D miljö. Planlösning finns även här. https://wisibel.com/c/reformhus/magasinet Tips; Vid köp av nyproducerade fastigheter kan man få låna amorteringsfritt i 5 år. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Magasinet, Hässleholm, Hässleholms kommun

Magasinet

Villa
Hässleholm, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
fr. 3 995 000 kr
134 m²
6 rum
206 m² tomt

Välkomna till detta unika boende på Hässleholms mest attraktiva och expansiva område. Här bor ni bekvämt i nyproducerad friköpt villa med härlig utsikt över Almaån och skogsdungen precis bakom. Fastigheten har en öppen och social planlösning på entréplan och en lite mer privat del på andra våningen med inte mindre än fyra sovrum. Mindre trädgård som inte tar din tid i anspråk, men samtidigt naturnära med grönområde precis utanför tomtgränsen. Förutom det fantastiska läget erbjuds samtidigt närhet till centrum med skolor, affärer och fritidsaktiviteter. Villorna produceras av lokala och välrenommerade Reformhus, hög och modern standard i basutförandet men går att göra tillval på merparten av materialvalen. På länken nedan kan man enkelt optimera sin villa med olika tillval, här kan enkelt navigera sig framåt och se det färdiga resultatet, allt i en snygg 3D miljö. Planlösning finns även här. https://wisibel.com/c/reformhus/magasinet Tips; Vid köp av nyproducerade fastigheter kan man få låna amorteringsfritt i 5 år. Observera att bilder invändigt är från ett visningshus där det finns tillval, bilderna utvändigt är digitala renderingar. Kontakta ansvarig mäklare Marcus Christensson för en exklusiv privatvisning. 0709 99 98 98 [email protected]

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 13