Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anna Sellin

Anna Sellin

Om mig

Detta kan bli din livs största affär och då krävs noggrannhet, planering och ett personligt engagemang från din fastighetsmäklare. Jag strävar alltid efter att göra mitt bästa i varje kundmöte/affär och vill hela tiden utvecklas och bli bättre. För mig är förtroendet och återkoppling mycket viktig för att lyckas. Med 30 års erfarenhet av försäljning och kundservice har jag ett enormt driv och bjuder på en trygg och säker tjänst med värme, engagemang och kvalité. Tveka inte att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Villavägen 6, Köpmanholmen, Örnsköldsviks kommun

Villavägen 6

Villa
Köpmanholmen, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
800 000 kr
129 + 83 m²
6 rum
1 250 m² tomt

Bra Familjehus på en lugn och barnvänlig gata i vackra Köpmanholmen. Detta trevliga hus erbjuder en harmonisk miljö med närhet till bland annat skola, hav, natur och affär, vilket gör det till det perfekta valet för en växande familj. En praktisk tomt som är rymlig där barnen kan leka och vuxna kan koppla av. Huset är utrustat med en luft/vatten värmepump, vilket ger ett energieffektivt och behagligt inomhusklimat. Huset är dränerat 2021, vilket säkerställer ett torrt och friskt boende. Här finns gott om plats för familjen med fyra rymliga sovrum, två allrum som passar perfekt för både familjens umgänge och avkoppling. Boka din tid idag och se hur detta hem kan uppfylla alla dina behov och önskemål!

  • Uteplats
Skogsgatan 4a, Centralt Örnsköldsvik, Örnsköldsviks kommun

Skogsgatan 4a

Lägenhet
Centralt Örnsköldsvik, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
1 400 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/6
3 948 kr/mån
25 225 kr/m²

Här bor du bekvämt med hiss som tar dig direkt från markplan upp till din våning. När du kliver in genom dörren möts du av fräscha ytskikt som ger hela lägenheten en modern och inbjudande atmosfär. Precis utanför din dörr finns ett stort förråd som ger dig extra förvaringsutrymme, något som alltid är uppskattat. Föreningen är stabil och välskött, vilket ger dig en trygg boendemiljö. Läget är oslagbart med gångavstånd till både affärer, det natursköna Skyttisområdet och stadens centrum. Här har du nära till allt du behöver för en bekväm vardag och ett aktivt liv. En bostad som kombinerar stil och funktionalitet på bästa sätt. Med sina genomtänkta ytor och smarta förvaringslösningar är detta hem idealiskt för såväl singlar som par. Varm välkommen att boka visning!

  • Balkong
  • Hiss
Komnäs 107, Överhörnäs, Örnsköldsviks kommun

Komnäs 107

Villa
Överhörnäs, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
1 190 000 kr
169 m²
6 rum
1 180 m² tomt

Letar du efter en idyllisk tillflyktsort nära stan? Då har vi det perfekta hemmet för dig! Bara 20 minuter från stadens puls hittar du denna fastighet med lantligt läge vid vackra Billsjösjön. Här får du det bästa av två världar – närhet till stadens bekvämligheter och den rogivande känslan av landsbygdens lugn. Fastigheten erbjuder en energieffektiv och miljövänlig uppvärmningslösning genom bergvärme som ger låga driftskostnader. Via fiber ett snabbt och pålitligt internet som uppfyller alla dina digitala behov, oavsett om det gäller arbete, underhållning eller studier. Ett dubbelgarage som ger plats för dina fordon och förvaring. Detta är verkligen en chans för dig som vill ha ett fantastiskt läge nära stan och samtidigt kunna sätta din egen prägel på ditt hem. Fastigheten är äldre med renoveringsbehov som ger dig fria händer att skapa och forma precis som du själv önskar. Oavsett om du drömmer om en charmig lantligt hus, ett modernt familjehem eller något helt unikt, så är möjligheterna oändliga. Tomten är magisk och här kan du verkligen arbeta fram en ta fram Välkommen att boka visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Mäja 211, Ullånger, Kramfors kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Mäja 211

Villa
Ullånger, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
250 000 kr
2 rum
1 202 m² tomt

