Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Alfred Bertilsson

Alfred Bertilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Förläggarevägen 25C, Fritsla, Marks kommun

Förläggarevägen 25C

Lägenhet
Fritsla, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
595 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
3 560 kr/mån
11 442 kr/m²

Varmt välkommen till Förläggarevägen 25C, en rymlig 2:a på första våning. Lägenheten har två rum och kök och har ett centralt läge med närhet till både tåg, bussförbindelser, skola, förskola, Ica Nära, Fritslas välbesökta inredningsbutik samt bygdens egna och mycket omtyckta bageri. Jobbar man utanför orten och inte tar buss/tåg nås Borås på 20 min bil, Kinna 10 och Göteborg på 55 min. Från vardagsrummet har du utgång till en balkong med kvällssol. Förening har en stabil ekonomi och är en bostad där du bara kan flytta in. Helt klart en bostad och läge som du bör uppleva på plats, välkommen!

  • Balkong
Lillegårdsvägen 2, Östra Frölunda, Svenljunga kommun
  • Borttagen före visning

Lillegårdsvägen 2

Villa
Östra Frölunda, Svenljunga kommun
Fastighetsbyrån Kinna
900 000 kr
124 + 67 m²
5 rum
1 993 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Uteplats
Revesjö Sjöslätten 105, Svenljunga, Svenljunga kommun

Revesjö Sjöslätten 105

Fritidshus
Svenljunga, Svenljunga kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 095 000 kr
40 + 40 m²
3 rum
2 309 m² tomt

Varmt välkommen till Revesjö Sjöslätten 105! En vackert belägen fastighet med en hörntomt som med sitt läge har rogivande bär och svampskog in på knuten, Lilla kvarsjön har du ett stenkast ifrån tomten, perfekt för varma dagar! På fastigheten finns det två separata boningshus som vardera erbjuder en hög och fin standard med ett respektive kök, badrum och sovrum. Båda stugorna är i fint skick och ger dig och din familj en egen oas att avnjuta tillsammans. På fastigheten har ett flertal förbättringar gjorts och erbjuder gott om bekvämligheter och moderniteter för dig och dina när och kära. Helt klart en fastighet och ett läge som bör upplevas på plats! Välkommen.

  • Uteplats
Svedjeliden 25, Kinna/kinnasten, Marks kommun

Svedjeliden 25

Lägenhet
Kinna/kinnasten, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 700 000 kr
102,5 m²
4 rum
7 008 kr/mån
16 585 kr/m²

Varmt välkommen till "Svedjeliden 25" en välskött och snyggt renoverad hörnlägenhet med ett fint läge i området. Renoverat kök med matplats, två moderna badrum från 2010, tre sovrum och ett ljust och fint vardagsrum med utgång till en enskild och fin uteplats på baksidan. Från uteplatsen på framsidan har du sol på morgonen och från uteplatsen på baksidan får du avnjuta kvällssolen. Sovrummen och ett badrum med badkar samt en klädkammare finns på 2:a våning. På framsidan av bostaden finns det parkeringsplatser för två bilar samt ett eget förråd med gott om plats. Utöver ett enkelt och fint boende erbjuder området ett lugnt och vackert läge med närhet till mysiga promenader i rogivande natur, lekplatser samt butiker och likdanande som gör din vardag smidig. Helt klart en fastighet som bör upplevas på plats, välkommen!

  • Uteplats
Torrås Mosskärr 4, Sätila, Marks kommun

Torrås Mosskärr 4

Villa
Sätila, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 995 000 kr
79 m²
857 m² tomt

Varmt välkommen till Torrås Mosskärr 4! Ett vackert arkitektritat hus från 71 med rogivande natur, vackra stenmurar & närhet till fina Lygnern. Med en kort promenad genom svamprik och vacker skog når du Lygnern med en mindre avskild sandstrand. I huset har vi idag 2 sovrum (med möjlighet till 3) ett ljust och fint vardagsrum med en kamin (sotad och godkänd), en fin balkong, en stor hall samt kök och badrum. Avloppet är omgjort och godkänt 2023. Bortsett från ett fint hus och vackert läge har man med sin geografiska plats endast 8 minuter med bil in till centrala Sätila där allt du behöver för ett smidigt vardagsliv finns nära till hands. Ska du till större tätorter är det endast ca 45 minuter in till Göteborg, 40 till Borås och 30 till Kinna. Helt klart en bostad och läge som bör upplevas på plats! Besiktningsprotokoll hittar du under dokument, välkommen!

