Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Josephine Stern

Josephine Stern

Om mig

Mitt fokus är att alltid leverera hög kvalité och engagemang till alla mina kunder. En fastighetsaffär är för de flesta en av de största affärerna i livet, och därför är det viktigaste för mig som fastighetsmäklare att mina kunder ska känna att jag är tillgänglig, driven och en trygg punkt att luta sig emot under processen! Jag har tidigare jobbat i Stockholms Innerstad vilket har varit en fantastiskt lärdom med högt tempo där kvalité har varit avgörande! Kontakta mig vid din bostadsaffär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Solstickegatan 13 , null, Jönköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Solstickegatan 13 , null, Jönköpings kommun, bild 2
Solstickegatan 13 , null, Jönköpings kommun, bild 3

Solstickegatan 13

Lägenhet
Jönköpings kommun
Fastighetsbyrån Jönköping
2 495 000 kr
88 m²
3 rum
vån 3/4
6 294 kr/mån
28 352 kr/m²

Välkommen till ert nya hem på Solstickegatan 13 ! Denna bostad är belägen högt upp i huset med en fantastisk utsikt och trevligt ljusinsläpp. Här finner ni ett välplanerat boende med 3 rum och kök, samt med en mysig inglasad balkong där du kan njuta av soliga dagar året runt. Ta hissen ner och njut av staden utbud och fina strövområden! Lägenheten ingår i den stabila föreningen HSB BRF Svavelstickan i Jönköping som investerat i solpaneler och laddstolpar för el/hybrid bilar. En förening med många fördelar såsom gratis tillgång till bastu och tvätthall samt möjlighet till odlingslåda, hyra festlokal och övernattningslägenhet. Svavelstickan ligger i den eftertraktade stadsdelen Bäckalyckan. Området är lugnt och trivsamt med närhet till grönområden som exempelvis Stadsparken och Friaredalen, samtidigt som det finns bra kommunikationer och service i närheten. En perfekt plats för den som söker en harmonisk och modern boendemiljö. Kontakta ansvarig mäklare Josephine Stern 076-600 30 07 för mer information och för att boka en visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kvarnvägen 16, null, Jönköpings kommun
  • Budgivning pågår

Kvarnvägen 16

Lägenhet
Jönköpings kommun
Fastighetsbyrån Jönköping
1 495 000 kr
60 m²
2 rum
2 997 kr/mån
24 917 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvårummare belägen på bottenplan med en härlig uteplats som erbjuder en fridfull och avslappnad atmosfär med vacker utsikt mot grönområde. Denna lägenhet är perfekt för den som söker ett bekvämt och modernt boende med närhet till natur och stadsliv. - Uteplats - Välplanerad med rymliga rum - Fräscht kök Denna bostad är belägen i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till grönområden, lekplatser och promenadstråk. Samtidigt har du bekvämt avstånd till service och kommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig till jobb, skola och shopping. Kontakta ansvarig mäklare Josephine Stern 076-600 30 07 för mer information och för att boka en visning!

  • Plus

Visar alla 2