Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Oscar Tannlund

Oscar Tannlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bieåsen 57, Bie, Katrineholms kommun
  • Sön 26 maj kl 11:30
Bieåsen 57, Bie, Katrineholms kommun, bild 2
Bieåsen 57, Bie, Katrineholms kommun, bild 3

Bieåsen 57

Villa
Bie, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
1 395 000 kr
90 + 94 m²
4 rum
1 120 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad som byggdes 1961 och som ligger i det mysiga samhället Bie. Huset består av ett nyrenoverat kök, badrum, vardagsrum, matrum samt två sovrum. Därtill finns en källare med gott om utrymme, förvaringsmöjligheter, sovrum, garage mm. Huset har fiber installerat, nyare fönster och en modern värmepump för ett bekymmersfritt boende. Mysig eldstad i vardagsrummet. Med utgång från matrummet når man trädgården och den fina uteplatsen i bästa solläge. Närområdet i Bie har mycket att erbjuda. Här finns vackra grönområden och närhet till fina promenadstråk, perfekt för den som älskar att vara utomhus. För den som har barn finns skola F-6. I Bie finns även en obemannad matbutik.

  • Premium
  • Uteplats
Bergvägen 12, Sjögölet, Vingåkers kommun
  • Tis 14 maj kl 11:30
Bergvägen 12, Sjögölet, Vingåkers kommun, bild 2
Bergvägen 12, Sjögölet, Vingåkers kommun, bild 3

Bergvägen 12

Fritidshus
Sjögölet, Vingåkers kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
1 995 000 kr
105 + 20 m²
4 rum
1 483 m² tomt

I fritidshusområdet Sjögölet mellan Katrineholm och Vingåker ligger detta fina och välskötta fritidshus med permanentstandard. Här kan du bo några veckor på sommaren eller året om då huset har de egenskaper som krävs för det ena eller andra alternativet. Från huset är det sjöglimt och en kort promenad ner till den trevliga sjön Viren. Vid sjön finns badplats och även del i båtbrygga. Huset ligger på lugn återvändsgata med ett högt läge på en tomt som rymmer större uppfart men även uteplats, gräsmatta samt garage med förrådsdel och sovdel. Huset består av en rymlig hall, tre bra sovrum, badrum, kök samt vardagsrum. Trevlig insynsskyddad uteplats med morgonsol och som nås via köket. Tillbyggnaden av huset gjordes år 2010 av en lokal byggfirma och då byttes även delar av fasadpanel och fönster ut samt hela taket. Fiber finns. I området är det en bra blandning av fastboende och fritidsboende. År 2006 fick området kommunalt vatten och avlopp. Från området går buss flera gånger om dagen in till både Katrineholm och Vingåker som ligger cirka 10 min bort. Där finns mataffärer, restauranger, apotek och annan service. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
  • Uteplats
Jägaregatan 22, Centralt, Katrineholms kommun
  • Tor 23 maj kl 16:00
Jägaregatan 22, Centralt, Katrineholms kommun, bild 2
Jägaregatan 22, Centralt, Katrineholms kommun, bild 3

Jägaregatan 22

Lägenhet
Centralt, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
595 000 kr
31,1 m²
1 rum
vån 2/3
2 191 kr/mån
19 132 kr/m²

Planlösningen är öppen mellan vardagsrum och kök och materialstandarden är genomgående hög. Lägenheten bjuder på stort badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare, kök med mycket förvaringsmöjligheter och maskinell utrustning från Siemens, samt sovrum/alkov. Fiber finns framdraget till varje lägenhet. 16 kanaler ingår i avgiften. Till lägenheten finns ett förråd på vinden på ca 5 kvm. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
  • Hiss
Mejerigatan 1A, Väster, Katrineholms kommun

Mejerigatan 1A

Lägenhet
Väster, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
895 000 kr
58,8 m²
2 rum
vån 2/3
3 055 kr/mån
15 221 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lägenhet på våning två av tre i välskött fastighet. Lägenheten är ljus och trevlig och har fönster i två väderstreck. Stort vardagsrum med utgång till balkong med eftermiddag/kvällssol. Bra kök med matplats för 4 personer, stambytt badrum, sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt rymlig hall med flertalet garderober. Fiber finns indraget i denna lägenhet. Till lägenheten hör två stycken förråd. Välkommen på visning!

Baggetorpsvägen 7, Baggetorp, Vingåkers kommun

Baggetorpsvägen 7

Villa
Baggetorp, Vingåkers kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
2 370 000 kr
100 m²
5 rum
769 m² tomt

Fantastisk nyproduktion i modern design och attraktiv prissättning! I Baggetorp, mellan Katrineholm och Vingåker, växer ett nytt härligt område upp. Här påbörjas inom kort byggnationen av ett enplanshus om 100 kvm i smakfull och stilren design. Hustypen som ska byggas på denna tomt heter Solhem 5 och finns att läsa mer om på företagets hemsida. Länk finns under dokument längre ner i presentationen. Huset kommer stå klart Q1/Q2 2024 och kommer därefter säljas till en lycklig ägare. Utgångspriset är satt till 2370 000:- och inkluderar ett nyckelfärdigt hus med modell Solhem 5, priset inkluderar även anslutningsavgifter för vatten och avlopp, och el-anslutningsavgifter. Priset inkluderar ej kostnaden för fiber eller färdigställd tomt. Inflytt kan ske så snart som möjligt efter slutbesiktning. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Uteplats
Fabriksgatan 2A, Centralt, Katrineholms kommun

Fabriksgatan 2A

Lägenhet
Centralt, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
1 550 000 kr
66,7 m²
2 rum
vån 4
5 512 kr/mån
23 238 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade lägenhet i centrala Katrineholm på 66.7 kvm belägen på våning fyra med hiss. Den är i utmärkt skick och präglas av ljusa och eleganta materialval. Köket är stilrent och välutrustat med öppen layout som passar perfekt för både matlagning och umgänge. Öppen planlösning mot vardagsrummet. Stora fönster som gör att lägenheten känns ljus och fin. Från vardagsrummet når man den soliga balkongen med utsikt över föreningens innergård. Badrummet är praktiskt med tvättmaskin och torktumlare för bekväm hantering av tvätten. Sovrummet är rymligt och rymmer enkelt en större dubbelsäng. På en minuts promenad från lägenhet ligger tågstationen samt katrineholms centrum med mataffärer, shopping, restauranger mm. En idealisk lägenhet för dem som vill ha bekvämt och modernt boende mitt i staden. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Vändstråket 1, Sågmon, Katrineholms kommun

Vändstråket 1

Fritidshus
Sågmon, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
1 850 000 kr
60 + 30 m²
3 rum
1 046 m² tomt

Välkommen till Sågmon och Vändstråket 1 där detta mysiga hus ligger på en lugn sidogata. Huset ligger i högt läge med skogsparti bakom huset och med sol stora delar av dagen. Huset rymmer hall, kök, sovrum, vardagsrum med trappa upp till loft och ett större badrum. På tomten finns ett garage, gäststuga med luftvärmepump samt uthuslänga med förråd mm. Kommunalt vatten och avlopp. I området finns en badplats. Vi ses på visningen!

Visar alla 7