Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Alfred Bertilsson

Alfred Bertilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bua Nybygget , Hyssna, Marks kommun

Bua Nybygget

Villa
Hyssna, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 295 000 kr
45 + 20 m²
3 rum
3,6 ha tomt

Har du under en längre tid längtat efter att kunna bo i en vacker lantlig miljö men vill ändå ha närheten till tätorter? Nu finns möjligheten att denna charmiga idyll blir din! Varmt välkommen till Bua Nybygget! Ett vackert beläget torpställe med ett enskilt och rofyllt läge! Fastigheten omfattar ca 3,6 ha, ett boningshus samt en uthusbyggnad med snickarbod & utedass. I huset har man idag 2 stycken eldstäder (en kamin & en vedspis) som värmer upp huset samt direkt el. Till störst del består fastigheten utav skog och finns där med gott om ved till eget bruk för att elda (eldstäderna är sotade och godkända). Ett naturnära läge med bär och svampskog in på knuten och bara en kort promenad på ca 400 meter ner till skogssjön "Trehörningen". Torpet består utav en farstu med plats för ytterkläderna, ett vardagsrum direkt till vänster med en kamin och högt upp i tak. Vidare rakt fram från farstun har vi köket, här finns en vedspis samt gott om plats för matbord. Här finns även ett litet pentry med diskbänk, kylskåp och micro samt en groventré. Vidare på andra våning har vi ett inrett sovloft där man idag har tre bäddar. Några förbättringar som är gjorda på fastigheten är bland annat: Bytt fasad 2014 samt 2024, lagt nytt tak 2007, I skorsten är rör installerat 2016 (gjort av fackman), renoverat vedspis 2016 (gjort av fackman), satt panel och målat invändigt 2007-2008. Sovloft klädd med panel och målad, skorsten inklädd och tapetserad 2010. Hela huset utvändigt nymålat 2024. Förutom ett vackert torp och ett fint läge har man med sin geografiska plats bara 10 minuter till ICA Nära i Hyssna och till närliggande tätorter är det 45 minuter till Göteborg samt Kungsbacka, 30 till Borås och ca 20 till Skene / Kinna. Ett fantastiskt läge mitt i naturen med med ett bekvämt avstånd till städer. Helt klart en fastighet som du bör uppleva på plats, välkommen!

 • Uteplats
Redslared Guttorp Ljunglid 1, Svenljunga, Svenljunga kommun

Redslared Guttorp Ljunglid 1

Villa
Svenljunga, Svenljunga kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 495 000 kr
119 m²
4 rum
2 974 m² tomt

Har du under en längre tid längtat efter att kunna bo i en vacker lantlig miljö men vill ändå ha närheten till tätorter? Nu finns möjligheten att denna charmiga idyll blir ditt nästa hem! Varmt välkommen till en vacker bostad med ett stort gästhus (indraget vatten & el) , en friggebod med nytt tak från 2015, ett förråd från 2017 samt ett garage anpassat för husbil. Fastigheten har en stor och plan tomt med angränsande stenmurar och vackra öppna landskap. Ett fint läge på landet med närhet till tätorter som bland annat Svenljunga på 10 min, 20 till Kinna och 30 till Borås. Detta välplanerade hus är utrustat med en luft/luft värmepump och två eldstäder (en kamin och en vedspis). I huset finns det idag två sovrum med möjlighet för ett tredje. I gästhuset har man ett stort vardagsrum/kök, en toalett samt ett sovrum. Fastigheten har under åren genomgått ett flertal förbättringar där bland annat fackmän 2016 byggde till ca 30 kvm och gav bostaden ett helt nytt vardagsrum. En väl omhändertagen fastighet som du bör uppleva på plats. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Borganäsgatan 1, Kinna, Marks kommun

Borganäsgatan 1

Villa
Kinna, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
4 500 000 kr
223 + 66 m²
1 434 m² tomt

