Mäklare Rebecca Gullersbo

Rebecca Gullersbo

Om mig

Med stor kärlek för min hemstad Sollefteå har jag valt att återvända hem efter några år inom fastighetsmäklarbranschen i Stockholm. Att jobba som fastighetsmäklare är en underbar kombination av alla moment jag brinner för och med min treåriga utbildning i bagaget är jag inte bara insatt i att förmedla bostäder. Därtill har jag studerat ekonomi och juridik för att alltid vara kunnig och påläst. Kontakta gärna mig så att jag kan berätta mer om hur jag arbetar och hur vi kan lägga upp bra plan.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gärdesgatan 90D, Centralt Sollefteå, Sollefteå kommun

Gärdesgatan 90D

Lägenhet
Centralt Sollefteå, Sollefteå kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
250 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1
3 574 kr/mån
4 808 kr/m²

Välkommen till Gärdesgatan 90D och denna fina 2:a belägen i lugnt område med närhet till centrum och trevliga grönområden. Här erbjuds en lägenhet med många fördelar såsom praktiskt kök med plats för matbord, sovrum med bra förvaring i garderober, renoverat badrum med toppmatad tvättmaskin och ljust vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Låg avgift där både uppvärmning och fiber ingår. Kontakta mäklaren för mer information!

 • Plus
Blåsenhovsvägen 16, Långsele, Sollefteå kommun
Blåsenhovsvägen 16, Långsele, Sollefteå kommun, bild 2
Blåsenhovsvägen 16, Långsele, Sollefteå kommun, bild 3

Blåsenhovsvägen 16

Radhus
Långsele, Sollefteå kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
395 000 kr
75 + 82 m²
3 rum
1 216 m² tomt

Nytt pris! Välkommen till detta trevliga parhus! Här bor du med utsikt över kanalen och ett stenkast från Sollefteå golfklubb. Här får du 3 rum och kök varav 2 bra sovrum samt badrum. Utöver det har huset ett vattenburet system, 3-glas fönster, fiber och garage finns. I källaren finns bra förvaringsutrymmen, pannrum, matkällare och tvättstuga. Ett perfekt boende för dig som vill leva praktiskt och med närhet till vatten. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium
Hammar 125, Helgum, Sollefteå kommun

Hammar 125

Villa
Helgum, Sollefteå kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
325 000 kr
3 rum
3 399 m² tomt

Välkomna till Hammar 125 och detta underbara fritidsboende med karaktär. Fastigheten har en generös tomt på cirka 3400 kvm med bostadsbyggnad, lada och matkällare. Här bor man med alldeles lagomt avstånd till samhällsservice men samtidigt i lugnt och naturskönt läge. Huset har bevarats väl och här erbjuds bland annat gedigna trägolv, vattenmantlad vedspis, högt till tak och mer därtill. Avlopp saknas, sommarvatten finns draget till husets utsida. Välkomna på visning!

Sollefteåvägen 19, Nyland, Kramfors kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sollefteåvägen 19

Villa
Nyland, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
350 000 kr
84 + 56 m²
2 rum
1 360 m² tomt

Välkomna till Sollefteåvägen 19 och denna trivsamma bostad i Prästmon. Här bor man i ett lugnt och avskilt läge utan grannar direkt inpå och med vacker vy ut över gröna fält och kyrkan. Bostaden är i fint skick med renoverat badrum och kök, fräscha ytskikt, kamin insatt år -18. Bostaden är fördelat på vardagsrum med matsalsdel, kök, sovrum med flertalet garderober, badrum samt källarplan med gott om förvaringsytor. Fiber finns indraget. År -17 uppgraderade man även uppvärmningssystemet med en pelletsbrännare vilket ger låga driftskostnader. Kontakta mäklaren för mer information!

