Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Therese Stjärnesund

Therese Stjärnesund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vånafjärden-Korpholmen 36, Båtskärsnäs, Kalix kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vånafjärden-Korpholmen 36

Fritidshus
Båtskärsnäs, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
450 000 kr
76 m²
2 rum

Välkommen till detta charmiga fritidshus med en härlig sjöutsikt och beläget i det lantliga Korpholmen i Kalix kommun. Här får du möjligheten att bo mitt i naturen med en mysig eldstad att mysa framför under kalla kvällar. Du kan vakna upp till fågelkvitter och njuta av lugnet. Det är även bilväg ända fram till stugan. Med endast en kort promenad till havet och omgiven av vacker natur, erbjuder detta objekt den perfekta platsen för den som längtar efter avkoppling och frisk luft. Här kan du njuta av skogspromenader, fiske eller bara koppla av på uteplatsen. Området kring Båtskärsnäs bjuder på vackra vyer och en genuin lantlig atmosfär. Bara en kort bilresa bort hittar du lokala butiker, mysiga kaféer och fina badplatser längs kusten. Här får du det bästa av två världar - naturens fridfullhet och bekvämligheten att ha allt du behöver inom räckhåll. Välkommen hem!

  • Plus
Östanfjärden 412, Ryssbält, Kalix kommun

Östanfjärden 412

Fritidshus
Ryssbält, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
1 500 000 kr
55 m²
3 rum
1 263 m² tomt

Välkommen till denna charmiga stuga belägen i Ryssbält med möjlighet till året runt boende. Den trevliga altanen med tak och skärgårds miljön bjuder in till sköna stunder utomhus, perfekt för grillkvällar och lek med barnen. Det finns även möjlighet att njuta av mysiga stunder framför eldstaden under kyliga kvällar. Plats till att sätta ut en brygga vid stranden nedanför stugan. Vägen plogas på vintern genom att det finns fler permanent boende i området. Området kring Ryssbält bjuder på vacker naturskönhet med närhet till hav, skog och natur, perfekt för dig som längtar efter lugn och ro. Trots det avskilda läget är det endast en kort bilresa till närliggande bekvämligheter och service. Det här är det perfekta stället för dig som söker ett trivsamt stuga/boende med närhet till naturen i en harmonisk miljö. Välkommen att ta del av allt detta tillsammans med din familj!

  • Uteplats
Skiljevägen 13, Näsbyn, Kalix kommun

Skiljevägen 13

Villa
Näsbyn, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
570 000 kr
97 + 13 m²
4 rum
969 m² tomt

Välkommen till detta mysiga bostadshus i Näsbyn, Kalix! Här får du en rymlig bostad med 4 rum, varav 3 sovrum för hela familjen att trivas i. Med en boyta på 97 kvadratmeter finns det gott om plats för både lek och mys. Tomtytan är generös med sina 969 kvadratmeter, perfekt för framtida trädgårdsprojekt eller bara avkoppling utomhus. Området erbjuder lugn och ro samtidigt som det finns närhet till allt du behöver; skolor, affärer och naturen runt hörnet. Med möjlighet till snabbt tillträde kan du snart få nycklarna till ditt nya hem och börja skapa dina egna drömmar här. Perfekt för den som letar efter något med potential att förvandla till sitt drömboende. Här är det bara din fantasi som sätter gränserna!

Knektvägen 9, Näsbyn, Kalix kommun

Knektvägen 9

Villa
Näsbyn, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
590 000 kr
97 + 30 m²
3 rum
865 m² tomt

Välkommen till denna mysiga bostad med en trivsam trädgård och en härlig uteplats - perfekt för sommarkvällar med grillkvällar och skratt med vänner. Belägen på Näsbyn, ett charmigt område med närhet till vacker natur och allt du behöver för en bekväm vardag. Här kan du njuta av lugnet samtidigt som du har bekvämt avstånd till service och bekvämligheter. Perfekt för den som önskar en stillsam tillvaro med närhet till både stadsliv och naturens skönhet. På sommaren kan du odla dina egna grönsaker i trädgården. Ett riktigt pärlband av möjligheter väntar i denna charmiga bostad. Tveka inte att kontakta oss för mer information och visning!