Varmt välkommen till en fantastisk fastighet med utsikt över hela Kinna. Ett högt läge, ett stort och påkostat hus med generösa ytor och materialval samt ett fantastiskt dubbelgarage med en loftsvåning & källare med högt i tak på samtliga plan. En välskött fastighet med fina detaljer och generösa ytor. Med sitt höga läge har du sol hela dagen och kan avnjuta kvällssolen från altanen i ditt spabad (från "Viskan spa"). Samtliga plan i huset har vattenburen golvvärme, högt i tak och generöst med naturliga ljusinsläpp. Boningshuset har genomgått ett flertal renoveringar löpande under åren av fackman och det stora dubbelgaraget byggdes 2008. Förutom ett unik fastighet och ett vackert läge har man med sin geografiska plats bara några minuters promenad till Kinna centrum där allt du behöver för ett smidigt vardagsliv finns nära till hands. Utan tvekan en fastighet som behöver upplevas på plats. Besiktningsprotokoll & energideklaration hittar du under dokument, välkommen!

 • Uteplats
Kyrkbyn Solbacken 1, Kalv, Svenljunga kommun

Kyrkbyn Solbacken 1

Villa
Kalv, Svenljunga kommun
Fastighetsbyrån Kinna
695 000 kr
53 + 50 m²
2 rum
1 221 m² tomt

Varmt välkommen till "Kyrkbyn Solbacken 1" ett rött litet hus med en lummig och vacker tomt där du från altanen på baksidan kan sitta och njuta av den lantliga idyllen. Huset rymmer idag på entréplan ett kök, sovrum, vardagsrum med utgång till altan samt badrum. På källarplan har vi ett garage, tvättstuga samt gott om förvaringsutrymmen. Huset har genomgått ett flertal renoveringar och några exempel på detta är: 2024 installerades ett nytt avlopp, 2019 gjorde man en ny djupborrad brunn med filter, vattnet är godkänt (tjänligt). 2016 satte man in kaminen (contura) i vardagsrummet, 2015 bytte man fönster till 3-glas, fasad byttes 2015 och luft/luft värmepump installerades 2014. Förutom en fin fastighet som genomgått ett flertal renoveringar har man med sitt geografiska läge nära till bad & fiske i Kalvsjön. Matbutik samt tankning av diesel & bensin har du endast några hundra meter ifrån fastigheten. Ska du till närliggande centralorter har du bland annat 30 min till Svenljunga, 30 till Gekås / Ullared, 55 till Falkenberg och 1 timme till Borås & Varberg. Helt klart ett fastighet som du bör uppleva på plats, välkommen!

 • Uteplats
Kristinebergsgatan 9d, Kinna/kinnasten, Marks kommun

Kristinebergsgatan 9d

Radhus
Kinna/kinnasten, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 595 000 kr
102 m²
4 rum
7 622 kr/mån
15 637 kr/m²

Varmt välkommen Kristinebergstan 9D! En familjevänlig och välplanerad gavellägenhet på fina Kristinebergsgatan. Lägenheten rymmer tre sovrum, två badrum, tvättstuga, kök, vardagsrum och en fin inglasad altan på baksidan. Här bor du naturnära och lugnt med gångavstånd till allt som ett smidigt vardagsliv kräver. Två fina uteplatser, en altan på framsidan med spotlights samt en enskild och fin uteplats på baksidan med ett trädäck och en inglasad altan. Perfekt för umgängen på sommaren och för dig som tycker om att odla. Bortsett från en fin bostad och ett fint läge har du endast några minuter promenad in till centrum och jobbar du på närliggande orter har du bland annat 30 min till Borås, 50 till Kungsbacka och 55 min till Göteborg. Ett underhållsfritt boende där du bara kan flytta in och njuta. Välkommen!

