Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Haidar Thamer

Haidar Thamer

Om mig

En bostadsaffär är en utav de största affärerna du gör i ditt liv därav ska slumpen inte välja valet av fastighetsmäklare. Jag är en utpräglad tävlingsmänniska och har ett genuint intresse för mäklaryrket i helhet. Jag lägger alltid ner hela min själ i arbetet med enorm glädje och jag vet att framgång enbart nås genom hårt arbete! Min eftersträvan och mål är alltid att ge dig en trygg affär och självklart bäst betalt. Jag ser fram emot att höra av dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Oktobervägen 12, Brogetorp, Flens kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30
Oktobervägen 12, Brogetorp, Flens kommun, bild 2
Oktobervägen 12, Brogetorp, Flens kommun, bild 3

Oktobervägen 12

Villa
Brogetorp, Flens kommun
Fastighetsbyrån Flen
2 550 000 kr
190 + 40 m²
6 rum
809 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa som erbjuder det bästa av boende och komfort! Denna rymliga villa med sju rum och kök ligger på en lugn och fridfull återvändsgata, vilket ger en trygg och avkopplande atmosfär för hela familjen. Det här är inte bara en vanlig villa - här har man verkligen satsat på att göra det extra bekvämt och energisnålt. Hela källarplanet har genomgått en omfattande renovering och är nu försedd med modern vattenburen golvvärme som kopplats till en effektiv bergvärmepump. Det betyder att du alltid kan njuta av ett behagligt inomhusklimat, oavsett årstid, samtidigt som du minskar din energiförbrukning och sparar på miljön. Bostaden erbjuder även två helkaklade badrum, vilket ger både komfort och praktisk användning för hela familjen. Dessutom finns det en separat toalett, vilket gör morgonruschen enklare och smidigare för alla boende. Ett av höjdpunkterna med detta hem är det nyligen renoverade köket. Nuvarande ägare har investerat tid och omsorg för att skapa en modern och funktionell köksmiljö. Det är inte bara en plats där du kan laga mat, utan det blir även ett centrum för umgänge och skapande av minnen med nära och kära. För den teknikintresserade finns det ännu en anledning att älska detta hus - det är anslutet till fiber, vilket innebär att du har tillgång till blixtsnabbt internet. Det ger dig möjlighet att surfa, streama, och jobba smidigt hemifrån utan några bekymmer.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Strångsjövägen 12, null, Katrineholms kommun
Strångsjövägen 12, null, Katrineholms kommun, bild 2
Strångsjövägen 12, null, Katrineholms kommun, bild 3

Strångsjövägen 12

Villa
Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
1 950 000 kr
120 + 31 m²
5 rum
1 313 m² tomt

Unika möjligheter väntar dig här! Ta chansen att bli ägare till detta timmerhus, en oas av harmoni och avskildhet. Steg in i en värld där brinnande eldstäder skapar en magisk atmosfär och där du kan njuta av sommaren på den vidsträckta terrassen i sällskap med dina närmaste. Detta är drömboendet för dig som längtar efter en livsstil där naturen är ditt närmaste grannskap, samtidigt som stadens puls är inom räckhåll. Stugan är smart utformad med en harmonisk planlösning där vardagsrummet och matplatsen smälter samman på ett robust brädgolv. Köket bjuder på en rustik charm, och huset rymmer tre mysiga sovrum samt ett fräscht badrum. Det bästa är att du bara behöver ta en promenad för att nå Storsjön och göra vardagen extra lyxig med uppfriskande dopp i sjön. Denna unika pärla väntar på att bli ditt drömhem. För mer information och för att göra denna fantastiska möjlighet till din verklighet, kontakta Ansvarig fastighetsmäklare Haidar Thamer nu!

  • Premium
Hästedal 15, null, Katrineholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Hästedal 15, null, Katrineholms kommun, bild 2
Hästedal 15, null, Katrineholms kommun, bild 3

Hästedal 15

Fritidshus
Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
695 000 kr
15 + 10 m²
1 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus vid sjön Valdemaren, beläget på en ofrigrund och arrenderad för din njutning. Här väntar avkoppling och naturnära upplevelser i en lugn och fridfull miljö. Boendet består av två enkla stugor, varav den större inrymmer en sällskapsyta och ett praktiskt pentry för enklare måltider. El finns tillgängligt för din bekvämlighet under vistelsen. Dessutom finns ett utedass för bekvämlighet under ditt naturäventyr. Utanför huset väntar ett stort soldäck, perfekt för soliga dagar och avkopplande stunder med utsikt över det vackra landskapet. Vid sjökanten finns en privat brygga och båtplats, vilket ger möjlighet till bad, fiske och utforskande av sjön. Området runt fritidshuset är idealiskt för avkoppling och återhämtning från vardagens stress. Ta chansen att äga ditt eget lilla paradis vid sjön Valdemaren och kontakta mäklaren Haidar Thamer för mer information eller för att boka en visning. "OBS!!! boarean som anges är en uppskattning snarare än en exakt mätning"

