Mäklare Haidar Thamer

Haidar Thamer

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Vinkelgatan 3, Julita, Katrineholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vinkelgatan 3

Villa
Julita, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker

2 395 000 kr

165 m²

5 rum

1 341 m² tomt

Varmt välkommen till Vinkelgatan 3 och denna pampiga suterrängvilla med ett riktigt toppläge! Många renoveringar är redan gjorda och majoriteten av ytsikten interiört. Tomten är rymlig och dess höga placering ger en fantastisk utsikt från övre plan och sydvästläget gör kvälssolen svårslagen! Interiört möts du av en social planlösning med fina öppna ytor. Det stora köket och vardagsrummet ligger i anslutning och är den perfekta samlingsplatsen för festligheter med släkt och vänner. Totalt rymmer huset 3 sovrum med möjlighet att nyttja 4! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Haidar Thamer för mer info.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Hagavägen 3, Bie, Katrineholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hagavägen 3

Villa
Bie, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker

1 450 000 kr

103 m²

4 rum

956 m² tomt

Trevlig villa med stora utrymmen och bra läge. Välplanerad interiör med stort vardagsrum, renoverat kaklat badrum samt många sovrum. Vattenburen uppvärmning med pelletspanna och dränerad källare (2013). Stor altan med insynsskyddat läge och mycket barnvänlig tomt gränsande mot allmänning. Populär återvändsgata med kort gångavstånd till Bie skola (F-6), men här finns även fotbollsklubb, tennisbana samt strövområden och elljusspår också lättillgängligt. Bra bussförbindelse finns även in till Katrineholm! Välkommen att boka er på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Åsen Tallhöjden , Valla, Katrineholms kommun

Åsen Tallhöjden

Villa
Valla, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker

2 395 000 kr

128 m²

5 rum

2,7 ha tomt

Nu har ni chansen att bli ägare till denna stora villa med stor tomt om ca 2,7 ha fördelat på två skiften! Det ena skiftet har mark gränsande vatten vilket innebär sjötomt. Det andra skiftet har huset placerats på samt dubbelgaraget. Huset är välskött och erbjuder genomgående enkla färgval. Entréplanet består av hall med god förvaring , rymligt kök med gott om förvaring och arbetsytor. Vardagsrum med generös storlek samt fönster i tre väderstreck. I köket finns matplats med utrymme för hela familjen. Här finns också en gästtoalett och 2 st sovrum som erbjuder bra storlek. Vidare en trappa upp finner vi en möblerbar hall 2 stora sovrum samt ett badrum. från ena sovrummet har man direkt access till en rymlig balkong! Matbutik samt skola återfinns på ca 3km avstånd. Gångavstånd till restaurang endast 200 meter bort samt gångavstånd till busshållplats. Utöver de många fördelar som redan nämnts finns dessutom 1st dubbelgarage, ett växthus samt isolerad friggebod /gäststuga!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 3