Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Hedda Berglund

Hedda Berglund

Om mig

Att arbeta som fastighetsmäklare i Höga Kusten har alltid varit en självklarhet för mig, här är jag uppvuxen och området ligger mig varmt om hjärtat. Med mitt stora engagemang, lyhördhet och noggrannhet vill jag vägleda dig hela vägen från start till mål i din kanske största affär i livet!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Näs 346, null, Härnösands kommun
  • Tis 30 jul kl 14:30

Näs 346

Fritidshus
Härnösands kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
800 000 kr
52 m²
3 rum
1 286 m² tomt

Fritidshus med fantastiskt läge och utsikt över Nässjön. Fritidshuset har idag 1-2 sovrum, mindre kök och duschrum. På tomten finns även en gäststuga samt förrådsbyggnad. Stor altan och möjlighet till brygga i bra solläge. Mindre lättskött trädgårdstomt med bärbuskar. Sammanfattningsvis ett fritidshus med en oslagbart läge som bara ligger ett par kilometer från Härnösands centrum.

  • Plus
Brunnshusgatan 9A, Centralt Härnösand, Härnösands kommun

Brunnshusgatan 9A

Lägenhet
Centralt Härnösand, Härnösands kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
550 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
3 738 kr/mån
9 322 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvårummare högst upp i huset – en pärla för den som söker både komfort och karaktär! Lägenheten erbjuder genomgående fina trägolv som ger en varm och inbjudande känsla från första steget innanför dörren. Det lantliga köket är en dröm med charmiga detaljer och goda arbetsytor, det rymliga vardagsrummet blir snabbt favoritplatsen i hemmet med sin generösa yta och naturliga ljusinsläpp. Härifrån når du även en solig balkong där du kan njuta av mysiga stunder oavsett årstid. Fräscht badrum med dusch och tvättmaskin. Sovrummet erbjuder en lugn oas med bra förvaringsmöjligheter, och det finns även ytterligare förvaring i de två tillhörande förråden – ett på vinden och ett i källaren. I föreningen finns dessutom en nyrenoverad tvättstuga och en bastu. Här bor du i ett välskött hus med goda grannar, där varje detalj är genomtänkt för att skapa ett hem du kommer att älska. Välkommen att uppleva denna unika möjlighet – din nya drömlägenhet väntar på dig!

  • Balkong
Villagatan 65C, Centralt Örnsköldsvik, Örnsköldsviks kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Villagatan 65C

Lägenhet
Centralt Örnsköldsvik, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
900 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
4 230 kr/mån
15 517 kr/m²

Välkommen till denna stilfullt renoverade tvårummare på översta våningen på Villagatan. Köket är smakfullt renoverat och fullt utrustat, helkaklat badrum med dusch, rofyllt sovrum med skjutdörrsgarderober, rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong i söderläge. Golv och ytskikt i lägenheten är noggrant utvalda i harmoniska färger som skapar en lugn och inbjudande atmosfär. Förråd och matkällare tillhör lägenheten. Trivsam förening och närhet till stan, matbutik och SKyttis friluftsområde. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
  • Uteplats
Hagagatan 72, Haga, Härnösands kommun
  • Tis 6 aug kl 17:30
Hagagatan 72, Haga, Härnösands kommun, bild 2
Hagagatan 72, Haga, Härnösands kommun, bild 3

Hagagatan 72

Villa
Haga, Härnösands kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
2 100 000 kr
127 + 30 m²
6 rum
819 m² tomt

Hagagatan 72 är en ljus och rymlig bostad som genomgått renovering med sex rum och kök, varav tre till fyra utmärkta sovrum. Hemmet har en öppen planlösning med stora ytor och ett snyggt renoverat kök med moderna vitvaror och en praktisk köksö. Det helkaklade badrummet är lyxigt utrustat med både dusch och spabad. Den stora altanen som omger huset är perfekt för utomhusaktiviteter och sommarens middagar. Läget är soligt och familjevänligt med ett rymligt garage och gäststuga för extra bekvämlighet. Här bor du med närhet till skola, kommunikationer och centrum, vilket gör vardagen enkel och bekväm för hela familjen. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Johan Nybergs Väg 14, Centralt Härnösand, Härnösands kommun
Johan Nybergs Väg 14, Centralt Härnösand, Härnösands kommun, bild 2
Johan Nybergs Väg 14, Centralt Härnösand, Härnösands kommun, bild 3