  • Premium
  • Uteplats
Fållökna Uvbergsvägen 14, Fållökna, Flens kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Fållökna Uvbergsvägen 14

Fritidshus
Fållökna, Flens kommun
Fastighetsbyrån Flen
395 000 kr
58 + 12 m²
4 rum
2 061 m² tomt

Välkommen till detta fritidshus med privat läge i Fållökna, strax söder om Malmköping. Huset ligger på en naturtomt och erbjuder avkoppling i en naturnära miljö. Huvudbyggnaden består av en storstuga med braskamin, öppen planlösning, matplats och kök. Tomten är mestadels naturtomt. På promenadavstånd når man sjön Nedingen med bad- och båtplats. Fritidshuset är i behov av större underhåll men har stor potential för den händige. Huset säljs med friskrivningsklausul. Detta är en möjlighet för dig som vill ha en lugn miljö nära bad- och båtaktiviteter. Boka en visning för att se detta fritidshus på plats!

  • Uteplats
Storgatan 16 B, Norr, Katrineholms kommun
Storgatan 16 B, Norr, Katrineholms kommun, bild 2
Storgatan 16 B, Norr, Katrineholms kommun, bild 3

Storgatan 16 B

Lägenhet
Norr, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
1 245 000 kr
54,6 m²
2 rum
vån 2/7
4 647 kr/mån
22 802 kr/m²

Välkommen till din nya oas! Denna eleganta tvåa, belägen bara några minuters promenad från Järnvägsstationen, erbjuder en modern livsstil med bekvämlighet och stil. På andra våningen, tillgänglig med hiss, möts du av en smakfullt renoverad lägenhet med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en ljus och rymlig atmosfär. De stora fönstren fyller rummet med naturligt ljus medan balkongen, med sitt söderläge, bjuder in till avkoppling och soliga stunder. Utrustad med kakel, klinker, golvvärme och tvättmaskin i duschrummet, erbjuder denna lägenhet en bekväm och lyxig vardag. Dessutom finns en praktisk klädkammare för extra förvaringsutrymme. Renoverad under 2017, denna lägenhet är redo att välkomna dig till ett livsstilsboende i absolut toppklass. Varmt välkommen att höra av dig!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ekebergsvägen 27, Marmorbyn, Vingåkers kommun
Ekebergsvägen 27, Marmorbyn, Vingåkers kommun, bild 2
Ekebergsvägen 27, Marmorbyn, Vingåkers kommun, bild 3

Ekebergsvägen 27

Villa
Marmorbyn, Vingåkers kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
1 495 000 kr
73 + 73 m²
5 rum
775 m² tomt

Välkommen till denna underbara enplansvilla belägen i det charmiga samhället Marmorbyn, endast 10 km utanför Katrineholm. Här erbjuds en väl omhändertagen bostad där du kan koncentrera dig på att bo och njuta, då det mesta har renoverats under de senaste åren. När du kliver in genom dörren möts du av en inbjudande atmosfär. Den rymliga vardagsrummet är perfekt för avkoppling och umgänge med familj och vänner. Under kyliga kvällar kan du njuta av värmen från den nyinstallerade kaminen från 2022, vilket ger en extra touch av mysighet till ditt hem. Det moderna köket renoverades 2014 och erbjuder alla bekvämligheter som behövs för enkel och effektiv matlagning. På entréplanet finner du även ett av de tre sovrummen, perfekt för både vuxna och barn. Nedre våningen är fullt utnyttjad och inredd som en praktisk och bekväm källare. Här finns två ytterligare sovrum samt ett badrum, som båda renoverades år 2014. Det ger en perfekt privat sfär för familjemedlemmar eller gäster. Trädgården är en verklig oas för de med gröna fingrar, där du kan koppla av och njuta av naturen. Den inglasade altanen från 2015 erbjuder en perfekt plats att njuta av vackra vyer året runt, oavsett väder. Med gångavstånd till förskola, skola och badplats är detta ett perfekt hem för en familj som söker både bekvämlighet och naturnära boende.

