Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Said Ajkunic

Said Ajkunic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Brf Sjökanten, Bankeryd, Jönköpings kommun
  • 26 lediga bostäder

Brf Sjökanten

Lägenhet
Bankeryd, Jönköpings kommun
Fastighetsbyrån Jönköping
fr. 1 700 000 kr
47-76 m²
2-3 rum
3 149 kr/mån

I natursköna Sjöåkra växer nu ett helt nytt område fram. Ett fantastiskt framtida boende med Vätterns strand i absolut närhet. Sjöåkra är beläget i populära Bankeryd, ca 10 km utanför Jönköpings citykärna. Goda kommunikationsmöjligheter med närhet till både buss- och tågstation för bästa komfort! Byggnationen är färdigställd och redo för inflytt. Fördelen med nyproduktion är att fasta priser gäller - ingen budgivning. Månadsavgifterna är även kalkylerade och uppdaterade efter rådande världsläge – allt för en trygg och säker affär. Föreningen har en tilltalande ekonomi med en ovanligt låg belåningsgrad redan vid inflyttning. Allt för att öka din trygghet vid ett bostadsköp! Brf Sjökanten består av totalt 30 bostäder, fördelat i tre sammansvetsade huskroppar och omgiven av fin natur. Bostäderna kännetecknas av hög standard och smakfulla materialval. Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats. Interiören skapar den hemtrevliga känslan man vill ha i sitt drömhem. För att hjälpa dig att hålla den röda tråden i bostaden har man valt produkter som passar ihop utseende- och designmässigt. Man har lagt stor omsorg på fina materialval. I standardutförandet är inredningen klassiskt vit med ekparkett på golven. Köket består av ett stilrent kök från Marbodal, med en ljusgrå lucka och moderna vitvaror. Badrum med kakel och klinker samt utrustat med tvättmaskin och torktumlare för bästa komfort. Bostäderna varierar i storlek mellan 2-3 rok, samtliga med uteplats eller balkong, vissa med dubbla uteplatser. Här bor du som sagt med ett fantastiskt läge – precis intill Vättern men ändå väldigt nära till Bankeryd och Jönköpings citykärna med stort utbud av shopping och restauranger. Om du inte blir kvar hemma förstås. För det är lätt att bara njuta av av natursköna Sjöåkra eller hugga tag i morgonrocken och springa ner till Vättern för ett dopp.

  • Nybyggnadsprojekt
Källgatan 4 F, Rosenlund, Jönköpings kommun
  • Sön 11 aug kl 15:00
Källgatan 4 F, Rosenlund, Jönköpings kommun, bild 2
Källgatan 4 F, Rosenlund, Jönköpings kommun, bild 3

Källgatan 4 F

Radhus
Rosenlund, Jönköpings kommun
Fastighetsbyrån Jönköping
3 950 000 kr
74 + 35 m²
4 rum
4 200 kr/mån
53 378 kr/m²

Varmt välkomna till detta trivsamma gavelradhus belägen på populära Rosenlund. Med genomgående fina ytskikt är detta ett perfekt val för den som vill flytta in och njuta av sitt nya boende direkt. Med grönområden, goda kommunikationsmöjligheter, skol- och barnomsorg samt all tänkbar service precis runt knuten är detta ett optimalt val för en trivsam bostad. Här erbjuds ett radhus i bostadsrättsform. Bostaden har byggts ut genom ett isolerat uterum med golvvärme och en insynsskyddad uteplats som förlänger vardagsrummet. Avkoppling och sociala stunder tillsammans där hela familjen får plats är ord som lätt förknippas med denna bostad. Med en boyta på 74 + 35 kvadratmeter finns det gott om plats för hela familjen eller för att kunna skapa egna utrymmen. Området runt Rosenlund bjuder på vacker natur och närhet till stadens bekvämligheter. Sebohus nr 1 är en stabil förening som möjliggör en bekymmersfri boendesituation med ett kanonläge. Boendet är i bra skick, vilket gör det till en plats där det bara är att flytta in och börja trivas direkt. Området kring Sebohus nr 1 erbjuder en bekväm livsstil med närhet till skolor, affärer och grönområden. Perfekt för den som söker en harmonisk tillvaro med allt inom räckhåll och det bästa - fem minuters promenad till härligt Vätternbad! Planritning kommer inom kort. En oas mitt i stadens puls, välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
  • Uteplats
Violbacken 11, Ekhagen, Jönköpings kommun
  • Borttagen före visning
Violbacken 11, Ekhagen, Jönköpings kommun, bild 2
Violbacken 11, Ekhagen, Jönköpings kommun, bild 3

