Mäklare Hanna Öhman

Hanna Öhman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nygatan 11B, Centralt Örnsköldsvik, Örnsköldsviks kommun
 • Tor 15 jun kl 16:30

Nygatan 11B

Lägenhet
Centralt Örnsköldsvik, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten

750 000 kr

25 m²

1 rum

1 328 kr/mån
30 000 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lägenhet mitt i centrum. Denna lägenhet är perfekt för den som söker en modern och funktionell bostad med genomgående fina ytskikt. Med sina 25 kvadratmeter erbjuder den ett smart och effektivt utnyttjande av utrymmet. Lägenheten har en välplanerad och öppen layout som ger en luftig känsla. Här finns tillräckligt med utrymme för att rymma en bekväm dubbelsäng samt andra nödvändiga möbler. En av denna bostads verkliga fördelar är tillgången till två fantastiska terrasser. Först och främst har du tillgång till en gemensam takterrass där du kan njuta av utsikten. Förutom takterrassen har lägenheten också en stor möblerad terrass som blir som en utomhusförlängning av din bostad. Bra solläge! Bostadsföreningen är välskött, populär föreningen med mycket god ekonomi. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Näske 244, Näske, Örnsköldsviks kommun

Näske 244

Villa
Näske, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten

3 300 000 kr

125 m²

4 rum

2 197 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska nybyggda enplansvilla belägen i vackra Näske. Med sina 126 kvadratmeter erbjuder denna bostad generösa och öppna ytor som skapar en luftig och modern atmosfär. Här kan du njuta av ett bekvämt och avskilt boende med närhet till både stadens bekvämligheter, havet och naturens lugn. En av de främsta fördelarna med denna villa är de stora fönstren som ger en underbar utsikt mot vattnet. Du kan njuta av naturligt ljus som flödar i varje hörn av huset och fångar in den vackra omgivningen. Varje dag kan du vakna upp till panoramautsikt som ger en känsla av lugn och harmoni. Interiören i denna villa är noggrant utformad med fina materialval. De öppna ytorna skapar en perfekt miljö för umgänge och familjeliv. Tre bra sovrum som erbjuder gott om utrymme för avkoppling och återhämtning. Dessutom finns en gäststuga med ett eget badrum och två sovrum, vilket är perfekt för gäster eller som ett separat utrymme för familjemedlemmar. Det finns möjlighet att hyra båtplats nere vid vattnet, vilket ger dig tillgång till vår fina skärgård! Varmt välkommen att kontakta mig för mer information!

 • Uteplats
Mjältön 135, Mjältön, Kramfors kommun
Mjältön 135, Mjältön, Kramfors kommun, bild 2
Mjältön 135, Mjältön, Kramfors kommun, bild 3

Mjältön 135

Fritidshus
Mjältön, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten

1 500 000 kr

30 m²

3 rum

2 497 m² tomt

Vill du ha en sommarstuga på Sveriges högsta ö? Ett idylliskt och ogenerat läge centralt i Höga kusten. Efter cirka fem minuters båtfärd från båtplatsen på fastlandet (Harphagen) stiger du iland på fina Mjältön. På fastigheten är det två separata stugor samt en generös altan. En köksstuga med bäddsoffa och kamin och en sovstuga med två rum. Här erbjuds sol från förmiddag tills kvällssolen försvinner bakom bergen. Här bor du med möjlighet till ett aktivt bad-och båtliv. Kanske får du några sikar i näten som du lägger ut i Mjältösundet? Naturtomten ger dig möjlighet att plocka både bär och svamp. Närliggande vandringsleder tar dig över ön till platser som Baggsand, Baggviken eller ett besök Mjältöns topp. Visning enligt överenskommelse, välkommen att kontakta mig om ni vill komma på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Stenhagsvägen 18, Lunde, Kramfors kommun

Stenhagsvägen 18

Villa
Lunde, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten

450 000 kr

90 m²

6 rum

1 061 m² tomt

Tillfälle att förvärva en bra familjevilla i ett trevligt område där du har utsikt över älven. Härlig trädgårdstomt, vidbyggt garage och en carport. En tilltalande planlösning med öppna ytor, möjlighet till fyra sovrum och två vardagsrum. Renoveringschans, tillfälle att skapa ett hem som passar dig! Varmt välkommen att boka in er på visning!

