Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Alfred Bertilsson

Alfred Bertilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Solsätersvägen 2A, Berghem, Marks kommun

Solsätersvägen 2A

Villa
Berghem, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
350 000 kr
90 + 24 m²
1 287 m² tomt

Varmt välkommen till en fastighet för dig som söker en tomt med potential. Tomten omges och är inbäddad i naturens grönska som tagit över trädgården fullständigt efter många års eftersatthet. Varken tomt eller bostad har skötts om på många år. Huset som står belägen på tomten befinner sig i en mycket dålig kondition och behöver rivas alternativt stora omfattande renoveringar då det stått övergivet och ouppvärmt under en lång tid. Särskilt värt att notera är att fastigheten säljs av ett dödsbo, vilket innebär att information om huset är väldigt bristfällig. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Det innebär att ett villkor tas med i köpekontraktet där köparen avsäger sig möjligheten att rikta anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister samt möjligheten för att åberopa säljarens ansvar för dolt fel i fastigheten. Säljaren ansvarar i normalfallet annars för dolda fel i 10 år. Mäklaren berättar gärna mer om vad detta innebär för dig som köpare. Fastigheten säljes i befintligt skick, inget möblemang eller annat lösöre som idag finns i huset kommer att plockas bort. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Örbyvägen 14A, Skene, Marks kommun

Örbyvägen 14A

Lägenhet
Skene, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
795 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 1/2
5 855 kr/mån
9 191 kr/m²

Välkommen till denna charmiga trea på Örbyvägen 14, belägen i ett lugnt och trivsamt område som kombinerar närheten till naturen med stadens bekvämligheter. Denna lägenhet på 86,5 kvadratmeter erbjuder modern komfort och en privat uteplats i markplan som gör detta hem till en riktig pärla. När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande hall med goda förvaringsutrymmen. Köket är stilrent och utrustat med alla nödvändigheter för den matlagningsintresserade. Här finns bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter samt plats för en mindre matgrupp. Vardagsrummet är ljust och rymligt, med fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus och skapar en inbjudande atmosfär. Här finns gott om utrymme för både en soffgrupp och en matplats. Härifrån har du direkt tillgång till den privata uteplatsen. Bostaden har två sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Badrummet har dusch, WC och tvättställ samt tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Den privata uteplatsen i markplan är en riktig oas där du kan njuta av soliga dagar och sköna kvällar. Med plats för både utemöbler och planteringar blir detta den perfekta platsen för avkoppling och socialt umgänge med familj och vänner. Örbyvägen 14 ligger i ett populärt och barnvänligt område med närhet till grönområden, lekplatser och goda kommunikationer. Här bor du med närhet till skolor, förskolor, affärer och restauranger, och för den som pendlar finns smidiga förbindelser. Detta är en perfekt bostad för dig som söker ett bekvämt och trivsamt boende på markplan med alla nödvändigheter nära till hands. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Gräne Lilla Tyrolen 1, Överlida, Svenljunga kommun

Gräne Lilla Tyrolen 1

Villa
Överlida, Svenljunga kommun
Fastighetsbyrån Kinna
2 495 000 kr
45 + 45 m²
5 rum
925 m² tomt

Varmt välkommen till "Gräne Lilla Tyrolen 1" En vacker fastighet med utsikt över sjön "Lilla Hallången". Med skogen inpå knuten har du en fantastisk närhet till svamp och bär. På fastigheten har man bland annat gjort om avloppet efter 2010, bytt tak efter 2010 samt installerat en luft/vatten värmepump 2008. Huset är uppdelat som följande: Entréplan: Hall, badrum , sovrum, kök / vardagsrum med utgång till altan på baksidan. Andra våning: Ett avlångt rum som enkelt kan uppdelas till två separata rum, finns en balkong med utsikt mot sjön. Källarplan: Gillestuga, sovrum, tvättstuga samt pannrum, finns gott om plats till förvaring. När det kommer till närliggande tätorter har du bland annat 24 min till Svenljunga, 25 min till Ullared, 30 till Kinna, 50 till Borås, och ca 1 timme till Varberg. Ett fantastiskt läge du bör uppleva på plats, välkommen!