Johan Nybergs Väg 14

Lägenhet
Centralt Härnösand, Härnösands kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
250 000 kr
43,5 m²
1 rum
vån 3
4 140 kr/mån
5 747 kr/m²

Denna kvadratsmarta etta erbjuder ett stort allrum med flexibla möbleringsmöjligheter för både soffgrupp och säng, vilket skapar en trivsam och funktionell bostadsyta. Det separata köket är välplanerat och ger gott om utrymme. Badrummet är helkaklat och modernt. En av bostadens höjdpunkter är den fantastiska utsikten över havet, som kan avnjutas direkt från allrummet. Hiss finns. Läget är idealiskt med närhet till centrala Härnösand, vilket gör det enkelt att ta del av stadens utbud och bekvämligheter. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Ängsvägen 23, null, Härnösands kommun

Ängsvägen 23

Villa
Härnösands kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
1 000 000 kr
100 + 84 m²
6 rum
914,6 m² tomt

Välkommen till detta underbara hem på Ängsvägen 23! Här finner du ett charmigt hus med 6 rum och kök varav 4 bra sovrum. Perfekt för familjen som söker ett bekvämt och välplanerat boende. Uppvärmning via fjärrvärme samt en mysig braskamin som ger extra värme. På baksidan finns även en stor takad altan som förlänger utesäsongen. Denna fastighet ligger på en generös hörntomt, vilket ger en känsla av extra avskildhet. En lummig och välskött trädgård som omger huset, perfekt för både lek och avkoppling. Beläget i ett lugnt och trevligt område med närhet till skolor, förskolor, mataffärer och kommunikationer.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Täljstensvägen 6, Överhörnäs, Örnsköldsviks kommun

Täljstensvägen 6

Villa
Överhörnäs, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
1 600 000 kr
100 + 77 m²
5 rum
3 530 m² tomt

Välkommen till denna hemtrevliga villa i Överhörnäs! Här erbjuds ett hem med en öppen planlösning som ger utrymme att umgås och trivas tillsammans. Bostaden har ett ljust och modernt kök, helkaklat badrum och tre sovrum som ger gott om plats för hela familjen. Källare med renoverad tvättstuga, hobbyrum och gott om förvaringsutrymmen. Utanför väntar en insynsskyddad tomt med uterum där du kan njuta av sommarkvällarna. Stort dubbelgarage med plats för bilarna och extra förvaring. Nära till skolor och förskolor vilket gör det här till en perfekt plats för barnfamiljen. Med närhet till service såsom mataffärer och restauranger är detta ett bekvämt och trivsamt boende. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Uteplats
Angsta 192, Arnäsvall, Örnsköldsviks kommun
Angsta 192, Arnäsvall, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Angsta 192, Arnäsvall, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Angsta 192

Villa
Arnäsvall, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
1 000 000 kr
53 + 21 m²
4 rum
2 045 m² tomt

Välkommen till detta idylliska fritidshus i Angsta, endast 15 minuter från centrala Örnsköldsvik. Här erbjuds en unik möjlighet att förverkliga drömmen om ett avkopplande hem vid sjön. Stugan är perfekt anpassat för fritidsboende med två mysiga sovrum, badrum utrustat med dusch och förbränningstoalett. Vardagsrummet med utsikt över sjön är husets hjärta, här finns en öppen spis som ger både värme och mys. Rymlig och takad altan som bjuder in till långa, sköna stunder utomhus oavsett väder. Här kan du bada direkt från din egen brygga, fiska eller bara sitta och njuta av den rogivande utsikten över sjön. På tomten finns även en grillring där du kan samlas med nära och kära för att njuta av sommarkvällar och storslagna solnedgångar. Här finns också svartvinbärsbuskar, perfekt för att plocka färska bär till sommarens desserter och sylt. För gäster eller tonåringar finns en charmig gäststuga på tomten. Dessutom erbjuder förrådet och garageutrymmet gott om plats för förvaring av fritidsutrustning och verktyg. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Bjällsta 240, null, Örnsköldsviks kommun

Bjällsta 240

Fritidshus
Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
800 000 kr
78 + 16 m²
4 rum
971 m² tomt

