Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Fredrik Öjdahl

Fredrik Öjdahl

Om mig

Jag har den stora förmånen att få arbeta på Fastighetsbyrån som är Katrineholms mest anlitade mäklarbyrå! Jag kommer tillsammans med mina kollegor att göra mitt yttersta för att du som kund ska bli nöjd till 100%. Jag har idrottat hela mitt liv på elitnivå och vet att ensam är stark, men det är laget som gör skillnaden. Vill du prova vårt lag? Hör av dig till mig för ett förutsättningslöst möte så berättar jag mer.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sländvägen 122, null, Flens kommun
  • Sön 5 maj kl 13:30
Sländvägen 122, null, Flens kommun, bild 2
Sländvägen 122, null, Flens kommun, bild 3

Sländvägen 122

Fritidshus
Flens kommun
Fastighetsbyrån Flen
2 300 000 kr
120 m²
5 rum
1 557 m² tomt

Varmt välkommen till Sländvägen 122! Denna fantastiska fastighet bjuder på mycket lugn och harmoni, belägen på återvändsgata med en generös tomt i strålande söderläge. Detta är perfekt för både fritids- och permanentboende samt erbjuder möjlighet till snabbt tillträde redan denna sommar. Bergvärme håller driftskostnaderna låga året runt medan det inglasade uterummet och uteplatser i totalt tre väderstreck ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet! Dubbelgaraget med fjärrstyrda portar erbjuder säker förvaring för dina fordon och övriga saker. Beläget i det populära området vid sjön Orrhammaren i vackra Sörmland, ger detta hem tillgång till samfällighetens praktiska faciliteter såsom flera badplatser, båtbryggor och promenadstråk. Läs gärna mer på hemsidan www.orrhammar.info (direktlänk finns under länkar) Med endast en dryg timmes bilfärd från Stockholm eller enkelt åtkomligt med tåg till Flen och lokalbuss till området, erbjuder detta hem utmärkta kommunikationsmöjligheter samtidigt som det ger dig en fristad från stadens stress. Miss inte chansen att uppleva allt detta fantastiska hem har att erbjuda – kontakta oss idag för att boka din visning och låt oss se allt det bästa som Orrhammar har att erbjuda!

  • Premium
Värmlandsgatan 7, Söder, Katrineholms kommun
  • Tor 25 apr kl 11:00
Värmlandsgatan 7, Söder, Katrineholms kommun, bild 2
Värmlandsgatan 7, Söder, Katrineholms kommun, bild 3

Värmlandsgatan 7

Villa
Söder, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
2 995 000 kr
97 + 50 m²
4 rum
470 m² tomt

Längtar du efter att flytta in i ett hem i bra skick och på attraktiv adress? Då kan den här bostaden vara helt rätt! På trevliga Värmlandsgatan saluförs nu denna trevliga fastighet. Att förvandla ett hus till ett hem är inte alltid det lättaste, men här finns alla förutsättningar att börja trivas och få den rätta hemkänslan redan när du öppnar dörren för första gången. Här erbjuds ett hus som har genomgått ordentliga renovering under flera år och där noggrant detaljarbete har spelat en stor roll. Den här bostaden är enkel att inreda och umgås och det är ett hem som är som skapt för umgänge med nära och kära! Skogsborgsskolan är endast ett stenkast bort samtidigt som sportcentrum och centrala Katrineholm finns med en kort promenad. Här får du och din familj alla förutsättningar att uppleva och uppskatta de fördelar som ett boende på Söder innebär.

  • Premium
Storgatan 10 B, Centralt, Katrineholms kommun
  • Mån 29 apr kl 11:30
Storgatan 10 B, Centralt, Katrineholms kommun, bild 2
Storgatan 10 B, Centralt, Katrineholms kommun, bild 3

Storgatan 10 B

Lägenhet
Centralt, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
570 000 kr
43 m²
1 rum
vån 2/3
2 446 kr/mån
13 256 kr/m²

Välkomna till denna fina lägenhet med ett rum och kök i centrala Katrineholm. Lägenheten har varsamt renoverats och är nu redo att bli ditt nya hem. Här finns många fördelar som du säkert kommer att uppskatta såsom den fantastiska balkongen med härlig eftermiddags- och kvällssol. Hallen erbjuder gott om förvaring, och köket har man valt ett mörkare träslag samt utrustning med spis, ugn, köksfläkt, kyl, och frys. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och sovplats skapar en trivsam atmosfär. Det smakfullt renoverade badrummet har sobert kakel och klinker, samt tvättmaskin. Lägenheten har ett tillhörande förråd som nås från entréplan. Kö-plats till parkering och garage. Med centralt läge har du bekväma kommunikationer med buss och tåg för en smidig pendling till arbete eller besök i storstäder. Varmt välkommen att anmäla er till visning.

