Mäklare Said Ajkunic

Said Ajkunic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Mellangatan 53 B, Liljeholmen, Jönköpings kommun
  • Borttagen före visning

Mellangatan 53 B

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
Fastighetsbyrån Jönköping

1 995 000 kr

54,5 m²

2 rum

2 383 kr/mån

36 606 kr/m²

Varmt välkomna till Mellangatan 53 B, en tvåa på 55 välplanerade kvadratmeter. Med ett utomordentligt och attraktivt läge på populära Liljeholmen finns denna charmiga och kvadratsmarta pärla i mycket bra skick! Kombinationen av kvadratsmart planering, fritt läge, högt i tak och stor balkong ger bostaden en tacksam rymd och karaktär. Detta är verkligen en drömlägenheten som tilltalar många, ett läge med Vätterstranden på ena sidan och Liljeholmsparken på andra är. Intrycken är många och positiva, fördelarna likaså. Våningen är i mycket fint skick och har ljusa materialval och förnyade ytskikt vilket gör det enkelt att flytta in och börja trivas direkt. Våningen finner ni på tredje plan med fint ljusinflöde, minimal insyn och mycket trevlig gedigen balkong i soligt läge. Brf Fursten är en lågt belånad förening med stora investeringar gjorda och har låga avgifter, långt under snittet i området, kanske en av Jönköpings bästa! Föreningen hade avgiftsfritt under juli och augusti 2018.

  • Balkong
Norrahammarsvägen 11, Strömsholm/Haga, Jönköpings kommun
  • Sön 5 feb kl 12:00

Norrahammarsvägen 11

Lägenhet
Strömsholm/Haga, Jönköpings kommun
Fastighetsbyrån Jönköping

1 250 000 kr

23,5 m²

1 rum

1 703 kr/mån

53 191 kr/m²

Varmt välkomna till denna kvadratsmarta etta med låg boendekostnad. Norrahammarsvägen 11 har ett utmärkt och attraktivt läge med ett tidsavstånd på mindre än 10 minuter från Högskolan och citykärnan. Runt knuten går även stadsbuss nr 1 som stannar nära Högskolan. Närområdet växer så det knakar. En helt ny stadskärna byggs och här kommer man snart att ha närhet till matbutiker, gym och mycket mer. Detta är ett perfekt boende för dig som ska börja studera eller kanske för dig som ska flytta hemifrån och vill ha ett läge nära centrum. Ett extra plus är att man har tillgång till en härlig trädgård i detta lugna område. Lägenheten är genomgående ljus och i mycket bra skick. Detta är en lägenhet som erbjuder hög trivsel och kvalité som måste upplevas på plats! Mäklaren informerar: - Badrummet renoverades hösten 2016 - Kök och vitvaror installerades 2017 - Nya garderober i hallen 2019 - Tillgång till förråd (källarplan) - P-plats ingår För mer information eller bokning av en privatvisning är ni varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Said Ajkunic 073-782 56 23.

  • Plus
Slakthusgatan 9, null, Jönköpings kommun

Slakthusgatan 9

Lägenhet
Jönköpings kommun
Fastighetsbyrån Jönköping

2 350 000 kr

56 m²

2 rum

4 302 kr/mån

41 964 kr/m²

Nu har du chansen att hitta ditt drömhem på ett av Skeppsbrons absolut bästa lägen - första parkett mot Munksjön. Här erbjuds en tvåa på 56 kvadratmeter med hörnläge, fransk balkong med obruten utsikt mot Munksjön. I BRF SKPSBRON NR2 bor du på en perfekt plats invid Munksjön med strandpromenaden precis utanför porten. Här kan du starta helgen med kaffe, morgonsol och sjöglitter medan du planerar dagen. I ett nybyggt hem har du tid till allt det trevliga livet har att erbjuda. Du kommer att leva ett bekvämt liv i ett nybyggt hem nära både vatten och grönområden och med bra kommunikationer in till centrum.

  • Hiss
Strömslundsvägen 3, null, Jönköpings kommun

Strömslundsvägen 3

Övrigt
Jönköpings kommun
Fastighetsbyrån Jönköping

6 500 000 kr

324 m²

1 984 m² tomt

Varmt välkomna till denna mycket intressanta fastighet på Strömslundsvägen 3 med ett attraktivt läge i Tenhult. Vackert gränsande mot grönt finns denna bekväma och välskötta tomt med två enplanshus fördelade på fyra lägenheter. Generös och väldisponerad i hemtrevlig tappning med luftiga ytor, sovrum, badrum, uteplatser, garage och p-platser. Mäklaren informerar: * Fyra lägenheter fördelade på två tvåor (65 kvadratmeter) samt två fyror (97 kvadratmeter) * Hyresintäkter om 25 900 per månad (kallhyra) * Bra skick på samtliga lägenheter med fräscha kök och badrum som renoverats 2020 (kvalitetsdokument finns) * Varje bostad har egen elmätare samt egna pannor * Gräsklippning samt snöröjning ombesörjer hyresgästerna * Alla bostäder har egen uteplats * Två garage finns samt p-plats för bilar * Förråd till varje lägenhet Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats

Visar alla 4