Mäklare Alfred Bertilsson

Alfred Bertilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ubbhult Junibacken , Ubbhult, Marks kommun
 • Sön 18 jun kl 12:00
Ubbhult Junibacken , Ubbhult, Marks kommun, bild 2
Ubbhult Junibacken , Ubbhult, Marks kommun, bild 3

Ubbhult Junibacken

Villa
Ubbhult, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna

4 950 000 kr

179 m²

5 rum

2 356 m² tomt

Har du under en längre tid längtat efter att kunna bo i en vacker lantlig miljö men vill ändå ha närheten till tätorter? Nu finns möjligheten att denna charmiga idyll blir ditt nästa hem! Varmt välkomna till en fantastik fastighet med stora utrymmen och gott om ljus. Med generösa ytor och ett fantastiskt läge är detta en fastighet för dig som bara vill kunna flytta in, vill bo i ett öppet och ljust hem med ett lugnt och naturnära läge. Huset har gott om förvaringsutrymmen och med sin geografiska plats är det perfekt för dig som vill bo lantligt men med närhet till allt som ett smidigt vardagsliv kräver. Närliggande orter som Göteborg, Kinna/Skene, Borås och Kungsbacka ligger samtliga ca 30 min bort och Landvetter når du på ca 15 minuter. Förutom en gedigen bostad har du en stor tomt och gott om förvaringsmöjligheter i ett 3-bilsgarage. Njut av lugnet från närliggande natur och grönska, eller ta ett svalkande dopp i badviken Hägnen nere vid Östra Ingsjön, ca 700 m gångstig. Helt klart en fastighet som bör upplevas på plats. Besiktningsprotokoll finns under dokument. Välkommen!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Hunnaryd Björkebo , Örby, Marks kommun
 • Ons 14 jun kl 16:30
Hunnaryd Björkebo , Örby, Marks kommun, bild 2
Hunnaryd Björkebo , Örby, Marks kommun, bild 3

Hunnaryd Björkebo

Villa
Örby, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna

1 795 000 kr

155 m²

7 rum

7 491 m² tomt

Nu ges tillfälle att förvärva en härlig familjevilla i två bostadsplan och källare. Här bor du med öppna och rejäla ytor och en stor tomt om 7400 kvm i Hunnaryd, Örby. Villan, som är byggd 1947, har en boarea på 220 kvm fördelat på 7 rum, två badrum och kök. 5 sovrum i bra storlek, badrum och tvättstuga med klädkammare i anslutning finner du på övervåningen. Entréplan bjuder på stora sociala ytor med gott om ljusinsläpp och stor altan med plats för familj och vänner, altanen nås både från vardagsrummet och köket. Välkomnande och härlig hall med goda förvaringsmöjligheter och plats för hela familjens kläder och skor. Stor plan trädgård och nybyggt garage. Närhet till busshållplats och fiber finns indraget i fastigheten. Cirka 15 minuter till såväl Skene/Kinna som till Svenljunga. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Sjöby mellanväg 6, Horred, Marks kommun
 • Tor 15 jun kl 17:00
Sjöby mellanväg 6, Horred, Marks kommun, bild 2
Sjöby mellanväg 6, Horred, Marks kommun, bild 3

Sjöby mellanväg 6

Villa
Horred, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna

2 495 000 kr

99 m²

6 rum

875 m² tomt

Varmt välkommen till Sjöby mellanväg 6! Ett enplanshus med källare och garage, en perfekt kombination av komfort, funktionalitet och bekvämlighet. Med tre rymliga sovrum, ett nyligen renoverat kök från 2021 och en ny luft/vatten värmepump från samma år, är detta ett hus man bara kan flytta in i. Beläget i ett lugnt område, kommer du att uppskatta den oslagbara närheten till skola, lekplats, fotbollsplan, idrottshall, förskola, matbutik med mera – allt du behöver för ett smidigt vardagsliv. Oavsett om det är att gå till skolan eller handla mat, är det bara en kort promenad bort. På baksidan av huset finner du en altan under tak, perfekt för att njuta av sommarkvällarna eller för att bjuda in vänner och familj till grillkvällar. Gräsmattan är plan och lättskött och har en uteplats på framsidan av fastigheten och en större plan yta på baksidan med plommonträd samt en vacker stenmur. För dig som kör en elbil finns det vid garaget en elbilsladdare från 2022. Praktiskt nog kan du också komma åt garaget från insidan av bostaden. Denna fastighet erbjuder också generöst med förvaringsutrymmen och ger dig gott om plats för att organisera din vardag. För att skapa en extra mysig och avkopplande atmosfär finns en rogivande kamin i gillestugan. Helt klart en fastighet som bör upplevas på plats. Besiktningsprotokoll hittar du under dokument, välkommen.

 • Premium
 • Uteplats
Bäckabovägen 11, Fritsla, Marks kommun

Bäckabovägen 11

Villa
Fritsla, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna

1 395 000 kr

102 m²

4 rum

1 450 m² tomt

Varmt välkommen till Bäckabovägen 11! En ljus, charmig villa med en stor plan tomt och ett centralt läge i Fritsla. På några minuter promenad når du både tåg & bussförbindelser, skola, förskola, Ica Nära, Fritslas välbesökta inredningsbutik samt bygdens egna och mycket omtyckta bageri. Jobbar man utanför orten och inte tar buss/tåg nås Borås på 20 min bil, Kinna 10 och Göteborg på 55 min. Utvändigt har man en plan och lättskött tomt samt en förrådsbyggnad. Huset säljs med friskrivningsklausul och är besiktigat. Du hittar besiktningsprotokoll under dokument på våran hemsida. Varmt välkommen att boka dig på visning!

Vrågatan 10, Kinna, Marks kommun
 • Borttagen före visning

Vrågatan 10

Villa
Kinna, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna

2 495 000 kr

101 m²

5 rum

812 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Balkong
 • Uteplats
Äpplegatan 3E, Kinna, Marks kommun

Äpplegatan 3E

Radhus
Kinna, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna

995 000 kr

104 m²

4 rum

216 m² tomt

Varmt välkommen till Äpplegatan 3e, ett radhus med oändliga möjligheter! Denna fastighet erbjuder en fantastisk chans att skapa ditt drömhem. Beläget i ett barnvänligt, lugnt och naturnära område, erbjuder Äpplegatan 3e en bekväm och fridfull tillvaro. Bostaden har 4 rok, en tvättstuga, ett stort förrådsrum (går utmärkt att göra till ett extra rum eller kontor), finns en uteplats & gräsmatta på baksidan. Gångavstånd till förskola och Stommenskolan F-6, Backagårdsbadet och Kinna centrum. För dig som pendlar är det endast 30 min till Borås, 45 till Varberg och Kungsbacka samt drygt en timme till Göteborg. Bostaden säljs med friskrivningsklausul och är besiktigat. Du hittar besiktningsprotokoll under dokument på våran hemsida. Finns Carport med motorvärmare. Fiber indraget. Välkomna på visning!

 • Uteplats

Visar alla 6