  • Balkong
  • Uteplats
Locköfallsvägen 17, Hyssna, Marks kommun

Locköfallsvägen 17

Villa
Hyssna, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
3 495 000 kr
106 + 103 m²
5 rum
1 303 m² tomt

Välkommen till en rymlig villa med härlig atmosfär och ett fantastiskt läge i Hyssna. Denna hemtrevliga enplansvilla med källare och en solig trädgård erbjuder ljus från morgon till kväll. På entréplan finns tre sovrum, vardagsrum, matplats, kök samt både toalett och badrum. I den fräscha källaren finns en välutrustad tvättstuga, pannrum, två förråd, ett gästrum/sovrum, gillestuga och garage. Utomhus finns en stor altan med pergola, och tomten omges av en fantastisk miljö. Endast 200 meter bort ligger busshållplatsen där 300-bussen tar dig till Göteborg på cirka 35 minuter, och Landvetter flygplats nås på drygt 20 minuter. Det är promenadavstånd till ICA-butiken Hyssna Handel, skola och förskola. Dessutom finns fina promenadvägar och vandringsleder i närheten, som ger möjlighet att uppleva Hyssnas vackra natur. Besiktningsprotokoll hittar du under dokument, välkommen!

  • Uteplats
Flöjtgatan 2, Skene, Marks kommun

Flöjtgatan 2

Villa
Skene, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 495 000 kr
122 + 73 m²
6 rum
816 m² tomt

Varmt välkommen till "Flöjtgatan 2". Här erbjuds du ett hus med fantastisk potential om 6 rum och kök, bergvärme, och gångavstånd till allt som ett smidigt vardagsliv behöver. Framför denna tegelvilla har vi ytterligare en byggnad om ca 60 kvm som tidigare nyttjats som en frisörsalong men som idag består av 2 sovrum, ett badrum samt ett litet kök. En perfekt lokal att hyra ut. På baksidan av huset har du en skogsdunge som ger fastigheten en privat och enskild känsla och gör att du kan njuta på altanen helt ostört. Helt klart en fastighet med oändlig potential, välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Boråsvägen 3, Kinna, Marks kommun

Boråsvägen 3

Lägenhet
Kinna, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 450 000 kr
59 m²
2 rum
vån 0/3
4 103 kr/mån
24 576 kr/m²

Varmt välkommen till en modern och central lägenhet samt en stor och fin uteplats med kvällssol. På Boråsvägen 3 ligger denna öppna lägenhet med ett underbart ljusinsläpp. Här disponerar du en yta om 59 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på två rum och kök. En välplanerad bostad med stor uteplats på baksidan, ett skyddat läge och härlig kvällssol. En fin bostad från 2018 som med sitt geografiska läge gör att du på bara några minuter har tillgång på allt som ett smidigt vardagsliv behöver. Bör upplevas på plats. Välkommen!

  • Uteplats
  • Hiss
Muraregatan 10B, Kinna, Marks kommun
  • Idag kl 10:15

Muraregatan 10B

Lägenhet
Kinna, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 450 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/3
3 191 kr/mån
23 016 kr/m²

Charmig och modern lägenhet på Muraregatan 10B i Kinna Välkommen till denna ljusa och rymliga lägenhet på 63 kvm, belägen på Muraregatan 10B i Kinna. Här bor du i en trivsam och välplanerad bostad med närhet till både natur och stadens bekvämligheter. Interiör När du stiger in möts du av en inbjudande hall med gott om förvaringsmöjligheter. Vidare in i bostaden finner du ett stort och ljust vardagsrum med vacker parkettgolv och stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Det stilrena köket är utrustat med moderna vitvaror och erbjuder gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Köket är planerat med både funktion och estetik i åtanke, vilket gör det till en fröjd att laga mat och bjuda in till middagar. Lägenheten har ett rymligt sovrum med plats för en stor säng och garderober. Här kan du vakna upp utvilad och njuta av morgonsolen som strömmar in genom fönstret. Det helkaklade badrummet är fräscht och modernt, utrustat med dusch, wc, golvvärme, tvättställ samt tvättmaskin. En av bostadens höjdpunkter är den mysiga balkongen, perfekt för att njuta av morgonkaffet eller en lugn kväll med en bok. Balkongen erbjuder en trevlig utsikt och är tillräckligt stor för att rymma både sittgrupp och blomkrukor, vilket skapar en härlig oas att koppla av på.

