Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Hanna Öhman

Hanna Öhman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Alderskog 210, Höga Kusten, Kramfors kommun

Alderskog 210

Fritidshus
Höga Kusten, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
450 000 kr
2 rum
1 315 m² tomt

Välkommen till denna mysiga stuga belägen i Höga Kusten. Här kan du njuta av ett naturskönt läge med en fin tomt och ett fritt läge. En hörlig inglasad altan, fina trägolv, fina ytskikt och en öppenspis som förgyller svalare kvällar. En fin gäststuga på tomten med våningssäng, och en bra duschstuga med duschkabin och separett. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Hyllavägen 17, Väja, Kramfors kommun

Hyllavägen 17

Villa
Väja, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
450 000 kr
69 + 69 m²
4 rum
1 315 m² tomt

Välkommen till Hyllavägen 17! I detta trevliga hus får du förutom det välskötta huset även en fantastisk utsikt över Ångermanälven, en fin trädgård med bärbuskar och fruktträd samt smidig uppvärmning med luftvattenpump! På bara några minuter är du inne i Kramfors centrum med allt som behövs för vardagen. Har du frågor kring denna fastighet kontaktar du ansvarig mäklare. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Plankvägen 9, Centralt Kramfors, Kramfors kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Plankvägen 9

Villa
Centralt Kramfors, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
500 000 kr
64 + 64 m²
5 rum
531 m² tomt

Näst längst ner på en återvändsgata hittar du detta trivsamma hem! Här erbjuds fina sociala ytor där du kan samla släkt och vänner, två badrum, de på entréplan är renoverat med möjlighet till 4 sovrum. Genomgående fräscha ytskikt och en lättskött tomt. Finns möjlighet att bygga om vinden till boarea. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Uteplats
Kåsta 207, Nordingrå, Kramfors kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kåsta 207

Gård/Skog
Nordingrå, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
1 300 000 kr
120 m²
7 ha tomt

Varmt välkomna till denna högt belägna hästgård mitt i Höga Kusten. Bostadshus med bergvärme, social planlösning på entréplan och sovrum på övreplan. Gästhus som i dagsläget är uthyrt, genomgående fina ytskikt, renoverad hall, kök, badrum samt nya fönster på entréplan. En fin ladugård med 9 fina boxar, sadelkammare och gott om förvaringsutrymmen. Eget borrat vatten samt nytt avlopp. Fiber finns! Varmt välkommen att kontakta mig för mer information.

 • Uteplats
Strandvägen 10, Mjällom, Kramfors kommun
Strandvägen 10, Mjällom, Kramfors kommun, bild 2
Strandvägen 10, Mjällom, Kramfors kommun, bild 3

Strandvägen 10

Fritidshus
Mjällom, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
4 000 000 kr
110 m²
4 rum

Drömmen om din sjöbod kan nu bli sann. Stolt presenteras nu denna exklusiva sjöbod belägen i Mjällomsviken, populära Höga kusten. Byggd med noggrant utvalda material år 2021, erbjuder den en året-runt-standard med kommunalt vatten, avlopp och fiberanslutning. En rymlig och vacker brygga som badar i sol hela dagen, för er badsugna tar du enkelt ett dopp direkt från bryggan. Här njuter du även av middag på bryggan i kvällssolen. Med trevliga sittplatser runt sjöboden, bjuder denna plats in till avkoppling och njutning. Den öppna och luftiga planlösningen inkluderar ett fullt utrustat kök, en mysig kamin och en effektiv luftvärmepump för komfort året om. Sovrum med hotellkänsla och bra förvaring. Ett snyggt badrum med gröna detaljer. En spiraltrappa leder till den charmiga övervåningen med ett stort sällskapsrum samt ett generöst sovrum. Finns en bagarstuga i närheten som man får låna. Här är du omgiven av en vacker utsikt och natur. Låt din dröm bli sann, varmt välkommen att boka in dig på visning.

 • Premium
 • Uteplats
Storvattnet 205, Centralt Kramfors, Kramfors kommun

Storvattnet 205

Fritidshus
Centralt Kramfors, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
1 200 000 kr
48 m²
3 rum
1 755 m² tomt

Välkommen till populära Storvattnet 205, fritidshus belägen ca 15 minuter från Kramfors. Ett välunderhållet fritidshus med en härligt utsikt över den mysiga och badvänliga sjön. Nere vid vattnet finns trädäck samt brygga. I området finns även en badplats som byborna sköter under sommaren. Stugan har fina ytskikt, ett härligt sällskapsrum, kök, två sovrum, en wc med cinderella (förbränningstoalett) samt ett duschrum. På tomten finns även två bra förråd. I området finns en vägföreningen och vägen skottas även under vintertid. Nuvarande ägare använder stugan även på vintern. Välkommen till ditt nya fritidshus!