  • Balkong
  • Uteplats
Förläggarevägen 25C, Fritsla, Marks kommun

Förläggarevägen 25C

Lägenhet
Fritsla, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
795 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/3
4 660 kr/mån
11 866 kr/m²

Varmt välkommen till Förläggarevägen 25C, en rymlig gavellägenhet på första våning. Lägenheten har tre rum och kök och har ett centralt läge med närhet till både tåg, bussförbindelser, skola, förskola, Ica Nära, Fritslas välbesökta inredningsbutik samt bygdens egna och mycket omtyckta bageri. Jobbar man utanför orten och inte tar buss/tåg nås Borås på 20 min bil, Kinna 10 och Göteborg på 55 min. Från vardagsrummet har du utgång till en balkong med kvällssol. Förening har en stabil ekonomi och är en bostad där du bara kan flytta in. Helt klart en bostad och läge som du bör uppleva på plats, välkommen!

  • Balkong
Prästgatan 16B, Kinna, Marks kommun

Prästgatan 16B

Lägenhet
Kinna, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 300 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 262 kr/mån
23 009 kr/m²

Varmt välkommen till denna fräscha och fina 2:a, mitt i centrala Kinna! En fin inglasad balkong med eftermiddags- och kvällssol. Rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp samt matgrupp. Fint vitt kök som är renoverat 2010. Sovrum med klädkammare, fräscht badrum renoverat 2013, förberett för tvättmaskin. 2023 har fackman satt in nytt proppskåp och dragit ny el. 2022 har man lagt nytt laminatgolv och målat om i sovrummet. Mycket populär förening med god ekonomi. I källaren finns en gemensam tvättstuga. När du bor här har ni nära till mataffärer, buss- och tåg för enkel vardagspendling. Helt klart ett läge och bostad som bör upplevas på plats, välkommen!

  • Balkong
Äpplegatan 17B, Kinna, Marks kommun

Äpplegatan 17B

Radhus
Kinna, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 795 000 kr
104 + 19 m²
4 rum
157 m² tomt

Varmt välkommen till Äpplegatan 17B! Ett fräscht och smakfullt renoverat radhus i Kinna. Samtliga ytskikt har bytts ut löpande under åren sedan 2017 och framåt. Köket är helt nyrenoverat 2022 (epoq) och badrum samt toalett har likaså genomgått totalrenoveringar mellan 2017 & 2018. Hela bostaden har 3-glas från 2012 och är ett hem med låga driftkostnader som det bara är att flytta in i. Beläget i ett barnvänligt, lugnt och naturnära område, erbjuder Äpplegatan 17B en bekväm och fridfull tillvaro. Bostaden har 4 rok, en tvättstuga, badrum, toalett, ett stort förvaringsrum (går utmärkt att göra till ett extra sovrum eller kontor), finns en uteplats & gräsmatta på baksidan samt ett förråd på framsidan som har ny panel från 2022 och ett nytt plåttak från 2023. Med sitt geografiska läge har man gångavstånd till förskola och Stommenskolan F-6, Backagårdsbadet och Kinna centrum. För dig som pendlar är det endast 30 min till Borås, 45 till Varberg och Kungsbacka samt drygt en timme till Göteborg. Helt klart en bostad som bör upplevas på plats. Besiktningsprotokoll hittar du under dokument, välkommen!