  • Plus
  • Balkong
Kristinebergsgatan 14b, Kinna, Marks kommun

Kristinebergsgatan 14b

Lägenhet
Kinna, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 595 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/2
6 459 kr/mån
21 267 kr/m²

Här finner du en bostad i gott skick som har något för de allra flesta. På Kristinebergsgatan 14b ligger denna moderna lägenhet med stilrena detaljer och materialval. Här disponerar du en yta om 75 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på 3,5 rum och kök. Dessutom en rymlig altan om 38 kvm med härligt solläge! Lägenheten är ombyggd och i vardagsrummet finns ett extrarum som är perfekt som kontor, alt ett extra sovrum. Det här är ett unikt hem vars motsvarighet är svår att hitta på dagens bostadsmarknad. Välkommen att boka dig på visning!

  • Uteplats
Parallellvägen 7, Öxabäck, Marks kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Parallellvägen 7

Villa
Öxabäck, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
795 000 kr
120 + 60 m²
5 rum
1 050 m² tomt

Parallellvägen 7, Öxabäck Välkommen till detta charmiga hem på Parallellvägen 7 i det fridfulla och natursköna Öxabäck. Detta hus, byggt 1956 erbjuder en perfekt kombination av retro charm, ett modernt vattenburet värmesystem och är ett hus med fantastiska möjligheter. Interiör: När du kliver in genom ytterdörren möts du av ett välkomnande entréutrymme som leder vidare till ett ljust och rymligt vardagsrum. Här finns gott om plats för soffgrupp. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en inbjudande atmosfär. Köket är i originalstil från 80-talet och har bevarats i gott skick. Här finns gott om förvaringsutrymme och arbetsytor, perfekt för matlagning och sociala tillställningar. Köket har även plats för ett mindre matbord, idealiskt för frukoststunder med familjen. Huset rymmer flera sovrum, alla med generösa ytor och bra förvaringsmöjligheter. Badrummet hittar du idag på både källarplan samt övre våning. Exteriör: En av husets höjdpunkter är den inglasade altanen, perfekt för sena sommarkvällar. Tomten är välskött och erbjuder gott om utrymme för trädgårdsarbete, lek och avkoppling. Källare och Garage: I källaren finns ett praktiskt garage med plats för en bil och extra förvaringsutrymme. Källaren erbjuder även ytterligare utrymmen som kan användas som tvättstuga, verkstad, hobbyrum eller för förvaring. Besiktningsprotokoll hittar du under dokument, välkommen!

  • Balkong
  • Uteplats
Herr Jonsgatan 22, Kinna/vallås-hede, Marks kommun
  • Ons 31 jul kl 16:30
Herr Jonsgatan 22, Kinna/vallås-hede, Marks kommun, bild 2
Herr Jonsgatan 22, Kinna/vallås-hede, Marks kommun, bild 3

Herr Jonsgatan 22

Villa
Kinna/vallås-hede, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
3 295 000 kr
145 + 71 m²
6 rum
826 m² tomt

