Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Marcus Christensson

Marcus Christensson

Om mig

Att vara delaktig i hela processen, från er första tanke på att byta bostad till visning och försäljning, är fantastiskt spännande! Om ni ger mig förtroendet att hjälpa er, så kan ni räkna med personligt engagemang, hög tillgänglighet och ett resultatinriktat arbete där alla parter kan känna sig trygga genom hela processen. Mitt mål är att överträffa både säljare och köpares förväntningar, vilket ofta är synonymt med nöjda kunder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sagovägen 11, Hässleholm - Ljungdala, Hässleholms kommun

Sagovägen 11

Villa
Hässleholm - Ljungdala, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
1 850 000 kr
139 + 14 m²
5 rum
325 m² tomt

Varmt välkomna till Sagovägen 11- ett ljust och välplanerat boende perfekt beläget i ett lugnt och familjevänligt område! Villan erbjuder ett enkelt och lättskött boende med trevlig planlösning i fint skick. 1,5 plan disponeras på 139kvm med öppna rum och sociala ytor. Här erbjuds du även en härlig trädgård för mycket lek och avkoppling, flera förrådsutrymmen med bra förvaring och ett lättmöblerat uterum med skjutpartier i glas. Skola, förskola samt lekplats finns inom gång- och cykelavstånd och du har både garage och parkeringsplats.

 • Uteplats
Vildrosvägen 3, Hässleholm - Östervärn, Hässleholms kommun

Vildrosvägen 3

Villa
Hässleholm - Östervärn, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
3 295 000 kr
101 + 134 m²
4 rum
816 m² tomt

Nu finns denna välskötta enplansvilla med källare på tilltalande tomt till försäljning. Med en grönskande allmänning som granne, närhet till lekplats och förskola finns lite kvar att önska för barnfamiljen. Bostaden i sig är en trevlig 60-talsvilla som renoverats till ett inflyttningsklart hem. Lägg därtill garage, carport och ett stort inglasat uterum. Välkomna till Vildrosvägen 3! Visning kommer ske 27/4, anmälan sker via annonsen. Möjlighet till förhandsvisning finns, kontakta ansvarig mäklare för mer info eller för att boka en visning. Marcus Christensson 0709 99 98 98

 • Uteplats
Alfavägen 28, Hässleholm - Ljungdala, Hässleholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Alfavägen 28

Villa
Hässleholm - Ljungdala, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
2 195 000 kr
140 m²
5 rum
410 m² tomt

På barnvänliga Alfavägen finns nu detta bekväma kedjehus med lättskött tomt i sydvästligt solläge! Bostaden är fördelad på 1,5-plan om 140 kvm och erbjuder badrum på båda planen, trivsam planlösning samt 3 sovrum, med möjlighet att enkelt göra ett sovrum till. Här får du ett välskött boende på ett lugnt område med närhet till lekplats och bra kommunikationer via stadsbussen som smidigt tar dig in till centrum. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Kaptensgatan 10, Hässleholm - Bokeberg, Hässleholms kommun

Kaptensgatan 10

Lägenhet
Hässleholm - Bokeberg, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
795 000 kr
67,2 m²
2 rum
vån 7/7
4 245 kr/mån
11 830 kr/m²

Söker du eller anhörig efter ett bekvämt boende med behagligt gångavstånd till centrum och livsmedelsbutiker? Då är denna tvårumslägenhet med unik planlösning och stor potential i populär 55+ förening något för dig. Helkaklat badrum med dusch, egen tvättmaskin och vardagsrum med fiskbensparkett. Belägen på översta våningen och med en vidunderlig utsikt i tre vädersträck, norr, öster och syd. Inglasad balkong men vy mot centrum samt hiss direkt från markplan. Som om detta inte var nog har varje lägenhet en egen parkeringsplats. Välkommen på visning i Stjärnhuset!

 • Balkong
 • Hiss
Björkgatan 6, Bjärnum, Hässleholms kommun
Björkgatan 6, Bjärnum, Hässleholms kommun, bild 2
Björkgatan 6, Bjärnum, Hässleholms kommun, bild 3

Björkgatan 6

Villa
Bjärnum, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
1 295 000 kr
126 + 34 m²
4 rum
742 m² tomt

Välkomna till Björkgatan 6. Denna 1-plansvilla erbjuder tre sovrum, ett stort och härligt vardagsrum med pelletskamin, bra förvaring och även en poolmiljö i västerläge. Här bor ni med gångavstånd till skog, livsmedelsbutik, förskola samt skola. Lägg därtill solceller och elbilsladdare! Missa inte chansen att bli ägare till denna 1-plansvilla med pool, uterum och garage. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Uteplats
Mellankullagatan 31, Hässleholm - Väster, Hässleholms kommun

Mellankullagatan 31

Villa
Hässleholm - Väster, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
2 890 000 kr
104 + 104 m²
4 rum
1 081 m² tomt

Välkommen till Mellankullagatan 31 och denna enplansvilla med källare där du bor på 104 +104 kvadratmeter. Med en öppen planlösning, 3-4 sovrum samt en stor och lättskött trädgård, uteplats med trä-däck är detta en perfekt bostad för hela familjen. Dessutom på lugnt läge med närhet till både skola och förskola. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Gethornskroken 2B, Hässleholm - Väster, Hässleholms kommun

Gethornskroken 2B

Lägenhet
Hässleholm - Väster, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
860 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/3
4 178 kr/mån
14 333 kr/m²

Här erbjuds en trevlig 2:a, om 60 kvm, med en stor inglasad balkong. Dessutom totalrenoverad! Under 2022 fick lägenheten nytt IKEA-kök, nya golv och ytskikt i samtliga rum samt nytt badrum. Lägg där till att den är praktiskt belägen på första våningen. Välkomna att anmäla ert intresse till mäklaren redan idag!