Käl 105, Docksta, Kramfors kommun

Käl 105

Villa
Docksta, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten

795 000 kr

95 m²

4 rum

3 666 m² tomt

Välkommen till Höga Kusten och Käl 105 som är granne med Skuleskogen. Trevlig enplansvilla där stora renoveringar är gjorda, tre sovrum, renoverat kök och härliga sällskapsytor. Stor tomt med utsikt över åkrar, pool där du gärna tar ett svalkande dopp under sommarhalvåret. Här finns det även vildmarksbad och bastu. Altanen på framsidan är idag inglasad. Ny väg kommer att bli klar senast i början av september enligt naturvårdsverket, vilken gör att det inte kommer gå någon trafik förbi huset, utan endast vandrare! Närhet till natur, skog, berg och hav! Bo och lev mitt i Skuleskogen, använd som fritidsboende eller hyr ut, allt passar denna fastighet. Varmt välkomna att boka in er på visning!

 • Uteplats
Billstavägen 53, Billsta, Örnsköldsviks kommun

Billstavägen 53

Villa
Billsta, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten

1 200 000 kr

80 m²

4 rum

1 580 m² tomt

Välkommen till Billsta och denna välunderhållna enplansvilla med källare. En trevlig planlösning som har god potential, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum, ett stort badrum samt inglasad altan mot husets baksida. Husets källare erbjuder en gillestuga, tvättstuga samt gott om förvaringsmöjligheter. Stora renoveringar gjorda, tak 2007, dränering 2014, panel, fönster samt luftvärmepump 2015. En fin trädgårdstomt med plats för lek och odling samt ett bra vidbyggt garage med plats för bil och förvaring. Varmt välkommen att boka in er på visning!

Nässjö 244, Bjästa, Örnsköldsviks kommun

Nässjö 244

Villa
Bjästa, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten

1 500 000 kr

142 m²

5 rum

2 490 m² tomt

Högt, lantligt och naturskönt läge med utsikt över sjö, skog och berg! Här bor du i en enplansvilla på 142 kvm med öppna sällskapsytor, renoverat badrum, tre sovrum och en fantastiskt utsikt. En generös inglasad altan, en takat altan samt en öppen altan, här sitter du gärna under sommarhalvåret och njuter av solen som stannar till sent. Ca 20 minuters bilfärd till Öviks centrum! En stor trädgårdstomt och förråd på tomten, fiber är indraget! Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Jättestagatan 29, Centralt Kramfors, Kramfors kommun
 • Tis 13 jun kl 16:15
Jättestagatan 29, Centralt Kramfors, Kramfors kommun, bild 2
Jättestagatan 29, Centralt Kramfors, Kramfors kommun, bild 3

Jättestagatan 29

Villa
Centralt Kramfors, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten

475 000 kr

126 m²

5 rum

4 900 kr/mån

Varmt välkommen till Jättestagatan 29 och denna bostadsrätt med villakänsla om 126 smart utnyttjade kvadratmeter! Genomgående fräscha ytskikt, en tilltalande planlösning som ger härliga sällskapsytor, bra förvaringsmöjligheter och fyra bra sovrum på övreplan! Du har en tomt på 446 kvm samt en lekpark bakom huset. Här bor du en en trygg förening om totalt 12 bostadsrätter. Varmt välkommen att kontakta mig för mer information!

 • Premium
 • Uteplats
Sandviken 243, Nordingrå, Kramfors kommun

Sandviken 243

Villa
Nordingrå, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten

2 950 000 kr

114 m²

4 rum

2 136 m² tomt

Med en hänförande vy över Gaviksfjärden, magiskt sol och kvällssols- läge och omringad av en fantastiskt natur hittar du denna nyproducerade villa från Villa Varm. Ett område under uppbyggnad i populära Nordinggrå- Höga Kusten. Det höga läget och naturtomten förhöjer upplevelsen ytterligare. En villa med smart planlösning som ger ljusinsläpp, öppna ytor, tre sovrum samt förvaringsmöjligheter. Genomgående fina material och färgval, golvvärme och en kamin. Här hittar du lugnet! En trall är under uppbyggnad och kommer att finnas vid försäljning (snön ställer till det). (Planritning är påväg) Varmt välkommen att boka in er på visning!

 • Uteplats
Bruksvägen 7, Lugnvik, Kramfors kommun

Bruksvägen 7

Villa
Lugnvik, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten

200 000 kr

4 rum

1 930 m² tomt

Nu finns chansen inom en snar framtid att bli ägare till detta charmiga hus på Bruksvägen 7 i Lugnvik. Huset har i modern tid använts som fritidshus men standarden i huset är för året runt boende. Förutom bostadsbyggnaden får man även med en förråds/gäststuga, växthus, ett dubbelgarage samt en stor trädgård! Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Salsåker 127, Nordingrå, Kramfors kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Salsåker 127

Villa
Nordingrå, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten

2 000 000 kr

172 m²

6 rum

1,2 ha tomt

Välkommen till populära Nordingrå - Salsåker och denna unika fastighet med ett högt läge som ger utsikt över havet. Här hittar du en trevlig villa om 172 kvm med plats för att samla släkt och vänner. Öppen planlösning mellan kök och matsal samt vardagsrum. Tre bra sovrum samt, tre badrum varav två renoverade! Gästhus som nuvarande ägare har hyrt ut i omgångar, kök, badrum, allrum samt ett inrett loft. Lada som passar som fest och danslokal och scen och goda förrådsutrymmen. Övervåning med mycket möjligheter. Varmt välkommen att kontakta mig för mer information!