  • Premium
  • Uteplats
Vikingavägen 22, null, Vingåkers kommun
Vikingavägen 22, null, Vingåkers kommun, bild 2
Vikingavägen 22, null, Vingåkers kommun, bild 3

Vikingavägen 22

Villa
Vingåkers kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
1 495 000 kr
91 + 91 m²
4 rum
1 164 m² tomt

Denna välbelägna villa erbjuder ett boende i ett av ortens mest eftertraktade områden med närhet till skola, dagis och centrala delar av Vingåker. Med en bergvärmepump från -24 är detta inte bara ett hem utan även en smart investering för framtiden, med låga driftskostnader och en miljövänlig uppvärmningslösning. Huset har genomgått flera uppgraderingar, inklusive nya fönster som ger ett ljust och modernt intryck samtidigt som de bidrar till energieffektiviteten. Vinden är isolerad med lösull för att ytterligare förbättra husets energiprestanda och komfort. Den generösa tomten runt huset ger gott om utrymme för lek, trädgårdsarbete och sociala aktiviteter under sommarmånaderna. Ta chansen att uppleva detta fantastiska hem genom att boka er på en visning. Kontakta oss för mer information och för att boka er tid för att se denna pärla i Vannala!

  • Premium
Torggatan 3A, Väster, Katrineholms kommun
Torggatan 3A, Väster, Katrineholms kommun, bild 2
Torggatan 3A, Väster, Katrineholms kommun, bild 3

Torggatan 3A

Lägenhet
Väster, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
795 000 kr
43,5 m²
2 rum
vån 1/3
2 518 kr/mån
18 276 kr/m²

På torggatans första våning erbjuds nu en smakfullt renoverad lägenhet om 43kvm. Här har det mesta renoverats och idag finns ett modernt tvärsnitt genom hela bostaden. Här hittar man ett kök från Ballingslöv samt skåp och lådor i öppen planlösning mot vardagsrummet. Badrum med kakel, mosaik och golvvärme samt hyllor och spegelskåp. Rymlig och inglasad balkong i söderläge som förlänger säsongen. En lägenhet att trivas i helt enkelt, välkommen på visning!

  • Premium
Lärkvägen 8, Forssjö, Katrineholms kommun
Lärkvägen 8, Forssjö, Katrineholms kommun, bild 2
Lärkvägen 8, Forssjö, Katrineholms kommun, bild 3

Lärkvägen 8

Villa
Forssjö, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
3 295 000 kr
115 + 115 m²
5 rum
1 293 m² tomt

Välkommen till charmiga Forssjö, endast 8 km utanför Katrineholm! Denna underbara villa är perfekt för den aktiva barnfamiljen som söker närhet till skola (förskola - åk 6). Med ett grönområde precis bakom huset blir det en lekplats full av äventyr för barnen, med vackra promenadstråk och närhet till badplats. En ljus och härlig hall leder till en öppen planlösning mellan vardagsrum och allrum/tv. På entréplanet finns två sovrum och på källarplanet finns ett större sovrum. Köket är ljust och välutrustat med utgång till en solig uteplats och trädgård. Fiberanslutning finns i bostaden för snabb internetuppkoppling. Vi ses på visningen!

  • Premium
  • Uteplats
Gropptorp Högbacka 1, null, Vingåkers kommun

Gropptorp Högbacka 1

Villa
Vingåkers kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
1 395 000 kr
195 + 30 m²
9 rum
2 897 m² tomt

Här presenteras en lantlig fastighet som bär på en stor potential för den som är händig och drömmer om ett liv nära naturen. Beläget med närhet till både Katrineholm, Vingåker och Julita, erbjuder denna fastighet en unik kombination av lugn och ro samtidigt som det finns bekvämligheter inom räckhåll. Fastigheten ligger endast 4 km från den pittoreska badplatsen i Marmorbyn, vilket ger dig möjlighet att njuta av svalkande dopp och avkoppling vid vattnet under sommarhalvåret. För den gröna tummen finns här även möjligheter till odling och mindre djurhållning, så du kan skapa din alldeles egna oas av grönska och frisk luft. Den här platsen är inte bara en fröjd för ögonen utan också för själen. Naturen runt omkring är rik på djurliv, och du kommer att ha många tillfällen att se majestätiska varelser som rådjur, hjort, älg och en mångfald av fågelarter. Det är som att leva mitt i en naturskildring, där varje dag bjuder på nya upptäckter och vacker natur. Förutom huvudfastigheten finns det även ett magasin och andra förrådsbyggnader, vilket ger utmärkta möjligheter för förvaring av dina verktyg och trädgårdsredskap. Dessutom finns det tre boxar för mindre hästar, vilket gör detta till en idealisk plats för hästentusiaster. Längre upp finner vi även en praktisk carport som skyddar din bil från väder och vind. Om du känner dig lockad av tanken på att bo på denna lantliga pärla och vill veta mer, tveka inte att kontakta den ansvarige fastighetsmäklaren, Haidar Thamer.