 • Uteplats
Ulvvik 302, Nordingrå, Kramfors kommun

Ulvvik 302

Fritidshus
Nordingrå, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
2 150 000 kr
65 m²
2 rum
2 103 m² tomt

Hjärtligt välkomna till detta charmiga fritidshus med året om standard. Ligger i en havsvik med sydväst läge vilket ger härliga soltimmar och en otrolig kvällssol tills den går ner bakom bergen. En inglasad altan för vår och höstkvällar med ett trädäck utanför och en magisk utsikt. Genomgående fräscha ytskikt i hela huset. Ett mysigt och bra gästhus på 36 kvm för familj och besökare. Men praktiska sängar som du fäller upp för att utnyttja utan maximalt. En takad altan, här finns även förvaringsutrymme. Nere vid vattnet finner du en äldre byggnad med renoveringsbehov, el och vatten indraget. Här finns en brygga vilket ger en direkt anslutning till havet, för fiske i viken, bad eller en båttur till exempel Norrfällsviken. Viken är djup och det går att lägga till med segelbåt. Gemensamt dricksvatten i området samt ett nytt avlopp. Fiber är indraget. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Uteplats
Edsätter 236, Nordingrå, Kramfors kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Edsätter 236

Fritidshus
Nordingrå, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
1 250 000 kr
35 + 10 m²
3 rum

Unik möjlighet att bli ägare till en sjöbod med havet som närmaste granne! Mitt i världsarvet Höga Kusten med allt som finns att njuta av här. Sjöboden är inredd och har praktiska ytor med bland annat härligt allrum kombinerat med kök, två sovrum samt ett renoverad badrum med bastu. Altan kombinerat med brygga som ger möjlighet att ta ett dopp direkt från sjöboden. Går att nyttja även vintertid med gemensamhetsanläggning för vintervatten och en vägförening. Fiber är indraget. Byggnaderna står på ofri grund. En båt samt motor ingår i köpet. Varmt välkommen med din anmälan till visningen!

 • Uteplats
Källåkersvägen 2, Bollstabruk, Kramfors kommun

Källåkersvägen 2

Villa
Bollstabruk, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
300 000 kr
133 m²
5 rum
601 m² tomt

Välkommen hit! Lättskött, trevlig och en välunderhållen familjevilla. Ett charmigt kök och fina sociala ytor, fyra bra sovrum, trädäck på husets baksida samt ett fristående garage. Fiber är indraget. Välkommen att anmäla dig på visning!

Sjöbodvägen 141 & Sjöbodvägen 140, Arnäsvall, Örnsköldsviks kommun

Sjöbodvägen 141 & Sjöbodvägen 140

Villa
Arnäsvall, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
7 200 000 kr
130 + 10 m²
5 rum
2 097 m² tomt

Varmt välkomna till detta fantastiska ställe. Objektet består av ett hus och två stugor. Här finns alla möjligheter att ha gäster, familj eller varför inte uthyrning. Säljarna har senaste sommaren/vår/höst hyrt ut stugorna på tomten, vilket har varit väldigt populärt! Flertalet uteplatser, poolområde, egen strand, bastu och en magisk kvällssol är några av de saker som gör denna fastighet unik. Genomtänkt hus med bra planlösning där köket ligger öppet mot sällskapsrummet, stora fönsterpartier mot tomten och vattnet. Fyra sovrum varav ett master bedroom med klädkammare. Badrum med dusch, badkar och bastu, ett badrum med dusch samt en wc. Utgångar till både inglasad och öppen altan. Garage som du når från huset, carport under altan, här finns laddstation installerad. Poolområde med ett generöst trädäck där du kan samla släkt och vänner, vedeldad badtunna, ett snyggt utekök med pizzaugn där du även kan baka tunnbröd. En trappa som leder ned mot stranden, bastun och bryggan. Sjöbodsviken är en lugn havsvik där du gärna fiskar, badar eller tar en tur med kajaken. Båten har du vid bryggan alternativt skaffar en plats vid den stora gemensamma bryggan som ligger i viken. Fastighetens baksida är avskild och inhägnad, här har du en grillplats med vy över hela viken. Samt en kryddträdgård. Unikt tillfälle för er som vill ha något ut över det vanliga. Välkomna att kontakta mig vid intresse!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Gavik 509, Gavik, Kramfors kommun

Gavik 509

Fritidshus
Gavik, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
2 395 000 kr
63 + 7 m²
3 rum
2 817 m² tomt