Denna charmiga villa i fyra etage belägen i det eftertraktade området Vallås erbjuder en perfekt kombination av modern bekvämlighet och tidlös elegans. Med sina fyra sovrum är detta hem idealiskt för den växande familjen som söker både utrymme och komfort. Köket, som helrenoverades år 2020, är husets hjärta. Här finner du stilrena och högkvalitativa materialval, toppmoderna vitvaror och gott om förvaringsutrymmen. Den öppna planlösningen gör det enkelt att umgås och skapa minnesvärda stunder med familj och vänner. Den stora köksön erbjuder inte bara extra arbetsyta utan fungerar också som en naturlig samlingsplats för både vardag och fest. Villans nyaste tillskott är det helrenoverade badrummet från 2024. Här finns en rymlig dusch och en elegant badrumsmöbel. Den genomtänkta planeringen gör morgonrutinerna smidiga och kvällsduschen till en ren njutning. Vardagsrummet på entréplan präglas av stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus och erbjuder en härlig utsikt över den lummiga trädgården. Braskaminen bidrar med både värme och en mysig atmosfär under de kalla månaderna. Trädgården, som omger huset, är en grön oas med välskötta rabatter, fruktträd och en generös gräsmatta – perfekt för barnens lekar och sommarens grillfester. På den övre etagen finner du en rofylld sovrumsavdelning där tre av sovrummen är belägna. Det största sovrummet har en egen balkong med utsikt över det lugna området, vilket skapar en perfekt plats för avkoppling efter en lång dag. De övriga sovrummen är flexibla nog att kunna anpassas till kontor, lekrum eller gästrum efter behov. Denna etagevilla på Vallås är mer än bara ett hus – det är ett hem där varje detalj är noga genomtänkt för att skapa en harmonisk och funktionell boendemiljö. Välkommen hem!

  • Premium
Pliggvägen 3, Horred, Marks kommun

Pliggvägen 3

Villa
Horred, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
2 095 000 kr
100 + 100 m²
6 rum
834 m² tomt

Välkommen in i denna rymliga villa med enastående utsikt över Viskadalens böljade fält! Med ett modernt vattenburet värmesystem från 2020 och nya 3-glas fönster från 2015 har du ett energieffektivt hus där du kan bo behagligt och ekonomiskt. På entréplanet möts ni av en välkomnande hall med gott om yta och förvaring. Här finns hela tre omsorgsfullt inredda sovrum som erbjuder gott om utrymme för vila och avkoppling samt ett helkaklat badrum. Här finns även ett välutrustat kök och ett rymligt vardagsrum som rymmer både soffgrupp samt matsalsgrupp där familj och vänner kan samlas. I anslutning till köket finner ni en stor rymlig inglasad altan med plats för matgrupp. Källarplanet bjuder på flera generösa rum som kan anpassas efter dina behov. Ett stort hobbyrum/sovrum samt en gillestuga med mysig öppen spis. Här finner du även praktiska faciliteter såsom en tvättstuga med dusch, pannrum, toalett, bastu och ett garage. Utanför huset breder en trevlig trädgård ut sig som bjuder in till avkoppling och utrymme till odling. Oavsett om du föredrar att njuta av en lugn stund ensam med en bok eller att bjuda in vänner och familj för en grillkväll under sommarkvällen, så finns här utrymme för att skapa minnesvärda ögonblick och njutbara stunder. Besiktningsprotokoll hittar du under dokument, välkommen!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Gunnarpsvägen 3, Kalv, Svenljunga kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gunnarpsvägen 3

Villa
Kalv, Svenljunga kommun
Fastighetsbyrån Kinna
995 000 kr
110 + 55 m²
4 rum
1 835 m² tomt

Välkommen till Gunnarpsvägen 3! Du välkomnas in av en ljus hall med god möjlighet till förvaring. På entréplan finner vi sociala ytor så som stort kök med generös matplats, vardagsrum i vinkel med en del för soffgrupp och tv samt en del för mer sociala tillställningar tillsammans med en mysig öppen spis. Här finner vi även ett badrum totalrenoverat 2018 av fackman. I direkt anslutning till köket finner du en stor altan som ligger delvis under tak Övre planet inrymmer tre tilltagna sovrum samt en toalett. Till ett av sovrummen hör även en balkong. På husets nedervåning finner vi även praktiska utrymmen så som tvättstuga och förråd m.m. Under huset har vi en källare med gott om utrymmen till förvaring. Den stora tomten erbjuder en plan och lättskött trädgård med generösa ytor för allas intressen, odling i växthuset eller i dem olika odlingslanden, fotboll på gräsmattan eller fix med bilar i det rymliga garaget. En kort promenad på cirka en kilometer tar dig till badplatsen vid kalvsjön, här finns flertalet grillplatser och tillgång till fiske. Helt klart en fastighet som bör upplevas på plats, välkommen!