Lenagatan 12, Öster, Katrineholms kommun

Lenagatan 12

Radhus
Öster, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
2 595 000 kr
141 m²
5 rum
175 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och familjevänliga tvåplans radhus beläget på Öster! Detta hem är perfekt för barnfamiljen med närhet till skolor, förskolor, mataffärer, sjukhus och den omtyckta sjukhuslekparken. Vid entrén möts du av en rymlig hall som leder in till ett välkomnande vardagsrum, gäst-WC, tvättstuga och ett luftigt kök med utgång till baksidan där du kan njuta av utomhuslivet. På övervåningen finner du ett badrum samt fyra mysiga sovrum, varav ett har en härlig balkong där du kan koppla av och njuta av friska luften. År 2020 genomgick hemmet en omfattande uppgradering med nya fönster och dörrar, slipning av golv i kök, hall och vardagsrum samt en ny uteplats vid entrén på framsidan. Dessa förbättringar ger inte bara en modern touch utan också ökad komfort och energieffektivitet. Låt oss visa dig detta fantastiska radhus som erbjuder både bekvämlighet och trivsel för hela familjen. Varmt välkommen att upptäcka ditt nya hem!

  • Balkong
  • Uteplats
Djulögatan 61, Öster, Katrineholms kommun

Djulögatan 61

Lägenhet
Öster, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
1 450 000 kr
69,3 m²
3 rum
vån 4/4
3 049 kr/mån
20 924 kr/m²

Denna välplanerade trea är belägen i det eftertraktade området Öster i Katrineholm och är en perfekt möjlighet för den som önskar ett rymligt och charmigt boende i en välskött förening. Lägenheten består av tre rum och kök, och karaktäriseras av dess charmiga snedtak och takfönster som ger en unik atmosfär. Med en låg avgift passar den utmärkt för den som söker något speciellt på östra delen av Katrineholm. Det generösa utrymmet erbjuder öppna ytor från hallen till köket och vidare till vardagsrummet, vilket skapar en luftig och inbjudande känsla. Förvaringsmöjligheterna är goda med garderober och en praktisk klädkammare. Från vardagsrummet har man tillgång till en härlig balkong som är placerad i söderläge, vilket garanterar solsken under stora delar av dagen och skapar en perfekt plats för avkoppling och umgänge utomhus.

  • Balkong
Bryggaregatan 1 B, Norr, Katrineholms kommun

Bryggaregatan 1 B

Lägenhet
Norr, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
1 000 000 kr
59,7 m²
2 rum
vån 3/3
2 754 kr/mån
16 750 kr/m²

Denna charmiga bostad erbjuder en bekväm och praktisk tillvaro med närhet till alla bekvämligheter. Belägen nära järnvägsstationen, mataffär, centrum och vackra strövområden. Lägenheten bjuder på en genomtänkt och trevlig planlösning. Nyare kök från 2012 utstrålar modern elegans med sina vita låd- och skåpfronter och moderna vitvaror från samma år. Duschrummet, renoverat 2008, imponerar med helkaklade väggar och snyggt klinker på golvet, vilket ger en härlig känsla. Den större balkongen är taklagd och inglasad, vilket gör den till en perfekt plats att njuta av solen och det vackra söderläget året om. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare, Haidar Thamer, för mer information och för att boka en visning av denna bostad.

  • Balkong
Ringvägen 67, Laggarhult, Katrineholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ringvägen 67

Villa
Laggarhult, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
2 995 000 kr
150 m²
7 rum
969 m² tomt

Här har du en fantastisk möjlighet att förvärva en välskött villa med en utmärkt placering i det charmiga området Laggarhult. Denna fastighet är strategiskt belägen på en hörntomt som gränsar direkt till skogen, vilket ger dig en underbar naturnära upplevelse. Denna rymliga villa erbjuder fyra bekväma sovrum och två badrum med dusch, vilket gör den perfekt även för den större familjen. Köket och vardagsrummet är elegant sammanlänkade och har en öppen och inbjudande atmosfär. Dessutom har du tillgång till en rymlig inglasad altan från dessa utrymmen, perfekt för att njuta av uteplatsen i alla väder. För filmälskare finns det en dedikerad biograflokal utrustad med den senaste elektroniken och alla bekvämligheter du kan tänka dig. Här kan du uppleva dina favoritfilmer och serier som aldrig förr. På de varmare dagarna erbjuder fastigheten även en underbar pool där du kan svalka dig och njuta av solen. Det är den perfekta platsen att koppla av och skapa minnen med familj och vänner. Om du är intresserad av att veta mer om denna fantastiska fastighet, tveka inte att kontakta vår erfarna fastighetsmäklare, Haidar Thamer.

  • Uteplats

Visar alla 14