Välkommen till ditt nya fritidshus med året runt standard. Ett fantastiskt fritidshus med kvällsol byggt år 2016, beläget i Höga Kusten och som ger ett bekymmersfritt ägande under många år. Denna pärla bjuder på en hänförande, magisk och milsvid utsikt både över Gaviksfjärden och jordbruksmark. Fastigheten i söderläge har sol från tidig morgon till sen kväll. Den generösa naturtomten erbjuder en total byggrätt på 150 kvm plus friggebod och attefallshus. 100m nedanför tomten finns stranden med bryggor, ramp för sjösättning av båtar, grillplats och små sjöbodar. En öppen och inbjudande planlösning, där takhöjden sträcker sig upp till nock och stora fönster ramar in den enastående utsikten över det omgivande havet. Med två välplanerade sovrum och ett smart sovloft finns gott om plats för både familj och vänner. Stora altaner, perfekt placerade för både en tidig frukost till sena sommarkvällar med underbar solnedgång. Ett skyddande berg bakom huset ger både avskildhet och en unik känsla av närhet till naturen. Här har du möjlighet att njuta av en privat och fridfull tillvaro. Nere vid den 120m långa stranden väntar ett gemensamt område med bl a en flytbrygga, perfekt för bad och förtöjning av mindre båtar. En gjuten praktisk ramp underlättar sjösättning och upptagning av båt, vilket gör det smidigt att utforska skärgården. Här finns även en angiven plats för att bygga en mindre bod vid stranden, perfekt för förvaring av båtutrustning eller att njuta av vistelsen vid havsstranden. En mysig grillplats med tillhörande matplats finns också för umgänge med grannar och vänner medan ni tar ett dopp i viken. För de äventyrslystna sträcker sig Höga Kusten-leden bakom berget, och du kan promenera vidare mot Lappudden och upptäcka den vackra omgivningen t ex från Älgaberget. Detta fritidshus erbjuder inte bara en plats att bo, utan en livsstil där naturen är din närmaste granne och där varje dag kan avslutas med solnedgången från husets altaner. Ett unikt tillfälle att skapa minnen och uppleva den lugna skönheten vid Höga Kusten. Till fastigheten hör även del i den 7 ha stora gemensamt ägda marken och stranden. Välkommen till ditt nya paradis!

 • Uteplats
Högvägen 36, Bollstabruk, Kramfors kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Högvägen 36

Radhus
Bollstabruk, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
250 000 kr
86 m²
4 rum
530 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva ett mycket trevligt och lättskött kedjehus på Högvägen i Bollsta! Närhet till mataffär, skola, Folkets Park med nöje och evenemang samt fina promenadstråk i anslutning till huset! Välkommen på visning!

Ringvägen 6, Husum, Örnsköldsviks kommun

Ringvägen 6

Villa
Husum, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
550 000 kr
80 + 82 m²
3 rum
850 m² tomt

Denna fastighet är belägen på en familjevänlig och lugn gata. En stor inglasad altan, social planlösning på entréplan, med ett fräscht kök och öppen planlösning mot vardagsrummet. Två sovrum samt ett nyrenoverat badrum. Källaren erbjuder garage, förvaringsutrymmen, pannrum, tvättstuga samt ett stort hobbyrum. En fin trädgårdstomt i anslutning till en allmänning där det finns en lekpark. En friggebod på tomten som passar som gästhus, det finns även ett trädäck i kvällssolsläge. Varmt välkommen att boka in dig på visning.

Havrevägen 20, Bollstabruk, Kramfors kommun

Havrevägen 20

Villa
Bollstabruk, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
695 000 kr
165 + 10 m²
6 rum
722 m² tomt

Välkommen till denna välhållna familjevilla som är belägen i ett lugnt och trivsamt område. Här erbjuds låga driftkostnader, vilket gör boendet både ekonomiskt och miljövänligt. Villan har en utmärkt förvaringssituation med en rymlig carport. Fastigheten har under de närmaste åren bland annat fått nya fönster, en ny fasad, luftvärmepump, tak och fasad på garage samt ny maskinell utrustning i köket. Den inglasade altanen blir en förlängning av boendet och möjliggör njutbara stunder utomhus året om. Här kan du avnjuta både morgonkaffet och långa sommarkvällar i skydd för väder och vind. Villan erbjuder generösa sällskapsytor, perfekta för umgänge och sociala aktiviteter. Den öppna planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär där familjen kan trivas och skapa minnen tillsammans. Möjligheten till många sovrum gör att det finns gott om plats för både familj och gäster. Fiber finns! Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Älvbacksvägen 24, null, Kramfors kommun

Älvbacksvägen 24

Tomt
Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
150 000 kr
949 m² tomt

Drömmer du om att bygga nytt? Välkommen till Lunde och detta lugna och familjevänliga område. Nu erbjuder vi en bra tomt, där både bygglov och plattan är klar. VA samt fiber vid tomtgräns. Bor året om eller använd som fritidshus och njut av Höga Kusten! Besök tomten och platsen för att få en känsla, kontakta mig vid intresse eller funderingar!