Bomvägen 25, Lunde, Kramfors kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bomvägen 25

Villa
Lunde, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten

2 300 000 kr

150 m²

6 rum

1 900 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva detta charmiga sekelskifteshus som är granne med älven, genomgående renoverat under åren. Här är det bara att flytta in och njuta av den hänförande utsikten. Härliga sällskapsytor, praktiskt kök, ett varmbonat uterum med fönster ut mot vattnet, fyra sovrum och två badrum. En fin trädgårdstomt med odlingsmöjligheter och bärbuskar, klippor nere vid vattnet. Kommunalt vatten, nytt avlopp och fiber. Gästhus med förråd och carport, jordkällare. Här vill ni bo, varmt välkommen att kontakta mig för mer information!

 • Balkong
 • Uteplats
Sörle 172, Nordingrå, Kramfors kommun

Sörle 172

Villa
Nordingrå, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten

5 895 000 kr

142 m²

4 rum

3 998 m² tomt

Varmt välkomna till Sörle och detta fantastiska hus från 2017. Här bor du på en stor och soldränkt havstomt med klippor nere vid vattnet. Gemensam brygga i området där du har en båtplats. Huset erbjuder öppna och sällskapsvänliga ytor, kök vardagsrum och matrum i ett. Högt i tak och stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp och en fantastisk utsikt. Tre sovrum, alla med en egen walk in closet. Ett stort och lyxigt badrum samt en gästtoalett. Snygg inbyggd belysning runt alla fönster i huset. Automatiska vertikalmarkiser som skyddar mot solen och är tålig mot UV-strålning, samtidigt som du har fri sikt ut. Den insynsskyddade och trevliga altanen når du ifrån vardagsrum, sovrum samt kök. Här spenderar du gärna all din tid under sommarhalvåret. Lättmöblerade ytor, ett utekök samt ett charmigt inglasat uterum. Ett fristående garage samt två förråd på tomten. Huset värms upp via bergvärme, golvvärme i hela huset. Väldigt låga driftkostnader. Eget vatten från en borrad brunn samt minireningsverk. Fiber är indraget. Varmt välkommen att kontakta mig vid intresse/ frågor!

 • Uteplats
Sjöbodvägen 141 & Sjöbodvägen 140, Arnäsvall, Örnsköldsviks kommun

Sjöbodvägen 141 & Sjöbodvägen 140

Villa
Arnäsvall, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten

7 600 000 kr

130 m²

5 rum

2 097 m² tomt

Varmt välkomna till detta fantastiska ställe. Objektet består av ett hus och två stugor. Här finns alla möjligheter att ha gäster, familj eller varför inte uthyrning. Säljarna har senaste sommaren/vår/höst hyrt ut stugorna på tomten, vilket har varit väldigt populärt! Flertalet uteplatser, poolområde, egen strand, bastu och en magisk kvällssol är några av de saker som gör denna fastighet unik. Genomtänkt hus med bra planlösning där köket ligger öppet mot sällskapsrummet, stora fönsterpartier mot tomten och vattnet. Fyra sovrum varav ett master bedroom med klädkammare. Badrum med dusch, badkar och bastu, ett badrum med dusch samt en wc. Utgångar till både inglasad och öppen altan. Garage som du når från huset, carport under altan, här finns laddstation installerad. Poolområde med ett generöst trädäck där du kan samla släkt och vänner, vedeldad badtunna, ett snyggt utekök med pizzaugn där du även kan baka tunnbröd. En trappa som leder ned mot stranden, bastun och bryggan. Sjöbodsviken är en lugn havsvik där du gärna fiskar, badar eller tar en tur med kajaken. Båten har du vid bryggan alternativt skaffar en plats vid den stora gemensamma bryggan som ligger i viken. Fastighetens baksida är avskild och inhägnad, här har du en grillplats med vy över hela viken. Samt en kryddträdgård. Unikt tillfälle för er som vill ha något ut över det vanliga. Välkomna att kontakta mig vid intresse!