  • Uteplats
Utmålsvägen 2, Kinna, Marks kommun

Utmålsvägen 2

Villa
Kinna, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
3 695 000 kr
150 m²
6 rum
777 m² tomt

Hjärtligt välkommen till denna nyligen färdigställda rymliga villa med sex rum och kök, med golvvärme i bottenvåningen och en utsikt över golfbanan. Här har ni möjlighet att bosätta er i ett familjevänligt område som har ett bekvämt avstånd till kollektivtrafik, skolor och butiker. Med utmärkta pendlingsmöjligheter till centralorter och samtidigt en fantastisk närheten till skog & natur för avkoppling, helt klart en fastighet som erbjuder det bästa av båda världar. Denna bostad, byggd av Mjöbäcksvillan, är en perfekt matchning för den växande familjen. Husmodellen är lika väl anpassad för vardagen som för trevliga stunder tillsammans med släkt och vänner. Entréplanet erbjuder en generös öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket ger gott om utrymme för matlagning och social samvaro. Från altandörren i vardagsrummet och från den rymliga tvättstugans groventré ges en smidig utgång till trädgården. På övervåningen finns två sovrum och ett stort allrum, medan entréplanet innehåller ett rymligt master bedroom och ytterligare ett sovrum. Ett perfekt boende för dig som behöver gott om plats till att jobba hemifrån & för den växande familjen. Fördelarna med att investera i en helt ny bostad är många. Ni flyttar in i ett hem där allt är helt nytt och orört, och under de första 15 åren slipper ni fastighetsavgift, vilket innebär en årlig besparing på cirka 9 000 kr. En nybyggd bostad med utmärkt energieffektivitet, vilket resulterar i låga driftkostnader. En fin bostad där det bara är att flytta in och njuta, helt klart en fastighet som bör upplevas på plats! Välkommen.

Rönnstigen 4, Svenljunga, Svenljunga kommun

Rönnstigen 4

Villa
Svenljunga, Svenljunga kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 695 000 kr
130 m²
5 rum
879 m² tomt

Varmt välkommen till Rönnstigen 4 - ett fräscht enplanshus i centrala Svenljunga! Beläget på lugna Rönnstigen har vi denna välskötta bostad i ett plan. Med sina tre - fyra rymliga sovrum erbjuder denna enplansvilla gott om plats för hela familjen. I garaget har man även förberett för ett extra rum, perfekt till förvaring eller för dig som bara vill ha ett eget utrymme. Med en låg kWh-förbrukning kan du njuta av bekvämligheten i ett modernt hem med möjlighet till att elda i den stämningsfulla kaminen i vardagsrummet, perfekt för mysiga kvällar och kalla vinterdagar. Genom hela huset finns det gott om naturliga ljusinsläpp samt fräscha ytskikt. Förutom en fin bostad är fastighetens geografiska plats perfekt för dig som vill ha nära till allt som ett smidigt vardagsliv kräver med allt ifrån matbutik, skola, butiker, lekplatser och mycket mera. Ska du ta dig till närliggande tätorter är det bland annat ca 30 min till Borås och Kinna samt drygt en timme till Göteborg. Utöver närheten till tätorter och bekvämligheter har man en fantastik närhet till skog och natur. Helt klart en fastighet som bör upplevas på plats, välkommen!

  • Uteplats
Trädgårdsvägen 5b, Örby, Marks kommun

Trädgårdsvägen 5b

Lägenhet
Örby, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 495 000 kr
59,7 m²
2 rum
vån 1/2
4 075 kr/mån
25 042 kr/m²

Letar du efter ett modernt och fräscht boende med bara några minuter in till centrum, som samtidigt ligger lite utanför med närhet till natur och ett lugn i vardagen ? Då är Trädgårdsvägen 5b den perfekta lägenheten för dig! Denna fina 2:a på entréplan erbjuder en fantastisk möjlighet till att flytta in i ett nybyggt hem med fräscha ytskikt där alla bekvämligheter du behöver finns nära till hands och inga måsten om renoveringar. Bortsett från en fin bostad erbjuder Trädgårdsvägen ett lugnt område med en fin utsikt över ängarna mot Brättingstorp. Gångavstånd till skola och förskola, parkering i anslutning till huset samt ett isolerat förråd i en fristående byggnad. Uteplats har du både vid entrén och en större uteplats med utgång från vardagsrummet på baksidan. Förutom några minuter bort till Skene & Kinna tar det endast 30 minuter till Borås, 50 till Varberg & 55 till Göteborg. Helt klart en bostad och ett läge som bör upplevas på plats, välkommen.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 11