Mäklare Said Ajkunic

Said Ajkunic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Oskarshallsgatan 17, Södra Munksjön, Jönköpings kommun

Oskarshallsgatan 17

Lägenhet
Södra Munksjön, Jönköpings kommun
Skanska Sverige AB
6 600 000 kr
124 m²
5 rum
vån 5/5
8 467 kr/mån
53 226 kr/m²

Dem här femman är en riktig drömlägenhet. Höst upp i huset breder den ut sig med fönster i tre väderstreck och en otrolig terrass som går runt lägenhetens tre sidor som ger dig sol från morgon och under hela dagen. Den öppna planlösningen med köksö med bardel passar dig som gärna har vänner hemma på middagar och fester. Rymlig walk-in-closet, flera skjutdörrsgarderober, två badrum, både tvättmaskin och torktumlare samt plats för hemmakontor underlättar vardagen här. Det finns möjlighet att välja bort väggar för ett större sovrum eller allrum.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Hiss
Fogdegatan 9, Huskvarna Norrängen, Jönköpings kommun

Fogdegatan 9

Lägenhet
Huskvarna Norrängen, Jönköpings kommun
Fastighetsbyrån Jönköping
2 195 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2/2
3 800 kr/mån
24 389 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och välplanerade lägenhet belägen på Fogdegatan 9 - ett av Norrängens allra bästa lägen! Med en yta på generösa 90 kvadratmeter och fyra rum erbjuder denna etagelägenhet gott om plats för hela familjen att bo och trivas i. Detta är en lägenhet som verkligen sticker ut jämfört med andra.

 • Balkong
Brf Sjökanten, Bankeryd, Jönköpings kommun
 • 27 lediga bostäder

Brf Sjökanten

Lägenhet
Bankeryd, Jönköpings kommun
Fastighetsbyrån Jönköping
fr. 1 700 000 kr
47-76,4 m²
2-3 rum
3 413 kr/mån

I natursköna Sjöåkra växer nu ett helt nytt område fram. Ett fantastiskt framtida boende med Vätterns strand i absolut närhet. Sjöåkra är beläget i populära Bankeryd, ca 10 km utanför Jönköpings citykärna. Goda kommunikationsmöjligheter med närhet till både buss- och tågstation för bästa komfort! Byggnationen är redan igång och planerad inflyttning är sommaren 2023. Fördelen med nyproduktion är att fasta priser gäller - ingen budgivning. Månadsavgifterna är även kalkylerade och uppdaterade efter rådande världsläge – allt för en trygg och säker affär. Föreningen har en tilltalande ekonomi med en ovanligt låg belåningsgrad redan vid inflyttning. Allt för att öka din trygghet vid ett bostadsköp! Brf Sjökanten består av totalt 30 bostäder, fördelat i tre sammansvetsade huskroppar och omgiven av fin natur. Bostäderna kännetecknas av hög standard och smakfulla materialval. Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats. Interiören skapar den hemtrevliga känslan man vill ha i sitt drömhem. För att hjälpa dig att hålla den röda tråden i bostaden har man valt produkter som passar ihop utseende- och designmässigt. Man har lagt stor omsorg på fina materialval. I standardutförandet är inredningen klassiskt vit med ekparkett på golven. Köket består av ett stilrent kök från Marbodal, med en ljusgrå lucka och moderna vitvaror. Badrum med kakel och klinker samt utrustat med tvättmaskin och torktumlare för bästa komfort. Bostäderna varierar i storlek mellan 2-3 rok, samtliga med uteplats eller balkong, vissa med dubbla uteplatser. Här bor du som sagt med ett fantastiskt läge – precis intill Vättern men ändå väldigt nära till Bankeryd och Jönköpings citykärna med stort utbud av shopping och restauranger. Om du inte blir kvar hemma förstås. För det är lätt att bara njuta av av natursköna Sjöåkra eller hugga tag i morgonrocken och springa ner till Vättern för ett dopp.

 • Nybyggnadsprojekt
Gesällgatan 9 A, Huskvarna, Jönköpings kommun

Gesällgatan 9 A

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
Fastighetsbyrån Jönköping
1 295 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/3
1 862 kr/mån
34 079 kr/m²

Det finns många anledningar till att bosätta sig i Huskvarna City och nu finns denna trevliga etta att förvärva i centrala Huskvarna. Gesällgatan har ett utomordentligt läge två kvarter ifrån citykärnan, perfekt för dig som söker ett lugnt läge med gångavstånd till det mesta. Lägenheten utmärker sig med en bra planlösning och en inglasad balkong. De stora inglasade balkongerna renoverades 2013 och är definitivt Brf Kungsholms kännetecken. Brf Kungsholm är en trygg och stor förening med 24 lägenheter. Invändigt är lägenheten i bra skick med ljusa väggar. Upplevelsen är ett smakfullt och elegant boende med ljust och fritt läge.

 • Balkong
Överåsliden 11, Taberg, Jönköpings kommun

Överåsliden 11

Villa
Taberg, Jönköpings kommun
Fastighetsbyrån Jönköping
3 495 000 kr
129 m²
5 rum
799 m² tomt

Varmt välkomna till denna välskötta familjevilla med överraskande ytor! Huset erbjuder bland annat renoverat kök, fina sällskapsytor och sovrum med gott om plats för hela familjen samt en trädgård i ett perfekt solläge. Huset erbjuder en lättskött tomt med två uteplatser och närhet till förskola, skola och badsjö. Beläget på ett bra och barnvänligt läge med naturen runt knuten. Här kan man inte annat än trivas. En trevlig och ljus atmosfär upplevs när man kommer in och man får ett generöst intryck. Huset har en genomgående öppen och ljus planlösning. Utformningen passar dig som önskar stora sociala sällskapsytor och som behöver flera sovrum. Denna fina pärla garanterar hög trivsel och känslan av att du hittat hem.