Denna timmerstuga är en liten pärla som ger dig möjlighet att njuta av lugnet och skönheten i den norrländska naturen. Stugan ger tillgång till sommarvatten från en grävd äldre brunn och en separett, vilket är en del av den autentiska charm som denna fastighet erbjuder. Detta är det perfekta stället att komma bort från vardagens stress och koppla av i en naturskön miljö. Stugan är strategiskt belägen nära Höga Kusten, vilket ger dig möjlighet att utforska den imponerande kustlinjen, vandringsleder och fiskevatten. Du kan också enkelt ta dig till närliggande samhällen för att handla och njuta av lokala bekvämligheter. Denna försäljning kommer att vara ett unikt tillfälle att äga en timmerstuga med havsutsikt och en genuin koppling i naturen. Detta är din chans att äga en bit av paradiset i Höga Kusten!

  • Uteplats
Högbyn 160, Arnäsvall, Örnsköldsviks kommun

Högbyn 160

Fritidshus
Arnäsvall, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
1 000 000 kr
55 m²
3 rum
1 501 m² tomt

Välkommen till denna underbara stuga vid Högbysjön – en perfekt blandning av modern komfort och tidlös charm. Denna försäljning erbjuder en renoverad inredning som behåller stugans ursprungliga karaktär, särskilt i köket där den gamla charmen bevarats för att skapa en varm och inbjudande atmosfär. Badrummet med dusch och WC och två sovrum. Allrummet med kamin och vackert furugolv skapar en hemtrevlig känsla – perfekt för mysiga kvällar vid elden. Den nyrenoverade altanen om cirka 10 kvadratmeter i sydvästläge är en av stugans pärlor. Här kan du njuta av sol från lunch till kväll, och om du vill förlänga kvällen lite till, kan du dra dig till grillplatsen för en härlig middag under bar himmel. Med en gemensam brygga får du tillgång till både båtplats och badmöjligheter, vilket gör detta till ett paradis för sjö- och naturälskare. Här har du nära till både sjö och skog, och till stan tar du dig på bara 15 minuter. Denna charmiga stuga erbjuder en idyllisk tillflyktsort som du inte vill missa!

  • Plus
  • Uteplats
Vårby 204, Domsjö, Örnsköldsviks kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vårby 204

Villa
Domsjö, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
2 500 000 kr
157 + 95 m²
5 rum
10 105 m² tomt

Detta fantastiska hus, byggt mitt i den pulserande 60-tals eran, är tillgängligt för försäljning och erbjuder en perfekt kombination av lantlig ro och modern bekvämlighet. Beläget bara 8 km från stan, njuter du av en fridfull atmosfär och en fantastisk utsikt över havet. Här har du möjlighet att ha 1-2 hästar och skapa ditt eget lilla lantliga paradis. En av höjdpunkterna i detta hem är det rymliga ek köket, där familj och vänner kan samlas för att laga och njuta av goda måltider tillsammans. Köket är inte bara vackert, det är också praktiskt och funktionellt. Fastigheten är omgiven av grönska och erbjuder gott om utrymme för trädgårdsarbete och rekreation. Här kan du odla egna grönsaker, skapa en vacker trädgård eller bara njuta av lugnet och ro på den stora tomten. För hästälskaren finns möjlighet att ha en hästhage eller ridbana enligt dina önskemål. Huset är utrustat med bergvärme, vilket ger en energieffektiv och bra uppvärmning året om. Dessutom får du ett praktiskt garage med smörjgrop, perfekt för den som älskar att meka med bilar eller andra fordon. Varmt välkommen att boka visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Högbergsgatan 27, Centralt Örnsköldsvik, Örnsköldsviks kommun

Högbergsgatan 27

Villa
Centralt Örnsköldsvik, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
3 300 000 kr
144 + 32 m²
6 rum
826 m² tomt