Violbacken 11

Radhus
Ekhagen, Jönköpings kommun
Fastighetsbyrån Jönköping
3 995 000 kr
141 + 34 m²
5 rum
351 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Albert Engströms väg 6 A, Bymarken, Jönköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Albert Engströms väg 6 A, Bymarken, Jönköpings kommun, bild 2
Albert Engströms väg 6 A, Bymarken, Jönköpings kommun, bild 3

Albert Engströms väg 6 A

Villa
Bymarken, Jönköpings kommun
Fastighetsbyrån Jönköping
13 500 000 kr
251 + 100 m²
10 rum
1 048 m² tomt

Att hitta sin drömbostad kan vara svårt. Trösten är att vissa villor är värda att vänta på och just denna spektakulära villa på Albert Engströms väg 6 A är en sådan som uppfyller alla önskemål. Detta är ett smakfullt boende med genomgående exklusiv känsla, belägen på en av Jönköpings bästa adresser om totalt 251 kvadratmeter boyta. Här erbjuds ett insynsskyddat och gigantiskt poolområde, grönskande växter och lounge med magisk utsikt där hela familjen får plats. En fastighet som denna ges sällan förmånen att förvärvas. Den spektakulära och mycket representativa bostaden erbjuder ett oerhört exklusivt livsstilsboende. Villan är modern och samtidigt tidlös i sin stil och utformning, med härliga sociala ytor, sju sovrum, lyxig pool, relax och bastuavdelning, biorum, dubbelgarage och mycket mer. Huset har en genomgående mycket hög teknisk standard. Stora och många fönsterpartier ger maximalt ljusinsläpp och erbjuder hänförande utsikt. Kök från HTH med vitvaror från främst Siemens. För mer information eller bokning av privatvisning är ni välkomna att göra en intresseanmälan via vår hemsida eller ringa direkt till ansvarig mäklare Said Ajkunic 073-782 56 23, [email protected].

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Humlevägen 15, Torpa, Jönköpings kommun

Humlevägen 15

Lägenhet
Torpa, Jönköpings kommun
Fastighetsbyrån Jönköping
1 995 000 kr
36 m²
2 rum
vån 1/2
3 061 kr/mån
55 417 kr/m²

Välkomna till en lägenhet i toppskick på Humlevägen 15 som bjuder på en egen uteplats samt gräsyta, här kan man inte annat än stortrivas. Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning med ett fantastiskt läge och ingen insyn. Här kommer varje kvadratmeter till sin rätt.

  • Balkong
Slakthusgatan 9 , null, Jönköpings kommun

Slakthusgatan 9

Lägenhet
Jönköpings kommun
Fastighetsbyrån Jönköping
3 595 000 kr
70,5 m²
2 rum
vån 9/10
5 186 kr/mån
50 993 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva en helt fantastisk tvåa - hitta ditt drömhem på ett av Skeppsbrons absolut bästa lägen. Här erbjuds en tvåa med en välgenomtänkt planlösning, dubbla balkonger i östläge varav en inglasad samt en öppen. Detta är bara några av de många fördelarna med denna bostad. Bostaden har en större klädkammare med fönster som kan nyttjas på olika sätt. Behöver man ett gästrum, kontor eller en walk in closet? Inred efter smak och tycke. I BRF SKPSBRON NR2 bor du på en perfekt plats invid Munksjön med strandpromenaden precis utanför porten. Här kan du starta helgen med kaffe, morgonsol och sjöglitter medan du planerar dagen. I ett nybyggt hem har du tid till allt det trevliga livet har att erbjuda. Du kommer att leva ett bekvämt liv i ett nybyggt hem nära både vatten och grönområden och med bra kommunikationer in till centrum.

  • Balkong
  • Hiss
Strömslundsvägen 3, null, Jönköpings kommun

Strömslundsvägen 3

Övrigt
Jönköpings kommun
Fastighetsbyrån Jönköping
5 995 000 kr
324 + 18 m²
1 984 m² tomt

Varmt välkomna till denna mycket intressanta fastighet på Strömslundsvägen 3 med ett attraktivt läge i Tenhult. Vackert gränsande mot grönt finns denna bekväma och välskötta tomt med två enplanshus fördelade på fyra lägenheter. Generös och väldisponerad i hemtrevlig tappning med luftiga ytor, sovrum, badrum, uteplatser, garage och p-platser. Mäklaren informerar: * Fyra lägenheter fördelade på två tvåor (65 kvadratmeter) samt två fyror (97 kvadratmeter) * Hyresintäkter om 27.900:- per månad (kallhyra) * Bra skick på samtliga lägenheter med fräscha kök och badrum som renoverats 2020 (kvalitetsdokument finns) * Varje bostad har egen elmätare samt egna pannor * Gräsklippning samt snöröjning ombesörjer hyresgästerna * Alla bostäder har egen uteplats * Två garage finns samt p-plats för bilar * Förråd till varje lägenhet Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats

Visar alla 7