Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Hedda Berglund

Hedda Berglund

Om mig

Att arbeta som fastighetsmäklare i Höga Kusten har alltid varit en självklarhet för mig, här är jag uppvuxen och området ligger mig varmt om hjärtat. Med mitt stora engagemang, lyhördhet och noggrannhet vill jag vägleda dig hela vägen från start till mål i din kanske största affär i livet!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Murbergsvägen 5, Murberget, Härnösands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Murbergsvägen 5

Lägenhet
Murberget, Härnösands kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
250 000 kr
62,1 m²
2 rum
vån 2/3
3 010 kr/mån
4 026 kr/m²

Snart till salu! Välkommen till denna välskötta tvårummare som är perfekt för dig som söker en funktionell bostad med möjligheter att skapa ditt egna. Lägenheten innehåller kök, badrum, sovrum, vardagsrum samt balkong med förmiddagssol och utsikt över Vårdkasen. Belägen på lugna Murberget bor du med närhet till skola, förskola och centrum en promenad bort. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
  • Uteplats
Norrstigsstrand 108, Älandsbro, Härnösands kommun

Norrstigsstrand 108

Villa
Älandsbro, Härnösands kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
900 000 kr
155 + 84 m²
7 rum
1 113 m² tomt

Nu kan jag presentera detta charmiga hus för er som söker en harmonisk tillvaro intill naturen men samtidigt ha nära in till stadens bekvämligheter och kommunikationer via E4an. Yttertak bytt 2010. Tillbaka i tiden nyttjades fastigheten som två lägenheter, perfekt för dig som vill ha ett generationsboende eller vill hyra ut. Vill du hellre använda boendet själv kan du på ett enkelt sätt skapa ett boende i två våningar. På entréplan finns ett funktionellt kök, två sovrum, badrum med klinkergolv och vardagsrum med fint ljusinsläpp. Övreplan erbjuder badrum, liten toalett, pentry, tre sovrum samt sovalkover som går att använda som sovrum. Källaren innehåller gillestuga med bakugn, pannrum, matkällare och gott om förvaringsmöjligheter. Härliga uteplatser för umgänge och sommarens alla soltimmar. På tomten finns ett skyddsrumsgarage med förrådsdel ovan och även ett växthus. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
  • Uteplats
Fabriksgatan 26B, Centralt Örnsköldsvik, Örnsköldsviks kommun

Fabriksgatan 26B

Lägenhet
Centralt Örnsköldsvik, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
2 050 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/5
4 699 kr/mån
37 273 kr/m²

Välkommen till denna moderna 2:a mitt i centrala Örnsköldsvik! Här bor du i en nyproduktion från 2022 och har allt du behöver på bekvämt avstånd. Föreningen BRF Bryssel erbjuder en lägenhet som är redo att flytta in i, perfekt för dig som vill bo mitt i stadspulsen. Med närhet till affärer, restauranger och kommunikation är det lätt att leva ett bekvämt liv. På våning 3 av 5 kan du njuta av en lägenhet som präglas av modern design och bekvämlighet. Hissen tar dig enkelt upp till din framtida bostad, där du har allt inom räckhåll. I närområdet finner du vackra parker att promenera i, trevliga caféer att fika på och ett pulserande stadsliv att ta del av. För den som gillar aktiviteter finns det även möjligheter till sport och rekreation i närheten. Ta chansen att bli ägare till denna stilfulla bostadsrätt och upplev fördelarna med att bo centralt i Örnsköldsvik. Välkommen att upptäcka allt som denna plats har att erbjuda!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Babordsvägen 3B, Bonäset, Örnsköldsviks kommun

Babordsvägen 3B

Lägenhet
Bonäset, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
1 400 000 kr
89,5 m²
4 rum
vån 2/2
6 330 kr/mån
15 642 kr/m²

Välkommen till Babordsvägen 3B och omtycka Bonäset! Med en hiss i byggnaden kommer du enkelt upp till våning två, vilket gör din vardag bekväm och smidig. Här erbjuds en fin fyrarummare med inglasad balkong som förlänger säsongen, välskött kök, ett stort badrum och en toalett samt ett rymligt vardagsrum. Under sommarmånaderna bjuder området in till härliga dagar nere vid piren och under vintern lockar närheten till skidåkning på isen. Du kan njuta av friska morgonpromenader längs med strandpromenaden eller till och med ta ett dopp i det uppfriskande havet. I närheten finns även båtklubben för dig som älskar båtlivet. Till lägenheten hör två förråd. Välkommen till Babordsvägen 3B - ditt perfekta hem vid havet!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Hornön 216, Arnäsvall, Örnsköldsviks kommun

Hornön 216

Villa
Arnäsvall, Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
6 000 000 kr
203 + 20 m²
5 rum
3 096 m² tomt

