Mäklare Gunnar Malmkvist

Gunnar Malmkvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Österåker Klockargården , Österåker, Vingåkers kommun
Österåker Klockargården , Österåker, Vingåkers kommun, bild 2
Österåker Klockargården , Österåker, Vingåkers kommun, bild 3

Österåker Klockargården

Övrigt
Österåker, Vingåkers kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
6 750 000 kr
837 m²
7 401 m² tomt

I trevliga Österåker (12 km norr om tätorten Vingåker) med närhet till sjön Öljaren ligger denna kommersiella fastighet med 13 uthyrningsbara lägenheter. Det finns även en nyöppnad affär samt skola och förskola i närheten. Liksom en idrottsplats med aktiv idrottsförening. I dagsläget är alla lägenheter uthyrda. I den ena fastigheten finns en samlingslokal, gym, tvättstuga med tork- och mangelrum, Minihotell (10 bäddar) med pentry samt konferens-/samlingslokal. Dessa utrymmen skulle mycket väl kunna byggas om till boende för att gynna intäckssidan ytterligare. Ena fastigheten med källare lämpar sig också för en eventuell påbyggnad med utrymme för en lägenhetsyta på ca 380 kvm. Se under dokument information ang, drift, kostnader och de investeringar samt reparationer som genomförts under åren. Viktigt att nämnas är att fastigheten säljs i bolagsform. Planerade hyreshöjningar fr o m 230701. Om det finns fler frågor kontakta antingen Gunnar Malmkvist 0733157271 eller min kollega. Patrik Holm 0703104686, mail [email protected] För mer info kontakta ovanstående.

 • Premium
 • Uteplats
Österåker Asköborg 1, Österåker, Vingåkers kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Österåker Asköborg 1

Fritidshus
Österåker, Vingåkers kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
1 395 000 kr
68 m²
3 rum
3 359 m² tomt

Asköborg är ett Sörmlänskt smultronställe med avskiljt läge mitt i levande jordbruksbygd. Asköborg var kontoret till den tidigare gruvan där man bröt järnmalm fram till 2:a världskriget. Fritidshus eller permanentboende, dina behov styr. Huset är vinterbonat och är nyrenoverat med bl.a. nytt badrum samt tvättstuga. Huset ligger nära sjön Öljaren och med en vindfri tomt som omges av promenadvägar ner till sjön, tomten är även omringad av både gran, tall och lövträd. Stugan har borrad brunn, nytt avlopp från 2014. Välkomna att boka på Er till visningen! Obs ingen förhandsvisning!

 • Uteplats
Vikingavägen 20, Vingåker, Vingåkers kommun
 • Sön 8 okt kl 14:00
Vikingavägen 20, Vingåker, Vingåkers kommun, bild 2
Vikingavägen 20, Vingåker, Vingåkers kommun, bild 3

Vikingavägen 20

Villa
Vingåker, Vingåkers kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
1 995 000 kr
102 + 102 m²
5 rum
1 372 m² tomt

Med ett bra läge i trivsamma samt lugna området Vannala, ligger detta välbyggda hus. Nytt tak 2023, samt relaining av avlopp. Bostaden är rymlig med 3 st sovrum, här finns garage samt uteplats under tak. Nära till skolor, centrum och tågstation för pendlingsmöjligheter till bla. Stockholm. Vid frågor kontakta mäklaren för svar.

 • Premium
 • Uteplats
Värmbolsvägen 48, Värmbol, Katrineholms kommun

Värmbolsvägen 48

Villa
Värmbol, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
2 695 000 kr
154 + 63 m²
5 rum
2 464 m² tomt

Högt beläget intill Värmbols idrottsplats med närhet till sjöar och natur ligger denna charmiga 30- talsvilla i två plan om fem rum och kök med rymliga hallar på bägge planen, stor källare och bergvärme, fiber installerat i bostaden. Det röda trähuset med vita knutar ger ett genuint lantligt intryck med sina vackra välbevarade kakelugnar, original spegeldörrar, stora uppvuxna trädgård med flera fruktträd på husets södra sida o skogen på den norra. Här finns stor potential för både den odlingsintresserade, eller den som vill utnyttja den stora tomten med det fria läget till andra ändamål. Välkommen att boka på Er för en visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Sturevägen 7, Valla, Katrineholms kommun

Sturevägen 7

Villa
Valla, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
1 795 000 kr
124 + 124 m²
7 rum
988 m² tomt

Med ett högt och bra läge i Valla ligger detta rymliga hus som är utfört i tegel. Bostaden har renoverats löpande och i stort sett samtliga rum har åtgärdats. Det finns 8 rum i huset varav 6 st kan användas som sovrum, Stort vardagsrum med matplats, gillestuga i källare samt bastu mm. Närhet till skolor och daghem på promenadavstånd. Välkommen att boka Er på visningen!

