Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Cicilia Odenbrink

Cicilia Odenbrink

Om mig

Engagerad, passionerad & noggrann är några egenskaper som beskriver mig i min roll som fastighetsmäklare och jag brinner verkligen för mitt arbete. Jag vill att du ska känna dig trygg genom hela affärens gång men också att du ska få bäst betalt på den marknad som råder utifrån din unika situation och din bostads förutsättningar. Nöjda kunder är min drivkraft och det är alltid min målsättning. Hör av dig så berättar jag mer.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Roasjö Holmsjön Hållbäcksås 1, Roasjö, Svenljunga kommun

Roasjö Holmsjön Hållbäcksås 1

Fritidshus
Roasjö, Svenljunga kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 200 000 kr
70 + 50 m²
3 407 m² tomt

I den stilla omgivningen, där det är tyst förutom historiens viskningar, stiger du in i historiens vingslag med detta charmiga torpställe - en dröm för den som längtar efter närhet till naturen. Ryggåsstugan som här står har troligen sina rötter från 1700-talet och bär på århundraden av berättelser och liv. Fastigheten är utrustad med en borrad vattenbrunn och avlopp i form av en trekammarbrunn med infiltration, vilket gör den användbar året runt. Stugan genomgick en modernisering runt 1992 och under de sista åren har nuvarande ägare försiktigt fortsatt öka stugans bekvämligheter genom att bland annat installera en luft/ luftvärmepump samt ökat ljusinsläppet. Ryggåsstugan är en del av ett rikt kulturarv som du nu får möjligheten att ta del av och fortsätta vårda. Fastighet har tidigare uppmärksammats för just sin historia, då ryggåsstugan anses vara en av de äldsta bebodda i relativt ursprungligt skick enligt författaren Dan Korn, författare till boken "På byggda levande kulturhistoria i Västergötland". I boken får vi en inblick i livet på torpet genom bland annat fotografier tagna under 1980-talet, där bröderna Viktor och Anton Andersson, födda 1895 respektive 1899, bodde hela sina liv på torpet som de kallade för Kaggebacken. Genom att köpa denna fastighet blir du inte bara ägare till en bit natur - du blir en del av Kaggebackens fortsatta historia. Det är inte bara ett torp du köper - det är en unik bit av Sveriges kulturarv som väntar på att bli en del av din egen historia.

  • Uteplats
Kullen 2, Sexdrega, Svenljunga kommun

Kullen 2

Villa
Sexdrega, Svenljunga kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 200 000 kr
116 + 30 m²
5 rum
3 050 m² tomt

Här öppnar sig en spännande möjlighet att forma och förnya detta charmiga rödmålade trähus enligt era egna visioner och stil. Med en touch av personlig kreativitet kan ni förvandla detta hem till er alldeles egna oas. Beläget i en lantlig miljö, men ändå med närhet till det lilla samhället Sexdrega, erbjuder detta torp en perfekt kombination av avskildhet och bekvämlighet. Här kan era idéer och smak blomstra och ge liv åt varje rum. Med varje penseldrag och varje beslut tar ni ett steg närmare ert nya kapitel och era egna unika berättelser i ert charmiga torp. Låt er kreativitet flöda och låt detta hem bli er personliga oas där varje detalj bär er egen stämpel av stil och personlighet.

Balders väg 18 a, Svenljunga, Svenljunga kommun

Balders väg 18 a

Lägenhet
Svenljunga, Svenljunga kommun
Fastighetsbyrån Kinna
795 000 kr
96 m²
4 rum
vån 1/1
4 700 kr/mån
8 281 kr/m²

Nu är det äntligen dags för en fantastisk möjlighet! Vi hälsar dig varmt välkommen till Balders väg 18 a där vi nu presenterar denna fyrarummare. Upptäck fördelarna med ett enplansboende eller ska vi kanske kalla det för enkelplansboende. Bostadsrätten har idag kök, två mindre sovrum och ett större, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt vardagsrum men också en härlig inglasad altan. Trädgården är lagom stor men ändå med utrymme för er med gröna fingrar att kunna skapa en liten skatt av blommor och växter. Dessutom erbjuder det tillhörande garaget gott om plats för din bil och föreningen är välvårdad och stabil. Här är det lätt att se potentialen för att kunna skapa ett trivsamt hem.