  • Balkong
  • Uteplats
Joarsbo 103 och Joarsbo 101, Kalv, Svenljunga kommun

Joarsbo 103 och Joarsbo 101

Villa
Kalv, Svenljunga kommun
Fastighetsbyrån Kinna
900 000 kr
91 + 4 m²
6 rum
2 807 m² tomt

Varmt välkommen till dessa två naturnära fastigheter på "Joarsbo 101" och "Joarsbo 103"! Joarsbo 101 (Gul stuga) har en tomt på 1431 kvm. Denna stuga är enligt lantmäteriet 53 kvm (Boarea) Joarsbo 103 (Röd stuga) har en tomt på 1376 kvm. Denna stuga är enligt lantmäteriet 38 kvm + 4 kvm (Boarea + Biarea) Vackra Kalv erbjuder en perfekt miljö för avkoppling och lugn. Dessa två charmiga sommarstugor erbjuder en unik upplevelse av den svenska landsbygden. Två stugor mitt i den svenska naturen med närhet till bad och fiske i sjön "Fegen", en av de större sjöarna i sydvästra Sverige. Fegen ligger i tre län och tre olika kommuner. De två stugorna delar på en djupborrad brunn och har även ett gemensamt avlopp. Joarsbo 101 (Gula stugan) I den ena stugan finner du ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsgrupp, två sovrum samt ett kök och badrum. På stugans baksida finns en altan som är i direkt anslutning till vardagsrummet. Joarsbo 103 (Röda stugan) I den andra stugan möts du av en vedeldad kamin i vardagrummet och stora fönsterpartier som vetter ut mot skogens lugn. Även i denna stugan finns det två sovrum, kök samt badrum. Mer info om stugorna hittar du under dokument samt en rapport gällande avloppet.

  • Uteplats
Borganäsgatan 1, Kinna, Marks kommun
  • Budgivning pågår

Borganäsgatan 1

Villa
Kinna, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
4 500 000 kr
223 + 66 m²
1 434 m² tomt

Varmt välkommen till en fantastisk fastighet med utsikt över hela Kinna. Ett högt läge, ett stort och påkostat hus med generösa ytor och materialval samt ett fantastiskt dubbelgarage med en loftsvåning & källare med högt i tak på samtliga plan. En välskött fastighet med fina detaljer och generösa ytor. Med sitt höga läge har du sol hela dagen och kan avnjuta kvällssolen från altanen i ditt spabad (från "Viskan spa"). Samtliga plan i huset har vattenburen golvvärme, högt i tak och generöst med naturliga ljusinsläpp. Boningshuset har genomgått ett flertal renoveringar löpande under åren av fackman och det stora dubbelgaraget byggdes 2008. Förutom ett unik fastighet och ett vackert läge har man med sin geografiska plats bara några minuters promenad till Kinna centrum där allt du behöver för ett smidigt vardagsliv finns nära till hands. Utan tvekan en fastighet som behöver upplevas på plats. Besiktningsprotokoll & energideklaration hittar du under dokument, välkommen!

