Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Therese Stjärnesund

Therese Stjärnesund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sören 139, Sören, Kalix kommun

Sören 139

Villa
Sören, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
495 000 kr
69 + 15 m²
3 rum
1 500 m² tomt

Generös tomt på 1500 kvadratmeter finns utrymme för trädgårdsarbete och lek. Här finns en mysig kamin i köket som skapar en varm och hemtrevlig atmosfär under kyliga kvällar. Mycket i huset är renoverat. Närområdet bjuder på vacker natur med möjligheter till skogspromenader och utflykter. För den friluftsintresserade finns gott om möjligheter till aktiviteter utomhus. Trots det lugna läget är det inte långt till Kalix centrum där alla bekvämligheter finns inom räckhåll. Denna bostad passar för den som söker lugn och ro i ett naturnära läge, samtidigt som det finns närhet till stadens alla bekvämligheter. Välkommen till ett charmigt boende med möjligheter att skapa ditt drömhem på landet!

 • Plus
Övre vägen 5, Pålänge, Kalix kommun
 • Mån 3 jun kl 16:30

Övre vägen 5

Villa
Pålänge, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
875 000 kr
95 + 40 m²
4 rum
1 446 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus beläget i Pålänge, Kalix. Här finns en mysig kakelugn att mysa framför under kyliga kvällar samt ett praktiskt garage för bilen. Med en stor tomt på 1446 kvadratmeter erbjuds en lantlig miljö med gott om utrymme för trädgårdsarbete eller lek. Närområdet bjuder på vacker natur och möjligheter till sköna promenader i den friska luften. Hemmet har goda förutsättningar för den som söker lugn och ro i en naturskön miljö. Här kan du njuta av den fridfulla omgivningen samtidigt som du har bekvämligheten av ett garage och en eldstad. En perfekt plats att kalla sitt eget! Välkommen att utforska denna pärla tillsammans med oss.

 • Plus
 • Uteplats
Rian 356, null, Kalix kommun

Rian 356

Villa
Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
1 200 000 kr
145 m²
6 rum
6 078 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och genuina bostad från 1909 belägen i Kalix kommun. Med en boyta på 145 kvadratmeter och fyra mysiga sovrum erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen. Här finns även en bastu och ett debbelgarage för extra bekvämlighet. Fastigheten är omgiven av en rymlig tomt på 6 078 kvadratmeter, perfekt för utomhusaktiviteter och mysiga sommarkvällar. I närområdet hittar du vacker natur och lugn omgivning som inbjuder till promenader och utflykter. Denna bostad har också möjlighet till bekvämt tillträde enligt överenskommelse, vilket öppnar upp för flexibilitet för dig som köpare. Med en karaktärsrik byggnad och en perfekt balans mellan historisk charm och modern bekvämlighet är detta ett hem att trivas i för många år framöver. Välkommen att tillsammans utforska denna unika möjlighet!

 • Uteplats
Kyrkvägen 22, Sangis, Kalix kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kyrkvägen 22

Villa
Sangis, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
325 000 kr
161 m²
6 rum
1 393 m² tomt

Välkommen till denna rymliga bostad med fyra sovrum i vackra Sangis, Kalix. Här erbjuds en generös boyta på 161 kvadratmeter och en stor tomt om 1 393 kvadratmeter. Byggt år 1977 och med garage. Med närhet till naturen finns gott om möjligheter till friluftsliv och rekreation. Ett lugnt och fridfullt område med nära till gemensamma bekvämligheter. En idealisk plats för den som söker ett trivsamt boende med gott om utrymme för hela familjen.

 • Uteplats
Siknäs 503, Siknäs, Kalix kommun

Siknäs 503

Villa
Siknäs, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
900 000 kr
96 + 5 m²
4 rum
4 050 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad belägen i Siknäs, Kalix. Med sina 96 kvadratmeter fördelade på 4 rum och 2-3 sovrum erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen. Här finns möjlighet till mysiga stunder framför eldstaden och en generös tomt på hela 4050 kvadratmeter att njuta av. Området i Siknäs bjuder på lugn och ro med närhet till vacker natur och promenadstråk. Perfekt för den som söker efter ett avskilt boende i pittoreska omgivningar. Med närhet till både skog och vatten är detta ett paradis för den naturintresserade. Denna bostad från 1929 har behållit sin karaktär samtidigt som den har moderniserats för dagens behov. Med möjlighet till eget garage och en stor tomt att inreda efter eget tycke och smak, finns här potential för den som vill skapa sitt drömhem. Välkommen att upptäcka möjligheterna tillsammans!

 • Uteplats
Tallhedsgatan 8, null, Kalix kommun

Tallhedsgatan 8

Villa
Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
700 000 kr
120 + 59 m²
6 rum
1 172 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad belägen i centrala Kalix, med en stor tomt på 1172 kvadratmeter. Här erbjuds en rymlig boyta på 120 kvadratmeter samt en biyta på 59 kvadratmeter. Byggåret är 1947, vilket ger en genuin känsla till hemmet. Detta bostadsobjekt har massor av potential för den som letar efter ett personligt projekt att sätta tänderna i. Med gott om utrymme för kreativitet och egna idéer kan du skapa ditt drömhem här. Med närhet till allt du behöver i vardagen och möjligheten att skapa ditt eget drömhus, är detta en unik möjlighet att skapa ditt perfekta boende. Varmt välkommen till visning!

Ringvägen 5, Töre, Kalix kommun

Ringvägen 5

Villa
Töre, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
950 000 kr
108 m²
6 rum
1 773 m² tomt

Välkommen till en stor renoverad villa mitt i Töre. Bostaden har 4 stycken sovrum för den stora familjen fördelat på två våningar. Stort vardagsrum med pellets kamin och utgång till altanen på baksidan. Renoverat kök med integrerade vitvaror och en köksö. Eftersom man äger tomten nedanför huset och får man en stor gräsyta med stora möjligheter.

 • Uteplats
Lappbäcken 29, Lappbäcken, Kalix kommun

Lappbäcken 29

Villa
Lappbäcken, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
1 095 000 kr
130 m²
6 rum
2 244 m² tomt

Välkommen till Lappbäcken en villa på landet med närhet till havet och skogen. Stor tomt med många möjligheter, bra med förråd för olika fritidsintressen. Här finns fem stycken sovrum och stort kök med gott om plats för familjemiddagar. Fiber finns installerat.

 • Plus
 • Uteplats
Danielsvägen 1, Sangis, Kalix kommun

Danielsvägen 1

Villa
Sangis, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
395 000 kr
91 + 28 m²
5 rum
1 451 m² tomt

Trevligt 1½ plans hus med balkong - renoveringsbehov. Bastu. Delvis varmbonat gårdshus med garage och förråd. Närhet till skola/dagis, affär och elljusspår.

Vinkelvägen 14, Nyborg - Ytterbyn, Kalix kommun

Vinkelvägen 14

Villa
Nyborg - Ytterbyn, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
690 000 kr
101 + 42 m²
5 rum
889 m² tomt

Välkommen till denna villa i Nyborg. Här finns det gott om plats för hela familjen. Två rymliga sovrum på varje plan. Vardagsrum med utgång till en altan på baksidan. Här bor ni i ett barnvänligt område med närhet till förskola, skola åk 1-6, sportanläggning och fin natur med havet runt knuten.

 • Uteplats

Visar alla 10