Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Carola Ivarson

Carola Ivarson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Riddersberg 41, Tenhult, Jönköpings kommun

Riddersberg 41

Fritidshus
Tenhult, Jönköpings kommun
Fastighetsbyrån Jönköping
550 000 kr
30 m²
2 rum
2 500 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus i Rogberga! Ett ljust och trevligt fritidshus beläget på en stor härlig tomt med såväl äppelträd, plommonträd som vilda björnbärsbuskar. Huset är välplanerat och har genomgående vitmålad råspont och fint trägolv i gran som ger en härlig stugkänsla. Vedeldad gjutjärnsspis i köksdelen och en vacker öppen spis i allrummet vilket ger en varm och mysig känsla. Fantastiskt ostört läge på landet med cykelavstånd till Rogbergasjön, och endast 10 km från Jönköpings centrum. Arrendetomt. Sommarvatten finns framdraget till tomtgräns. Ej el eller avlopp finns. Vägbeskrivning: Från Jönköping. Sväng höger in mittemot Rogberga kyrka efter skylt mot Riddersberg.. Fortsätt ca 1 km och sväng sedan höger efter skylt Riddersberg. Kör rakt fram ca 800 m passera Riddersbergs försöksstation. Sväng in till vänster och ta sedan första vägen upp till höger.

Kohagsgatan 31, Huskvarna Öxnehaga, Jönköpings kommun

Kohagsgatan 31

Villa
Huskvarna Öxnehaga, Jönköpings kommun
Fastighetsbyrån Jönköping
2 895 000 kr
119 + 12 m²
5 rum
296 m² tomt

Välkommen till Kohagsgatan 31! Här bor man lugnt och högt beläget intill natursköna omgivningar. Redan på vägen fram märker man den barnvänliga och trivsamma miljön med grönområden inom synhåll. Ett välhållet boende med en härlig och skyddad tomt i bästa söderläge. Från den rymliga balkongen kan man njuta av utsikten över omgivningen. Husets generösa intryck märks direkt när man kliver in. Planlösningen är både trivsam och funktionell. * Entréplanet erbjuder en generös hall, ett sovrum, ett stort och ljust kök samt ett vardagsrum med utgång till ett rymligt inglasat uterum och trädgård. Här finns också ett badrum samt tvättstuga. * Övre planen nås via trappan från hallen och här finns tre välplanerade sovrum, ett renoverat badrum samt balkong. Boendet har många trevliga detaljer och helheten runt huset är tilltalande. * Flera uteplatser, inklusive ett inglasat uterum, en västerläges uteplats och en altan i öster. * Balkong med utsikt över omgivningen. * En skyddad trädgård med fin gräsmatta som gränsar till grönområde. * Förråd finns på tomten. * Garage i länga samt en parkeringsplats tillhör fastigheten. Samfälligheten är välskött och präglas av en trivsam atmosfär med hög kvalitet både i det inre och de yttre miljöerna. Boendet har låga driftkostnader vilket gör den totala boendekostnaden fördelaktig för köparen. Ett utmärkt val för den som söker ett boende med många fördelar. Välkomna att kontakta mäklare för mer information: Carola Ivarson - [email protected] - 0706-791190 Daniel Gesher - [email protected] - 0704-579008

 • Balkong
 • Uteplats
Fortunagatan 21, Gamla Kålgården, Jönköpings kommun

Fortunagatan 21

Lägenhet
Gamla Kålgården, Jönköpings kommun
Fastighetsbyrån Jönköping
2 395 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/2
4 989 kr/mån
38 016 kr/m²

För dig som vill bo mitt i city! Omåttligt populära "Gamla Kålgården" är en stadsdel som berör och få är de som inte blir förälskade i dess gemytliga miljö. Mitt i centrala Jönköping har denna vackra stadsdel vuxit upp med en tids typisk omgivning. Med ett utmärkt läge ges nu tillfälle att förvärva en riktigt bra planerad och bekväm tvåa i toppenskick med fin atmosfär. Lägenheten är i mycket bra skick och har fina trägolv, kakelugn, högt i tak samt höga fönster. Ett trivsamt boende i mysig sekelskiftesmiljö med en charmig innergård. Föreningen är välmående och det centrala läget är toppen! Kort och gott är detta en perfekt lägenhet för er som sätter höga krav på er boendemiljö. Med ett par minuters promenad når ni Vättern med dess underbara strand och badvänliga vatten. Med Öster city runt husknuten och Väster city bara en kort promenad bort finns allt ni kan tänkas behöva med butiker, vårdcentral och matbutik. Här finns även ett antal trevliga fik och välbesökta restauranger. För den som föredrar ett aktivt liv finns Knektaparken och Rocksjön med dess vackra promenadstråk. Kommunikationerna är mycket bra med flertalet busslinjer samt närhet till Jönköpings station.

