Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Gunnar Malmkvist

Gunnar Malmkvist

Om mig

Hej, mitt namn är Gunnar! Många har nog sett mig i en annan roll tidigare, då jag i många år var företagare med butik i Katrineholm. Sedan 2017 har jag varit aktiv som mäklare med placering i Katrineholm och Vingåker. Jag har alltid varit intresserad av hus och renoverat en hel del själv, tror mig ha ganska bra kunskap och erfarenhet inom bostäder. Min styrka är bra lokalkännedom, känner mycket folk, lyhörd och vill att affären skall bli bra för såväl en säljare och köpare. Kontakta mig gärna!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kaptensvägen 6, Hjälmsätters Fritidshusområde, Katrineholms kommun
  • Imorgon kl 12:00

Kaptensvägen 6

Fritidshus
Hjälmsätters Fritidshusområde, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
1 500 000 kr
74 m²
4 rum
1 984 m² tomt

Välkommen till denna charmiga stuga vid Sjön Hjälmaren, där naturens lugn och skönhet möter modern bekvämlighet. Stugan är ett idylliskt tillflyktsort med fyra rum varav två är sovrum samt ett kök, perfekt för avkoppling och gemenskap med nära och kära. Vid entrén möts du av den välkomnande atmosfären, där en luftvärmepump bidrar till en behaglig temperatur året runt. I köket sprider en vedspis sin varma glöd och skapar en rustik och inbjudande atmosfär, medan en insatskamin i vardagsrummet erbjuder extra värme och mys under kalla kvällar. Stugan är komplett och vinterbonad och har ett stort garage som rymmer både fordon och tvättmaskin, extra kylskåp samt en frys.. För gäster finns en fin gäststuga där de kan njuta av sin egen privata vistelse. Området kring stugan erbjuder många möjligheter till friluftsliv och rekreation. Med närheten till båthamn och badstrand är det lätt att ge sig ut på sjön för en dag av fiske eller avkopplande båtturer. De omgivande skogarna med blåbär samt hallon i strövområdena lockar till härliga promenader och utflykter i naturen, perfekt för att återuppliva sinnet och känna samhörighet med den omgivande naturen. Sammanfattningsvis erbjuder denna stuga vid Sjön Hjälmaren en harmonisk blandning av avkoppling, komfort och närhet till naturen, vilket gör den till en perfekt plats att kalla hem eller för en avkopplande tillflyktsort från vardagens stress.

  • Plus
  • Uteplats
Stensättersgatan 37 A, Norr, Katrineholms kommun

Stensättersgatan 37 A

Lägenhet
Norr, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
1 595 000 kr
95 m²
4 rum
4 697 kr/mån
16 789 kr/m²

Varmt välkomna till en rymlig och välplanerad gavellägenhet som erbjuder ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i tre olika väderstreck. Trevliga och bra sällskapsytor. Fina detaljer såsom fiskbensparkett samt pardörrar är bevarade. Större balkong med markis och ett västerläge som erbjuder eftermiddags- och kvällssol. Vitt och praktiskt kök som är välutrustat och med goda förvaringsmöjligheter. Fräscht badrum med tvättmaskin och tumlare. Lägenheten ligger i ett lugnt område med fina promenadstråk samt att ni på några minuter når bl.a resecentrum, centrala Katrineholm samt matbutiker och inte minst den nya Stensätterskolan. För mer info kontakta mäklaren.

  • Balkong
Landsvägsgatan 21, Sköldinge, Katrineholms kommun

Landsvägsgatan 21

Villa
Sköldinge, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
1 795 000 kr
137 + 55 m²
4 rum
1 695 m² tomt

Sköldinge, beläget i en naturskön del av Sörmland, är en charmig och idyllisk ort som erbjuder en harmonisk livsstil med närhet till både natur och stad. Bra Skolor i området som erbjuder en trygg miljö för barn i olika åldrar. Idrottsplatsen i Sköldinge är en central samlingsplats för invånarna och erbjuder ett brett utbud av aktiviteter, från fotboll och tennis till motionsspår för löpning och promenader. Kommunikationerna till Stockholm är utmärkta, med regelbundna tågförbindelser och välfungerande vägnät som gör det enkelt att pendla till och från storstaden för arbete eller nöje. Inne i huset möts man av mysiga eldstäder och vackra detaljer såsom kakelugnar, spegeldörrar, furugolv etc. Bostaden har 3 stora sovrum med högt i tak. Nyrenoverade badrum och nya fönster är förbättringar som ger både komfort och energieffektivitet. Fastigheten har en stor tomt med ett garage. Välkomna att boka på Er på visningen!