 • Uteplats
Floragatan 34, null, Flens kommun

Floragatan 34

Villa
Flens kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
3 450 000 kr
186 + 100 m²
7 rum
1 889 m² tomt

Välkommen till denna stora fina villa på Floragatan 34 i Flen. Bostaden är löpande renoverad med stil och känsla och är i ett otroligt fint skick. Här finns original parkettgolv, gamla fina dörrar, öppna spisar. Två badrum som är helrenoverade i snygg och exklusiv stil. Stilfullt stort kök i öppen planlösning till matplats för 10 personer eller tom fler. stort vardagsrum med genrösa sällskapsutrymmen. Flera uteplatser samt balkong med utsikt över den härliga tomten. Bergvärme, fiber, ny el samt stammar..det mesta är åtgärdat på denna bostad! Husets dränering och takavvattning i mark är ny sedan 2022. Enkelt att ta sig snabbt och smidigt med tåg till Stockholm ca 55 minuter, Katrineholm 11 min, Eskilstuna 30 min. Boka gärna på Er direkt på webben till visningen alt. kontakta mäklaren eller extrakontakten om det finns frågor rörande objektet.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Läppe, Läppe, Vingåkers kommun

Läppe

Fritidshus
Läppe, Vingåkers kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
1 095 000 kr
4 rum
1 855 m² tomt

Vilket härligt ställe precis vid den stora sjön Hjälmaren. 4 st sjöbodar med ett stort soldäck mot sjön, egen bad samt båtplats Välkommen att boka på Er till visningen!

 • Uteplats
Hemgårdsvägen 1, Julita, Katrineholms kommun

Hemgårdsvägen 1

Villa
Julita, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
1 795 000 kr
287 m²
10 rum
790 m² tomt

I Äsköping ligger denna fastighet med 2 st lägenheter samt idag en frisersalong, byggnaden är på totalt 287 kvm. Hiss finns i byggnaden. Lokalen idag står tom förutom salongen som är uthyrd, goda möjligheter till bra hyresintäkter, eller så bygger man om till ett boende för den stora familjen. Visst renoveringsbehov föreligger. Nära till skolor, restaurang samt mataffär etc. Fiber installerat i bostaden, hiss finns. För mer info kontakta mäklaren.

Järnvägsgatan 7, Sköldinge, Katrineholms kommun

Järnvägsgatan 7

Villa
Sköldinge, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
1 595 000 kr
160 m²
1 138 m² tomt

I trivsamma Sköldinge mellan Katrineholm och Flen ligger detta fina hus. Här finns skola samt förskola etc. Aktiv idrottsförening med fotbollsplan, tennis bana. Bostaden har 4 st sovrum, vardagsrum samt ett stort allrum på andra våningen. Fint kök, stort vardagsrum och ett uterum under tak. Välkommen att boka på Er på visningen!

 • Balkong
 • Uteplats
Kyrkogatan 6, Valla, Katrineholms kommun

Kyrkogatan 6

Villa
Valla, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
2 895 000 kr
170 + 20 m²
6 rum
2 611 m² tomt

I samhället Valla ligger detta fina hus med karaktär som varit Prästgården i bygden. Bostaden är i mycket bra skick och har en pampig allé till huvudentrén. Här finns vackra golv av fiskbensparkett, kakelugn, öppen spis, spegeldörrar etc. Nytt kök, ny el, bergvärme, huset är till det yttre nymålat. 6 rum varav 4 st kan användas som sovrum. Stor tomt på 2420 kvm. Ett fantastiskt hus som det bara är att flytta in i, allt är klart... Nämnas kan att det finns skolor, fritids daghem på minuters avstånd, mataffär, restaurang/Pizzeria samt närhet till Katrineholm antingen med 10 minuters bilavstånd eller varför inte ta cykeln på cykel och gångvägen till staden. Välkommen att boka på Er på visningen!