  • Uteplats
Körsbärsgatan 16B, Kinna, Marks kommun
  • Fre 3 maj kl 16:30

Körsbärsgatan 16B

Villa
Kinna, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 725 000 kr
104 + 19 m²
4 rum
168 m² tomt

Detta fina radhus är snart redo att välkomna sin nya ägare med öppna armar. Hemmet fördelar sig på två våningsplan och är både ljust och smakfullt - här kan ni flytta rakt in och direkt börja bygga bo. Interiört bjuder bostaden på en modern och behaglig färgsättning med fina materialval som ger en ljus och fräsch känsla. Planlösningen är mycket trivsam med en delvis öppen planlösning mellan kök och sällskapsrum. Det renoverade köket har inte bara fått en modern touch utan har också utrustats med gott om förvaringsutrymme. På båda planen finns toalett och dusch men en våning ner överraskar hemmet dessutom med en fin bastu. Tre sovrum står till tjänst och ett fristående förrådshus/ redskapsbod hör till fastigheten. Stenlagd uteplats i anslutning till hemmets ingång och med direkt access från hemmets största sovrum en trappa ner nås också en altan. Gångavstånd till förskola och Stommenskolan F-6, Backagårdsbadet och Kinna centrum. För dig som pendlar är det endast 30 min till Borås, 45 min till Varberg och Kungsbacka samt drygt en timme till Göteborg.

  • Plus
  • Uteplats
Järnvägsgatan 9, Svenljunga, Svenljunga kommun
  • Ons 8 maj kl 17:00

Järnvägsgatan 9

Lägenhet
Svenljunga, Svenljunga kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 395 000 kr
73,3 m²
3 rum
vån 3/4
4 939 kr/mån
19 031 kr/m²

Modern och välplanerad 3-rum och kök lägenhet som utstrålar stil och komfort. Belägen i Bostadsrättsföringen Stinsens erbjuder detta hem en perfekt kombination av modern design och praktiska lösningar. Hela byggnaden är inte ens fyllda 5 år och fortfarande med nyhetens behag i behåll i kök och i badrummen. Planlösningen gav första ägaren valfrihet att välja till ett sovrum eller ha ett större vardagsrum. Valet föll på det förstnämnda till förmån för ett extra praktisk rum som nu kan användas som gästrum eller kontor. Lägenheten är belägen på tredje våningen och du har alternativet att använda trapporna eller hissen för att smidigt och bekvämt nå rätt våningsplan. Med en välgjord planlösning som sträcker sig över 73,3 kvadratmeter erbjuder detta hem en modern och stilren atmosfär, samtidigt som det känns oerhört hemtrevligt. Denna bostad är det optimala valet för den som söker ett boende med minimalt underhåll, centralt placerat och fritt från några "måsten". Här behöver du bara flytta in och njuta av ditt nya hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Stenhult 203, Överlida, Svenljunga kommun

Stenhult 203

Villa
Överlida, Svenljunga kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 700 000 kr
174 + 17 m²
6 rum
1 453 m² tomt

Välkommen till denna fina 1 1/2 plansvilla med suterrängkällare med en generös boyta på 174 kvm och en stor tomt på 1453 kvm. Här får du njuta av gott om utrymme både inomhus och utomhus. Den välplanerade bostaden från 1980 är perfekt för hela familjen och har genomgått modernisering för att skapa en ljus och fräsch atmosfär! Fastigheten är utrustad med fiber och erbjuder även garage och carport, samt ett litet gästhus som ger extra utrymme. Det lugna och lantliga läget runt Överlida är präglas av vackra landskap och natursköna områden. Med närhet till skog och sjöar finns möjlighet till långa promenader, cykelturer till sjön för ett uppfriskande dopp, och svamp- och bärplockning under säsongen. Kanske är det just här din husdröm blir verklighet? Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information eller för att boka en visning!!

  • Balkong
  • Uteplats
Muraregatan 14b, Kinna, Marks kommun

Muraregatan 14b

Lägenhet
Kinna, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 380 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 3/4
3 875 kr/mån
17 358 kr/m²

Välkommen till en ljus, välskött lägenhet som rymmer två sovrum men ytterligare ett rum, utan fönster, som används som ett tredje sovrum. Vidare finns ett vardagsrum med utgång till balkong och kök med matplats. Lägenheten är med andra ord en ombyggd trea, som disponeras som en fyra idag. Perfekt för den som behöver tre separata rum utöver vardagsrum och kök. Centralt läge i Kinna, populär förening med låga avgifter.

