Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anna Sellin

Anna Sellin

Om mig

Detta kan bli din livs största affär och då krävs noggrannhet, planering och ett personligt engagemang från din fastighetsmäklare. Jag strävar alltid efter att göra mitt bästa i varje kundmöte/affär och vill hela tiden utvecklas och bli bättre. För mig är förtroendet och återkoppling mycket viktig för att lyckas. Med 30 års erfarenhet av försäljning och kundservice har jag ett enormt driv och bjuder på en trygg och säker tjänst med värme, engagemang och kvalité. Tveka inte att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hjortvägen 32, Kroksta, Örnsköldsviks kommun

Hjortvägen 32

Villa
Kroksta, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
2 100 000 kr
96 + 110 m²
3 rum
950 m² tomt

På Hjortvägen 32 välkomnas ni av en charmig och grönskande trädgård med en stor altan i soligt läge. En slående känsla av trivsel infinner sig direkt när man kommer in i entrén. Öppna och ljusa ytor inomhus i kombination med en härlig tomt i bra läge gör det svårt att inte förälska sig i den här villan. Flera sovrum går att göra i den fräscha källaren om behov finns. Fastigheten har löpande genomgått kloka renoveringar Ny bergvärmepump installerad 2021 vilket lett till otroligt låga driftskostnader. Här bor ni med närheten till dagis & skola och vacker natur samt bra kommunikationer. Trädgård med en uteplats i soligt sydväst läge där du sommartid njuter av solen från morgon till kväll. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Villagatan 32A, Centralt Örnsköldsvik, Örnsköldsviks kommun
  • Tor 2 maj kl 16:00
Villagatan 32A, Centralt Örnsköldsvik, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Villagatan 32A, Centralt Örnsköldsvik, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Villagatan 32A

Lägenhet
Centralt Örnsköldsvik, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
950 000 kr
47,2 m²
2 rum
vån 1/2
4 408 kr/mån
20 127 kr/m²

Stig upp till nya höjder med denna fantastiska lägenhet som erbjuder det bästa av både stadsliv och naturens lugn! Välkommen till denna trevliga tvåa som kombinerar smarta lösningar med en modern och fräsch atmosfär. Lägenheten är designad för att utnyttja varje kvadratmeter på bästa sätt. Perfekt belägen med närhet till stadens puls samtidigt som den erbjuder en fridfull tillflyktsort nära grönområden och natur. Med bara en kort promenad når du stadens centrum där du kan njuta av shopping, restauranger och kulturella evenemang. Hel enkelt det bästa av två världar – stadslivets bekvämligheter och naturens frid. Med sin optimala belägenhet nära stadskärnan, en stabil förening och närhet till både affärer och natur är den ett drömboende för den som söker det perfekta balanserade livet.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Nygatan 11B, Centralt Örnsköldsvik, Örnsköldsviks kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Nygatan 11B

Lägenhet
Centralt Örnsköldsvik, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
2 200 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/5
2 749 kr/mån
30 986 kr/m²

Med en yta på 71 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet tillräckligt med utrymme för att trivas utan att kännas överväldigande. En av dess främsta attraktioner är det inglasade utrymmet, som ger möjlighet till extra ljus och en känsla av utrymme året runt. Det är perfekt för att njuta av utsikten över stadssiluetten eller bara för att koppla av med en kopp kaffe på morgonen. Det centrala läget gör att denna bostadsrätt är idealisk för dem som uppskattar stadslivets bekvämligheter. Nära till shopping, restauranger och kollektivtrafik, är det en plats där man verkligen kan uppleva stadens puls. Bostadsföreningen är välskött, populär förening med mycket god ekonomi. Denna bostadsrätt är en pärla på marknaden och kommer säkert att få dig att känna dig som hemma från första stund! varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Wibergsvägen 11, Husum, Örnsköldsviks kommun
Wibergsvägen 11, Husum, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Wibergsvägen 11, Husum, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Wibergsvägen 11

Villa
Husum, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
690 000 kr
148 + 125 m²
6 rum
995 m² tomt

