Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anna-Kristina Lidström Karlsson

Anna-Kristina Lidström Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kärleksstigen 29, Centrum, Kalix kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kärleksstigen 29

Villa
Centrum, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
875 000 kr
98 + 59 m²
5 rum
1 177 m² tomt

Charmigt äldre hus med högt läge på fin trädgårdstomt. Sociala umgängesytor på entréplan och två sovrum på det övre. Från det rymliga och ljusa vardagsrummet tar du dig rätt ut på din veranda där du kan njuta över utsikten mot Kalixälven. Bastu i källarplanet och fiber är indraget. Både luftvärmepump samt nyinstallerad braskamin finns som komplement till direkt elen.

 • Balkong
 • Uteplats
Granholmen-Sören 6, Sören, Kalix kommun

Granholmen-Sören 6

Fritidshus
Sören, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
750 000 kr
90 m²
3 201 m² tomt

På Granholmen hittar du det perfekta fritidsboendet för dig som söker det enkla skärgårdslivet. Här bor man i två stugor som tillsammans är ca 90 kvm och har totalt tre sovrum, även vedeldad bastu finns. På den stora tomten finns det bra vedskog och på ön kan du plocka både åkerbär och vildhallon. Skärgården runt Granholmen bjuder på möjligheter till friluftsliv året runt och du kan upptäcka badplatser, fiskemöjligheter och nya utflyktsmål. Granholmen ligger med endast 5 min båtfärd från hamnen i Sören. Här på Granholmen kan du njuta av att vara omgiven av hav & natur, men med de bekvämligheter du behöver för en avkopplande tillvaro.

 • Uteplats
Tallvägen 2A, Turovaara, Övertorneå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Tallvägen 2A

Villa
Turovaara, Övertorneå kommun
Fastighetsbyrån Kalix
895 000 kr
174 + 9 m²
5 rum
1 106 m² tomt

Med sina 174 kvadratmeter boyta och fem rum erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen. Boendet har tre rymliga sovrum och möjlighet till fler, fjärrvärmen och luftvärmepump skapar en behaglig inomhusmiljö året runt. För den som söker efter ett bekvämt och trivsamt boende, är detta huset för dig. Här finns även ett fristående varmgarage och en vedeldadbastu Området runt Turovaara erbjuder vacker natur och fina möjligheter till friluftsliv. Njut av skogspromenader, bärplockning och vintertid kanske en skidtur runt elljusspåret.

 • Balkong
Västra Kyrkogårdsgatan 1, Centrum, Kalix kommun

Västra Kyrkogårdsgatan 1

Villa
Centrum, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
1 350 000 kr
160 m²
5 rum
661 m² tomt

Välkommen till detta unika hus i centrala Kalix som med ett ursprung från sent 1800 tal bär historien med sig och ger en fin och genuin helhetskänsla. Här bor du på två våningsplan med tre sovrum, bostaden värms via vattenburen el och tillskottet av luftvärmepump säkerställer en behaglig inomhustemperatur året om. Ta chansen och förvärva denna pärla som med moderna bekvämligheter samt fiberanslutning säkerställer hemmets alla behov. Den lättskötta & behändigt tomten rymmer även en carport som skyddar bilen från väder och vind.

 • Uteplats
Kyrkogårdsvägen 19, Haapakylä, Övertorneå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kyrkogårdsvägen 19

Villa
Haapakylä, Övertorneå kommun
Fastighetsbyrån Kalix
595 000 kr
110 + 60 m²
4 rum
3,4 ha tomt

Denna charmiga bostad från 1938 erbjuder en boyta på 110 kvadratmeter samt 60 kvadratmeter biyta, fördelat på 4 rum och 2 sovrum. I tillhörande gårdsbyggnader såsom exempelvis garage och uthuslänga finns många och praktiska utrymmen. Här bor du med med närhet till naturen med en tomt på hela 34 040 kvm finns gott om utrymme både odling & småskalig djurhållning.

 • Balkong
Ryssbält 91, Ryssbält, Kalix kommun

Ryssbält 91

Villa
Ryssbält, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
795 000 kr
120 m²
4 rum
2 323 m² tomt

Denna bostad med ursprung från 1939 har renoverade och ljusa rum fördelat över två våningsplan och har tre sovrum. Uppvärmningen kompletteras av braskamin, i både kök och på övre plan, som sprider fin värme och det finns även en luftvärmepump som säkerställer en behaglig temperatur året runt. På gården finns en uthuslänga med garage samt diverse förvaringsutrymmen. Området kring Ryssbält bjuder på vacker natur och närhet till havet. Här kan du njuta av lugn och ro samtidigt som du har bekvämt avstånd till Kalix centrum och dess bekvämligheter. Du bor även inom pendlingsavstånd till Luleå. Sammanfattningsvis, detta hem är en perfekt kombination av charm, bekvämlighet och naturskön omgivning.

