Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sara Jeanson

Sara Jeanson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Österrå 320, Resele, Sollefteå kommun

Österrå 320

Villa
Resele, Sollefteå kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
1 050 000 kr
152 + 28 m²
4 rum
2 720 m² tomt

Nu finns möjlighet att köpa detta trivsamma hus i Resele. Här kan du skapa en härlig framtid i denna vackra bygd med fin sammanhållning och stort engagemang! Här möts du av en stor och praktisk hall, du har ett mysigt kök med härlig vedspis, trivsamt vardagsrum som byggdes till 2016 samt flera sovrum. Fastigheten har en stor trädgårdstomt med bra solläge och praktiska extra utrymmen och uteplatser! Välkommen till mysiga Österrå!

Östra vägen 8, Långsele, Sollefteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Östra vägen 8

Villa
Långsele, Sollefteå kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
550 000 kr
115 + 72 m²
4 rum
1 596 m² tomt

Villa i Långsele med fördelar som bergvärme -11, fiber, plåttak -17 samt rejält varmbonat garage! En riktigt hemtrevlig villa med kök, vardagsrum, sovrum samt badrum på entréplan, på övervåningen finns en möblerbar hall och två sovrum. I källaren så finns pannrum, förvaring och tvättstuga. Garaget är på 40 m2, varmbonat med golvvärme och stor port. Här bor du med direkt närhet till Långsele där det finns skola, matbutik, byggvaruhandel och möbelbutik. Välkommen på visning!

Linjevägen 29D, null, Sollefteå kommun

Linjevägen 29D

Lägenhet
Sollefteå kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
315 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/3
4 086 kr/mån
5 526 kr/m²

Välplanerad lägenhet på Remsle i gott skick med fin utsikt över Sollefteå stad! Denna lägenhet har 2 rum och kök och ligger på 2:a våningen. Här får du ett bra kök med gott om plats för matbord, vardagsrum med utgång till inglasad balkong, ett bra sovrum med förvaring samt praktiskt badrum med egen tvättmaskin. Välkommen på visning!

Remslegatan 25B, null, Sollefteå kommun

Remslegatan 25B

Villa
Sollefteå kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
1 150 000 kr
120 + 20 m²
5 rum
125 m² tomt

Äntligen finns ett fint radhus i populära kvarteret Översten nu till salu! I tryggt och barnvänligt kvarter med direkt närhet till förskola, grundskola samt matbutik bor du enkelt och bekvämt med radhusets alla fördelar. 120 kvm som rymmer fyra fina sovrum, två badrum, klädkammare, trevligt kök och ett stort vardagsrum som leder till baksidans inglasade altan. Här får du nyrenoverade ytskikt i nästan alla rum, renoverat badrum på övervåningen, nydragen el, nya element, nymålad fasad samt nytt yttertak. Så här är det bara att flytta in och njuta! Välkommen att anmäla dig till visningen.

Vinkelbacken 7, null, Sollefteå kommun

Vinkelbacken 7

Villa
Sollefteå kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
850 000 kr
160 + 50 m²
6 rum
510 m² tomt

Välkommen till Vinkelbacken och denna familjevilla belägen på lugn återvändsgata i närhet till både centrum, förskola och skola. Här erbjuds en trivsam planlösning med bland annat tre till fyra sovrum, två vardagsrum, samt härlig inglasad altan i soligt läge! Fler fördelar är två renoverade badrum samt nytt garagetak.

Sportgränd 3, Centralt Sollefteå, Sollefteå kommun

Sportgränd 3

Villa
Centralt Sollefteå, Sollefteå kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
1 895 000 kr
174 + 20 m²
7 rum
1 010 m² tomt

I ett populärt och barnvänligt område hittar ni denna välskötta bostad som erbjuder allt man kan önska. Med en generös boyta på 174 kvm fördelat på 7 rum och kök finns det gott om plats för alla. Boningsytorna präglas av genomgående fina ytskikt och golv, så här är det med andra ord bara att flytta in och trivas. Många fördelar såsom solcellspaneler installerade 2023, bergvärme, trivsam utomshusmiljö med både inglasat uterum och altan med ett exklusivt spabad, samt ett varmgarage. Beläget i ett lugnt område nära skog och natur och med närhet till service och skolor. Ett stenkast bort ligger Hallstaberget som är ett fint utflyktsmål för skidåkning och motion!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Stensätter 117, Bollstabruk, Kramfors kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Stensätter 117

Fritidshus
Bollstabruk, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
425 000 kr
108 + 73 m²
3 rum
1 151 m² tomt

Här kan du bo bra oavsett om du tänker bo permanent eller om du vill nyttja fastigheten som fritidsboende! Badrummet är nyligen renoverat, fönsterna är helt nya samt att du har vattenburen uppvärmning. Fin altan vid ingången samt fristående enklare garage. I Stensätter finns närhet till många vackra promenadvägar, Borgberget och skoterleder. Varmt välkomna till denna härliga fastighet!

