Mäklare Rebecca Gullersbo

Rebecca Gullersbo

Om mig

Med stor kärlek för min hemstad Sollefteå har jag valt att återvända hem efter några år inom fastighetsmäklarbranschen i Stockholm. Att jobba som fastighetsmäklare är en underbar kombination av alla moment jag brinner för och med min treåriga utbildning i bagaget är jag inte bara insatt i att förmedla bostäder. Därtill har jag studerat ekonomi och juridik för att alltid vara kunnig och påläst. Kontakta gärna mig så att jag kan berätta mer om hur jag arbetar och hur vi kan lägga upp bra plan.

Mäklarens försäljningar
Storgatan 110, 7tr, Centralt Sollefteå, Sollefteå kommun

Storgatan 110, 7tr

Lägenhet
Centralt Sollefteå, Sollefteå kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten

275 000 kr

56 m²

2 rum

3 290 kr/mån

4 911 kr/m²

Välkommen till Storgatan 110 och denna fina bostadsrätt på 7:e våningen. Här bor man i en populär bostadsrättsföreningen med skötsam ekonomi och låg månadsavgift som inkluderar både bredband och el. Invändigt erbjuds stort vardagsrum med utgång till balkong, sovrum, trevligt kök, kaklat badrum samt en rymlig hall med mindre klädkammare. Därtill har ägaren nyttjanderätten till två förrådsutrymmen. Här bor man i toppläge med närhet till både centrum, skola, mataffär & regemente. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Kyrkvägen 9, Ramsele, Sollefteå kommun

Kyrkvägen 9

Villa
Ramsele, Sollefteå kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten

350 000 kr

146 m²

5 rum

1 655 m² tomt

Varmt välkommen till Kyrkvägen 9 i Ramsele och denna rymliga 20-tals bostad. Här bor man i närhet till centrum där förskola, grundskola, matvarubutik och all annan samhällsservice finns. Husets främsta fördelar är uppvärmning via luftvattenvärmepump, moderna 3-glas fönster på båda våningsplanen samt förrådsbyggnaden som erbjuder kallgarage, vedbod och förvaring. Trevlig trädgårdstomt med mycket gräsytor och ett charmigt lusthus. Huset säljes med friskrivning!

Västra Hullstavägen 23, Centralt Sollefteå, Sollefteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Västra Hullstavägen 23

Villa
Centralt Sollefteå, Sollefteå kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten

1 000 000 kr

125 m²

5 rum

1 154 m² tomt

Rejält och välhållet bostadshus i centrala Sollefteå. Optimalt för den större familjen då det erbjuds 4 sovrum, rymligt vardagsrum med matsalsdel, badrum och toalett samt källarvåning med mycket praktiska ytor. Flera fördelar med bostaden som bland annat nytt plåttak och ny bergvärmeanläggning under 2017, fiber via Sollefteå stadsnät och garage i källaren. Trevlig trädgårdstomt i soligt läge med underbar kvällssol på farstukvisten. Närhet till både förskola, skola och Sollefteå centrum. Besiktningsprotokoll finns tillgängligt! Möjlighet finns att efter sedvanlig kreditprövning ta över säljarens bundna lån med ränta på 1,63 % i Handelsbanken. Bundet fram till 2026-06-30.

Gärdesgatan 90A, Centralt Sollefteå, Sollefteå kommun
  • Mån 6 feb kl 17:30
Gärdesgatan 90A, Centralt Sollefteå, Sollefteå kommun, bild 2
Gärdesgatan 90A, Centralt Sollefteå, Sollefteå kommun, bild 3

Gärdesgatan 90A

Lägenhet
Centralt Sollefteå, Sollefteå kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten

250 000 kr

52 m²

2 rum

3 682 kr/mån

4 808 kr/m²

Kontakta mäklaren för att boka in privatvisning. Digital visning finns inspelad. Trivsam och fin bostad belägen i lugnt område med närhet till Sollefteås gymnasium och centrum. Här erbjuds en fint renoverad två rummare med en rymlig inglasad balkong i härligt östläge med förmiddagssol. Trevlig bostadsrättsföreningen med låga avgifter där bredband ingår. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 4