Mäklare Cicilia Odenbrink

Cicilia Odenbrink

Om mig

Engagerad, passionerad & noggrann är några egenskaper som beskriver mig i min roll som fastighetsmäklare och jag brinner verkligen för mitt arbete. Jag vill att du ska känna dig trygg genom hela affärens gång men också att du ska få bäst betalt på den marknad som råder utifrån din unika situation och din bostads förutsättningar. Nöjda kunder är min drivkraft och det är alltid min målsättning. Hör av dig så berättar jag mer.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lindhult 4, Holsljunga, Svenljunga kommun
 • Borttagen före visning

Lindhult 4

Gård/Skog
Holsljunga, Svenljunga kommun
Fastighetsbyrån Kinna
2 400 000 kr
107 + 125 m²
6 rum
5,4 ha tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Sleipners väg 21, Svenljunga, Svenljunga kommun

Sleipners väg 21

Villa
Svenljunga, Svenljunga kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 795 000 kr
138 + 6 m²
6 rum
617 m² tomt

Detta välplanerade hem ligger i ett mycket attraktivt och lugnt område. Huset är av en populär modell bland barnfamiljerna då dess flexibilitet och utformning brukar vara mycket uppskattad. Planlösningen är noggrant genomtänkt och omfattar kök, vardagsrum, två sovrum, tvättstuga med grovingång och badrum på entréplanet. En trappa upp finns ett rymligt allrum, ytterligare två sovrum, en toalett med bastu samt dusch men också en en praktisk klädkammare. Bakom den vidbyggda carporten finns förrådsutrymmen. Den lättskötta trädgården omfamnas av en häck, vilket ger en känsla av avskildhet. På baksidan finns en härlig altan där man kan koppla av och njuta av utomhuslivet. Villan har genomgått kontinuerliga renoveringar under de senaste åren, vilket gör den modern och välskött. Dessutom finns det den extra fördelen att skolor och förskolor ligger inom bekvämt avstånd, vilket gör detta till ett idealiskt hem för familjer.

 • Uteplats
Jägarstigen 8, Svenljunga, Svenljunga kommun

Jägarstigen 8

Villa
Svenljunga, Svenljunga kommun
Fastighetsbyrån Kinna
2 400 000 kr
216 + 108 m²
6 rum
1 671 m² tomt

Detta välskötta och omhändertagna hus erbjuder inte en, utan två separata lägenheter, vilket ger dig oändliga möjligheter. Oavsett om du är ute efter att investera i fastigheter, skapa extra inkomst eller helt enkelt skapa ditt eget multigenerationsboende, så har du kommit rätt! Huset ligger i ett lugnt och väletablerat bostadsområde med närhet till allt du behöver. Både centrum, skola/ förskola och fina naturområden ligger inom räckhåll. Här har du två separata lägenheter, båda i fint skick och med generösa sällskapsrum. Båda med balkong men den på bottenplan har dessutom utgång till ett uterum och altandäck. Stor vind med bonusyta och hel källare med bland annat ett integrerat garage. Utöver detta tillkommer det dessutom ett stort dubbelgarage där även husbilen får plats samt en stor trädgård med utrymme för trädgårdsarbete, lek och avkoppling. Missa inte chansen att äga detta unika hus med dubbla möjligheter. Med två separata lägenheter kan du skapa extra inkomstkällor och försäkra din ekonomiska framtid. Hyra ut ena lägenheten kan bidra till att täcka dina boendekostnader eller skapa en stabil inkomstkälla.