Drömmer du om en plats där du kan njuta av både sjöutsikt och skogens ro? Detta charmiga fritidshus erbjuder allt du behöver för avkoppling. Stugan har två bekväma sovrum, ett funktionellt kök med vedspis, ett rymligt vardagsrum med braskamin för kalla dagar samt ett badrum med duschkabin och tvättmaskin. Den inglasade altanen ger dig möjlighet att njuta av utsikten över sjön och tomten året runt, och de generösa altanerna erbjuder gott om soltimmar. På tomten finns även en gäststuga, perfekt för besökande vänner och familj samt ett förråd med gott om förvaringsutrymme för utrustning och verktyg. Ett vildmarksbad på altanen ger en extra touch av avkoppling. Fastigheten har sommarvatten och separett. Med närhet till både sjö och skog erbjuder detta fritidshus en perfekt balans mellan komfort och naturupplevelser. De fantastiska omgivningarna vid Nätra fjällskog ger möjlighet till både skidåkning och vandring. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Uteplats
Hälletorpsvägen 5, Hälletorp/Bondsjöstaden, Härnösands kommun

Hälletorpsvägen 5

Villa
Hälletorp/Bondsjöstaden, Härnösands kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
2 600 000 kr
198 + 8 m²
6 rum
1 162,5 m² tomt

Stig in och upptäck charmen i detta magnifika hus från 1912, centralt beläget i Härnösand! Med sina imponerande stora ytor och tidstypiska detaljer är detta hem en äkta pärla för den som värdesätter ett hus med karaktär. Det lantliga köket med köksö bjuder in till en plats att både umgås och laga god mat. I vardagsrummet strömmar det in ljus genom det vackra burspråket och här rymmer du både soff- och matgrupp. Tre rymliga sovrum och två alkover gör att det finns gott om plats för hela familjen eller för när du får besök. Med både bergvärme och en mysig kakelugn kan du vara säker på att du håller dig varm och bekväm oavsett årstid. Här finns badrum med dusch och toalett samt en praktisk tvättstuga. Njut av morgonkaffet på den pittoreska amerikanska verandan eller av samma härliga omgivning både soliga som svalare eftermiddagar. Trägråden är en perfekt plats att koppla av och njuta av lugnet med äppelträd och blomstrande rabatter. Praktiskt dubbelgarage för att säkra både dina fordon och förvaringsbehov. Närområdet kännetecknas av lugn och ro med närhet till vacker natur och grönområden, här finns även bra skolor och förskolor samt närhet till centrum och kommunikationer. Välkommen att upptäcka detta fantastiska hus i hjärtat av Härnösand!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Kärrby 118, null, Härnösands kommun

Kärrby 118

Villa
Härnösands kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
495 000 kr
212 m²
7 rum
2 311 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och charmiga bostad belägen med lantligt och fritt läge! Här finns sju rum, varav fem till sex sovrum - perfekt för den stora familjen eller för dig som önskar extra utrymme. Rymligt kök, badrum samt möjlighet till att göra en toalett på övervåningen. Källarvåning med pannrum, matkällare och tvättstugedel. Låt fantasin flöda och skapa ditt drömboende i detta stora tvåplanshus. Med möjlighet till snabbt tillträde finns chansen att snart kalla denna unika plats för ditt nya hem. Närområdet bjuder på vacker natur och lugn omgivning med utsikt över åkrar. Tillsammans kan vi se potentialen och skapa det perfekta boendet för dig och din familj. Varmt välkommen!

  • Plus
Sehlstedtsvägen 25, Murberget, Härnösands kommun

Sehlstedtsvägen 25

Lägenhet
Murberget, Härnösands kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
280 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 830 kr/mån
7 273 kr/m²

Nu har jag möjligheten att presentera en praktisk etta på markplan. Lägenheten erbjuder ett snyggt renoverat kök, badrum, rymligt allrum med gott om utrymme för säng, soffgrupp och matplats. Utöver det slipad parkett, fina ytskikt och bra garderobsförvaring. Nyrenoverat badrum 2024 med våtrumsmatta på golv och väggar. Från lägenheten har du tillgång till din alldeles egna uteplats vilket ger möjlighet till avkoppling och många härliga soltimmar. Finns förråd och matkällare till lägenheten. På murberget bor du i ett lugnt område med närhet till allt du behöver.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 12