  • Uteplats
Äskekärr Lärkebo 1, Tostared, Marks kommun
Äskekärr Lärkebo 1, Tostared, Marks kommun, bild 2
Äskekärr Lärkebo 1, Tostared, Marks kommun, bild 3

Äskekärr Lärkebo 1

Tomt
Tostared, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
645 000 kr
1 421 m² tomt

Tomt för byggnation av bostadshus alternativt fritidshus, förhandsbesked finns samt el och fiber framdraget till tomtgräns. Vackert lantligt läge i Tostared. Närheten till sjön Lygnern. Närliggande tätorter som bl.a Kungsbacka når du på 25 min med bil, Göteborg ca 40 samt Kinna på 30 min. Bygg ditt drömboende precis som du vill ha det! Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
Mullskårsgatan 38A, Skene, Marks kommun

Mullskårsgatan 38A

Lägenhet
Skene, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
995 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/3
4 632 kr/mån
12 756 kr/m²

Varmt välkommen till Mullskårsgatan 38A! En central lägenhet på 3 rok med en inglasad balkong och fina ytskikt. Hiss finns det för dig som vill kunna bo med utsikt men inte vill ta trapporna. Samtliga utrymmen i denna bostad är ljusa och fräscha. Badrummet har gjorts om utav fackman 2019, i köket har vitvaror bytts ut ca 2021 (kyl, frys, spis och spisfläkt). 2009 har fackman glasat in balkongen. Nya golv i alla rum utom sovrum 2024, bytt golv i sovrum 2019. Med sitt geografiska läge är det nära till matbutiker, vårdcentral, apotek, skolor och allt annat som ett smidigt vardagsliv behöver. Helt klart en lägenhet som bör upplevas på plats, välkommen!

  • Balkong
  • Hiss
Duvgatan 4, Kinna, Marks kommun

Duvgatan 4

Lägenhet
Kinna, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
995 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 2/2
4 719 kr/mån
13 916 kr/m²

Varmt välkommen till en rymlig 3a i centrala Kinna. Två stora & ljusa sovrum, ett öppet och fint vardagsrum med utgång till en inglasad balkong, badrum med en tvättmaskin från 2019 samt kök med matplats. Med sitt geografiska läge har du gångavstånd till allt som ett smidigt vardagsliv behöver. Helt klart en lägenhet som bör upplevas på plats, välkommen på visning!

  • Balkong
Förläggarevägen 25C, Fritsla, Marks kommun
  • Idag kl 11:00

Förläggarevägen 25C

Lägenhet
Fritsla, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
595 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
4 090 kr/mån
11 442 kr/m²

Varmt välkommen till Förläggarevägen 25C, en rymlig 2:a på första våning. Lägenheten har två rum och kök och har ett centralt läge med närhet till både tåg, bussförbindelser, skola, förskola, Ica Nära, Fritslas välbesökta inredningsbutik samt bygdens egna och mycket omtyckta bageri. Jobbar man utanför orten och inte tar buss/tåg nås Borås på 20 min bil, Kinna 10 och Göteborg på 55 min. Från vardagsrummet har du utgång till en balkong med kvällssol. Förening har en stabil ekonomi och är en bostad där du bara kan flytta in. Helt klart en bostad och läge som du bör uppleva på plats, välkommen!

  • Plus
  • Balkong
Torrås Mosskärr 4, Sätila, Marks kommun

Torrås Mosskärr 4

Villa
Sätila, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 995 000 kr
79 m²
857 m² tomt

Varmt välkommen till Torrås Mosskärr 4! Ett vackert arkitektritat hus från -71 med rogivande natur, vackra stenmurar & närhet till fina Lygnern. Med en kort promenad genom svamprik och vacker skog når du Lygnern med en mindre avskild sandstrand. I huset har vi idag 2 sovrum (med möjlighet till 3) ett ljust och fint vardagsrum med en kamin (sotad och godkänd), en fin balkong, en stor hall samt kök och badrum. Avloppet är omgjort och godkänt 2023. Bortsett från ett fint hus och vackert läge har man med sin geografiska plats endast 8 minuter med bil in till centrala Sätila där allt du behöver för ett smidigt vardagsliv finns nära till hands. Ska du till större tätorter är det endast ca 45 minuter in till Göteborg, 40 till Borås och 30 till Kinna. Helt klart en bostad och läge som bör upplevas på plats! Besiktningsprotokoll hittar du under dokument, välkommen!