Välkommen till detta supertrevliga hus beläget i ett fantastiskt läge högt upp på stan med en ljuvlig havsutsikt! Denna bostad erbjuder en unik kombination av stil, komfort och naturskön omgivning, perfekt för den som söker ett drömhem. Det rymmer fyra sovrum, idealiska för familj eller gäster. Två härliga Allrum/vardagsrum som ger gott om utrymme för både avkoppling och sociala tillställningar. Elegant Kolmårdsmarmor och glaserat tegel pryder två av rummen, vilket skapar en exklusiv och unik atmosfär. Bevarade smidesdetaljer och ett stilrent fiskbensparkett som förhöjer känslan av klass och kvalitet. En trädgård som erbjuder en rofylld plats för rekreation och avkoppling, med möjlighet till odling och utomhusaktiviteter. Nära både natur och stad, vilket ger det bästa av två världar. Här kan du njuta av lugnet och samtidigt ha nära till stadens bekvämligheter och utbud. Detta hus är en sällsynt pärla med sin havsutsikt, sitt fantastiska läge och sin unika interiör. Perfekt för den kräsne köparen som värdesätter både stil och funktionalitet. Missa inte chansen att förvärva detta drömhem! Varmt välkommen att boka visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Viktoriaesplanaden 2, Centralt Örnsköldsvik, Örnsköldsviks kommun

Viktoriaesplanaden 2

Lägenhet
Centralt Örnsköldsvik, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
1 925 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/14
3 098 kr/mån
38 500 kr/m²

Denna välplanerade lägenhet bjuder på en härlig öppen planlösning med kök och vardagsrum i ett. Här tar du dig direkt ut till den inglasade balkongen om ca 8 kvm med utsikt över havet och småbåtshamnen som ger möjlighet att förlänga sommaren både på vår och höst. Den öppna planlösningen skapar rymd och allrummet har plats för såväl matgrupp som soffgrupp. Lägenheten har ett rymligt sovrum. Vem vill inte ha havet som närmsta granne och ändå närhet till att känna stadspulsen. Varmt välkommen att boka visning!

  • Balkong
  • Hiss
Båtsmansgatan 16, Domsjö, Örnsköldsviks kommun

Båtsmansgatan 16

Villa
Domsjö, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
1 200 000 kr
139 + 80 m²
5 rum
1 641 m² tomt

Detta 50-tals hus är en tidlös pärla med sin stenputs och nybytt tak, vilket ger det en fräsch och modern känsla samtidigt som det behåller sin karakteristiska charm. Fjärrvärmesystem har installerats i huset, vilket ger både komfort och energieffektivitet. Detta innebär att du kan njuta av en jämn och behaglig inomhustemperatur året runt. Med fiber indraget är du ansluten till den digitala världen med hög hastighet och pålitlighet, perfekt för arbete och underhållning. Huset har en generös och öppen planlösning som ger möjlighet att utforma och renovera efter dina behov och önskemål. Detta skapar en flexibel livsmiljö där du kan anpassa rummen enligt dina preferenser. Du får en stor tomt som ger gott om utrymme för trädgårdsarbete, lek och avkoppling utomhus. Möjligheter finns att skapa en vacker trädgård och kanske en lekplats för barnen. Detta hus har en idealisk placering med närhet till skolor för barnen, badmöjligheter, livsmedelsaffärer för bekväm shopping, apotek och allmän kommunikation som gör det enkelt att ta sig till centrum eller andra destinationer i området. Området omkring huset erbjuder natursköna promenad- och cykelvägar, perfekt för den som uppskattar utomhusaktiviteter och naturens skönhet. Varmt välkommen att boka visning!

  • Plus
  • Uteplats
Skorpedsvägen 91 & 93, null, Örnsköldsviks kommun
Skorpedsvägen 91 & 93, null, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Skorpedsvägen 91 & 93, null, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Skorpedsvägen 91 & 93

Villa
Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
495 000 kr
74 + 119 m²
3 rum
1 420 m² tomt

Två fastigheter som presenterar en möjlighet för potentiella köpare. Fastigheterna inkluderar totalt tre lägenheter i dagsläget, vilket ger en mångsidig användning för investerare eller personer som letar efter en kombination av bostad och företagslokaler. En av fastigheterna rymmer för närvarande ett bageri, vilket ger en direkt möjlighet till att driva ett eget företag. Med närheten till skola, affär, bank, cafe mm öppnar detta upp för en fördelaktig plats för affärsverksamhet. Dessutom erbjuder fastigheterna en tomt i söderläge, vilket ger en utmärkt möjlighet till trädgårdsodling, utomhusaktiviteter eller utbyggnad av befintliga strukturer för ytterligare företagsverksamhet eller boende. Välkommen med din intresse anmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Lillhundsjö 115, Gideå, Örnsköldsviks kommun
Lillhundsjö 115, Gideå, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Lillhundsjö 115, Gideå, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Lillhundsjö 115

