Mäklare Oscar Tannlund

Oscar Tannlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Jägaregatan 22, Centralt, Katrineholms kommun
  • Tis 19 mar kl 17:00
Jägaregatan 22, Centralt, Katrineholms kommun, bild 2
Jägaregatan 22, Centralt, Katrineholms kommun, bild 3

Jägaregatan 22

Lägenhet
Centralt, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
675 000 kr
31,1 m²
1 rum
vån 2/3
2 191 kr/mån
21 704 kr/m²

Planlösningen är öppen mellan vardagsrum och kök och materialstandarden är genomgående hög. Lägenheten bjuder på stort badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare, kök med mycket förvaringsmöjligheter och maskinell utrustning från Siemens, samt sovrum/alkov. Fiber finns framdraget till varje lägenhet. 16 kanaler ingår i avgiften. Till lägenheten finns ett förråd på vinden på ca 5 kvm. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
  • Hiss
Sandviksvägen 3, Björkvik, Katrineholms kommun

Sandviksvägen 3

Villa
Björkvik, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
2 150 000 kr
160 + 94 m²
7 rum
1 739 m² tomt

Centralt i Björkvik ligger detta stora hus med gott om utrymmen för den stora familjen. Huset består av stor hall, kök, matrum dubbla badrum och hela fyra sovrum. Därtill finns en källare med mycket ytor. Från huset är det en kort promenad ner till sjön Yngaren där båtplatser samt en fin badplats finns. I Björkvik finns även bensinstation, mataffär, äldreboende samt skola f-6. Goda bussförbindelser till både Katrineholm och Nyköping. Vi ses på visningen!

Baggetorpsvägen 7, Baggetorp, Vingåkers kommun

Baggetorpsvägen 7

Villa
Baggetorp, Vingåkers kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
2 370 000 kr
100 m²
5 rum
769 m² tomt

Fantastisk nyproduktion i modern design och attraktiv prissättning! I Baggetorp, mellan Katrineholm och Vingåker, växer ett nytt härligt område upp. Här påbörjas inom kort byggnationen av ett enplanshus om 100 kvm i smakfull och stilren design. Hustypen som ska byggas på denna tomt heter Solhem 5 och finns att läsa mer om på företagets hemsida. Länk finns under dokument längre ner i presentationen. Huset kommer stå klart Q1/Q2 2024 och kommer därefter säljas till en lycklig ägare. Utgångspriset är satt till 2370 000:- och inkluderar ett nyckelfärdigt hus med modell Solhem 5, priset inkluderar även anslutningsavgifter för vatten och avlopp, och el-anslutningsavgifter. Priset inkluderar ej kostnaden för fiber eller färdigställd tomt. Inflytt kan ske så snart som möjligt efter slutbesiktning. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Uteplats
Fabriksgatan 2A, Centralt, Katrineholms kommun

Fabriksgatan 2A

Lägenhet
Centralt, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
1 550 000 kr
66,7 m²
2 rum
vån 4
5 512 kr/mån
23 238 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade lägenhet i centrala Katrineholm på 66.7 kvm belägen på våning fyra med hiss. Den är i utmärkt skick och präglas av ljusa och eleganta materialval. Köket är stilrent och välutrustat med öppen layout som passar perfekt för både matlagning och umgänge. Öppen planlösning mot vardagsrummet. Stora fönster som gör att lägenheten känns ljus och fin. Från vardagsrummet når man den soliga balkongen med utsikt över föreningens innergård. Badrummet är praktiskt med tvättmaskin och torktumlare för bekväm hantering av tvätten. Sovrummet är rymligt och rymmer enkelt en större dubbelsäng. På en minuts promenad från lägenhet ligger tågstationen samt katrineholms centrum med mataffärer, shopping, restauranger mm. En idealisk lägenhet för dem som vill ha bekvämt och modernt boende mitt i staden. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Tulpanvägen 2 A, Väster, Katrineholms kommun
  • Tis 5 mar kl 16:00

Tulpanvägen 2 A

Lägenhet
Väster, Katrineholms kommun
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
1 295 000 kr
92 m²
4 rum
vån 1/3
5 575 kr/mån
14 076 kr/m²

Endast en halv trappa upp i huset ligger denna stora och rymliga lägenhet om 4 rok. Genomgående fina materialval och bra planlösning gör denna lägenhet till en riktig pärla. Lägenheten består av kök och rymlig matplats, tre bra sovrum, vardagsrum med utgång till den nya inglasade balkongen samt helkaklat och stambytt badrum. På kort avstånd från bostaden finns härliga promenadstråk, mataffär, pizzeria, badplats mm. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 5