Rödstaringen 74, Centralt Sollefteå, Sollefteå kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Mån 9 okt kl 17:30

Rödstaringen 74

Villa
Centralt Sollefteå, Sollefteå kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
1 400 000 kr
117 + 52 m²
5 rum
795 m² tomt

Nu har jag möjligheten att presentera detta välskötta souterränghus belägen i centrala Sollefteå på familjevänliga Rödstaringen. Här erbjuds en rymlig villa i två plan med 5 rum och kök. Huset har genomgått flertalet renoveringen vilket gör det väldigt smidigt för en ny ägare att ta vid. Tak är bytt och tilläggsisolerat, dränering är utförd, fönster är utbytta till moderna energi-glas, byggt till ett uterum med golvvärme, renoverat uppfarten med fin stensättning och mer därtill. Huset har flera fördelar såsom garage i källarplan, öppen spis, bastu, fiber via Sollefteå stadsnät, välvårdad trädgård med friggebod samt en trivsam och öppen planlösning på övreplan. Kontakta mäklaren för mer information!

 • Plus
Planvägen 28, Centralt Sollefteå, Sollefteå kommun

Planvägen 28

Villa
Centralt Sollefteå, Sollefteå kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
400 000 kr
93 + 65 m²
5 rum
1 381 m² tomt

Digital visning finns inspelad. Välkommen till Planvägen 28 och detta charmiga 40-tals hus. Här erbjuds ett familjevänligt boende fördelat på 5 rum och kök. På första våningen finns vardagsrum, matrum med utgång till altan, kök och badrum. På övreplan finns tre sovrum, en sovalkov samt två klädkammare. Därtill finns en källare med gott om förrådsutrymmen. Uppvärmning sker via vattenburen el samt att en vedpanna finns att sätta i bruk. Rymlig trädgård på 1381 kvm med öppna och stora ytor på baksidan med svartvinbärsbuskar och körsbärsträd. Här bor man i attraktivt läge i centrala Sollefteå med närhet till både förskola, grundskola, gymnasium, matvarubutik, Hallstaberget och fina strövområden. Säljes med inventarier. Kontakta mäklaren för mer information!

Tvärvägen 1, Näsåker, Sollefteå kommun
Tvärvägen 1, Näsåker, Sollefteå kommun, bild 2
Tvärvägen 1, Näsåker, Sollefteå kommun, bild 3

Tvärvägen 1

Villa
Näsåker, Sollefteå kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
395 000 kr
76 m²
3 rum
902 m² tomt

Kontakta mäklaren för att boka in privatvisning. Välkommen till Tvärvägen och detta fina 1-plans hus i centrala Näsåker. Här erbjuds ett enklare boende om 76 kvm fördelat på 3 rum och kök. Invändigt finns två sovrum, fullutrustat kök, vardagsrum med eldstad, ett gediget trädäck samt badrum med tvättmaskin för bästa komfort. Trevlig trädgårdstomt på 902 kvm som erbjuder garage med kontorsrum, förrådsutrymme samt hundgård. Här bor du med ett lugnt och barnvänligt läge som du bör uppleva på plats. Optimalt för en mindre familj eller för dig som söker en lättskött bostad. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

 • Premium
 • Uteplats
Parkvägen 14, Ramsele, Sollefteå kommun
 • Tor 12 okt kl 16:30

Parkvägen 14

Villa
Ramsele, Sollefteå kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
700 000 kr
125 + 84 m²
4 rum
3 170 m² tomt

Kontakta mäklaren för att boka in privatvisning! Nu har jag möjligheten att presentera detta unika boende med ett ljuvligt läge precis intill nipkanten på Parkvägen i Ramsele. Här erbjuds en milsvid utsikt över höga berg och Faxälven som slingrar sig förbi. Bostaden i sig är en 50-tals byggnad som under åren renoverats och underhållits väl. Flertalet fördelar såsom nyinstallerad luftvattenvärmepump (-22), två helkaklade badrum, fint kök med modern utrustning, tre garageplatser m.m. Planlösningen på entrèplan är optimal för socialt umgänge med öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Dessutom öppnar vardagsrummet upp till en fin inglasad altan där man får ta del av utsikten.

 • Plus
Storgatan 42, Nyland, Kramfors kommun

Storgatan 42

Villa
Nyland, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
425 000 kr
150 m²
5 rum
1 256 m² tomt

Kontakta mäklaren för att boka in en privatvisning. Trevlig familjevilla belägen i centrala Nyland med närhet till både skola, förskola och matvarubutik. Fastigheten är omgiven av en rymlig trädgård på 1256 kvm med möjlighet att skapa en uteplats eller en trädgårdsaltan för att njuta av utomhuslivet under sommaren. Nuvarande ägare har nyligen målat om både fasad och tak. Bostaden är rymlig och har generösa ytor för att rymma hela familjen. Här erbjuds 4 sovrum, vardagsrum, matrum och kök på entreplan. Det finns två toaletter samt källarplan med pannrum, tvättstuga m.m. Uppvärmning via pelletspanna med pelletsbrännare som regleras via termostat, samt el-patron. Välkomna på visning!