Carlforsvägen 8 C, Huskvarna Jöransberg, Jönköpings kommun

Carlforsvägen 8 C

Villa
Huskvarna Jöransberg, Jönköpings kommun
Fastighetsbyrån Jönköping
7 795 000 kr
244 + 122 m²
8 rum
3 032 m² tomt

Välkomna till denna representativa och generösa villa som har ett högt och härligt läge på Jöransberg i Huskvarna. Här njuter man av ett av Huskvarnas absoluta bästa lägen som bjuder på en milsvid och fantastisk utsikt över Vättern och omgivningen, dessutom är detta en av de största tomterna i området med hela 3.032 kvm. Boendets yta är både genomtänkt och väldisponerad med en trivsam planlösning som kännetecknas av öppna utrymmen och fina ljusinsläpp i alla rum. Byggnaden har en optimal funktionell planlösning där såväl exteriört som interiört ger ett mycket välbyggt och påkostat intryck, utformat för en familj med höga krav. Vidare bjuder huset på en trivsam exteriör utemiljö med ett rymligt inglasat uterum med sol från middag till kväll samt en utomhuspool med en stor uteplats runtom. Runt huset upplever ni en rofylld och behaglig trädgårdsmiljö med fina gräsytor, planteringar och fina stensättningar. En carport med plats för två bilar finns på fastighetens framsida och på sidan av fastigheten finns en stor biluppställningsplats. En pärla som måste upplevas på plats! ✰Mäklaren informerar✰ ✰ 2023 - Renovering av toalett entréplan ✰ 2023 - Renovering av toalett i källaren ✰ 2022 - Larmsystem från Verisure installerades. Det omfattar inbrott, brand och överfall. Sensorer och kameror finns fördelade på alla 4 planen. ✰ 2015 - Installation av två st automover ✰ 2015 - Installation av ny bergvärmepump ✰ 2013 - Renovering entrétrappa samt markarbete, plattsättning ✰ 2012 - Installation av luft/vattenvärmepump för uppvärmning av pool ✰ 2012 - Byggnation av pool och poolområdet ✰ 2010 - Renovering av badrum/wc samt nya vatten och avlopps ledningar ✰ 2007 - Målning av fasad ✰ 2007 - Takomläggning samt nya plåtarbete ✰ 2007 - Installation av markiser ✰ 2005 - Renovering av kök ✰ 2004 - Borrning samt installation av bergvärmepump ✰ 2003 - Byggnation av uterum och altan ✰ 2002 - Påbörjas installation av 3-glas isolerfönster slutfört-06 ✰ 2002 - Renovering av groventrén ✰ 2001 - Renovering av kakelugn och installation av insatskamin - Centraldammsugare finns installerat. - Det förslagna taxerings värdet för 2024 är 5.015.000 kr. (Byggnad: 3.600.000 kr + Mark: 1.415.000)

 • Balkong
 • Uteplats
Snöbollsvägen 36, Bankeryd, Jönköpings kommun

Snöbollsvägen 36

Villa
Bankeryd, Jönköpings kommun
Fastighetsbyrån Jönköping
3 695 000 kr
121 + 120 m²
5 rum
786 m² tomt

Enplansvilla med ett mycket bra läge på Nyarp i Bankeryd. Villan som är i bra skick har en öppen planlösning och uppskattar man stor uteplats och utsikt så är detta ett mycket fint tillfälle. Läget i ett lugnt och barnvänligt område förstärker ytterligare den positiva upplevelsen. Intrycken är många och positiva och fastigheten är i mycket bra skick. Nuvarande ägare har definitivt haft hög trivsel som utgångspunkt. Ljusinflödet i huset är vackert under hela dagen och även in på kvällen då kvällssolen tar vid. Kombinationen av öppna fina sällskapsytor och tre sovrum ger bostaden en tacksam rymd och atmosfär. Planeringen är genomtänkt. Vardagsrummet har en ljus och öppen planlösning med plats för såväl soffgrupp och matsalsmöblering, köket är rymligt och det finns tre gedigna sovrum. - Källardelen upplevs till stor del som boyta då den är inredd med ett stort härligt allrum med öppen spis samt ett sovrum och hobbyrum - alla med större fönster. - På husets baksida finns ett trivsamt uterum samt uteplats med många soltimmar. - Vidbyggt garage. Då huset är beläget i ett lugnt område med närhet till skolor och grönområden, är detta ett perfekt hem för er som söker en familjevänlig miljö. Med närhet till naturen och goda kommunikationer är detta ett utmärkt läge att bo på. - I området finns Nyarps stugan med dessa möjligheter, Bankeryds Skid o Motionsklubb - Nyarps stugan (sportadmin.se), planerna för en mountainbike park i Nyarpsbacken och motionsspåret som ligger i dess anslutning. - Det ligger en större lekplats, Lekplats Baldersgatan, på väg ner till Nyarpsskolan, i jämnhöjd med Nyarps förskola. Välkommen hem till Bankeryd!