  • Premium
Backavägen 14C, Söder, Katrineholms kommun
Backavägen 14C, Söder, Katrineholms kommun, bild 2
Backavägen 14C, Söder, Katrineholms kommun, bild 3

Backavägen 14C

Radhus
Söder, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
2 550 000 kr
125 m²
5 rum
224 m² tomt

Med en otrolig stil, smak och finess presenteras detta populära boende på Backavägen. Den ljusa och moderna känslan går rakt igenom radhusets alla rum där det högklassiga köket och en ny trapp och ledstång i ek sticker ut lite extra. Planlösningen erbjuder sällskapsutrymmen med kök och allrum på entrévåningen samt 4 separata sovrum på övervåningen. Den trevliga altanen med ny motordriven markis ger tillsammans med gräsmattan en villakänsla till en annars behändig och lättskött bostad. Är du nyfiken på hur detta kan bli din nästa adress? Kom och titta så berättar jag mer!

  • Premium
  • Uteplats
Tybbletorpsvägen 2 D, Laggarhult, Katrineholms kommun
Tybbletorpsvägen 2 D, Laggarhult, Katrineholms kommun, bild 2
Tybbletorpsvägen 2 D, Laggarhult, Katrineholms kommun, bild 3

Tybbletorpsvägen 2 D

Lägenhet
Laggarhult, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
1 495 000 kr
70 m²
2 rum
5 652 kr/mån
21 357 kr/m²

Välkommen till detta nyproducerade radhus med högt i tak och moderna bekvämligheter. Beläget på Tybbletorpsvägen 2 D i det lugna området Laggarhult i Katrineholm, erbjuder denna lägenhet en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Med en bostadsyta på 70 kvadratmeter erbjuder detta hem gott om utrymme för både avkoppling och umgänge. Den öppna planlösningen skapar en luftig atmosfär där ljuset flödar in genom fönstren och framhäver den höga takhöjden. Tack vare den installerade värmepumpen så hålls temperaturen på behaglig nivå även sommartid då den även fungerar som A/C. Uteplatsen erbjuder en fridfull plats att njuta av soliga dagar och kvällar. Här kan du njuta av grillkvällar eller bara koppla av med en god bok. Dessutom finns det möjlighet till egen parkering, vilket ger bekvämlighet och trygghet för dig som ägare. Med närhet till natur, skolor och stadens bekvämligheter är detta en perfekt plats att kalla hem. Missa inte chansen att bli ägare till detta stilfulla och välskötta radhus. Kontakta mäklaren idag för att boka en visning!

  • Premium
  • Uteplats
Åkerbärsvägen 10, Lasstorp, Katrineholms kommun
  • Sön 5 maj kl 16:00
Åkerbärsvägen 10, Lasstorp, Katrineholms kommun, bild 2
Åkerbärsvägen 10, Lasstorp, Katrineholms kommun, bild 3

Åkerbärsvägen 10

Villa
Lasstorp, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
3 495 000 kr
153 + 30 m²
4 rum
892 m² tomt

Varmt välkommen till Åkerbärsvägen 10! Här finner du ett ljust boende om totalt 153 kvadratmeter i fint skick med mycket karaktär och känsla. Entrévåningen bildar samlingspunkten och husets hjärta med de sociala ytorna som kök och vardagsrum. Här hittar man även enkelt ut till det härliga inglasade uterummet och vidare ut på trädgårdstomten som också har modernt spabad. Huset har även snygg avdelning med bastu och relax vilket gör att detta boende uppskattas extra av en sann livsnjutare! På Lasstorp bor du med direkt närhet till förskola och skola. Det är inte heller många minuter till populära promenadstråk och även centrala delarna av Katrineholm. Detta är helt enkelt en bostad med ett perfekt läge och här får du och din familj alla förutsättningar att uppleva och uppskatta de fördelar som ett boende på Lasstorp innebär.