 • Balkong
Sunnanåker 240, Nyland, Kramfors kommun
Sunnanåker 240, Nyland, Kramfors kommun, bild 2
Sunnanåker 240, Nyland, Kramfors kommun, bild 3

Sunnanåker 240

Villa
Nyland, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
950 000 kr
123 + 60 m²
4 rum
1 385 m² tomt

Kontakta mäklaren för att boka in en privatvisning. Digital visning finns inspelad. I natursköna Sunnanåker strax utanför Bollstabruk finner du denna idyll! Här erbjuds en påkostad fastighet med fantastisk utsikt över Edsfjärden. Huset har genomgått flertalet renoveringar under senare år med stor omsorg och noggrannhet i varje vald detalj. Däribland ett alldeles nytt kök från Epoq i både praktiskt och elegant utformning, nylagda ek och furugolv på båda våningsplanen, modernt badrum med tvättstuga, dränering med platonmatta samt energieffektiva investeringar såsom bergvärme och nyisolerad vind.

 • Premium
 • Uteplats
Södra Ådalsvägen 279, Väja, Kramfors kommun

Södra Ådalsvägen 279

Villa
Väja, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
475 000 kr
97 m²
3 rum
4 110 m² tomt

Digital visning finns inspelad! Kontakta mäklaren för att ta del av. I högt läge på Södra Ådalsvägen finner ni detta välbyggda hus från 1989. Detta är klassat som energihus från Gullringen med välisolerade väggar och vind, 3-glas fönster, uppvärmning via luftvärme samt därtill luftvärmepump och braskamin. Bostaden erbjuder 3 rum och kök, badrum med spabad, groventrè samt en inglasad altan i soligt läge. På tomten finns även en förrådsbyggnad. Enligt ägaren är huset ett blockhus som kan flyttas i hela sektioner. Här bor man med optimala trafik-förbindelser precis utanför samt med fina strövområden runt omkring. I Väja bor man i ett mindre bostadsområde endast 2 kilometer från Bollstabruk, och 8 kilometer från Kramfors. Kontakta mäklaren för mer information!

 • Plus
Byvägen 36, Nyland, Kramfors kommun

Byvägen 36

Villa
Nyland, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
650 000 kr
165 + 45 m²
7 rum
920 m² tomt

Kontakta mäklaren för att boka in en privatvisning. Digital visning finns inspelad. Välkommen till denna rymliga souterrängvilla på familjevänliga och attraktiva Byvägen i Nyland. Här erbjuds 165 kvm fördelat på 7 rum och kök. Trevlig hörntomt i söderläge med sol från tidig morgon till kväll. På övreplan finns vardagsrum, tre sovrum, badrum och kök med utgång till den vidsträckta balkongen och den inglasade altanen. På nedreplan erbjuds egen entré, allrum, tvättstuga, gästtoalett, förrådsrum, duschrum och bastu samt 2 sovrum. Därtill finns vidbyggt varmgarage med elektrisk port och laddplats för elbil. Många fördelar såsom fiber, fräscht renoverat badrum, två nyinstallerade luftvärmepumpar och mycket därtill. Här kan man trivas!

 • Plus
 • Balkong
Skarpskyttevägen 16, Långsele, Sollefteå kommun

Skarpskyttevägen 16

Villa
Långsele, Sollefteå kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
250 000 kr
105 + 49 m²
4 rum
750 m² tomt

Kontakta mäklaren för att boka in en privatvisning! Mycket charmig villa i trivsamma Långsele! Här erbjuds bland annat tre sovrum, rymligt vardagsrum, badrum och källare med tvättstuga, förrådsutrymmen m.m. Lugnt och härligt område med närhet till naturen, skoterspår samt allt annat som Långsele har att erbjuda så som skola, förskola, matbutik, bygghandel med mera!

Visar alla 13