Mäklare Marcus Christensson

Marcus Christensson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Norra Kringelvägen 6, Hässleholm - Östervärn, Hässleholms kommun

Norra Kringelvägen 6

Villa
Hässleholm - Östervärn, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm

1 190 000 kr

122 m²

4 rum

930 m² tomt

Välkomna till Norra Kringelvägen 6. Ett hus med stor potential att sätta sin egna prägel på. Stor lättskött trädgård på baksidan av huset. Här bor ni med närhet till livsmedelsbutiker, Österås handelsområde, förskolor, skola, samt gång/cykelavstånd till centrum och vill man hellre ta bussen finns det en hållplats nära huset. Varmt välkomna!

 • Balkong
Solbrinken 17, Hässleholm - Ljungdala, Hässleholms kommun
 • Tor 30 mar kl 16:00

Solbrinken 17

Villa
Hässleholm - Ljungdala, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm

2 490 000 kr

154 m²

5 rum

459 m² tomt

Rymlig och fräsch villa i familjevänligt kvarter som omges av gång -och cykelvägar och med lekplats precis runt hörnet. Här erbjuds du en hemtrevlig villa i mycket fint skick, du bor bekvämt och bekymmersfritt med bland annat stensatt uteplats och ett härligt uterum till umgänge med vänner och familj. Lättskött tomt med närhet till grönområde.

 • Plus
Drottninggatan 117, Hässleholm - Bokeberg, Hässleholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Drottninggatan 117

Lägenhet
Hässleholm - Bokeberg, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm

725 000 kr

65 m²

2 rum

3 736 kr/mån

11 154 kr/m²

Välkomna till Drottninggatan 117. En trevlig tvårumslägenhet med inglasad balkong i västerläge med utsikt över gården. Här bor ni med närhet till centrum, livsmedelsbutiker samt tågstation. Varmt välkomna!

 • Balkong
 • Hiss
Bokliden 17, Hässleholm - Väster, Hässleholms kommun

Bokliden 17

Villa
Hässleholm - Väster, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm

2 695 000 kr

118 m²

6 rum

886 m² tomt

Varmt välkomna till detta enfamiljshus beläget på Bokliden 17! På lugn gata på Väster bor du med närhet till skola, mataffär och natursköna hässleholmgården. I huset med sina fyra sovrum får hela familjen plats, där ett av sovrummen ligger i en tillbyggnad med egen ingång och toalett, perfekt för hemmakontoret eller tonårsbarnet. En väl omhändertagen bostad med grönskande trädgård, stor gräsmatta och ett trevligt trädäck mot husets baksida. Här finns även ett härligt inglasat uterum, vedeldad kamin, stora sällskapsytor och carport. Huset är utrustat med solceller. Välkommen till visning !

 • Uteplats
Sagovägen 11, Hässleholm - Ljungdala, Hässleholms kommun

Sagovägen 11

Villa
Hässleholm - Ljungdala, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm

1 995 000 kr

139 m²

5 rum

325 m² tomt

Varmt välkomna till Sagovägen 11- ett ljust och välplanerat boende perfekt beläget i ett lugnt och familjevänligt område! Villan erbjuder ett enkelt och lättskött boende med trevlig planlösning i fint skick. 1,5 plan disponeras på 139kvm med öppna rum och sociala ytor. Här erbjuds du även en härlig trädgård för mycket lek och avkoppling, flera förrådsutrymmen med bra förvaring och ett lättmöblerat uterum med skjutpartier i glas. Skola, förskola samt lekplats finns inom gång- och cykelavstånd och du har både garage och parkeringsplats.

 • Uteplats
Nygatan 50, Bjärnum, Hässleholms kommun

Nygatan 50

Övrigt
Bjärnum, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm

14 500 000 kr

1 136 m²

2 153 m² tomt

16 lägenheter med bra beläggning i Bjärnum. Driftnetto på 1 114 840 kr Unikt tillfälle att förvärva fastighet med 16 lägenheter varav en är en stor källare om 820kvm. Flera lägenheter är nyrenoverade med ljusa väggar, laminatgolv och nya badrum med kakel och klinkers samt egen tvättmaskin, köken är ljusa och moderna. Kontakta ansvarig mäklare för att boka en privat visning.