 • Uteplats
Skogshöjdsvägen 11, Sätila, Marks kommun
 • Sön 16 jun kl 15:00
Skogshöjdsvägen 11, Sätila, Marks kommun, bild 2
Skogshöjdsvägen 11, Sätila, Marks kommun, bild 3

Skogshöjdsvägen 11

Villa
Sätila, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
4 995 000 kr
125 + 69 m²
5 rum
1 187 m² tomt

Varmt välkommen till denna fantastiska villa i vackra Sätila. Ett en-plans lösvirkeshus där det bara är att flytta in och njuta. Bostaden omfattar 6 rum och kök varav tre stora sovrum samt två helkaklade badrum. Separat fullutrustad klädvårdsavdelning med groventré, tvättpelare samt torkskåp. Genomgående modernt, stilrent och smakfullt inrett med sobra färgval och påkostade materialval, stora fönsterpartier och ett högt och soligt läge under hela dagen. Ett öppet fint kök, stort och ljust vardagsrum med gott om plats till hela familjen. Nyinstallerad braskaminen som sprakar nöjsamt i vardagsrummet. Duka upp mellomyset på köksön och njut. Utöver en gediget bostad finns också ett påkostat dubbelgarage med gott om utrymme för verkstad. Mekaniska portar samt vinterisolerat. Separat generationsboende / kontor i anslutning. Utvändigt har vi en trädgård som är plan och fin med en stor gräsmatta, välanlagda stenpartier, utebelysning, spabad, flaggstång, ett vackert körsbärsträd och ljuvliga rabatter som snart kommer svämma över av pioner, rosor och rododendron. Stort nybyggt uterum med kvällssol, perfekt för sommarfesten. Utöver detta finns två uteplatser till, för dig som vill följa solen under dagen. Skrindavstånd till minst två riktigt bra sandstränder och klippor för utmärkt fiske. Det geografiska läget erbjuder ett mycket barnvänligt område med många lekkamrater, lekplats vid husknuten, gångavstånd till bra skola F-9 och tre förskolor.  Kör du bil tar det 40 minuter till Göteborg, 35 till Borås, 20 till Skene/Kinna och 25 minuter till Kungsbacka centrum. Bra med kommunikation med bland annat 300 och 430 bussen. Sätila centrum är en by som bokstavligt talat svämmat över med bra faciliteter sista åren och har populära Carlssons matbutik, vårdcentral, tandläkare och välbesökt restaurang inom cykelavstånd. Under de första 15 åren slipper man fastighetsavgift i nybyggda hus, vilket innebär en årlig besparing på cirka 9 000 kr fram till 2028. En modern ändock supercharmig bostad med vattenburen golvvärme och utmärkt energieffektivitet. Helt klart en fastighet som bör upplevas på plats, besiktningsprotokoll hittar du under dokument, välkommen!

 • Premium
 • Uteplats
Äskekärr Lärkebo 1, Tostared, Marks kommun
Äskekärr Lärkebo 1, Tostared, Marks kommun, bild 2
Äskekärr Lärkebo 1, Tostared, Marks kommun, bild 3

Äskekärr Lärkebo 1

Tomt
Tostared, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
645 000 kr
1 421 m² tomt

Tomt för byggnation av bostadshus alternativt fritidshus, förhandsbesked finns samt el och fiber framdraget till tomtgräns. Vackert lantligt läge i Tostared. Närheten till sjön Lygnern. Närliggande tätorter som bl.a Kungsbacka når du på 25 min med bil, Göteborg ca 40 samt Kinna på 30 min. Bygg ditt drömboende precis som du vill ha det! Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Premium
Mullskårsgatan 38A, Skene, Marks kommun

Mullskårsgatan 38A

Lägenhet
Skene, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
995 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/3
4 632 kr/mån
12 756 kr/m²

Varmt välkommen till Mullskårsgatan 38A! En central lägenhet på 3 rok med en inglasad balkong och fina ytskikt. Hiss finns det för dig som vill kunna bo med utsikt men inte vill ta trapporna. Samtliga utrymmen i denna bostad är ljusa och fräscha. Badrummet har gjorts om utav fackman 2019, i köket har vitvaror bytts ut ca 2021 (kyl, frys, spis och spisfläkt). 2009 har fackman glasat in balkongen. Nya golv i alla rum utom sovrum 2024, bytt golv i sovrum 2019. Med sitt geografiska läge är det nära till matbutiker, vårdcentral, apotek, skolor och allt annat som ett smidigt vardagsliv behöver. Helt klart en lägenhet som bör upplevas på plats, välkommen!