Villa
Gideå, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
1 490 000 kr
105 m²
5 rum
2 659 m² tomt

I lantliga omgivningar intill sjön ligger denna fastighet om hela 2 659 kvm. Lillhundsjö 115 är en idyllisk plats för dig som söker ett naturskönt område att sätta bo på. Ett äldre charmigt timmerhus med både vedspis och braskamin. Tomten är belägen ca 30 minuter bilresa från Örnsköldsvik, närmsta skola och förkola hittar du i Gideå. Här erbjuds inte bara ett trevligt hus utan du får även ett stort garage om 70kvm. Välkommen att boka visning!

  • Premium
  • Uteplats
Åsvägen 46, Centralt Örnsköldsvik, Örnsköldsviks kommun

Åsvägen 46

Villa
Centralt Örnsköldsvik, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
2 990 000 kr
159 + 37 m²
6 rum
1 043 m² tomt

Fastighet nära stadskärnan bjuder på en underbar mix av bekvämlighet och charm. Fastigheten byggdes i slutet av 80-talet och har en modern touch med en bergvärmesystem som ger låga energikostnader. En av dess framträdande egenskaper är dess kapacitet för flera sovrum, vilket gör det till ett utmärkt val för en stor familj eller för dem som önskar gott om utrymme för gäster eller kontorshörnan. Garaget ger inte bara plats för fordon utan kan också användas för extra förvaring eller som ett verkstadsutrymme. Den verkliga pärlan är den fantastiska övervåningen, som erbjuder en vidsträckt öppen planlösning. Denna del av hemmet är perfekt för sociala sammankomster eller avkoppling med familj och vänner. En vridbar braskamin blir mittpunkten i rummet, vilket skapar en mysig och inbjudande atmosfär, särskilt under kyligare årstider. baksidan erbjuder en perfekt uteplats och gräs för barnens spring och lek. Jordgubbsland, bärbuskar och träd. Här får ni närhet till både stad och skog. varmt välkommen att boka visning!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Vintergatan 5C, Centralt Örnsköldsvik, Örnsköldsviks kommun

Vintergatan 5C

Lägenhet
Centralt Örnsköldsvik, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
1 850 000 kr
97,5 m²
4 rum
vån 3/3
5 559 kr/mån
18 974 kr/m²

Denna rymliga lägenhet erbjuder inte bara generösa ytor utan också två separata Wc, vilket är en sällsynt fördel som ger extra komfort och bekvämlighet för de boende. Utsikten över staden från lägenheten skapar en atmosfär av lugn och avkoppling. Perfekt för dig som söker en bekväm och välskött bostad med närhet till olika bekvämligheter. Beläget med närhet till busshållplatser är det enkelt att ta sig runt i staden och närliggande områden. Dessutom finns det bekvämt belägna mataffärer som gör vardagslivet smidigt och effektivt. För de som är intresserade av friluftsliv och natur är närheten till "Skyttisområdet" ett extra plus. Här finns möjligheter till aktiviteter året runt. Här kan du hyra Samlings/festlokal med övernattningsrum, motionsrum, tvättstuga i samma hus samt lekpark, bulebana, uteplatser med grill-ring.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Mimosavägen 29, Högland/svartby, Örnsköldsviks kommun

Mimosavägen 29

Villa
Högland/svartby, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
2 295 000 kr
115 + 41 m²
5 rum
564 m² tomt