 • Balkong
 • Uteplats
Blomstervägen 2, Hillared, Svenljunga kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Blomstervägen 2

Villa
Hillared, Svenljunga kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 750 000 kr
112 + 74 m²
4 rum
1 258 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma enplansvilla med källare som erbjuder en praktisk och bekväm livsstil i ett trevligt och familjevänligt område. Denna bostad har flera egenskaper som kan vara attraktiva för barnfamiljer, inte minst den välplanerade planlösningen och läget. Huset är omhändertaget och har genomgått löpande renovering/ underhåll genom åren och håller idag en god standard. Vidbyggt huset finns ett garage med bonusyta under mark och trädgården kräver lagom med tid och skötsel av dig. Trädgårdens storlek ger barnen utrymme för spring och lek, ett stenkast bort finns också en liten allmän lekplats. Uterummet låter dig tjuvstarta våren och förlänger din sommar en bra bit in på hösten och tillsammans med altanen blir detta en plats som verkligen bjuder in till sköna stunder. Här kan du ta emot vänner och familj för förslagsvis grillfester eller födelsedagsfiranden eller bara dra dig till när du vill koppla av med en bok. Låt oss hjälpa dig att göra denna plats till ditt nya hem, kontakta oss idag för närmare info.

 • Uteplats
Solstigen 10, Svenljunga, Svenljunga kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Solstigen 10

Villa
Svenljunga, Svenljunga kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 150 000 kr
113 + 139 m²
5 rum
696 m² tomt

Rymlig familjevilla med många möjligheter och lättskött trädgård. Ett hus som har tre sovrum uppe och ett i källaren för tonåringen som vill rå om sig sig själv. Matplats och vardagsrum i vinkel med plats för många att vistas samtidigt. Sommartid blir uteplatsen det givna tillhållet, en stund under parasollet eller vid grillen framåt kvällen. Planlösningen har mycket att uppskatta och är en perfekt bas innan ärmar kavlas upp och renovering sätts i gång i skapandet av hemmet ni förtjänar och drömmer om. En trappa ner i källarplanet finns massa bonusyta till dig som är på jakt efter yta. Ja, just det, bergvärme tjänar hemmet och fiber finns indragen! Räkna med att läget här på denna återvändsgata kommer vara uppskattat av dina barn som snabbt till fots når både fotbollsplan, lekplats, skola och skogsstigar. Detta är ett hus som du kan bo kvar i även långt efter att barnen flyttat.

 • Uteplats
Myrvägen 9, Sexdrega, Svenljunga kommun

Myrvägen 9

Villa
Sexdrega, Svenljunga kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 100 000 kr
107 + 107 m²
3 rum
990 m² tomt

Upptäck potentialen i denna enplansvilla med källare! Med sin genomtänkta layout och mångsidiga utrymmen erbjuder detta hem en bekväm och funktionell livsstil för både nuvarande och framtida ägare. Här välkomnas du av en stor trevlig hall och du erbjuds ett luftigt kök som smälter samman med en matsalsdel som tidigare agerade sovrum. Planlösningen är inbjudande och perfekt för familj och vänner att umgås i. Här utgör braskaminen dessutom en central punkt som ger både värme och en känsla av hemtrevnad. Till detta tillkommer ett vardagsrum, ännu ett rum att samlas och mysas i. Sovrummet på entréplan ger närhet till vardagslivet samtidigt som det erbjuder avskildhet när så behövs och väl värt att nämna är att du har kvällssol på uteplatsen på baksidan av huset. I källaren väntar en bodega som erbjuder möjlighet att skapa en hörna för avkoppling framför TV:n. De generösa förvaringsutrymmena här nere gör det också lätt att hålla ordning och organisera dina ägodelar samtidigt som övriga rum öppnar upp möjligheter för kanske ett tonårsrum för den växande familjemedlemmen, hobbyer, träning eller andra intressen.

 • Uteplats
Bokstigen 7, Svenljunga, Svenljunga kommun

Bokstigen 7

Villa
Svenljunga, Svenljunga kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 100 000 kr
101 + 87 m²
3 rum
862 m² tomt