 • Balkong
 • Hiss
Duvgatan 4, Kinna, Marks kommun

Duvgatan 4

Lägenhet
Kinna, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
995 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 2/2
4 719 kr/mån
13 916 kr/m²

Varmt välkommen till en rymlig 3a i centrala Kinna. Två stora & ljusa sovrum, ett öppet och fint vardagsrum med utgång till en inglasad balkong, badrum med en tvättmaskin från 2019 samt kök med matplats. Med sitt geografiska läge har du gångavstånd till allt som ett smidigt vardagsliv behöver. Helt klart en lägenhet som bör upplevas på plats, välkommen på visning!

 • Balkong
Förläggarevägen 25C, Fritsla, Marks kommun

Förläggarevägen 25C

Lägenhet
Fritsla, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
595 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
3 560 kr/mån
11 442 kr/m²

Varmt välkommen till Förläggarevägen 25C, en rymlig 2:a på första våning. Lägenheten har två rum och kök och har ett centralt läge med närhet till både tåg, bussförbindelser, skola, förskola, Ica Nära, Fritslas välbesökta inredningsbutik samt bygdens egna och mycket omtyckta bageri. Jobbar man utanför orten och inte tar buss/tåg nås Borås på 20 min bil, Kinna 10 och Göteborg på 55 min. Från vardagsrummet har du utgång till en balkong med kvällssol. Förening har en stabil ekonomi och är en bostad där du bara kan flytta in. Helt klart en bostad och läge som du bör uppleva på plats, välkommen!

 • Plus
 • Balkong
Torrås Mosskärr 4, Sätila, Marks kommun

Torrås Mosskärr 4

Villa
Sätila, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 995 000 kr
79 m²
857 m² tomt

Varmt välkommen till Torrås Mosskärr 4! Ett vackert arkitektritat hus från -71 med rogivande natur, vackra stenmurar & närhet till fina Lygnern. Med en kort promenad genom svamprik och vacker skog når du Lygnern med en mindre avskild sandstrand. I huset har vi idag 2 sovrum (med möjlighet till 3) ett ljust och fint vardagsrum med en kamin (sotad och godkänd), en fin balkong, en stor hall samt kök och badrum. Avloppet är omgjort och godkänt 2023. Bortsett från ett fint hus och vackert läge har man med sin geografiska plats endast 8 minuter med bil in till centrala Sätila där allt du behöver för ett smidigt vardagsliv finns nära till hands. Ska du till större tätorter är det endast ca 45 minuter in till Göteborg, 40 till Borås och 30 till Kinna. Helt klart en bostad och läge som bör upplevas på plats! Besiktningsprotokoll hittar du under dokument, välkommen!

 • Balkong
 • Uteplats
Förläggarevägen 25C, Fritsla, Marks kommun

Förläggarevägen 25C

Lägenhet
Fritsla, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
795 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/3
4 660 kr/mån
11 866 kr/m²

Varmt välkommen till Förläggarevägen 25C, en rymlig gavellägenhet på första våning. Lägenheten har tre rum och kök och har ett centralt läge med närhet till både tåg, bussförbindelser, skola, förskola, Ica Nära, Fritslas välbesökta inredningsbutik samt bygdens egna och mycket omtyckta bageri. Jobbar man utanför orten och inte tar buss/tåg nås Borås på 20 min bil, Kinna 10 och Göteborg på 55 min. Från vardagsrummet har du utgång till en balkong med kvällssol. Förening har en stabil ekonomi och är en bostad där du bara kan flytta in. Helt klart en bostad och läge som du bör uppleva på plats, välkommen!

 • Balkong
Äpplegatan 17B, Kinna, Marks kommun

Äpplegatan 17B

Radhus
Kinna, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 795 000 kr
104 + 19 m²
4 rum
157 m² tomt