Älvbacksvägen 26, null, Kramfors kommun

Älvbacksvägen 26

Tomt
Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
150 000 kr
949 m² tomt

Drömmer du om att bygga nytt? Välkommen till Lunde och detta lugna och familjevänliga område. Nu erbjuder vi en bra tomt, där både bygglov och plattan är klar. VA samt fiber vid tomtgräns. Bor året om eller använd som fritidshus och njut av Höga Kusten! Besök tomten och platsen för att få en känsla, kontakta mig vid intresse eller funderingar!

Bönhamn 111, Nordingrå, Kramfors kommun
Bönhamn 111, Nordingrå, Kramfors kommun, bild 2
Bönhamn 111, Nordingrå, Kramfors kommun, bild 3

Bönhamn 111

Villa
Nordingrå, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
3 500 000 kr
150 + 100 m²
8 rum
1 469 m² tomt

Välkommen till denna charmiga fastighet i Bönhamn, Nordingrå, belägen vid Höga kusten. Denna bostad erbjuder en fantastisk utsikt som kommer att få dig att falla pladask. Oavsett om du letar efter en permanent bostad eller en avkopplande fritidsbostad, är denna plats perfekt för dig. Fastigheten är generöst tilltagen och har en generös altan där du kan njuta av den friska havsluften och den magnifika utsikten över havet och omgivande natur. Altanen ger gott om utrymme för utomhusmöbler, perfekt för att bjuda in vänner och familj till trevliga middagar eller bara koppla av och njuta av den lugna atmosfären. Här finns även en mysig bastu! Interiört har bostaden fina ytskikt och erbjuder en stilren atmosfär. De ljusa färgerna och det genomtänkta ljusflödet ger en luftig och inbjudande känsla i varje rum. Skogen som omger fastigheten ger en härlig känsla av privatliv och ger dig möjlighet att njuta av naturen när du vill. För den som önskar finns det även en uthyrningsdel på souterrängplan. Detta ger möjligheten att generera extra inkomster eller att ge gästerna en separat och bekväm plats att bo på. Detta öppnar upp för olika möjligheter och flexibilitet för ägaren. Läget är perfekt för den som älskar naturen och utomhusaktiviteter. Höga kusten erbjuder ett brett utbud av aktiviteter såsom vandring, cykling och båtliv. Här kan du upptäcka vackra vandringsleder, njuta av den vackra skärgården och utforska den omgivande naturen. Sammanfattningsvis är denna fastighet i Bönhamn, Nordingrå en dröm som går i uppfyllelse för den som älskar naturen och en fantastisk utsikt. Med sin stora altan, fina ytskikt och närhet till allt Höga kusten har att erbjuda, kommer du att känna dig som hemma från första stund. Missa inte chansen att äga denna underbara bostad i en av Sveriges vackraste kustområden. Varmt välkomna att boka in er på visningen!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Alaskavägen 13, Centralt Kramfors, Kramfors kommun

Alaskavägen 13

Villa
Centralt Kramfors, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
350 000 kr
190 + 12 m²
925 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva en centralt belägen fastighet med uthyrnings möjligheter. Fastigheten består av en mindre lägenhet på souterrängplan, en rok. På entréplan ligger en 3a, och på övreplan en 4a. Varmt välkommen att kontakta mig för mer information eller boka in dig på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Kyrkviksvägen 25, Centralt Kramfors, Kramfors kommun

Kyrkviksvägen 25

Villa
Centralt Kramfors, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
595 000 kr
156 + 95 m²
6 rum
686 m² tomt

Välkommen till detta populära och familjevänliga område. Ett stort hus som rymmer den stora familjen, fina sällskapsytor, inglasad altan och en bra tomt. Garage och bra förvaringsmöjligheter i husets källare. Ett hus med potential att bli ett riktigt trevligt hem för den stora familjen. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Båtsmansbacken 10, Lugnvik, Kramfors kommun

Båtsmansbacken 10

Villa
Lugnvik, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
650 000 kr
120 + 66 m²
6 rum
1 311 m² tomt