Prissänkt! Detta hus erbjuder en öppen och härlig planlösning som du möts av direkt du öppnar dörren. Här har det genomgått renoveringar för att erbjuda en modern och stilfull boendemiljö. Det renoverade köket från 2018 har senaste tiden även fått en trevlig köksö som blir en praktisk arbetsyta och ger även funktionell matplats. Badrummet är också renoverat 2019 och erbjuder snygga detaljer och bekvämligheter för att skapa en avkopplande spa-känsla. Ytskikten i hela huset är smakfullt valda och skapar en enhetlig och modern atmosfär. Tomten är en riktig pärla med sitt söderläge och hörntomtens extra utrymme. Trädgården är vackert arrangerad och pryds av tre äppelträd, tre plommonträd, två päronträd och doftande syrén. Denna grönskande oas ger inte bara en vacker vy utan erbjuder också möjligheten att njuta av färska frukter direkt från trädgården. För trädgårdsskötsel har du redan en bekväm lösning i form av en robotgräsklippare, vilket gör det enkelt att hålla trädgården i perfekt skick utan krångel. Eftersom fastigheten ligger nära en skola blir detta en idealisk plats för familjer med barn. Du har allt du behöver inom räckhåll samtidigt som du kan njuta av lugnet och skönheten i ditt eget gröna paradis. Missa inte chansen att äga detta trevliga hem med bästa läge. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Fagerlandsvägen 14, Bjästa, Örnsköldsviks kommun
  • Tis 6 aug kl 17:30

Fagerlandsvägen 14

Villa
Bjästa, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
1 325 000 kr
161 + 88 m²
5 rum
1 230 m² tomt

Nytt pris! Välkommen till detta trevliga och välskötta betonghus från 50-talet, vackert beläget i det barnvänliga och upphöjda området på Fagerlandsvägen i Bjästa. Med sina distinkta linjer och charmiga karaktär, utstrålar huset en tidlös elegans. Här finner du fyra sovrum. Det fräscha badrummet och det nya köket är lika funktionella som de är estetiskt tilltalande, och skapar en modern touch i en klassisk miljö. Det stora vardagsrummet, prytt med vackert parkettgolv, bjuder in till samvaro och avkoppling. Utanför finner du en härlig altan som badar i solljus, en perfekt plats för utomhusmåltider och avkoppling. Huset värms med bergvärme och fiber är anslutet till huset. Detta hem erbjuder en perfekta balansen mellan bekvämlighet och modernitet. Här har du närhet till förskola och skola, affärer och gym mm. Dessutom tar du dig till Örnsköldsviks centrum på bara 20 minuter. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Åviken 107, Åviken, Örnsköldsviks kommun

Åviken 107

Villa
Åviken, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
3 990 000 kr
125 m²
4 rum
2 540 m² tomt

I harmoni med hav och natur kommer du få njuta av detta boende att nyttja året om. Härlig tomt och havskanten ett stenkast bort. Vakna upp varje dag med havet som glittrande bakgrundskuliss. Exteriört väntar en altan med bästa solläge och en naturskön tomt. Nu är det dags att förverkliga drömmen om en havstomt och enkelheten med ett enplanshus. En stuga från 1959 som är utbyggt och ombyggt till året runt standard 2006. Fantastisk sluttande tomt med härlig utsikt där ni garanterat kommer trivas och kan njuta av naturen som följer årstidernas charm. En havstomt som du inte vill missa!

  • Uteplats
Skogsvägen 2, Husum, Örnsköldsviks kommun

Skogsvägen 2

Villa
Husum, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
500 000 kr
119 + 72 m²
5 rum
1 197 m² tomt

Prissänkt! Välkommen till detta inbjudande hus om 119 kvadratmeter! Till denna fastighet hör en trevlig, rogivande och barnvänlig trädgårdstomt med många soltimmar och skogen intill knuten. Bra saker som bland annat luft/vatten pump och två nyrenoverade badrum och då Botniabanan stannar i Husum är det lätt att ta sig både till Ö-viks centrum och grannstaden Umeå. Ett hus att trivas i!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Öden 141, Ullånger, Kramfors kommun

Öden 141

Villa
Ullånger, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
1 150 000 kr
130 m²
5 rum
1 480 m² tomt

Söker du ett trevligt hus med möjlighet med många sovrum eller bara kunna få ordentligt stora sovrum och allrum att umgås och spendera massa tid med vänner och familj? Då har vi nu huset du söker. Här får du möjlighet att själv inreda och planera övervåningen för det som passar just er. Entréplan erbjuder En stor välkomnande hall, nytt kök & badrum/tvättstuga och du får även ett stort vardagsrum med fina trägolv och njuta kan du göra framför brasan i kaminen. En mysig inredd vindsvåning och på gården finns ett gästhus och dubbel garage. Närhet till både skola, service, träningsanläggning och naturen i makalösa vyer. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats

Visar alla 18