Varmt välkomna till denna stillfulla villa uppförd 2016! Här får du noggrant planerade ytor, snygga materialval och uppvärmning via bergvärme och en stor solpanelsanläggning, vilket bidrar till låga driftskostnader. Utöver det har huset ett modernt och snyggt kök, vardagsrum med ståtlig braskamin, 4 rymliga sovrum, varav det största, master bedroom har ett tillhörande loft i full takhöjd. Villan har två helkaklade badrum och ett härligt inglasat uterum som fungerar som ett extra rum även sommar som vinter. Härlig utemiljö med generös altan, utekök, spabad eller varför inte bara njuta av den fina havsutsikten? Fristående dubbelgarage och carport där övervåningen delvis består av ett stort tonårsrum/arbetsrum/ateljé/gym om 40 kvm. Här finns en solpanelanläggningen som genererar 19 000kWh/år. Servitut finns på båtuppläggningsplats. Perfekt för dig som söker det ultimata boendet med det lilla extra!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Krokvägen 10, null, Härnösands kommun

Krokvägen 10

Lägenhet
Härnösands kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
400 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
4 419 kr/mån
7 407 kr/m²

Den här fina 2an erbjuder en perfekt kombination av komfort och stil. Den öppna planlösningen skapar en rymlig känsla. Det rymliga vardagsrummet är perfekt för avkoppling och umgänge. Med generösa ytor och stora fönster som släpper in massor av naturligt ljus. Balkongen är belägen med ett utmärkt solläge. Det ljusa köket är fullt utrustat och badrummet är renoverat samt erbjuder tvättmaskin. Sovrummet är luftigt med gott om förvaringsutrymmen. Nära till Willys matbutik och gångavstånd till centrum.

  • Balkong
Lägergatan 17, Gådeåstaden, Härnösands kommun

Lägergatan 17

Lägenhet
Gådeåstaden, Härnösands kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
475 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
4 123 kr/mån
5 938 kr/m²

Högst upp i huset finner du denna trivsamma trerummare med fin utsikt i två lägen! Här erbjuds ett funktionellt kök, luftigt vardagsrum med fint ljusinsläpp, badrum med tvättmaskin och dusch samt två bra sovrum varav den ena med utgång till den inglasade balkongen. Välskött förening med tillgång till gym och bastu. Till lägenheten ingår förråd och matkällare. Här bor du med närhet till mataffär samt centrum en kort promenad härifrån. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
Eriksbergsgränd 5A, Centralt Härnösand, Härnösands kommun

Eriksbergsgränd 5A

Lägenhet
Centralt Härnösand, Härnösands kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
210 000 kr
22,3 m²
1 rum
vån 2
1 409 kr/mån
9 417 kr/m²

Äntligen kan denna ljusa och fina lägenhet bli din! Perfekt för dig som letar efter ditt första boende, övernattningslägenhet eller helt enkelt inte vill bo så stort. Generöst allrum med plats för säng samt matbord. Praktiskt pentry och helkaklat badrum. Tvättstuga och förråd i samma hus. Låg avgift och trygg förening. Här får du det toppen med närhet till allt vad staden har att erbjuda. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Sehlstedtsvägen 25, Murberget, Härnösands kommun

Sehlstedtsvägen 25

Lägenhet
Murberget, Härnösands kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
280 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 830 kr/mån
7 273 kr/m²

Nu har jag möjligheten att presentera en praktisk etta på markplan. Lägenheten erbjuder ett snyggt renoverat kök, badrum, rymligt allrum med gott om utrymme för säng, soffgrupp och matplats. Utöver det slipad parkett, fina ytskikt och bra garderobsförvaring. Renovering av badrum påbörjas 20/3. Vid avslut innan 28/3 finns möjlighet för ny ägare att vara den som själv väljer utseende och material. Arbetet beräknas vara färdigställt andra hälften av april. I annonserat pris ingår nyrenoverat badrum. Från lägenheten har du tillgång till din alldeles egna uteplats vilket ger möjlighet till avkoppling och många härliga soltimmar. Finns förråd och matkällare till lägenheten. På murberget bor du i ett lugnt område med närhet till allt du behöver.

  • Plus
  • Uteplats
Södra Långgatan 20, null, Örnsköldsviks kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Södra Långgatan 20

Villa
Örnsköldsviks kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
250 000 kr
120 m²
1 rum
954 m² tomt

Med ett centralt läge mitt i Bredbyn på en lugn gata med närhet till allt du behöver. Här finns stora möjligheter till kontor, affär eller annan verksamhet som önskas. Du välkomnas av en rymlig hall och anslutning till wc. Vidare möts du av en stor möteslokal som du kan dela upp för att skapa flera bra rum om du önskar en villa med centralt läge. På entréplan får du även ett rymligt kök och en städskrubb. En trappa ned ett finns ett mindre kök/pentry och ett allrum. I källaren finns även ett kontorsrum och förråd. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 10