Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Linus Lindholm

Linus Lindholm

Om mig

Mitt namn är Linus. Född på 80-talet och har jobbat som mäklare sedan 2014. När jag inte jobbar som mäklare så gillar jag att hålla på med musik. Innan jag blev mäklare så så spelade jag musik på heltid i 14 år. Mäklarjobbet är kul, ingen dag är den andra lik. Jag ser fram emot din kontakt! Ha en bra dag!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gropptorp Skogshall , null, Vingåkers kommun

Gropptorp Skogshall

Fritidshus
Vingåkers kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
650 000 kr
46 m²
3 rum
2 237 m² tomt

Välkommen till en fastighet om cirka 2000 kvm lantligt belägen i Vingåkers kommun men bara 15 minuter från Katrineholm. Bostaden ligger med ogenerat läge och inrymmer på Entrèplan: Vardagsrum, kök, tvättstuga, dusch, bastu. Övre plan inrymmer: Allrum och sovrum. På fastigheten finns även ett par friggebodar. Välkommen!

Stenblocksvägen 8, Luvsjön, Katrineholms kommun

Stenblocksvägen 8

Villa
Luvsjön, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
4 250 000 kr
205 + 53 m²
7 rum
1 188 m² tomt

Välkommen till ett stort Hjältevadshus uppfört 2006 med inte mindre än 5 sovrum, rymligt vardagsrum, allrum samt 2 badrum. Lägg dessutom till ett renoverat kök, en nyligen tillbyggd vinterträdgård samt en pool med bastustuga. Detta är ett perfekt boende för familjen. Missa inte detta!

Movägen 10U (Yta 6), null, Katrineholms kommun

Movägen 10U (Yta 6)

Övrigt
Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
1 395 000 kr
75 m² tomt

Smart Yta, en unik möjlighet för dig som söker lager, förvaring eller produktionslokaler med äganderätt. Denna yta är om cirka 70 kvm och erbjuder behandlat betonggolv, luftvärmepump och belysning. Förutom detta finns ett mindre rum med pentry samt ett duschrum med wc. Hör av dig för mer info!!

  • Plus
Etapp 2 Ragnars Gärde, Forssjö, Katrineholms kommun

Etapp 2 Ragnars Gärde

Tomt
Forssjö, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
fr. 850 000 kr
1 612 m² tomt

Sju kilometer utanför Katrineholm, på Ragnars Gärde i Forssjö släpps nu fler villatomter med ett läge utöver det vanliga. Forssjö erbjuder den bästa kombinationen mellan livet på landet och närheten till staden. Tanken med området är att skapa ett boende mitt i de natursköna omgivningarna som Forssjö har att erbjuda. Här finns aktiviteter för stora som små året om! V/A ingår i tomtpriset. El-anslutningsavgift, fiber samt lägenhetsavgift tillkommer. Läs mer om Ragnars Gärde och Forssjö på https://ragnarsgarde.se Gällande intresse av någon av tomterna så kör vi enligt principen, ”först till kvarn”. Ring oss så berättar vi mer! Med vänlig hälsning, Fredrik & Linus

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 4