  • Balkong
Månsagårdsvägen 9, Fritsla, Marks kommun

Månsagårdsvägen 9

Lägenhet
Fritsla, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 050 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 1/1
5 103 kr/mån
13 208 kr/m²

Ljus och stilren trerummare på trivsamma Månsagårdsvägen. Här bor du naturnära med fina grönområden nära. Hela lägenheten är ljust renoverad under de senare åren - här är det bara att flytta in! Lättskött boende i ett plan och med carport precis utanför entrédörren där även ett förråd finns att tillgå. Härliga trädäck på både fram och baksida - välj det som passar dig bäst! Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
  • Uteplats
Prästgatan 14 A, Kinna, Marks kommun

Prästgatan 14 A

Lägenhet
Kinna, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 095 000 kr
65 m²
3 rum
vån 1/3
4 515 kr/mån
16 846 kr/m²

Denna trevliga lägenhet med sina tre rum och kök erbjuder en perfekt övergång för den som exempel har sålt sin villa och söker ett mer bekvämt samt lättskött boende. Trots att den inte har genomgått någon större renovering, presenterar den sig varmt och inbjudande, med sina ljusa ytor och genomtänkta planlösning. Lägenheten har dessutom den extra bekvämligheten med en inglasad balkong, vilket ger möjlighet till avkoppling och blir den perfekta platsen att njuta av en stunds stillhet, särskilt under de varmare årstiderna. Tveka inte att kontakta oss redan idag för mer information och för att boka in en visning. Det här är verkligen en möjlighet du inte bör missa om du är på jakt efter ett hem som kombinerar bekvämlighet och ett lättskött boende, och perfekt för den som går från villa till lägenhet.

  • Balkong
Älvseredsvägen 6, Mjöbäck, Svenljunga kommun

Älvseredsvägen 6

Villa
Mjöbäck, Svenljunga kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 050 000 kr
110 + 105 m²
4 rum
1 170 m² tomt

På Älvseredsvägen 6 ges du nu tillfälle att förvärva en 1-plansvilla med hel källare. Villan är belägen i hjärtat av den lilla byn Mjöbäck och från köksfönstret skymtar du den lilla dammen med fontänen som ligger mitt i byn. Baksida är lugn och insynsskyddad till större del och i detta 60-talshem har man gjort flertalet renoveringar och underhåll under de senare åren. Det finns dock fortfarande utrymme för dig att sätta din egen prägel här. I vardagsrummet kan du och familjen umgås, spela spel och inta tv-soffan och köket som ligger i vinkel är lättnavigerat under matlagningen. En inglasad altan nås via vardagsrummet och förlänger hemmets ytor under sommarhalvåret – en självklar plats under grillsäsongen. Sovrummen är två till antalet men med enkla medel kan du lätt skapa ett tredje som idag agerar konto. Nämnda rum är belägna på entréplan med närhet till varandra och badrum men det finns också ett rum till en våning ner som skulle kunna användas som sovrum om så önskas. Vidare gömmer källarplan bland annat också en bodega, hobbyrum, tvättstuga, flera förråd samt en relax med dusch, badkar och bastu!

  • Uteplats
Gästgivaregatan 20 F , Skene, Marks kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gästgivaregatan 20 F

Lägenhet
Skene, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 750 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/2
6 074 kr/mån
24 648 kr/m²

Nyskick som möter design och funktionalitet. Här bor du dessutom på ett mycket attraktivt läge, med närhet till det bästa som Skene har att erbjuda, vilket gör det till det perfekta valet för dig som sätter höga krav på din boendemiljö. Med centralt läge har du kort gångavstånd till både allmänna kommunikationer och butiker, vilket förstärker bekvämligheten ytterligare. Social planlösning med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns även utgång till inglasat uterum. Master bedroom med bra garderobslösning och ett andra sovrum som kan användas som barnrum, kontor eller walk in closet. Lägenheten har ett rejält förråd som nås via hallen och som också kan inredas efter behov, kanske åker hemmakontoret in här. Badrum i fin design med tvätt- och torkmöjligheter. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Cicilia Odenbrink för mer info eller bokning av visning.

  • Hiss
Campingvägen 2, Örby, Marks kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Campingvägen 2

Villa
Örby, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 995 000 kr
156 + 70 m²
6 rum
1 197 m² tomt

Välkommen till ditt framtida hem, där varje dag blir en möjlighet att "checka in" i ditt eget utrymme och skapa ditt eget paradis. Huset, som välkomnar dig med öppna armar, är redo att väckas till liv med dina egna idéer och visioner. Här bor du årets alla dagar med badrocksavstånd till sjön och till den intilliggande campingens generösa utbud under sommaren som t.ex. minigolf, hyra SUP m.m. Med sin layout erbjuder huset en palett av möjligheter för renovering och omgestaltning. Det är verkligen en plats där din kreativa vision kan ta form och där du kan skapa ditt drömhem. Tack vare sin placering kanske du hellre dock vill skapa två separata lägenheter i huset för uthyrning- kanske dessutom kortare uthyrningar till människor som söker sig till just detta område och sjön som ligger intill. Närmsta granne är ju trots allt Hanatorps camping och att semestra i detta hus vi nu har till försäljning är det säkerligen flera som kan tänka sig, tror inte du det? Kontakta oss för att ta nästa steg mot att äga detta hus som vi kan kalla möjligheternas hus.