 • Plus
Blomstergatan 2, Hässleholm - Stattena, Hässleholms kommun

Blomstergatan 2

Villa
Hässleholm - Stattena, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm

2 695 000 kr

160 m²

6 rum

798 m² tomt

Välkomna till Blomstergatan 2 på Stattena, här erbjuds ett unikt boende för den stora familjen. Idag är huset uppdelat i två boende med en lägenhet på övre plan med eget kök och badrum, två sovrum samt ett allrum. Entréplan har stort allrum, sovrum, kök och toalett, tvättstuga och dusch i den rymliga källaren. Trevlig och välskött tomt med flera sittplatser och ett stort uterum, här finns också en carport till bilen. Ett fantastiskt läge med närhet till livsmedelsbutiker, centrum, skola, och natur. Missa inte detta!!!

 • Balkong
 • Uteplats
Patrongatan , Hässleholm, Hässleholms kommun

Patrongatan

Villa
Hässleholm, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm

4 500 000 kr

134 m²

6 rum

206 m² tomt

Välkommen till hus 9 i Magasinet. Unikt boende på Hässleholms mest attraktiva och expansiva område. Här bor ni bekvämt i nyproducerad friköpt villa med härlig utsikt över Almaån och skogsdungen precis bakom. Fastigheten har en öppen och social planlösning på entréplan och en lite mer privat del på andra våningen med inte mindre än fyra sovrum. Mindre trädgård som inte tar din tid i anspråk, men samtidigt naturnära med grönområde precis utanför tomtgränsen. Förutom det fantastiska läget erbjuds samtidigt närhet till centrum med skolor, affärer och fritidsaktiviteter. Villorna produceras av lokala och välrenommerade Reformhus, hög och modern standard i basutförandet men går att göra tillval på merparten av materialvalen. På länken nedan kan man enkelt optimera sin villa med olika tillval, här kan enkelt navigera sig framåt och se det färdiga resultatet, allt i en snygg 3D miljö. Planlösning finns även här. https://wisibel.com/c/reformhus/magasinet Tips; Vid köp av nyproducerade fastigheter kan man få låna amorteringsfritt i 5 år. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Magasinet, Hässleholm, Hässleholms kommun

Magasinet

Villa
Hässleholm, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm

4 500 000 kr

134 m²

6 rum

206 m² tomt

Välkomna till detta unika boende på Hässleholms mest attraktiva och expansiva område. Här bor ni bekvämt i nyproducerad friköpt villa med härlig utsikt över Almaån och skogsdungen precis bakom. Fastigheten har en öppen och social planlösning på entréplan och en lite mer privat del på andra våningen med inte mindre än fyra sovrum. Mindre trädgård som inte tar din tid i anspråk, men samtidigt naturnära med grönområde precis utanför tomtgränsen. Förutom det fantastiska läget erbjuds samtidigt närhet till centrum med skolor, affärer och fritidsaktiviteter. Villorna produceras av lokala och välrenommerade Reformhus, hög och modern standard i basutförandet men går att göra tillval på merparten av materialvalen. ERBJUDANDE: VID ETT KÖPEKONTRAKT ERBJUDER VI NU TILLVAL PÅ KÖPET FÖR 200 000KR. ERBJUDANDET GÄLLER APRIL UT. På länken nedan kan man enkelt optimera sin villa med olika tillval, här kan enkelt navigera sig framåt och se det färdiga resultatet, allt i en snygg 3D miljö. Planlösning finns även här. https://wisibel.com/c/reformhus/magasinet Tips; Vid köp av nyproducerade fastigheter kan man få låna amorteringsfritt i 5 år. Observera att bilder invändigt är från ett visningshus där det finns tillval, bilderna utvändigt är digitala renderingar. Kontakta ansvarig mäklare Marcus Christensson för en exklusiv privatvisning. 0709 99 98 98 [email protected]

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 9