 • Balkong
Norregatan 15, Hässleholm - Väster, Hässleholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Norregatan 15

Lägenhet
Hässleholm - Väster, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
725 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/4
3 216 kr/mån
13 679 kr/m²

I populär och välskött förening, med en mycket attraktiv månadsavgift, kan vi nu erbjuda denna trevliga tvåa. Fräscha ytskikt/golv, helkaklat badrum, möblerbart kök och ett trivsamt vardagsrum med utgång till en renoverad balkong. Från bostaden har du bekvämt gång- och cykelavstånd till både centrum, kommunikationer och livsmedelsbutiker. Välkomna !

 • Plus
 • Balkong
Skolgatan 18A, Centralt, Hässleholms kommun

Skolgatan 18A

Lägenhet
Centralt, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
1 095 000 kr
66,3 m²
3 rum
vån 1/3
3 723 kr/mån
16 516 kr/m²

Tillfälle att förvärva en bostad utan trappor mitt i centrum i den populära seniorföreningen Brf Orgelbyggaren. Här välkomnas du 55+ till en gemytlig förening med mysig innergård och där möjlighet till egen garageplats finns! Bostaden har genomgående parkettgolv och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum och ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bekvämt boende utan trappor och trösklar. Attraktiv månadsavgift på 3 723 kr! Vi ses på visningen!

 • Hiss
Hovdalavägen 75, Tormestorp, Hässleholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hovdalavägen 75

Villa
Tormestorp, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
1 395 000 kr
85 m²
3 rum
3 934 m² tomt

Välkomna till Hovdalavägen 75. Här bor ni med en naturnära omgivning. Med bara ett stenkast från Finjasjön kan ni avnjuta många härliga promenader häromkring. Används idag som året runt-boende, men kan även nyttjas som fritidsboende.

 • Uteplats
Nygatan 50, Bjärnum, Hässleholms kommun

Nygatan 50

Övrigt
Bjärnum, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
10 000 000 kr
1 136 + 896 m²
2 153 m² tomt

16 lägenheter med bra beläggning i Bjärnum. Driftnetto på 1 114 840 kr Unikt tillfälle att förvärva fastighet med 16 lägenheter varav en är en stor källare om 820kvm. Flera lägenheter är nyrenoverade med ljusa väggar, laminatgolv och nya badrum med kakel och klinkers samt egen tvättmaskin, köken är ljusa och moderna. Kontakta ansvarig mäklare för att boka en privat visning.

 • Plus
Patrongatan , Hässleholm, Hässleholms kommun

Patrongatan

Villa
Hässleholm, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
3 995 000 kr
134 + 5,5 m²
6 rum
206 m² tomt

Välkommen till hus 9 i Magasinet. Unikt boende på Hässleholms mest attraktiva och expansiva område. Här bor ni bekvämt i nyproducerad friköpt villa med härlig utsikt över Almaån och skogsdungen precis bakom. Fastigheten har en öppen och social planlösning på entréplan och en lite mer privat del på andra våningen med inte mindre än fyra sovrum. Mindre trädgård som inte tar din tid i anspråk, men samtidigt naturnära med grönområde precis utanför tomtgränsen. Förutom det fantastiska läget erbjuds samtidigt närhet till centrum med skolor, affärer och fritidsaktiviteter. Villorna produceras av lokala och välrenommerade Reformhus, hög och modern standard i basutförandet men går att göra tillval på merparten av materialvalen. På länken nedan kan man enkelt optimera sin villa med olika tillval, här kan enkelt navigera sig framåt och se det färdiga resultatet, allt i en snygg 3D miljö. Planlösning finns även här. https://wisibel.com/c/reformhus/magasinet Tips; Vid köp av nyproducerade fastigheter kan man få låna amorteringsfritt i 5 år. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Magasinet, Hässleholm, Hässleholms kommun

Magasinet

Villa
Hässleholm, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
fr. 3 995 000 kr
134 m²
6 rum
206 m² tomt

Välkomna till detta unika boende på Hässleholms mest attraktiva och expansiva område. Här bor ni bekvämt i nyproducerad friköpt villa med härlig utsikt över Almaån och skogsdungen precis bakom. Fastigheten har en öppen och social planlösning på entréplan och en lite mer privat del på andra våningen med inte mindre än fyra sovrum. Mindre trädgård som inte tar din tid i anspråk, men samtidigt naturnära med grönområde precis utanför tomtgränsen. Förutom det fantastiska läget erbjuds samtidigt närhet till centrum med skolor, affärer och fritidsaktiviteter. Villorna produceras av lokala och välrenommerade Reformhus, hög och modern standard i basutförandet men går att göra tillval på merparten av materialvalen. På länken nedan kan man enkelt optimera sin villa med olika tillval, här kan enkelt navigera sig framåt och se det färdiga resultatet, allt i en snygg 3D miljö. Planlösning finns även här. https://wisibel.com/c/reformhus/magasinet Tips; Vid köp av nyproducerade fastigheter kan man få låna amorteringsfritt i 5 år. Observera att bilder invändigt är från ett visningshus där det finns tillval, bilderna utvändigt är digitala renderingar. Kontakta ansvarig mäklare Marcus Christensson för en exklusiv privatvisning. 0709 99 98 98 [email protected]

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 13