Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Susanne Heisterkamp

Susanne Heisterkamp

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Dressingränd 10, Kävlinge Tätort, Kävlinge kommun

Dressingränd 10

Radhus
Kävlinge Tätort, Kävlinge kommun
Fastighetsbyrån Kävlinge
2 895 000 kr
118 m²
5 rum
5 949 kr/mån
24 534 kr/m²

Om du är på jakt efter ett bekymmersfritt och modernt boende i nya Stationsstaden är detta nyproducerade radhus där ingen tidigare bott i två plan ett utmärkt val! Välplanerade ytor med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier, snygga helkaklade badrum på båda våningsplanen och fina materialval. Trädgårdstäppa med stort trädäck där familj och vänner får plats. Centralt och endast 150 meter bort, finner ni en stor Coopbutik, vårdcentral, apotek, padel-hall, mm. Ett par minuters gångavstånd till tågstation ger bästa pendlingsläget! Här är det bara att flytta in!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Granaths väg 7C, Kävlinge Tätort, Kävlinge kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30

Granaths väg 7C

Lägenhet
Kävlinge Tätort, Kävlinge kommun
Fastighetsbyrån Kävlinge
2 595 000 kr
95,5 m²
4 rum
5 812 kr/mån
27 173 kr/m²

Varmt välkomna till denna trevliga 4:a i markplan och på hörnläge!. Generösa och välplanerade ytor med bl.a separat tvättstuga, ett badrum och gäst-wc, tre sovrum i bra storlek samt rymligt förråd. Andra egenskaper som tilltalar är mysig utemiljö med stort uterum och trädgård i soligt läge och stensatt uteplats på framsidan. Belägen i ett lugnt område med fina grönytor, lekplatser samt perfekt med närhet till nya Stationsstaden med matbutik och tågstationen.

  • Plus
  • Uteplats
Vävslagargatan 7, Furulund, Kävlinge kommun

Vävslagargatan 7

Villa
Furulund, Kävlinge kommun
Fastighetsbyrån Kävlinge
4 495 000 kr
121 m²
5 rum
514 m² tomt

Här erbjuds en välplanerad enplansvilla från 2005 på perfekt söderläge i mysigt villakvarter i gemytliga och familjevänliga Furulund! Egenskaper som tilltalar är fint anlagd trädgård med uterum och flera uteplatser. Välplanerade ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som förstorar och 3-4 sovrum. Här finns även braskamin och garage/ förråd i anslutning till huset med stensatt uppfart. Bra energivärden. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Björnslundsvägen 8-0, Västra Karaby, Kävlinge kommun

Björnslundsvägen 8-0

Villa
Västra Karaby, Kävlinge kommun
Fastighetsbyrån Kävlinge
5 695 000 kr
145 + 8 m²
5 rum
2 072 m² tomt

I gemytliga och mysiga Västra Karaby finns nu chansen till denna välbyggda enplansvillan, uppförd 2018 som passar familjen väl. Huset har ett underbart ljus och rymd med fina sällskapsytor och flera sovrum som gör det lätt att trivas. Villan, som murats i lättbetong och med teglad fasad, har jordvärme som ger utmärkta energikostnader. Andra tilltalande egenskaper är fina sällskapsytor, två smakfullt inredda badrum, carport (förberedd till garage) och generös tomt och stort trädäck samt med stora gräsytor för barnen att leka på. Varmt välkomna!

  • Energieffektiv

Visar alla 4