Detta charmiga och välutrustade Modohus erbjuder en fantastisk möjlighet för den som söker ett bekvämt och välkomnande hem. Huset är utbyggt och har hela 4 sovrum, vilket gör det till en perfekt plats för en växande familj eller för de som behöver extra utrymme för arbete eller hobbyprojekt. Fiber är installerat i huset, vilket ger snabb och stabil internetanslutning för att möta dagens digitala behov. Den inglasade altanen i söderläge är en pärla i detta hem, där man kan njuta av soliga dagar och trevliga stunder utomhus. Den nås både från matrummet och vardagsrummet och erbjuder en underbar plats för avkoppling och socialt umgänge. Dessutom ingår ett fristående garage, vilket ger praktisk förvaring och skydd för fordon och andra tillhörigheter. Den trevliga och skyddade gården, som gränsar mot en skogsdunge, erbjuder en lugn och fridfull miljö där man kan njuta av naturen och utomhusaktiviteter. Skoterleden endast 100 meter från huset och Cubarinken ett stenkast ifrån! Tack vare närheten till Botniabanan är det enkelt att ta sig både till Örnsköldsviks centrum och grannstaden Umeå, vilket ger goda möjligheter till arbete, studier och fritidsaktiviteter. Varmt välkommen att boka visning!

  • Premium
Ringvägen 43, Mellansel, Örnsköldsviks kommun

Ringvägen 43

Villa
Mellansel, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
400 000 kr
150 m²
6 rum
765 m² tomt

Ringvägen 43 i Mellansel är en fantastisk möjlighet att få bo på en lugn och trevlig gata i en villa med en välplanerad layout och möjlighet till hela fem sovrum. Villan erbjuder ett rymligt kök och vardagsrum, komplett med en mysig kamin för extra värme och atmosfär under vinterkvällarna. Den inglasade altanen och den härliga tomten med optimalt solläge ger möjlighet till trevliga stunder utomhus året runt. Praktiskt garage med förrådet/vedbod. Dessutom är fibernätet indraget, vilket innebär snabb och pålitlig internetuppkoppling för dagens krav på kommunikation och underhållning.

  • Uteplats
Vintergatan 5C, Centralt Örnsköldsvik, Örnsköldsviks kommun
  • Mån 6 maj kl 16:00

Vintergatan 5C

Lägenhet
Centralt Örnsköldsvik, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
1 850 000 kr
97,5 m²
4 rum
vån 3/3
5 559 kr/mån
18 974 kr/m²

Denna rymliga lägenhet erbjuder inte bara generösa ytor utan också två separata Wc, vilket är en sällsynt fördel som ger extra komfort och bekvämlighet för de boende. Utsikten över staden från lägenheten skapar en atmosfär av lugn och avkoppling. Perfekt för dig som söker en bekväm och välskött bostad med närhet till olika bekvämligheter. Beläget med närhet till busshållplatser är det enkelt att ta sig runt i staden och närliggande områden. Dessutom finns det bekvämt belägna mataffärer som gör vardagslivet smidigt och effektivt. För de som är intresserade av friluftsliv och natur är närheten till "Skyttisområdet" ett extra plus. Här finns möjligheter till aktiviteter året runt. Här kan du hyra Samlings/festlokal med övernattningsrum, motionsrum, tvättstuga i samma hus samt lekpark, bulebana, uteplatser med grill-ring.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Mimosavägen 29, Högland/svartby, Örnsköldsviks kommun

Mimosavägen 29

Villa
Högland/svartby, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
2 495 000 kr
115 + 41 m²
5 rum
564 m² tomt