 • Balkong
Tvärvägen 27, Risögrund, Kalix kommun
 • Mån 29 apr kl 14:45

Tvärvägen 27

Villa
Risögrund, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
675 000 kr
108 + 37 m²
4 rum
904 m² tomt

Mycket hemtrevlig villa i ett plan med inredningsbar vind och vidbyggt garage. Bostaden har tre sovrum plus ett extra rum i ekonomidelen. Från det luftiga köket är det öppet mot vardagsrum med utgång till fin inglasning. Ny elpanna 2019. För den friluftsintresserade är det nära att ta sig ut på kalixälven eller led med skoter alternativt för skidåkning.

 • Plus
 • Uteplats
Torggatan 15A, Centrum, Kalix kommun

Torggatan 15A

Lägenhet
Centrum, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
495 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/4
5 177 kr/mån
7 984 kr/m²

Välkommen till denna tvåa med centralt och attraktivt läge på omtyckta och trevliga Torggatan. En ljus, välplanerad och insynsskyddad hörnlägenhet med fint ljusinsläpp tack vare gavelfönster i både vardagsrum och badrum. Nya ytskikt i hall, sovrum samt kök. Trevlig utsikt in mot gård från balkong i sydvästligt läge. Fiber ingår i månadsavgift.

 • Balkong
 • Hiss
Tallhedsgatan 2A, Centrum, Kalix kommun

Tallhedsgatan 2A

Lägenhet
Centrum, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
395 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/4
5 893 kr/mån
5 985 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga bostadsrättslägenhet om 2 rum & kök. Bostaden har ett fint ljusinsläpp tack vare extra fönster mot gavel. Balkongen är inglasad med syd-sydvästligt läge och till bostaden ingår även egen parkeringsplats i carport samt förråd. Här på Tallhedsgatan bor du med bekvämt promenadavstånd till både affärer och t.ex. hälsocentral.

 • Balkong
 • Hiss
Matarengivägen 29, Övertorneå, Övertorneå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Matarengivägen 29

Villa
Övertorneå, Övertorneå kommun
Fastighetsbyrån Kalix
1 900 000 kr
105 + 379 m²
1 787 m² tomt

Centralt beläget två plans hus med affärslokaler på markplan och lägenheter på övre plan. Hiss finns. Fastigheten har uppvärmning via färrvärme och fiber är anslutet. Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till fastigheten.

 • Balkong
Storavägen 64, Risögrund, Kalix kommun

Storavägen 64

Villa
Risögrund, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
295 000 kr
80 m²
4 rum
1 451 m² tomt

Mysig äldre en och en halvplans villa med något avskilt läge. Bostaden har två sovrum och vattenburet värmesystem samt pelletskamin. På gården finns ett större kallgarage med förrådsutrymmen. Trädgårdstomt med bl.a äppelträd.

Kyrkvägen 12, Sangis, Kalix kommun

Kyrkvägen 12

Villa
Sangis, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
490 000 kr
84 + 84 m²
5 rum
1 682 m² tomt

Här har du ett behändigt hus på relativt stor tomt som ger något avskild känsla. Bostaden som har renoverade ytskikt, såsom tapeter och klickgolv, har tre sovrum och vedeldad uppvärmning. På tomten finns ett fristående garage ett gårdshus och fiber är indraget.

 • Energieffektiv
Ljustorpsvägen 5, Stenbäcken, Kalix kommun

Ljustorpsvägen 5

Villa
Stenbäcken, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
2 395 000 kr
142 + 3 m²
6 rum
1 133 m² tomt

Välkommen till en toppenfin nyrenoverad och hemtrevlig en plans villa i barnvänligt område. Bostaden har fyra fina sovrum och ett ljust och rymligt vardagsrum i vinkel som sammanbinds med enhetliga golv. Färgerna i huset är väl genomtänkta och harmoniserar med varandra. Köket är stilfullt med nya vitvaror, fina arbetsytor samt en köksö. Från vardagsrummet når du trädgården och den soliga altanen som ger plats för vänner och är idealisk för sommarens grillkvällar. Huset har nya ytterdörrar med kodlås och fiber är naturligtvis indraget. I denna fina villa kan du flytta rätt in och bara njuta av ditt boende.

 • Plus
 • Uteplats
Knektvägen 12, Näsbyn, Kalix kommun

Knektvägen 12

Villa
Näsbyn, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
560 000 kr
97 + 22 m²
5 rum
873 m² tomt

Enplansvilla med vidbyggt garage. Här har du nu chansen att skapa för dig själv och din familj en fin bostad i ett barnvänligt område. Bostaden har tre sovrum och värme via fjärrvärme. Uppfräschade ytskikt och ledbelysning i allrum. Fiber är indraget.

 • Uteplats
Björkvägen 7, Juoksengi, Övertorneå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Björkvägen 7

Villa
Juoksengi, Övertorneå kommun
Fastighetsbyrån Kalix
350 000 kr
124 + 94 m²
4 rum
1 155 m² tomt

Behändigt boende med bergvärme och vidbyggt varmgarage samt uthus med traktorgarage. Bostaden har tre sovrum och en ekonomidel med bastu. Säljes med visst inventarie.