Slånbärsstigen 3, Överlida, Svenljunga kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Slånbärsstigen 3

Villa
Överlida, Svenljunga kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 395 000 kr
110 + 110 m²
6 rum
919 m² tomt

Låt oss presentera detta fina hem i ett lugnt och naturskönt område på en återvändsgata i den lilla byn Överlida. Denna välskötta enplansvilla med källare erbjuder en härlig kombination av komfort, stil och en känsla av hemtrevnad. Här bor man med närhet till flertal sjöar omgiven av en grönskande trädgård. Hemmet i sig har en bekväm enplanslayout, vilket gör det till ett smidigt och tillgängligt boende för alla åldrar och livsstilar. De generösa rummen ger gott om plats för hela familjen. Luftigt vardagsrum som har stora fönster som släpper in naturligt ljus och i sin tur leder ut till en altan, försedd med markis. Köket är också ljust och fint med fina arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Dessutom har hemmet en rymlig källare som kan användas till fördel till förslagsvis gästrum, lekrum eller till tv-rum, och den erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Återvändsgatan har minimal trafik vilket ger dig möjlighet att verkligen koppla av och njuta av din tid utomhus. Dessutom finns det som sagt flera sjöar i närheten, inklusive badplatser, vilket ger dig oändliga möjligheter till rekreation och avkoppling. Ett trevligt hus i ett trivsamt område och här råder det ingen tvekan om att det är en fin plats att uppfostra en familj eller njuta av pensionärslivet.

  • Uteplats
Blomstervägen 2, Hillared, Svenljunga kommun

Blomstervägen 2

Villa
Hillared, Svenljunga kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 750 000 kr
112 + 74 m²
4 rum
1 258 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma enplansvilla med källare som erbjuder en praktisk och bekväm livsstil i ett trevligt och familjevänligt område. Denna bostad har flera egenskaper som kan vara attraktiva för barnfamiljer, inte minst den välplanerade planlösningen och läget. Huset är omhändertaget och har genomgått löpande renovering/ underhåll genom åren och håller idag en god standard. Vidbyggt huset finns ett garage med bonusyta under mark och trädgården kräver lagom med tid och skötsel av dig. Trädgårdens storlek ger barnen utrymme för spring och lek, ett stenkast bort finns också en liten allmän lekplats. Uterummet låter dig tjuvstarta våren och förlänger din sommar en bra bit in på hösten och tillsammans med altanen blir detta en plats som verkligen bjuder in till sköna stunder. Här kan du ta emot vänner och familj för förslagsvis grillfester eller födelsedagsfiranden eller bara dra dig till när du vill koppla av med en bok. Värmepumpen är nyrenoverad med ny kompressor januari 2024. Låt oss hjälpa dig att göra denna plats till ditt nya hem, kontakta oss idag för närmare info.

  • Uteplats
Eriksbergsvägen 4, Mjöbäck, Svenljunga kommun

Eriksbergsvägen 4

Villa
Mjöbäck, Svenljunga kommun
Fastighetsbyrån Kinna
2 500 000 kr
180 + 25 m²
6 rum
5 610 m² tomt

VARMT VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA MÄKLAREN FÖR TIDSBOKNING AV PRIVATVISNING. Beläget i en lugn och fridfull omgivning, bara en kort promenad bort från den kommunala badplatsen vid Korrasjön, kan vi nu med glädje erbjuda detta fina välvårdade hem. Ett hem med generösa sällskapsytor och en härlig stor tomt som omger huset. Den inhägnade trädgården erbjuder gott om utrymme för lek, trädgårdsarbete och avkoppling och består delvis av en skogsträdgård. Altanen som ligger helt utan insyn och skyddad under tak på baksidan av villan skapar den perfekta utomhusplatsen för grillkvällar och sommarfester. En separat verkstad kompletterar fastigheten och ger den händige ägaren en plats att förverkliga sina projekt och skapa. Här finns utrymme för verktyg och förvaring, och möjligheterna är oändliga. Familjens bil kan parkeras i det fristående garaget eller i någon av de tre carportarna. På tomten finns plats för flera fordon. Dessutom finns det ytterligare förvaringsutrymmen för trädgårdsredskap och andra ägodelar i de flera byggnaderna samt en jordkällare i bra skick. Sammanfattningsvis erbjuder detta hem en fantastisk livsstil för den som värdesätter stora sällskapsrum och en rymlig tomt med verkstad och garage. Med en öppen planlösning och generösa utrymmen inomhus och utomhus, braskamin, bastu och indragen fiber kommer detta hem att bli ett paradis för den nya ägaren.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 15