 • Balkong
 • Uteplats
Västra Granhed Granhedsgården 2, Katrineholm Lantligt, Katrineholms kommun

Västra Granhed Granhedsgården 2

Övrigt
Katrineholm Lantligt, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
7 950 000 kr
3,4 ha tomt

Tillfälle att förvärva Granhedsgården som ligger oerhört vackert vid den Sörmländska sjön Gålsjön, en halvannan mil från Harpsund och en och en halv mil nordväst om Flen. Läge nära Hälleforsnäs med restauranger och erkänd ostbutik samt med en timmes tågresa från Stockholm. 46 gästrum varav femton med WC/dusch och elva med WC i fyra olika byggnader. Tillbyggt och renoverat på 1990-talet och välhållet. Två matsalar med plats för 100 respektive 50 personer. Konferensrum. Välutrustad SPA-avdelning med ångbastu, massagerum, bubbelbad, relaxavdelning med mera. God sanitär standard. Stor vedeldad bastu på strandkanten med brygga. 33 645 m² sjötomt med lång egen strand. Totalt fem bostads-/restaurangbyggnader och flera förråds- och magasinsbyggnader. Visst renoveringsbehov och kärlek föreligger av lokaler och område. Fastigheten är kopplat till fibernätet. Enskild vattenförsörjning och avlopp som finns i gården. För mer info eller önskemål om en visning kontakta ovanstående mäklare!

 • Uteplats
Bjurstorpsgatan 13, Väster, Katrineholms kommun

Bjurstorpsgatan 13

Villa
Väster, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
1 995 000 kr
90 + 50 m²
5 rum
1 323 m² tomt

På väster i Katrineholm hittar vi detta hus från 1919 som renoverats löpande av ägaren, äldre detaljer är sparade såsom dörrar och lister mm. Nytt kök, vardagsrum med kamin, nyrenoverade toaletter samt badrum i bostaden, fiber installerat. Stor tomt för odlingar och för husdjur, eller kanske för den bilintresserade med ett rymligt garage med 3 fas mm. Inglasat uterum samt altan med en härlig lättskött pool i skyddat läge med söderläge på den insynsskyddade tomten. Bra uppvärmningskostnader i huset tack vare nyinstallerad luft/vattenanläggning samt kamin. Om Ni har frågor kontakta mäklaren för mera information?.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Prinsgatan 21, Centralt, Katrineholms kommun

Prinsgatan 21

Villa
Centralt, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
3 995 000 kr
120 + 72 m²
7 rum
1 307 m² tomt

Med ett av Katrineholms högsta lägen ligger denna unika fastighet, med närhet till centrum, skolor och bra pendlingsmöjligheter mot storstaden. Bostaden har en personlig touch, bevarade dörrar, ytskikt med fiskbensparkett, pärlspont och äldre spröjsade fönster samt hög takhöjd. Härligt vardagsrum med generösa sällskapsytor som angränsar matsal och kök. I källaren är det en stor gillestuga med öppen spis, tvättstuga, gästrum samt ett hobbyrum. På tomten finns det även en ateljé och som tidigare varit frisörsalong, meo möjlighet finns med en egen verksamhet eller för uthyrning med extrainkomst. I bostaden finns 2 st kakelugnar samt en öppen spis och bra energikälla genom fjärrvärme. Fiber installerad i bostaden, välkommen att boka Er till en visning på detta objekt som är lite utöver det vanliga i Katrineholm.

 • Balkong
 • Uteplats
Erik Dahlbergsvägen 31, Vingåker, Vingåkers kommun

Erik Dahlbergsvägen 31

Villa
Vingåker, Vingåkers kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
1 795 000 kr
146 + 70 m²
7 rum
1 081 m² tomt

I trivsamma Vingåker finner vi denna fina villa med 7 rum och kök, källare och ett isolerat rum på vinden. Stora härliga i huset rum där man har målat och tapetserat med stil och känsla. Stort rymligt kök med utgång till ett inglasat uterum, finns även ett större garage på den inhängnade tomten, odlingsytor etc. Närhet till skola, tågstation med bra pendlingsmöjligheter samt centrum. Fiber är installerat i bostaden Varmt Välkomna att boka på Er på visningen.

Visar alla 14