 • Uteplats
Poppelgränd 4 , Gamla Kålgården, Jönköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Imorgon kl 11:00
Poppelgränd 4 , Gamla Kålgården, Jönköpings kommun, bild 2
Poppelgränd 4 , Gamla Kålgården, Jönköpings kommun, bild 3

Poppelgränd 4

Lägenhet
Gamla Kålgården, Jönköpings kommun
Fastighetsbyrån Jönköping
1 895 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/3
4 785 kr/mån
28 712 kr/m²

Med bedårande vacker miljö blad kullerstenar, rosenbuskar och sagosöta hus, vill vi nu hälsa er varmt välkomna till hjärtat av gamla Kålgården och Poppelgränd 4. Här tar man steget in i ett kvarter omgärdad av äldre hus med prunkande trädgårdar och får en fantastisk härlig känsla av att tiden står still. Här bor man bekvämt endast en halvtrappa upp och möts av en lägenhet med inbyggd charm med helt rätt karaktär och det lilla extra. Två rum och kök med ytterst välplanerade ytor och fantastiskt rymd. Denna lägenhet bokstavligen badar i ljus genom de stora fönsterpartierna mot föreningens lummiga innergård. Från vardagsrummet når man balkongen i söderläge som gör att man kan njuta av solen från förmiddag till eftermiddag. För den grillsugna finns möjligheten att ta med en grill ned på innergården under varma sommarkvällar. Kort och gott är detta en perfekt lägenhet för er som sätter höga krav på er boendemiljö. För att underlätta vardagen finns också många viktiga pusselbitar här då läget är mycket centralt. Med ett par minuters promenad når ni Vättern med dess underbara strand och badvänliga vatten. Med Öster city runt husknuten och Väster city bara en kort promenad bort finns allt ni kan tänkas behöva med butiker, vårdcentral och matbutik. Här finns även ett antal trevliga fik och välbesökta restauranger. För den som föredrar ett aktivt liv finns flera gym att välja på, men även Knektaparken och Rocksjön med dess vackra stråk. Kommunikationerna är mycket bra med flertalet busslinjer samt närhet till Jönköpings station. Med det sagt vill vi hälsa er varmt välkomna till ett attraktiv läge i en solid förening!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Junelundsgatan 4 , Söder, Jönköpings kommun

Junelundsgatan 4

Lägenhet
Söder, Jönköpings kommun
Fastighetsbyrån Jönköping
1 795 000 kr
69 m²
2 rum
vån 1/3
4 636 kr/mån
26 014 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 2:a om hela 69 kvm, centralt belägen på Söder i Jönköping. Med ett utmärkt och attraktivt läge, endast en halvtrappa upp finns denna trivsamma och rymliga lägenhet med västerbalkong. Lågbelånad förening och låg månads hyra där parkeringsplats ingår! En utmärkt lägenhet som gör det enkelt att ta ett tryggt beslut. Här är förutsättningarna goda för ett bra boende. Insidan är genomtänkt med ett trivsamt kök, generöst sovrum och vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Lägenheten bjuder på ett fint ljusinsläpp från både öster och väster och den generösa takhöjden ger en luftig känsla. I sovrummet känner man genast en lugn och fridfull atmosfär. Dubbla stora fönster mot väster ger rummet ett ljust och luftigt intryck. - Balkongen har ett trivsamt västerläge med sol från middag till kväll - en förlängning av bostaden och en trivsam samlingspunkt. Föreningen har en välskött tvättstuga i källarplanet och till lägenheten tillhör ett stort vindsförråd samt ett matkällarförråd. Läget är svårslaget, med endast några minuters promenad till högskolan och gångavstånd till närmsta busshållplats. Inom 15 minuters promenad når du även resecentrum. Runt hörnet finns både Idas Park och Friaredalen. I området finns även ett brett utbud av restauranger och caféer för den matintresserade. För visning kontakta ansvarig fastighetsmäklare Carola Ivarson 0706-791190 eller [email protected]

 • Balkong
Arlavägen 12, Vättersnäs, Jönköpings kommun

Arlavägen 12

Villa
Vättersnäs, Jönköpings kommun
Fastighetsbyrån Jönköping
4 995 000 kr
125 + 125 m²
5 rum
742 m² tomt

Detta parhus har ett fantastiskt läge i Vättersnäs nära Sannabadet! 1 plans hus med inredd källare om totalt 250 kvm. Ett smidigt boende som har ett mycket härligt läge på återvändsgata. Huset har en mycket bra planlösning och uppskattar man stora uteplatser och insynsfrihet så är detta ett mycket fint tillfälle. Att huset dessutom ligger på en lugn återvändsgata i ett mycket barnvänligt område förstärker ytterligare den positiva upplevelsen. Kombinationen av fina sällskapsytor och fyra-fem rymliga sovrum ger bostaden en tacksam rymd och atmosfär. - Helt nytt/ombyggt kök 2019. - På husets framsida finns det härliga inglasade uterummet med många soltimmar. - Utanför vardagsrummet finns fastighetens trivsamma uteplats med kvällssol. - Ljusinflödet i huset är vackert under hela dagen och även långt in på kvällen då kvällssolen tar vid, insynen är minimal. - Friliggande garage samt carport. - En stor fördel är fastighetens mycket låga driftskostnad. En fantastisk parhus som måste upplevas på plats. Kontakta mäklaren för visning och mer information.

 • Uteplats

Visar alla 8