Byvägen 35A, Juoksengi, Övertorneå kommun

Byvägen 35A

Övrigt
Juoksengi, Övertorneå kommun
Fastighetsbyrån Kalix
1 100 000 kr
341 m²
5 730 m² tomt

Mindre hyresfastighet med fem lägenheter samt gemensamt källarplan med bl.a tvättstuga och bastu. Uppvärmning sker via vattenburet system samt fliseldning.

 • Balkong
Majorsvägen 1, Näsbyn, Kalix kommun

Majorsvägen 1

Villa
Näsbyn, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
480 000 kr
106 + 106 m²
6 rum
879 m² tomt

Villa på hörntomt med vidbyggt garage och källarvåning. Bostaden har upp emot fem sovrum då flera utrymmen i källarplanet kan nyttjas. Uppvärmning via fjärrvärme. Renoveringsbehov finns, bl.a av badrum.

Gammelgården 52, Gammelgården, Kalix kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Gammelgården 52, Gammelgården, Kalix kommun, bild 2
Gammelgården 52, Gammelgården, Kalix kommun, bild 3

Gammelgården 52

Villa
Gammelgården, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
470 000 kr
84 + 64 m²
5 rum
1 357 m² tomt

Ta chansen att förvärva denna behändiga Norrbottensgård från sent 1800 tal med fint läge i Gammelgården och utsikt över älven. Fina omgivningar med närhet till både älv & skog, även gång- och cykelbana planeras på sträckan Kalix - Gammelgården. Bostaden har stor potential med renoveringsbehov, exempelvis trossbotten som måste bytas helt.

 • Premium
Bredviksvägen, tomtmark, Bredviken, Kalix kommun
Bredviksvägen, tomtmark, Bredviken, Kalix kommun, bild 2
Bredviksvägen, tomtmark, Bredviken, Kalix kommun, bild 3

Bredviksvägen, tomtmark

Tomt
Bredviken, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
500 000 kr
2 391 m² tomt

Drömmer du om att bygga nytt? Då är kanske denna tomt är exakt det du söker. Strandnära belägen och nybildad fastighet. Här bor man nästan direkt på strandkanten med härlig utsikt över vattnet, lugnt och omtyckt område med lagom avstånd till Kalix centrum, förskolor och skolor.

 • Premium
Långstranden 40, Sören-Långstranden-Törefors, Kalix kommun

Långstranden 40

Fritidshus
Sören-Långstranden-Törefors, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
880 000 kr
82,5 m²
2 rum
1 508 m² tomt

På en trivsam tomt med skogen runt omkring och bara ett stenkast från Törefjärden ligger denna charmiga stuga med tillhörande förrådsbod. Trossbotten har bytts ut helt under 2020 även hängrännor och stuprör är monterat samt har dräneringsrör grävts ner runt om. Fastigheten ligger fint i en glänta i stugområdet Långstranden. Goda fiskemöjligheter och jaktmarker finns i närheten.

Palatsvägen 41, Töre, Kalix kommun

Palatsvägen 41

Tomt
Töre, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
125 000 kr
2 070 m² tomt

Här har du nu chans att köpa tomtmark för nybyggnation av villa! Tomten omfattar 2 070 kvm och är belägen i Töre. Här finner du närhet till skola, förskola, idrottsanläggningar, goda bussförbindelser och mataffär. Töre är en perfekt knytpunkt i Norrbotten med 2,5 mil till Kalix och 5,5 mil till Luleå. Obs! Tomten är ej bebyggd.

 • Energieffektiv
Kungsviksgatan 15, Centrum, Kalix kommun

Kungsviksgatan 15

Tomt
Centrum, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
426 000 kr
1 205 m² tomt

Välkommen till kvarteret Släggan mitt i centrala Kalix. Här har du nu chans att köpa tomtmark för nybyggnation av villa. Beviljat bygglov krävs för fullbordat förvärv och byggnation skall färdigställas inom två år. Här finner du närhet till skola, förskola, idrottsanläggningar och all service som Kalix centrum har att erbjuda. Kalix kommun säljer nu fyra tomter.

Västra Kyrkogårdsgatan 2, Centrum, Kalix kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Västra Kyrkogårdsgatan 2

Tomt
Centrum, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
371 000 kr
1 044 m² tomt

Välkommen till kvarteret Släggan mitt i centrala Kalix. Här har du nu chans att köpa tomtmark för nybyggnation av villa. Beviljat bygglov krävs för fullbordat förvärv och byggnation skall färdigställas inom två år. Här finner du närhet till skola, förskola, idrottsanläggningar och all service som Kalix centrum har att erbjuda. Kalix kommun säljer totalt fyra tomter i detta kvarter.

Södra Kyrkogårdsgatan 6, Centrum, Kalix kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Södra Kyrkogårdsgatan 6

Tomt
Centrum, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
281 000 kr
782 m² tomt

Välkommen till kvarteret Släggan mitt i centrala Kalix. Här har du nu chans att köpa tomtmark för nybyggnation av villa. Beviljat bygglov krävs för fullbordat förvärv och byggnation skall färdigställas inom två år. Här finner du närhet till skola, förskola, idrottsanläggningar och all service som Kalix centrum har att erbjuda. Kalix kommun säljer nu fyra tomter.

Visar alla 24