  • Premium
  • Uteplats
Kärrgatan 3C, null, Flens kommun
Kärrgatan 3C, null, Flens kommun, bild 2
Kärrgatan 3C, null, Flens kommun, bild 3

Kärrgatan 3C

Lägenhet
Flens kommun
Fastighetsbyrån Flen
295 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
5 870 kr/mån
3 782 kr/m²

Välkommen till denna trea med ostört läge på trivsamma och trevliga Kärrgatan. En fräsch, välplanerad och insynsskyddad lägenhet med modern utrustning. Här välkomnas du till en fräsch och välplanerad lägenhet i genomgående fint skick. En insynsskyddad trea med modern utrustning. Här är det bara flytta in och börja trivas! En rymlig hall med platsbyggda garderober skapar ett positivt första intryck av denna lägenhet som i övrigt rymmer ett härligt kök, två sovrum samt ett ljust vardagsrum med fönster åt två håll samt ett burspråk. Här hittar man även ett renoverat badrum med toalett, dusch, tvättmaskin, badrumsskåp, handdukstork och handfat. BRF Kärnmakaren 10 är en gammal förening med god ekonomi. Gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är tvättstuga, cykelrum och garage.

  • Premium
  • Balkong
Viala gata 5, Viala, Vingåkers kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Viala gata 5, Viala, Vingåkers kommun, bild 2
Viala gata 5, Viala, Vingåkers kommun, bild 3

Viala gata 5

Villa
Viala, Vingåkers kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
2 495 000 kr
138 + 20 m²
4 rum
1 356 m² tomt

Varmt välkommen till Viala och detta enplanshus beläget på Viala gata 5! Det nyrenoverade köket är en av höjdpunkterna i detta hus med exklusiva vitvaror från Lofra och ger dig möjlighet att laga mat för flertalet gäster. Huset har bra sociala ytor och en fantastisk altan på ca 170 kvm med bästa läget för eftermiddag/kvällssol . Denna enplansvilla är utrustad med ytterligare bekvämligheter som bevattningssystem och robotgräsklippare, vilket ger dig mer tid att njuta av det sociala livet. Det inglasade uterummet förlänger sommarmånaderna och ger möjlighet till att sitta ute lite längre in på årstiderna. Det stora sovrummet har även installerad AC från den relativt nya bergvärmepumpen vilket ger skön temperatur att sova i året om. I den stora tvättstugan finns dusch och toalett samt skön golvvärme vilket underlättar behöver för en skön vardag. Det här är några av de bästa attributen med huset. Är du nyfiken på att se mer? Hör av dig till mäklaren och boka in dig på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Storgatan 16 B, Norr, Katrineholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Storgatan 16 B

Lägenhet
Norr, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
1 295 000 kr
77,1 m²
3 rum
vån 1/7
6 057 kr/mån
16 796 kr/m²

Varmt välkommen till detta fantastiska boende som erbjuder en harmonisk och stilfull tillvaro! Här möts du av en smakfullt inredd lägenhet med en modern och öppen planlösning som genast ger ett inbjudande intryck. Dessutom finns en bekväm hiss som tar dig smidigt upp till lägenheten.

  • Balkong
  • Hiss
Djulögatan 20, Centralt, Katrineholms kommun

Djulögatan 20

Lägenhet
Centralt, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
1 275 000 kr
54,8 m²
2 rum
vån 3/4
2 324 kr/mån
23 266 kr/m²

Varmt välkommen in till denna ljusa och smakfullt renoverade tvårummare med centralt läge! Lägenheten är fint och genomtänkt renoverad med ljusa färgval och ett laserat ekparkettgolv. Här finns även ett sobert svart kök med moderna vitvaror och plats för matgrupp men även ett helkaklat badrum med tvättmaskin som minskar springet till tvättstugan. Balkongen med söderläge borgar för bra solläge och här har man utsikt över lugn innergård. Är detta ditt nästa boende? Kontakta mäklaren för mer information eller besök hemsidan för att boka in dig på visning!