Varmt välkommen till Äpplegatan 17B! Ett fräscht och smakfullt renoverat radhus i Kinna. Samtliga ytskikt har bytts ut löpande under åren sedan 2017 och framåt. Köket är helt nyrenoverat 2022 (epoq) och badrum samt toalett har likaså genomgått totalrenoveringar mellan 2017 & 2018. Hela bostaden har 3-glas från 2012 och är ett hem med låga driftkostnader som det bara är att flytta in i. Beläget i ett barnvänligt, lugnt och naturnära område, erbjuder Äpplegatan 17B en bekväm och fridfull tillvaro. Bostaden har 4 rok, en tvättstuga, badrum, toalett, ett stort förvaringsrum (går utmärkt att göra till ett extra sovrum eller kontor), finns en uteplats & gräsmatta på baksidan samt ett förråd på framsidan som har ny panel från 2022 och ett nytt plåttak från 2023. Med sitt geografiska läge har man gångavstånd till förskola och Stommenskolan F-6, Backagårdsbadet och Kinna centrum. För dig som pendlar är det endast 30 min till Borås, 45 till Varberg och Kungsbacka samt drygt en timme till Göteborg. Helt klart en bostad som bör upplevas på plats. Besiktningsprotokoll hittar du under dokument, välkommen!

 • Uteplats
Utmålsvägen 2, Kinna, Marks kommun

Utmålsvägen 2

Villa
Kinna, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
3 695 000 kr
150 m²
6 rum
777 m² tomt

Hjärtligt välkommen till denna nyligen färdigställda rymliga villa med sex rum och kök, med golvvärme i bottenvåningen och en utsikt över golfbanan. Här har ni möjlighet att bosätta er i ett familjevänligt område som har ett bekvämt avstånd till kollektivtrafik, skolor och butiker. Med utmärkta pendlingsmöjligheter till centralorter och samtidigt en fantastisk närheten till skog & natur för avkoppling, helt klart en fastighet som erbjuder det bästa av båda världar. Denna bostad, byggd av Mjöbäcksvillan, är en perfekt matchning för den växande familjen. Husmodellen är lika väl anpassad för vardagen som för trevliga stunder tillsammans med släkt och vänner. Entréplanet erbjuder en generös öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket ger gott om utrymme för matlagning och social samvaro. Från altandörren i vardagsrummet och från den rymliga tvättstugans groventré ges en smidig utgång till trädgården. På övervåningen finns två sovrum och ett stort allrum, medan entréplanet innehåller ett rymligt master bedroom och ytterligare ett sovrum. Ett perfekt boende för dig som behöver gott om plats till att jobba hemifrån & för den växande familjen. Fördelarna med att investera i en helt ny bostad är många. Ni flyttar in i ett hem där allt är helt nytt och orört, och under de första 15 åren slipper ni fastighetsavgift, vilket innebär en årlig besparing på cirka 9 000 kr. En nybyggd bostad med utmärkt energieffektivitet, vilket resulterar i låga driftkostnader. En fin bostad där det bara är att flytta in och njuta, helt klart en fastighet som bör upplevas på plats! Välkommen.

Rönnstigen 4, Svenljunga, Svenljunga kommun

Rönnstigen 4

Villa
Svenljunga, Svenljunga kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 695 000 kr
130 m²
5 rum
879 m² tomt

Varmt välkommen till Rönnstigen 4 - ett fräscht enplanshus i centrala Svenljunga! Beläget på lugna Rönnstigen har vi denna välskötta bostad i ett plan. Med sina tre - fyra rymliga sovrum erbjuder denna enplansvilla gott om plats för hela familjen. I garaget har man även förberett för ett extra rum, perfekt till förvaring eller för dig som bara vill ha ett eget utrymme. Med en låg kWh-förbrukning kan du njuta av bekvämligheten i ett modernt hem med möjlighet till att elda i den stämningsfulla kaminen i vardagsrummet, perfekt för mysiga kvällar och kalla vinterdagar. Genom hela huset finns det gott om naturliga ljusinsläpp samt fräscha ytskikt. Förutom en fin bostad är fastighetens geografiska plats perfekt för dig som vill ha nära till allt som ett smidigt vardagsliv kräver med allt ifrån matbutik, skola, butiker, lekplatser och mycket mera. Ska du ta dig till närliggande tätorter är det bland annat ca 30 min till Borås och Kinna samt drygt en timme till Göteborg. Utöver närheten till tätorter och bekvämligheter har man en fantastik närhet till skog och natur. Helt klart en fastighet som bör upplevas på plats, välkommen!

 • Uteplats

Visar alla 15