Mäklare Annacarin Holmgren

Annacarin Holmgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rönnstigen 2, Varvet, Örnsköldsviks kommun

Rönnstigen 2

Villa
Varvet, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
3 100 000 kr
196 + 196 m²
6 rum
3 595 m² tomt

På återvändsgränd i barnvänligt område ligger denna villa med allt man kan önska! Huset har en fin planlösning med generösa sällskapsytor, rymligt kök och snyggt badrum. Bra källare med sovrum, bastu och snart nyrenoverat duschrum samt förråd och hobbymöjligheter. Garage i huset och uppvärmning via bergvärme med låg energiförbrukning. Närhet till Hörnsjön med sin fina natur samt till skola och livsmedelsbutik. För en bra vardag, helt enkelt!

Degerfälle 250, Arnäsvall, Örnsköldsviks kommun

Degerfälle 250

Villa
Arnäsvall, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
6 000 000 kr
190 m²
6 rum
1 522 m² tomt

Mellan hav och sjö finner du denna nyproducerade villa med allt man kan önska! Utsikten är bedårande och beroende på vattentemperatur och vindar väljer du var du vill ta ditt bad. Huset har en bra planlösning med generösa sällskapsytor och snygga materialval. Djupborrad bergvärme och bra teknik. Fristående garage i två plan och snygg trädgård. Tillgång till bad- och båtplats via gemensamhetsanläggning. För en lyxig vardag, helt enkelt!

  • Balkong
  • Uteplats
Degerfälle 253, Arnäsvall, Örnsköldsviks kommun

Degerfälle 253

Tomt
Arnäsvall, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
550 000 kr
1 782 m² tomt

Tomt i populära Degerfälle med det absolut bästa läget mittemellan havet och Kvavedsjön. Fantastisk utsikt och tomtstorlek på 1.782 kvm. Köpet inkluderar vatten och avlopp. Servitut på bad- och båtplats både i sjön och havet. Fin natur och endast 15 minuter till stan.

Visar alla 3