  • Balkong
Nävertorps torg 2, Väster, Katrineholms kommun

Nävertorps torg 2

Lägenhet
Väster, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
1 150 000 kr
89,3 m²
3 rum
vån 2/3
4 375 kr/mån
12 878 kr/m²

Varmt välkommen till en rymlig och trivsam 3-rumslägenhet som sträcker sig över hela 89 kvadratmeter med en låg månadsavgift och belägen på andra våningen. Lägenhetens stora hall sticker ut som extra praktisk i vardagsbestyret men lägenheten har även en bra inglasad balkong i österläge, perfekt för att njuta av morgonsolen med en kopp kaffe eller för en avkopplande kväll. Badrummet är renoverat i samband med stambytet som genomfördes 2001/02. I badrummet finns tvättmaskin vilket minskar springet till föreningens tvättstuga som är belägen i huset. Som ett extra plus har denna lägenhet även en extra toalett, perfekt för den familj som är lite större. Lägenheten har dessutom bra klädkammare samt två stora vindsförråd och två mindre källarförråd för extra bra förvaring. Lägenheten ligger i närheten av en mataffär, gym och pizzeria, vilket ger en bekväm livsstil med alla nödvändigheter inom räckhåll. Sammantaget är detta en fantastisk lägenhet för den som söker ett hemtrevlig och mysigt boende. Tveka inte att boka en visning idag och upplev allt som denna lägenhet har att erbjuda!

  • Plus
Mandelvägen 13 "Tomt 18", Forssjö, Katrineholms kommun

Mandelvägen 13 "Tomt 18"

Tomt
Forssjö, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
4 196 000 kr
938 m² tomt

Varmt välkommen att besöka Ragnars Gärde och den stora visningsdagen! Här kommer ni kunna träffa Sjötorps Hus, Fastighetsbyrån samt markägaren Eriksberg under lite roligare förhållanden för hela familjen! Sjötorps Hus bjuder på hamburgare, ponnyridning och hoppborg men kommer även att ställa ut tre nybyggda hus som går att titta in i. Eriksberg kommer erbjuda visningar av deras nybyggda hyreslägenheter med sjöutsikt och Fastighetsbyrån visar upp bostadsrätter som finns till salu på området. Ingen anmälan krävs, kom ut och besök området och upplev allt som Forssjö har att erbjuda!

  • Nyproduktion
Rocketvägen 10 "Tomt 27", Forssjö, Katrineholms kommun

Rocketvägen 10 "Tomt 27"

Tomt
Forssjö, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
4 420 800 kr
1 247 m² tomt

Varmt välkommen att besöka Ragnars Gärde och den stora visningsdagen! Här kommer ni kunna träffa Sjötorps Hus, Fastighetsbyrån samt markägaren Eriksberg under lite roligare förhållanden för hela familjen! Sjötorps Hus bjuder på hamburgare, ponnyridning och hoppborg men kommer även att ställa ut tre nybyggda hus som går att titta in i. Eriksberg kommer erbjuda visningar av deras nybyggda hyreslägenheter med sjöutsikt och Fastighetsbyrån visar upp bostadsrätter som finns till salu på området. Ingen anmälan krävs, kom ut och besök området och upplev allt som Forssjö har att erbjuda!

  • Nyproduktion
Asterixvägen 15 "Tomt 13", Forssjö, Katrineholms kommun

Asterixvägen 15 "Tomt 13"

Tomt
Forssjö, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
4 649 800 kr
1 111 m² tomt

Varmt välkommen att besöka Ragnars Gärde och den stora visningsdagen! Här kommer ni kunna träffa Sjötorps Hus, Fastighetsbyrån samt markägaren Eriksberg under lite roligare förhållanden för hela familjen! Sjötorps Hus bjuder på hamburgare, ponnyridning och hoppborg men kommer även att ställa ut tre nybyggda hus som går att titta in i. Eriksberg kommer erbjuda visningar av deras nybyggda hyreslägenheter med sjöutsikt och Fastighetsbyrån visar upp bostadsrätter som finns till salu på området. Ingen anmälan krävs, kom ut och besök området och upplev allt som Forssjö har att erbjuda!

  • Nyproduktion

Visar alla 14