  • Balkong
  • Uteplats
Viala Lövlunda , Viala, Vingåkers kommun

Viala Lövlunda

Fritidshus
Viala, Vingåkers kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
1 595 000 kr
50 + 55 m²
2 rum
2 455 m² tomt

I populära Viala med gångavstånd till bad och båtplats finner vi detta trevliga ställe. En ny garagebyggnad med elport och luftvärmepump är uppförd på den stora tomten, perfekt för husbil, båt eller om man är intresserad av att kunna ha sitt företag på sin tomt. Bostaden passar både för fritidsboende eller för permanentboende. På tomten finns det flera bodar och en gäststuga samt växthus finns att tillgå. Nämnas kan att vissa fönster på bostaden kommer att bytas ut mot nya fönster under 2024. Välkomna att boka på Er på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Glasmästaregatan 15, Vingåker, Vingåkers kommun

Glasmästaregatan 15

Villa
Vingåker, Vingåkers kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
1 695 000 kr
112 + 137 m²
7 rum
1 148 m² tomt

I trevliga Vannala i Vingåker ligger detta rymliga hus med 7 rum och kök, varav 4 -5 kan användas som sovrum. Ny värmeanläggning 2023 med Luft/Vatten värmepump i ett vattenburet system., stor inglasad altan med utgång från köket. Tomten är stor och här finns både fruktträd, bärbuskar mm. Solceller finns installerade på huset, ger ca 5000 - 6000 kwh/år. Fiber finns i bostaden, rymlig källare med badrum med bastu, stor gillestuga med öppen spis. För mer info kontakta mäklaren.

  • Uteplats
Blomsterstigen 19, Baggetorp, Vingåkers kommun

Blomsterstigen 19

Tomt
Baggetorp, Vingåkers kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
2 170 000 kr
535 m² tomt

Här köper Ni tomten och så slutför Skandvillan AB Erat drömboende. Huset som byggs är i modern design och har en attraktiv prissättning! Platsen är Baggetorp, mellan Katrineholm och Vingåker, och där växer ett nytt härligt område upp. Hustypen som ska byggas på denna tomt heter Solhem 4, mer finns att läsa om dom olika huset på företagets hemsida. https://bohemianarc.se/ Ambitionen är att huset kommer stå klart Q1/Q2 2024, vilket sker i samråd med köparen av tomten. Solhem 4 är på 82 kvm med 4 rum och kök, utgångspriset är 2.170.000 kr och inkluderar ett nyckelfärdigt hus. Priset inkluderar även anslutningsavgifter för vatten och avlopp, och el-anslutningsavgifter. Priset inkluderar ej kostnaden för fiber eller färdigställd tomt. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Uteplats
Vikingavägen 20, Vingåker, Vingåkers kommun
Vikingavägen 20, Vingåker, Vingåkers kommun, bild 2
Vikingavägen 20, Vingåker, Vingåkers kommun, bild 3

Vikingavägen 20

Villa
Vingåker, Vingåkers kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
1 995 000 kr
102 + 102 m²
5 rum
1 372 m² tomt

Med ett bra läge i trivsamma samt lugna området Vannala, ligger detta välbyggda hus. Nytt tak 2023, samt relaining av avlopp. Bostaden är rymlig med 3 st sovrum, här finns garage samt uteplats under tak. Nära till skolor, centrum och tågstation för pendlingsmöjligheter till bla. Stockholm. Vid frågor kontakta mäklaren för svar.