 • Plus
Nygatan 2, Centralt Kramfors, Kramfors kommun

Nygatan 2

Villa
Centralt Kramfors, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten

500 000 kr

99 m²

4 rum

1 214 m² tomt

Varmt välkommen till Nygatan och denna charmiga villa med hörntomt och ett centralt läge. Fina detaljer och en social planlösning. Varmt välkommen att boka in er på visning!

 • Plus
Hallbacken 31, Hallbacken, Örnsköldsviks kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hallbacken 31

Villa
Hallbacken, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten

750 000 kr

110 m²

1 070 m² tomt

Här är ett utmärkt tillfälle för dig som söker ett renoveringsobjekt med närhet till både natur och centrum. Högt och soligt läge med en bra tomt. Rivningsarbetet är påbörjat och nu återstår det roliga. Jordvärme samt fiber. Varmt välkommen att boka in er på visning!

Violinvägen 9, Bjästa, Örnsköldsviks kommun

Violinvägen 9

Villa
Bjästa, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten

1 850 000 kr

182 m²

6 rum

1 185 m² tomt

När du kliver in i detta hus möts du av ett välplanerat och inbjudande hem om 184 kvadratmeter. Gemengående fint skick med generösa sällskapsytor, här går det utmärkt att flytta in i som det är. Nyrenoverat kök, två bra badrum, inglasad altan och fem trevliga sovrum. Till denna fastighet hör en stor, lättskött och barnvänlig tomt med många soltimmar. Ett Attefalls hus med en tillhörande altan med en nedsänkt terrasspool. Bra förvaringsmöjligheter samt ett vidbyggt garage! Varmt välkomna att kontakta mig vid intresse!

Strinne 146, Bjärtrå, Kramfors kommun

Strinne 146

Villa
Bjärtrå, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten

600 000 kr

170 m²

6 rum

1 311 m² tomt

Välkommen till Strinne och denna stora och välunderhållna villa. Bra planlösning, vardagsrum i vinklar som ger fina sällskapsytor, stora rum och altaner i bra solläge. Ett badrum samt en wc. Bergvärme som ger låga driftkostnader. Källare med gott om förvaringsmöjligheter, bra garage med port, har tidigare varit dubbla portar. Varmt välkommen att boka in er på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Hällgumsgatan 46, null, Kramfors kommun

Hällgumsgatan 46

Radhus
Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten

295 000 kr

105 m²

4 rum

300 m² tomt

Välkommen till Hällgumsgatan 46 och detta radhus om 105 kvadrat! Här får du ett lättskött hus med närhet till centrum och Latbergets fritidsanläggning. Huset har goda ytor samt möjlighet till uteplats både på fram och baksida så man kan anpassa utomhusvistelsen efter väder, Har du frågor om denna fastighet är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare. Välkommen på visning!

Ådal 9:39, Nordingrå, Kramfors kommun

Ådal 9:39

Tomt
Nordingrå, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten

250 000 kr

2 134 m² tomt

Välkommen till Höga Kusten och denna tomt på 2 134 kvm. Här får du möjlighet att bygga ditt drömhus på 150 kvm med ett naturskönt och högt läge. Närhet till badstrand och fina strövområden. Ljuvligt! Området är detaljplanelagt. Sommarvatten finns framdraget till tomtgräns. Tomten saknar el och avlopp. Välkommen att ringa till mig om ni har frågor!

Sandviken 231, 229, 225, 227, 215, 213, Nordingrå, Kramfors kommun

Sandviken 231, 229, 225, 227, 215, 213

Tomt
Nordingrå, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten

500 000 kr

Välkommen till plattberget! Här har du möjlighet att välja mellan sex högt belägna tomter men fantastisk vy över havet för att bygga ditt framtida drömhus mitt i Höga Kusten. Naturskönt och nära till allt vad Höga Kusten har att erbjuda. Möjlighet till bad-och båtplats nere vid stranden. El och bredband kommer att finnas vid tomten, avlopp och vatten står säljaren för vid köp av en tomt. Varmt välkomna att kontakta mig för mer information!

Hamnslåtten 130, Norrfällsviken, Kramfors kommun

Hamnslåtten 130

Tomt
Norrfällsviken, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten

250 000 kr

1 517 m² tomt

Välkommen till Norrfällsviken! Det över 350 år gamla fiskeläget i Norrfällsviken ligger i anslutning till naturreservatet. Naturen runt Norrfällsviken präglas av berg och stora klapperstensfält. Här finns det mesta man kan önska! En trivsam hamn som är ett populärt besöksmål under sommarhalvåret, flera mysiga restauranger att välja mellan för att stilla hungern, och den omtycka golfbanan. Tomten ligger utanför detaljplanelagt område och utanför sammanhållenbebyggelse. Varmt välkomna att kontakta kontoret för mer information!

Visar alla 22