Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ola Martinsson

Ola Martinsson

Om mig

Mäklar Hässleholms kommun Kontaktar du mig kommer du inte bli besviken, jag kommer att överträffa alla dina förväntningar. Funderar du på att sälja eller köpa fastighet eller bostadsrätt och söker en grym mäklare? Då ska du kontakta mig! Jag är nytänkande, engagerad och lösningsfokuserad och väntar ivrigt på att få hjälpa Jag förmedlar huvudsakligen bostäder i, och omkring, Hässleholms kommun Ring 0739 40 95 55! Maila: [email protected]

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gärdesvägen 25, Hässleholm - Ljungdala, Hässleholms kommun

Gärdesvägen 25

Radhus
Hässleholm - Ljungdala, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
1 795 000 kr
116 m²
5 rum
219 m² tomt

Välkommen till detta rymliga radhus på Ljungdala i Hässleholm, med en boyta på 116 kvadratmeter. Här erbjuds fem rum varav fyra sovrum, perfekt för den större familjen eller för den som önskar extra utrymme. Den generösa tomtytan om 219 kvadratmeter ger möjlighet till uteplats för trevliga stunder utomhus. Bostaden har en balkong som ger möjlighet till frisk luft och fin utsikt, samt en uteplats för trivsamma sommarkvällar. Byggåret är 1976 och läget är centralt med närhet till service och bekvämligheter i området. Hässleholm erbjuder ett varierat utbud av butiker, restauranger och grönområden för avkoppling. Med fem rum och fyra sovrum finns det gott om plats att skapa en trivsam och funktionell vardag. Möjligheten till balkong och uteplats ger extra livskvalitet och utrymme för umgänge med nära och kära. Välkommen till ditt nya hem i Hässleholm!

Verktygsvägen 7 (Möllegårdens B&B), Tyringe, Hässleholms kommun

Verktygsvägen 7 (Möllegårdens B&B)

Övrigt
Tyringe, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
4 995 000 kr
310 + 100 m²
2 688 m² tomt

Drömmer du om ett eget Bed & Breakfast? Nu har du chansen att förvärva den här unika villan i centrala Tyringe, med naturen som närmsta granne!

Spiltvägen 3, null, Hässleholms kommun

Spiltvägen 3

Tomt
Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
550 000 kr
952 m² tomt

Denna fridfulla tomt erbjuder fina möjligheter för dig som vill bygga ditt eget hus från grunden. Tomten är 952 kvadratmeter stor och har enligt detaljplanen byggrätt för 25% av tomten Välkommen till Spiltvägen ! Här erbjuds en mycket trevlig villatomt om 952 kvm (enligt taxeringsinformationen) i härliga och natursköna Skyrup. Närheten till golfbanan och finjaskön talar för sig själv. Kommunalt vatten och avlopp samt el finns vid tomtgränsen och är möjligt att koppla på vid nybyggnation. Enligt detaljplan får ett fristående hus för permanentboende byggas i max 1 plan och fastigheten får bebyggas till max 25 % av dess yta.

Visar alla 3