  • Balkong
  • Uteplats
Förläggarevägen 25C, Fritsla, Marks kommun

Förläggarevägen 25C

Lägenhet
Fritsla, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
745 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/3
4 660 kr/mån
11 119 kr/m²

Varmt välkommen till Förläggarevägen 25C, en rymlig gavellägenhet på första våning. Lägenheten har tre rum och kök och har ett centralt läge med närhet till både tåg, bussförbindelser, skola, förskola, Ica Nära, Fritslas välbesökta inredningsbutik samt bygdens egna och mycket omtyckta bageri. Jobbar man utanför orten och inte tar buss/tåg nås Borås på 20 min bil, Kinna 10 och Göteborg på 55 min. Från vardagsrummet har du utgång till en balkong med kvällssol. Förening har en stabil ekonomi och är en bostad där du bara kan flytta in. Helt klart en bostad och läge som du bör uppleva på plats, välkommen!

  • Balkong
Äpplegatan 17B, Kinna, Marks kommun

Äpplegatan 17B

Radhus
Kinna, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 750 000 kr
104 + 19 m²
4 rum
157 m² tomt

Varmt välkommen till Äpplegatan 17B! Ett fräscht och smakfullt renoverat radhus i Kinna. Samtliga ytskikt har bytts ut löpande under åren sedan 2017 och framåt. Köket är helt nyrenoverat 2022 (epoq) och badrum samt toalett har likaså genomgått totalrenoveringar mellan 2017 & 2018. Hela bostaden har 3-glas från 2012 och är ett hem med låga driftkostnader som det bara är att flytta in i. Beläget i ett barnvänligt, lugnt och naturnära område, erbjuder Äpplegatan 17B en bekväm och fridfull tillvaro. Bostaden har 4 rok, en tvättstuga, badrum, toalett, ett stort förvaringsrum (går utmärkt att göra till ett extra sovrum eller kontor), finns en uteplats & gräsmatta på baksidan samt ett förråd på framsidan som har ny panel från 2022 och ett nytt plåttak från 2023. Med sitt geografiska läge har man gångavstånd till förskola och Stommenskolan F-6, Backagårdsbadet och Kinna centrum. För dig som pendlar är det endast 30 min till Borås, 45 till Varberg och Kungsbacka samt drygt en timme till Göteborg. Helt klart en bostad som bör upplevas på plats. Besiktningsprotokoll hittar du under dokument, välkommen!

  • Uteplats
Rönnstigen 4, Svenljunga, Svenljunga kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rönnstigen 4

Villa
Svenljunga, Svenljunga kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 695 000 kr
130 m²
5 rum
879 m² tomt

Varmt välkommen till Rönnstigen 4 - ett fräscht enplanshus i centrala Svenljunga! Beläget på lugna Rönnstigen har vi denna välskötta bostad i ett plan. Med sina tre - fyra rymliga sovrum erbjuder denna enplansvilla gott om plats för hela familjen. I garaget har man även förberett för ett extra rum, perfekt till förvaring eller för dig som bara vill ha ett eget utrymme. Med en låg kWh-förbrukning kan du njuta av bekvämligheten i ett modernt hem med möjlighet till att elda i den stämningsfulla kaminen i vardagsrummet, perfekt för mysiga kvällar och kalla vinterdagar. Genom hela huset finns det gott om naturliga ljusinsläpp samt fräscha ytskikt. Förutom en fin bostad är fastighetens geografiska plats perfekt för dig som vill ha nära till allt som ett smidigt vardagsliv kräver med allt ifrån matbutik, skola, butiker, lekplatser och mycket mera. Ska du ta dig till närliggande tätorter är det bland annat ca 30 min till Borås och Kinna samt drygt en timme till Göteborg. Utöver närheten till tätorter och bekvämligheter har man en fantastik närhet till skog och natur. Helt klart en fastighet som bör upplevas på plats, välkommen!

  • Uteplats

Visar alla 22