 • Uteplats
Humlevägen 15, Torpa, Jönköpings kommun

Humlevägen 15

Lägenhet
Torpa, Jönköpings kommun
Fastighetsbyrån Jönköping
1 995 000 kr
36 m²
2 rum
vån 1/2
3 061 kr/mån
55 417 kr/m²

Välkomna till en lägenhet i toppskick på Humlevägen 15 som bjuder på en egen uteplats samt gräsyta, här kan man inte annat än stortrivas. Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning med ett fantastiskt läge och ingen insyn. Här kommer varje kvadratmeter till sin rätt.

 • Balkong
Norrahammarsvägen 11, Strömsholm/Haga, Jönköpings kommun

Norrahammarsvägen 11

Lägenhet
Strömsholm/Haga, Jönköpings kommun
Fastighetsbyrån Jönköping
1 175 000 kr
23,5 m²
1 rum
vån 2/2
1 703 kr/mån
50 000 kr/m²

Varmt välkomna till denna kvadratsmarta etta med låg boendekostnad. Norrahammarsvägen 11 har ett utmärkt och attraktivt läge med ett tidsavstånd på mindre än 10 minuter från Högskolan och citykärnan. Runt knuten går även stadsbuss nr 1 som stannar nära Högskolan. Närområdet växer så det knakar. En helt ny stadskärna byggs och här kommer man snart att ha närhet till matbutiker, gym och mycket mer. Detta är ett perfekt boende för dig som ska börja studera eller kanske för dig som ska flytta hemifrån och vill ha ett läge nära centrum. Ett extra plus är att man har tillgång till en härlig trädgård i detta lugna område. Lägenheten är genomgående ljus och i mycket bra skick. Detta är en lägenhet som erbjuder hög trivsel och kvalité som måste upplevas på plats! Mäklaren informerar: ✰ Badrummet renoverades hösten 2016 ✰ Kök och vitvaror installerades 2017 ✰ Nya garderober i hallen 2019 ✰ Tillgång till förråd (källarplan) ✰ P-plats ingår Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Slakthusgatan 9 , null, Jönköpings kommun

Slakthusgatan 9

Lägenhet
Jönköpings kommun
Fastighetsbyrån Jönköping
3 595 000 kr
70,5 m²
2 rum
vån 9/10
5 186 kr/mån
50 993 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva en helt fantastisk tvåa - hitta ditt drömhem på ett av Skeppsbrons absolut bästa lägen. Här erbjuds en tvåa med en välgenomtänkt planlösning, dubbla balkonger i östläge varav en inglasad samt en öppen. Detta är bara några av de många fördelarna med denna bostad. Bostaden har en större klädkammare med fönster som kan nyttjas på olika sätt. Behöver man ett gästrum, kontor eller en walk in closet? Inred efter smak och tycke. I BRF SKPSBRON NR2 bor du på en perfekt plats invid Munksjön med strandpromenaden precis utanför porten. Här kan du starta helgen med kaffe, morgonsol och sjöglitter medan du planerar dagen. I ett nybyggt hem har du tid till allt det trevliga livet har att erbjuda. Du kommer att leva ett bekvämt liv i ett nybyggt hem nära både vatten och grönområden och med bra kommunikationer in till centrum.

 • Balkong
 • Hiss
Starrgatan 3, Liljeholmen, Jönköpings kommun

Starrgatan 3

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
Fastighetsbyrån Jönköping
1 545 000 kr
27,5 m²
1 rum
vån 2/3
1 293 kr/mån
56 182 kr/m²

Varmt välkomna till Starrgatan 3 - en lägenhet med ett utmärkt läge mellan Vätterstranden och Liljeholmsparken. Med sina 27,5 väldisponerade kvadratmeter upplevs lägenheten ljus och hemtrevlig. Här bor du med ett fint och modernt kök, rymligt vardagsrum, helkaklat badrum samt fantastiskt bra och låg avgift. Föreningen Framtidshem 1 är en ytterst välskött och stabil förening med god ekonomi som genomgått stora underhåll och stamrenovering (-06). Detta är verkligen en drömlägenheten som tilltalar många, ett läge med Vätterstranden på ena sidan och Liljeholmsparken på andra. Intrycken är många och positiva, fördelarna likaså, ord som strand, sjö, cityläge och nära till högskolan är lätt förknippade med detta boende. Promenera ut till Vätterns playa eller ta en kort promenad till Piren för en ljummen vacker sommarkväll.

Strömslundsvägen 3, null, Jönköpings kommun

Strömslundsvägen 3

Övrigt
Jönköpings kommun
Fastighetsbyrån Jönköping
6 500 000 kr
324 + 18 m²
1 984 m² tomt

Varmt välkomna till denna mycket intressanta fastighet på Strömslundsvägen 3 med ett attraktivt läge i Tenhult. Vackert gränsande mot grönt finns denna bekväma och välskötta tomt med två enplanshus fördelade på fyra lägenheter. Generös och väldisponerad i hemtrevlig tappning med luftiga ytor, sovrum, badrum, uteplatser, garage och p-platser. Mäklaren informerar: * Fyra lägenheter fördelade på två tvåor (65 kvadratmeter) samt två fyror (97 kvadratmeter) * Hyresintäkter om 27.900:- per månad (kallhyra) * Bra skick på samtliga lägenheter med fräscha kök och badrum som renoverats 2020 (kvalitetsdokument finns) * Varje bostad har egen elmätare samt egna pannor * Gräsklippning samt snöröjning ombesörjer hyresgästerna * Alla bostäder har egen uteplats * Två garage finns samt p-plats för bilar * Förråd till varje lägenhet Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats

Visar alla 10