Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Johan Fager

Johan Fager

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Forssjö Bruksgården 1C, Forssjö, Katrineholms kommun
  • Sön 28 apr kl 16:00
Forssjö Bruksgården 1C, Forssjö, Katrineholms kommun, bild 2
Forssjö Bruksgården 1C, Forssjö, Katrineholms kommun, bild 3

Forssjö Bruksgården 1C

Lägenhet
Forssjö, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
1 995 000 kr
96 m²
3 rum
vån 2/2
7 711 kr/mån
20 781 kr/m²

I den charmiga kulturmiljön i samhället Forssjö 10 minuter från Katrineholm ligger den anrika Bruksgården byggd 1786. Denna lägenhet är en dröm för den som söker det lilla extra i vardagen. Varje detalj är noggrant planerad för att skapa en harmonisk och exklusiv livsstil. Missa inte chansen att uppleva detta exceptionella boende i en unik och eftertraktad kulturmiljö. Välkommen till en stilfull gårdsidyll nära staden!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Näsnaregatan 11B, Gersnäs, Katrineholms kommun
  • Sön 5 maj kl 15:30
Näsnaregatan 11B, Gersnäs, Katrineholms kommun, bild 2
Näsnaregatan 11B, Gersnäs, Katrineholms kommun, bild 3

Näsnaregatan 11B

Villa
Gersnäs, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
5 500 000 kr
190 + 45 m²
6 rum
1 053 m² tomt

Detta exklusiva boende erbjuder en perfekt kombination av avkoppling och sällskap. En rymlig pool med tillhörande bubbelbad inbjuder till uppfriskande simning och avslappnande stunder. Poolhuset är idealiskt för sociala tillställningar. Sovavdelningarna är smart utformade för optimal komfort och avskildhet. En mysig braskamin skapar en varm och inbjudande atmosfär. Baksidan är insynsskyddad för att ge lugn och avskildhet. Detta boende är det perfekta valet för dem som söker en harmonisk oas att njuta av. Avflyttning vår/sommar -24

  • Premium
  • Uteplats
Villagatan 17, null, Vingåkers kommun

Villagatan 17

Villa
Vingåkers kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
1 495 000 kr
155 + 62 m²
6 rum
974 m² tomt

Denna välkomnande bostad erbjuder en bekväm och öppen känsla. Uppvärmning genom pellets panna håller boendet varmt under kyliga dagar. Köket är en pärla, installerat 2021 med moderna vitvaror från Ikea, som kombinerar funktionalitet med stil. Här finns allt för matlagning och samvaro. Boendet har generösa utrymmen, inklusive fyra sovrum som ger gott om plats för familjen eller gäster. Ett separat hobbyrum och gillestuga ger möjlighet till kreativitet och avkoppling. Garaget är en praktisk tillgång för både fordon och extra förvaring. De trevliga sällskapsytorna och uterummet är perfekta för både vardagligt umgänge och festligheter. Omgivningen är lugn och fridfull, vilket skapar en avkopplande atmosfär för boende. Med närhet till natur och grönområden erbjuds möjligheter till promenader och lek. Samtidigt är det enkelt att ta sig till stadens bekvämligheter när det behövs. Sammanfattningsvis är detta boende en perfekt balans mellan modern komfort och funktion. Med uppvärmning genom pelletpanna, ett nyare kök utrustat med de senaste vitvarorna från Ikea, generösa sovrum, hobbyrum och garage samt inbjudande sällskapsytor, är detta hemmet där bekvämlighet och livskvalitet går hand i hand.

  • Balkong
  • Uteplats
Storgatan 54, Vingåker, Vingåkers kommun

Storgatan 54

Villa
Vingåker, Vingåkers kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
1 375 000 kr
170 + 7 m²
8 rum
728 m² tomt

Välkommen till detta hus byggt 1891, beläget på en central plats och med fantastisk potential! Huset är rymligt och har flera bevarade detaljer som ger känsla och karaktär. När du kommer in i huset möts du av en välkomnande veranda med träpanel på väggarna. På nedervåningen finns ett stort kök med gott om plats för matlagning och umgänge. Golvvärmen ger en behaglig värme under de kalla månaderna och ger en modern touch till huset. Huset har flera mysiga eldstäder som sprider en varm och hemtrevlig atmosfär. Perfekt för att tända upp på en kylig höstkväll och koppla av med en bok eller en film. På övervåningen finns flera rymliga rum som ger möjlighet till en flexibel planlösning. Här finns även utrymme för en eventuell andra badrumslösning. Garaget ger extra utrymme för förvaring och bil. Trädgården har potential för en härlig utomhusmiljö med plats för lek, avkoppling och trädgårdsarbete. Även om huset behöver lite renovering, ger det fantastiska förutsättningar att skapa ett personligt och unikt hem med modern komfort. Här finns det möjlighet att sätta din egen prägel och skapa ditt drömhem!

  • Balkong
  • Uteplats
Älgstupsvägen 10, Hjälmsätters Fritidshusområde, Katrineholms kommun

Älgstupsvägen 10

Villa
Hjälmsätters Fritidshusområde, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
2 495 000 kr
78 + 28 m²
4 rum
1 954 m² tomt

Denna trevliga bostad erbjuder en bekväm och avkopplande livsstil året runt. Med trevlig och öppen planlösning är detta hem perfekt för familjer och de som älskar att umgås med vänner. Huset har tre sovrum, vilket ger gott om utrymme för privatliv och komfort. I vardagsrummet finns en mysig täljstenskamin som skapar en varm och inbjudande atmosfär, perfekt för kyliga kvällar och vintermånader. Välkommen till denna åretrunt bostad där komfort, närhet till naturen och låga driftkostnader går hand i hand.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 5