  • Premium
  • Uteplats
Värmbolsvägen 48, Värmbol, Katrineholms kommun

Värmbolsvägen 48

Villa
Värmbol, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
2 695 000 kr
154 + 63 m²
5 rum
2 464 m² tomt

Högt beläget intill Värmbols idrottsplats med närhet till sjöar och natur ligger denna charmiga 30- talsvilla i två plan om fem rum och kök med rymliga hallar på bägge planen, stor källare och bergvärme, fiber installerat i bostaden. Det röda trähuset med vita knutar ger ett genuint lantligt intryck med sina vackra välbevarade kakelugnar, original spegeldörrar, stora uppvuxna trädgård med flera fruktträd på husets södra sida o skogen på den norra. Här finns stor potential för både den odlingsintresserade, eller den som vill utnyttja den stora tomten med det fria läget till andra ändamål. Välkommen att boka på Er för en visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Sturevägen 7, Valla, Katrineholms kommun

Sturevägen 7

Villa
Valla, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
1 795 000 kr
124 + 124 m²
7 rum
988 m² tomt

Med ett högt och bra läge i Valla ligger detta rymliga hus som är utfört i tegel. Bostaden har renoverats löpande och i stort sett samtliga rum har åtgärdats. Det finns 8 rum i huset varav 6 st kan användas som sovrum, Stort vardagsrum med matplats, gillestuga i källare samt bastu mm. Närhet till skolor och daghem på promenadavstånd. Välkommen att boka Er på visningen!

  • Uteplats
Läppe, Läppe, Vingåkers kommun

Läppe

Fritidshus
Läppe, Vingåkers kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
995 000 kr
4 rum
1 855 m² tomt

Vilket härligt ställe precis vid den stora sjön Hjälmaren. 4 st sjöbodar med ett stort soldäck mot sjön, egen bad samt båtplats Välkommen att boka på Er till visningen!

  • Uteplats
Kyrkogatan 6, Valla, Katrineholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kyrkogatan 6

Villa
Valla, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
2 895 000 kr
170 + 20 m²
6 rum
2 611 m² tomt

I samhället Valla ligger detta fina hus med karaktär som varit Prästgården i bygden. Bostaden är i mycket bra skick och har en pampig allé till huvudentrén. Här finns vackra golv av fiskbensparkett, kakelugn, öppen spis, spegeldörrar etc. Nytt kök, ny el, bergvärme, huset är till det yttre nymålat. 6 rum varav 4 st kan användas som sovrum. Stor tomt på 2420 kvm. Ett fantastiskt hus som det bara är att flytta in i, allt är klart... Nämnas kan att det finns skolor, fritids daghem på minuters avstånd, mataffär, restaurang/Pizzeria samt närhet till Katrineholm antingen med 10 minuters bilavstånd eller varför inte ta cykeln på cykel och gångvägen till staden. Välkommen att boka på Er på visningen!

  • Balkong
  • Uteplats
Västra Granhed Granhedsgården 2, Katrineholm Lantligt, Katrineholms kommun

Västra Granhed Granhedsgården 2

Övrigt
Katrineholm Lantligt, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
7 950 000 kr
3,4 ha tomt

Tillfälle att förvärva Granhedsgården som ligger oerhört vackert vid den Sörmländska sjön Gålsjön, en halvannan mil från Harpsund och en och en halv mil nordväst om Flen. Läge nära Hälleforsnäs med restauranger och erkänd ostbutik samt med en timmes tågresa från Stockholm. 46 gästrum varav femton med WC/dusch och elva med WC i fyra olika byggnader. Tillbyggt och renoverat på 1990-talet och välhållet. Två matsalar med plats för 100 respektive 50 personer. Konferensrum. Välutrustad SPA-avdelning med ångbastu, massagerum, bubbelbad, relaxavdelning med mera. God sanitär standard. Stor vedeldad bastu på strandkanten med brygga. 33 645 m² sjötomt med lång egen strand. Totalt fem bostads-/restaurangbyggnader och flera förråds- och magasinsbyggnader. Visst renoveringsbehov och kärlek föreligger av lokaler och område. Fastigheten är kopplat till fibernätet. Enskild vattenförsörjning och avlopp som finns i gården. För mer info eller önskemål om en visning kontakta ovanstående mäklare!

  • Uteplats

Visar alla 12