Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Susanne Heisterkamp

Susanne Heisterkamp

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Plåtslagaregatan 3, Kävlinge Tätort, Kävlinge kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Plåtslagaregatan 3

Villa
Kävlinge Tätort, Kävlinge kommun
Fastighetsbyrån Kävlinge
3 495 000 kr
90 + 90 m²
6 rum
703 m² tomt

Här möter ni en välskött och trivsam 1-plansvilla med källare, uppförd 1966 på en väl tilltagen och vacker trädgårdstomt. Mycket trevliga attribut som ett renoverat kök och badrum, 3 sovrum och källare med allrum och gott om förvaringsytor. Andra egenskaper som tilltalar är fristående garage och uteplats i soligt läge. Huset har renoverats löpande där bl.a yttertak är bytt 2017 och samtliga fönster 2009. Perfekt boende i ett lugnt område och fritt läge på framsidan, nära till både förskola och skola som naturen. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Harrievägen 16, Kävlinge Tätort, Kävlinge kommun
  • Budgivning pågår

Harrievägen 16

Villa
Kävlinge Tätort, Kävlinge kommun
Fastighetsbyrån Kävlinge
4 250 000 kr
125 + 65 m²
6 rum
628 m² tomt

Nu finns chansen till en fin 30-tals villa, tillbyggd 2020 med genomgående välhållet skick, belägen i trevligt villakvarter. Välplanerad i 1 1/2-plan med källare som ger utmärkta biytor. Huset har löpande renoverats där bl.a tak är bytt, alla fönster, alla ytskikt och luft/ vattenvärmepump från 2019. Stort kök med matplats i tillbyggnad och två helkaklade badrum varat ett är totalrenoverat 2021. Andra egenskaper som tilltalar är tre-fyra sovrum och rejäl stensatt uppfart med plats för flera bilar samt stort uppbyggd trädäck i soligt läge. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Balders väg 32, Löddeköpinge, Kävlinge kommun

Balders väg 32

Villa
Löddeköpinge, Kävlinge kommun
Fastighetsbyrån Kävlinge
4 395 000 kr
147 m²
5 rum
566 m² tomt

Nu till salu! På eftertraktat läge finner ni denna trivsamma och väldisponerade tillbyggda 1-plansvilla i vinkel om ca 147 kvm. Ett boende som passar flera målgrupper. Här erbjuds delvis öppen planlösning där de sociala ytorna samspelar på ett utmärkt sätt. Dessutom flera sovrum som passar familjen väl. Här finns även förråd, carport och uppfart för två bilar. Utemiljö i form av en mysig och insynsskyddad trädgård med rejält trädäck i bra solläge. Bekvämt och genomtänkt är ledorden för er som önskar ett trevligt hem där ni kan flytta in. Välkomna!

Björnslundsvägen 8-0, Västra Karaby, Kävlinge kommun

Björnslundsvägen 8-0

Villa
Västra Karaby, Kävlinge kommun
Fastighetsbyrån Kävlinge
5 395 000 kr
145 + 8 m²
5 rum
2 072 m² tomt

I gemytliga och mysiga Västra Karaby finns nu chansen till denna välbyggda enplansvillan, uppförd 2018 som passar familjen väl. Huset har ett underbart ljus och rymd med fina sällskapsytor och flera sovrum som gör det lätt att trivas. Villan, som murats i lättbetong och med teglad fasad, har jordvärme som ger utmärkta energikostnader. Andra tilltalande egenskaper är fina sällskapsytor, två smakfullt inredda badrum, carport (förberedd till garage) och generös tomt och stort trädäck samt med stora gräsytor för barnen att leka på. Visas på begäran, Varmt välkomna!

  • Energieffektiv

Visar alla 4