Vi har nu fått äran att lära känna ännu ett hem i Svenljunga, denna gång med adressen Bokstigen 7. Denna gulmålade villa ligger längst in på återvändsgata och här har man verkligen trivts. Hur vet vi det, jo hemmet har varit i samma familjs ägor sedan det byggdes, det vill säga i hela fantastiska 63 år! Huset är omhändertaget och har genomgått löpande renovering/ underhåll bland annat har man låtit installera bergvärme, lagt om taket, byggt till och ändrat om planlösningen för att passa familjekonsultationen under årens lopp. Till fastigheten hör även ett fristående garage och trädgården är välskött. Här kan du se fram emot syrenhäckens ljuvliga doft, skörd från äppelträden, klätterhortensians blomster och för dig som vill plantera och odla lite så kan vi med glädje informera om att du får goda möjligheter till det i växthuset. Huset, byggt 1960, är lagom stort, hemtrevligt och här ges du verkligen chansen att skapa hemmet du alltid drömt. Förhoppningsvis blir detta ett hem där även du får njuta och trivas i många många år precis som nuvarande familj gjort.

 • Uteplats
Eriksbergsvägen 4, Mjöbäck, Svenljunga kommun

Eriksbergsvägen 4

Villa
Mjöbäck, Svenljunga kommun
Fastighetsbyrån Kinna
2 500 000 kr
180 + 25 m²
6 rum
5 610 m² tomt

Beläget i en lugn och fridfull omgivning, bara en kort promenad bort från den kommunala badplatsen vid Korrasjön, kan vi nu med glädje erbjuda detta fina välvårdade hem. Ett hem med generösa sällskapsytor och en härlig stor tomt som omger huset. Den inhägnade trädgården erbjuder gott om utrymme för lek, trädgårdsarbete och avkoppling och består delvis av en skogsträdgård. Altanen som ligger helt utan insyn och skyddad under tak på baksidan av villan skapar den perfekta utomhusplatsen för grillkvällar och sommarfester. En separat verkstad kompletterar fastigheten och ger den händige ägaren en plats att förverkliga sina projekt och skapa. Här finns utrymme för verktyg och förvaring, och möjligheterna är oändliga. Familjens bil kan parkeras i det fristående garaget eller i någon av de tre carportarna. På tomten finns plats för flera fordon. Dessutom finns det ytterligare förvaringsutrymmen för trädgårdsredskap och andra ägodelar i de flera byggnaderna samt en jordkällare i bra skick. Sammanfattningsvis erbjuder detta hem en fantastisk livsstil för den som värdesätter stora sällskapsrum och en rymlig tomt med verkstad och garage. Med en öppen planlösning och generösa utrymmen inomhus och utomhus, braskamin, bastu och indragen fiber kommer detta hem att bli ett paradis för den nya ägaren.

 • Balkong
 • Uteplats
Växelvägen 10, Axelfors, Svenljunga kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Växelvägen 10

Villa
Axelfors, Svenljunga kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 195 000 kr
89 + 65 m²
6 rum
1 128 m² tomt

Här erbjuds du nu ett trivsamt inrett hus på en stor tomt. Flertalet investeringar är utförda här de senaste åren och minst sagt är att hemmet fått sig en rejäl modernisering vilket nu nästa ägare kommer få njuta av! Välorganiserad planlösning och god fördelning av ljusa sociala ytor samt sovrum gör huset till en praktisk och lättskött bostad med plats för många och mycket. Tomten ger möjlighet för såväl rekreation, lek som odling. Här finns gott om plats för fotbollsmål men också växthuset som du kanske drömt om så länge och som i sin tur skulle ge goda förutsättningar- dvs om du vill odla växter av det lite mer väderkänsliga slaget. På tomten står ett praktiskt uthus med två små inredda rum som nuvarande ägare använt som förråd men som likaväl skulle kunna användas som gästrum och/ eller hemmakontor. Runt husknuten når du enkelt den lugnande naturen och området präglas av gedigna skogsmarker med rika bär- och svampmarker. Endast en kort biltur bort finns det badmöjligheter på flera alternativa badplatser. Bussen stannar dessutom bara ett stenkast bort och för dig bland annat in till Svenljunga tätort där byte kan göras mot Borås eller Göteborg. Men glöm inte att om du åker mot andra hållet nås Ullared där Skandinaviens största varuhus Gekås ligger.

 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 9