  • Plus
Gärdesgatan 46, null, Sollefteå kommun

Gärdesgatan 46

Villa
Sollefteå kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
1 450 000 kr
125 + 125 m²
5 rum
1 469 m² tomt

Stor härlig villa med fint och insynsskyddat läge på Gärdesgatan! Här finns bergvärme, stor härlig inglasad altan, 3 sovrum på entréplan och gott om fina biutrymmen i källaren! Här får du också ett spabad för härliga dopp sommar som vinter. Fiber finns inkopplat. Denna villa ger dig närhet till centrum, skolor, matbutiker och Hallstaområdet för friluftsliv och skidåkning. Välkommen på visning av denna trivsamma villa!

  • Energieffektiv
Billstavägen 19, Centralt Sollefteå, Sollefteå kommun

Billstavägen 19

Villa
Centralt Sollefteå, Sollefteå kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
1 000 000 kr
103 + 71 m²
4 rum
720 m² tomt

Trevlig 1 ½ plansvilla med källare i centrala Sollefteå finns nu till försäljning! Här får du 4 rum och kök varav 3 sovrum, bergvärme, nytt kök samt inglasad altan. Lättskött tomt i ett mysigt kvarter. Här bor man med ett bra läge med gångavstånd till centrum, restauranger och matbutik. Även förskola, skola, och busshållplats finns i närheten. Välkommen med din anmälan till visningen av denna ljusa och trivsamma villa!

Storgatan 42C, Centralt Sollefteå, Sollefteå kommun
Storgatan 42C, Centralt Sollefteå, Sollefteå kommun, bild 2
Storgatan 42C, Centralt Sollefteå, Sollefteå kommun, bild 3

Storgatan 42C

Lägenhet
Centralt Sollefteå, Sollefteå kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
360 000 kr
82 m²
3 rum
vån 4/5
3 802 kr/mån
4 390 kr/m²

Ta chansen att förvärva denna ljusa och trevliga 3:a på Storgatan 42 C med låg månadsavgift. Två trappor upp hittar du denna lägenhet med bra planlösning, ljust kök och utsikt mot Hallstaberget. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Tempelvägen 2, Väja, Kramfors kommun
  • Budgivning pågår

Tempelvägen 2

Villa
Väja, Kramfors kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
150 000 kr
90 m²
4 rum
1 536 m² tomt

Rejält sommarhus finns nu till salu med högt läge i Väja och utsikt över Bollstafjärden som sedan övergår i havet mitt i Höga Kusten! Denna villa kan ge dig en trivsam sommarbostad eller om du hellre utvecklar den till ditt permanentboende! Nyare 3-glasfönster, plåttak samt vattenburet värmesystem. Här finns även kommunalt vatten och avlopp! Välkommen på visning!

  • Plus
Movägen 14, Näsåker, Sollefteå kommun

Movägen 14

Villa
Näsåker, Sollefteå kommun
Fastighetsbyrån Höga Kusten
3 200 000 kr
140 m²
6 rum
3 770 m² tomt

Vi är stolta över att presentera en unik möjlighet för dig att äga en helt nyproducerad villa i den fantastiska miljö som Näsåker erbjuder! Precis i utkanten av samhället med skogen intill ger den här nybyggda 1-plansvillan dig fina sällskapsytor, lugna och harmoniska materialval, 4 sovrum samt 2 badrum. Den generösa tomten, som kommer vara planerad och färdigställd till inflyttning, skapar möjlighet till en hållbar livsstil, du har en effektiv uppvärmning genom solpaneler samt luft-vattenvärme och möjlighet till bra uppkoppling då fiber finns anslutet. Oavsett om du är en äventyrslysten själ som älskar att utforska vandringsleder och skidspår eller om du föredrar att koppla av och njuta av lugnet i din trädgård, så har detta framåttänkande samhälle allt att erbjuda! Välkommen att anmäla dig till visning!

Visar alla 12