Välkommen till denna förtjusande fastighet med enastående charm, belägen högt upp i det trevliga och barnvänliga Lugnvik. Här möts du av en fantastiskt välskött och vacker trädgård som omger huset, prydd med färgglada blommor och frodiga bärbuskar. Det första du möts av är den takade altanen, som också delvis är insynsskyddad med väggar. Detta erbjuder en perfekt plats att njuta av utomhuslivet, oavsett väder. Här kan du koppla av med en bok, umgås med vänner eller bara njuta av den friska luften i en avkopplande och skyddad miljö. Köket har genomgått en uppfräschning och är nu en modern och praktisk plats där matlagning blir till en njutbar upplevelse. De fina sällskapsytorna på entréplanet ger gott om plats för umgänge och skapar en öppen och inbjudande atmosfär. Övre planet erbjuder en privat oas med sovrum som är utformade för att ge en avkopplande och fridfull sömn. Ett stilrent renoverat badrummet finns också på detta plan. Källaren ger extra boyta med dess låga fönstren som skapar en mysig känsla samtidigt som de ger tillräckligt med ljus. Här finner du två bekväma sovrum, perfekta för familj eller gäster. Den nyrenoverade tvättstugan är både praktisk och stilfull. Källaren erbjuder även förvaringsmöjligheter. Välkommen till din nya fristad i det idylliska Lugnvik! Boka in dig på visning via vår hemsida.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Näske 244, Näske, Örnsköldsviks kommun

Näske 244

Villa
Näske, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
3 300 000 kr
125 m²
4 rum
2 197 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska nybyggda enplansvilla belägen i vackra Näske. Med sina 126 kvadratmeter erbjuder denna bostad generösa och öppna ytor som skapar en luftig och modern atmosfär. Här kan du njuta av ett bekvämt och avskilt boende med närhet till både stadens bekvämligheter, havet och naturens lugn. En av de främsta fördelarna med denna villa är de stora fönstren som ger en underbar utsikt mot vattnet. Du kan njuta av naturligt ljus som flödar i varje hörn av huset och fångar in den vackra omgivningen. Varje dag kan du vakna upp till panoramautsikt som ger en känsla av lugn och harmoni. Interiören i denna villa är noggrant utformad med fina materialval. De öppna ytorna skapar en perfekt miljö för umgänge och familjeliv. Tre bra sovrum som erbjuder gott om utrymme för avkoppling och återhämtning. Dessutom finns en gäststuga med ett eget badrum och två sovrum, vilket är perfekt för gäster eller som ett separat utrymme för familjemedlemmar. Det finns möjlighet att hyra båtplats nere vid vattnet, vilket ger dig tillgång till vår fina skärgård! Varmt välkommen att kontakta mig för mer information!

 • Uteplats
Mjältön 135, Mjältön, Kramfors kommun
Mjältön 135, Mjältön, Kramfors kommun, bild 2
Mjältön 135, Mjältön, Kramfors kommun, bild 3

Mjältön 135

Fritidshus
Mjältön, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
1 200 000 kr
30 m²
3 rum
2 497 m² tomt

Vill du ha en sommarstuga på Sveriges högsta ö? Ett idylliskt och ogenerat läge centralt i Höga kusten. Efter cirka fem minuters båtfärd från båtplatsen på fastlandet (Harphagen) stiger du iland på fina Mjältön. På fastigheten är det två separata stugor samt en generös altan. En köksstuga med bäddsoffa och kamin och en sovstuga med två rum. Här erbjuds sol från förmiddag tills kvällssolen försvinner bakom bergen. Här bor du med möjlighet till ett aktivt bad-och båtliv. Kanske får du några sikar i näten som du lägger ut i Mjältösundet? Naturtomten ger dig möjlighet att plocka både bär och svamp. Närliggande vandringsleder tar dig över ön till platser som Baggsand, Baggviken eller ett besök Mjältöns topp. Visning enligt överenskommelse, välkommen att kontakta mig om ni vill komma på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Hamnslåtten 130, Norrfällsviken, Kramfors kommun

Hamnslåtten 130

Tomt
Norrfällsviken, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
250 000 kr
1 517 m² tomt

Välkommen till Norrfällsviken! Det över 350 år gamla fiskeläget i Norrfällsviken ligger i anslutning till naturreservatet. Naturen runt Norrfällsviken präglas av berg och stora klapperstensfält. Här finns det mesta man kan önska! En trivsam hamn som är ett populärt besöksmål under sommarhalvåret, flera mysiga restauranger att välja mellan för att stilla hungern, och den omtycka golfbanan. Tomten ligger utanför detaljplanelagt område och utanför sammanhållenbebyggelse. Varmt välkomna att kontakta kontoret för mer information!

Visar alla 23