Detta hus erbjuder en öppen och härlig planlösning som du möts av direkt du öppnar dörren. Här har det genomgått renoveringar för att erbjuda en modern och stilfull boendemiljö. Det renoverade köket från 2018 har senaste tiden även fått en trevlig köksö som blir en praktisk arbetsyta och ger även funktionell matplats. Badrummet är också renoverat 2019 och erbjuder snygga detaljer och bekvämligheter för att skapa en avkopplande spa-känsla. Ytskikten i hela huset är smakfullt valda och skapar en enhetlig och modern atmosfär. Tomten är en riktig pärla med sitt söderläge och hörntomtens extra utrymme. Trädgården är vackert arrangerad och pryds av tre äppelträd, tre plommonträd, två päronträd och doftande syrén. Denna grönskande oas ger inte bara en vacker vy utan erbjuder också möjligheten att njuta av färska frukter direkt från trädgården. För trädgårdsskötsel har du redan en bekväm lösning i form av en robotgräsklippare, vilket gör det enkelt att hålla trädgården i perfekt skick utan krångel. Eftersom fastigheten ligger nära en skola blir detta en idealisk plats för familjer med barn. Du har allt du behöver inom räckhåll samtidigt som du kan njuta av lugnet och skönheten i ditt eget gröna paradis. Missa inte chansen att äga detta trevliga hem med bästa läge. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Fagerlandsvägen 14, Bjästa, Örnsköldsviks kommun
  • Tis 7 maj kl 16:30

Fagerlandsvägen 14

Villa
Bjästa, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
1 450 000 kr
161 + 88 m²
5 rum
1 230 m² tomt

Välkommen till detta trevliga betonghus från 50-talet, vackert beläget i det barnvänliga och upphöjda området på Fagerlandsvägen i Bjästa. Med sina distinkta linjer och charmiga karaktär, utstrålar huset en tidlös elegans. Här finner du fyra sovrum. Det fräscha badrummet och det nya köket är lika funktionella som de är estetiskt tilltalande, och skapar en modern touch i en klassisk miljö. Det stora vardagsrummet, prytt med vackert parkettgolv, bjuder in till samvaro och avkoppling. Utanför finner du en härlig altan som badar i solljus, en perfekt plats för utomhusmåltider och avkoppling. Huset värms med bergvärme och fiber är anslutet till huset. Detta hem erbjuder en perfekta balansen mellan bekvämlighet och modernitet. Här har du närhet till förskola och skola, affärer och gym mm. Dessutom tar du dig till Örnsköldsviks centrum på bara 20 minuter. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Uteplats
Åviken 107, null, Örnsköldsviks kommun

Åviken 107

Villa
Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
3 990 000 kr
125 m²
4 rum
2 540 m² tomt

I harmoni med hav och natur kommer du få njuta av detta boende att nyttja året om. Härlig tomt och havskanten ett stenkast bort. Vakna upp varje dag med havet som glittrande bakgrundskuliss. Exteriört väntar en altan med bästa solläge och en naturskön tomt. Nu är det dags att förverkliga drömmen om en havstomt och enkelheten med ett enplanshus. En stuga från 1959 som är utbyggt och ombyggt till året runt standard 2006. Fantastisk sluttande tomt med härlig utsikt där ni garanterat kommer trivas och kan njuta av naturen som följer årstidernas charm. En havstomt som du inte vill missa!

  • Uteplats
Skogsvägen 2, Husum, Örnsköldsviks kommun

Skogsvägen 2

Villa
Husum, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
600 000 kr
119 + 72 m²
5 rum
1 197 m² tomt

Välkommen till detta inbjudande hus om 119 kvadratmeter! Till denna fastighet hör en trevlig, rogivande och barnvänlig trädgårdstomt med många soltimmar och skogen intill knuten. Bra saker som bland annat luft/vatten pump och två nyrenoverade badrum och då Botniabanan stannar i Husum är det lätt att ta sig både till Ö-viks centrum och grannstaden Umeå. Ett hus att trivas i!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Öden 141, Ullånger, Kramfors kommun

Öden 141

Villa
Ullånger, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
1 150 000 kr
130 m²
5 rum
1 480 m² tomt

Söker du ett trevligt hus med möjlighet med många sovrum eller bara kunna få ordentligt stora sovrum och allrum att umgås och spendera massa tid med vänner och familj? Då har vi nu huset du söker. Här får du möjlighet att själv inreda och planera övervåningen för det som passar just er. Entréplan erbjuder En stor välkomnande hall, nytt kök & badrum/tvättstuga och du får även ett stort vardagsrum med fina trägolv och njuta kan du göra framför brasan i kaminen. En mysig inredd vindsvåning och på gården finns ett gästhus och dubbel garage. Närhet till både skola, service, träningsanläggning och naturen i makalösa vyer. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats

Visar alla 11