  • Uteplats
Sklörbacken 82, Björknäs-Sklörbacken, Kalix kommun

Sklörbacken 82

Fritidshus
Björknäs-Sklörbacken, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
395 000 kr
35 m²
2 rum
5,5 ha tomt

Mindre stuga med möjligheter att göra de tills sitt egna. Ca 5 HA mark i två skiften, där det ingår både jakt och fiskerätt. Perfekt till dig som vill äga lite skog och samtidigt ha en stugan. Området runt Björknäs-Sklörbacken bjuder på många möjligheter till friluftsliv och avkoppling. Här kan du utforska vackra promenadstigar eller bara njuta av den rogivande miljön.

  • Uteplats
Ryssbält 943, Ryssbält, Kalix kommun

Ryssbält 943

Fritidshus
Ryssbält, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
495 000 kr
47 m²
3 rum
1 702 m² tomt

Välkommen till denna stuga i Ryssbält. Här finns det möjligthet att sätta sin egna prägel. Närområdet far vacker natur med närhet till vattnet och omgivande skogar. Här kan man njuta av fridfulla promenader och naturupplevelser året om både på sommaren och vintern. Den stora tomtytan ger möjlighet till utomhusaktiviteter och trädgårdsarbete. Med en stugkänsla och lugn omgivning passar detta sommarparadis perfekt för den som söker lugn och ro i naturen. Möjlighet till snabbt tillträde finns enligt överenskommelse.

  • Uteplats
Grundsundet 13, Nyborgs skärgård, Kalix kommun

Grundsundet 13

Fritidshus
Nyborgs skärgård, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
1 600 000 kr
53 + 20 m²
2 rum
1 530 m² tomt

Välkommen till denna charmiga stuga belägen i Natursköna Nyborgs skärgård, Kalix. Här erbjuds en friköpt bostad i lantlig miljö från 1983 med en boyta på 53 kvadratmeter. Bostaden består av 2 rum, varav 1 sovrum, 1 rymligt sovloft, och har en tomt på 1530 kvadratmeter. Den här bostaden har en mysig kamin perfekt för kvällar framför brasan och en vacker utsikt över vattnet. På tomten finns gott om utrymme för trädgård och grönområden att njuta av under sommarmånaderna. Området kring Nyborgs skärgård erbjuder närhet till vacker natur och möjligheter till friluftsliv året runt. I närområdet finns fina promenadvägar, badmöjligheter och goda fiskevatten. Praktiskt med bilväg ända fram till stugan.

Pålänge-Nässkatan 388, Pålänge, Kalix kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Pålänge-Nässkatan 388

Fritidshus
Pålänge, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
300 000 kr
20 m²
2 rum

Välkommen till denna fiskestuga belägen på Nässkanas fiskeläge med havsutsikt. Uppförd på arrenderad mark inom fastigheten Kalix Pålängebyasamfällighet. Perfekt för dig som värdesätter lugn och ro. Byggnaden från 1900 har bevarat sin autentiska karaktär och miljön bjuder på vacker natur med närhet till havet. Möjlighet att ha båt för att utforska skärgården eller bara fiska i havsviken. Närområdet omges av grönskande landskap och erbjuder möjligheter till friluftsliv och avkoppling. Ta en promenad längs strandkanten eller njut av lugnet av en fantastiskt utsikt. Med det lantliga läget kan du njuta av frisk luft och stillhet i en harmonisk miljö. Detta är den perfekta platsen för den som söker en fridfull tillflyktsort utanför stan. Ta chansen att äga din egen lilla bit av paradiset med denna unika möjlighet.

  • Uteplats
Övre vägen 5, Pålänge, Kalix kommun

Övre vägen 5

Villa
Pålänge, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
875 000 kr
95 + 40 m²
4 rum
1 446 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus beläget i Pålänge, Kalix. Här finns en mysig kakelugn att mysa framför under kyliga kvällar samt ett praktiskt garage för bilen. Med en stor tomt på 1446 kvadratmeter erbjuds en lantlig miljö med gott om utrymme för trädgårdsarbete eller lek. Närområdet bjuder på vacker natur och möjligheter till sköna promenader i den friska luften. Hemmet har goda förutsättningar för den som söker lugn och ro i en naturskön miljö. Här kan du njuta av den fridfulla omgivningen samtidigt som du har bekvämligheten av ett garage och en eldstad. En perfekt plats att kalla sitt eget! Välkommen att utforska denna pärla tillsammans med oss.

  • Plus
  • Uteplats
Siknäs 503, Siknäs, Kalix kommun

Siknäs 503

Villa
Siknäs, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
900 000 kr
96 + 5 m²
4 rum
4 050 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad belägen i Siknäs, Kalix. Med sina 96 kvadratmeter fördelade på 4 rum och 2-3 sovrum erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen. Här finns möjlighet till mysiga stunder framför eldstaden och en generös tomt på hela 4050 kvadratmeter att njuta av. Området i Siknäs bjuder på lugn och ro med närhet till vacker natur och promenadstråk. Perfekt för den som söker efter ett avskilt boende i pittoreska omgivningar. Med närhet till både skog och vatten är detta ett paradis för den naturintresserade. Denna bostad från 1929 har behållit sin karaktär samtidigt som den har moderniserats för dagens behov. Med möjlighet till eget garage och en stor tomt att inreda efter eget tycke och smak, finns här potential för den som vill skapa sitt drömhem. Välkommen att upptäcka möjligheterna tillsammans!

  • Uteplats
Tallhedsgatan 8, Centrum, Kalix kommun

Tallhedsgatan 8

Villa
Centrum, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
700 000 kr
120 + 59 m²
6 rum
1 172 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad belägen i centrala Kalix, med en stor tomt på 1172 kvadratmeter. Här erbjuds en rymlig boyta på 120 kvadratmeter samt en biyta på 59 kvadratmeter. Byggåret är 1947, vilket ger en genuin känsla till hemmet. Detta bostadsobjekt har massor av potential för den som letar efter ett personligt projekt att sätta tänderna i. Med gott om utrymme för kreativitet och egna idéer kan du skapa ditt drömhem här. Med närhet till allt du behöver i vardagen och möjligheten att skapa ditt eget drömhus, är detta en unik möjlighet att skapa ditt perfekta boende. Varmt välkommen till visning!

Lappbäcken 29, Lappbäcken, Kalix kommun
  • Tor 8 aug kl 15:00

Lappbäcken 29

Villa
Lappbäcken, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
995 000 kr
130 m²
6 rum
2 244 m² tomt

Välkommen till Lappbäcken en villa på landet med närhet till havet och skogen. Stor tomt med många möjligheter, bra med förråd för olika fritidsintressen. Här finns fem stycken sovrum och stort kök med gott om plats för familjemiddagar. Fiber finns installerat.

  • Plus
  • Uteplats
Danielsvägen 1, Sangis, Kalix kommun

Danielsvägen 1

Villa
Sangis, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
395 000 kr
91 + 28 m²
5 rum
1 451 m² tomt

Trevligt 1½ plans hus med balkong - renoveringsbehov. Bastu. Delvis varmbonat gårdshus med garage och förråd. Närhet till skola/dagis, affär och elljusspår.

Vinkelvägen 14, Nyborg - Ytterbyn, Kalix kommun

Vinkelvägen 14

Villa
Nyborg - Ytterbyn, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
650 000 kr
101 + 42 m²
5 rum
889 m² tomt

Välkommen till denna villa i Nyborg. Här finns det gott om plats för hela familjen. Två rymliga sovrum på varje plan. Vardagsrum med utgång till en altan på baksidan. Här bor ni i ett barnvänligt område med närhet till förskola, skola åk 1-6, sportanläggning och fin natur med havet runt knuten.

  • Uteplats

Visar alla 14