Mäklare Jonas Andin

Jonas Andin

Om mig

Jag är uppväxt i Skene och har god lokalkännedom i Mark och Svenljunga kommun. ​Jag finns alltid där för dig under hela processen och agerar bollplank. Med mitt strukturerade arbetssätt strävar jag för att alltid överträffa dina förväntningar när du ska sälja din bostad. Det viktigaste för mig är att du känner dig trygg i din affär. Kontakta mig så berättar jag gärna mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tegelgatan 1, Skene, Marks kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Tegelgatan 1, Skene, Marks kommun, bild 2
Tegelgatan 1, Skene, Marks kommun, bild 3

Tegelgatan 1

Villa
Skene, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
2 275 000 kr
117 + 95 m²
5 rum
1 052 m² tomt

Välkommen till Tegelgatan 1 och denna centralt belägna familjevilla med garage på hörntomt! Fastigheten om totalt 212 kvm värms praktiskt upp med fjärrvärme och fiber är indraget. På entréplan erbjuds en rymlig hall med plats för avhängning och ingång till kök, wc, vardagsrum och ett sovrum/kontor i anslutning. På övervåningen finns tre rum och en wc som renoverades 2021. Bevarade fina trägolv i finns i flera rum och bidrar till villans charm. Källaren erbjuder badrum,tvättstuga, förvaring och utgång till garaget. På tomten finns ett uthus som idag fungerar som förråd. Här bor nu med kommunikation till Göteborg, Borås och Varberg inom 5 minuters gång! Matbutiker, skolor (F-9 samt gymnasiet), Skene centrum med dess utbud samt trevliga promenadstråk och badplats vid Hedgäressjön!

 • Premium
Septembervägen 6, Horred, Marks kommun

Septembervägen 6

Villa
Horred, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 995 000 kr
115 + 154 m²
6 rum
780 m² tomt

Varmt välkommen till detta välutrustade hus på Septembervägen 6! Här finner du ett luftigt hem vars utmärkta planlösning ger ett bekvämt och praktiskt boende. Här har du ett dubbelgarage samt en välskötta tomt som inte lämnar något övrigt att önska för dig som är mån om att det ska vara fint även utomhus.Här bor du nära sjö, förskola, skola F-6. Kommunikation med tåg till Borås/Varberg samt buss till Kungsbacka. Låter det som något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Högabergsvägen 2, Kinna/kammarberg, Marks kommun

Högabergsvägen 2

Villa
Kinna/kammarberg, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
2 490 000 kr
189 + 20 m²
6 rum
1 090 m² tomt

Detta hemtrevliga hus om sex rum och kök passar utmärkt för barnfamiljen med mycket spring i benen eller dig som vill ha nära till allt. Ett stilrent och öppet boende från 1976 med en 1090 kvadratmeter stor tomt som bidrar med det där lilla extra. Huset har gott om förvaringsutrymmen, både i husets källare men även under garaget samt ett cykelförråd. Läget är också oslagbart. Inom bekvämt gångavstånd hittar du förskolor, grundskolor och en matbutik, vilket gör vardagen smidig och enkel. Dessutom är kommunikationen till Borås, Varberg och Göteborg utmärkt, vilket ger dig möjlighet att utforska och upptäcka allt som dessa pulserande städer har att erbjuda. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Timjansgatan 4, Kinna/horndal, Marks kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Timjansgatan 4, Kinna/horndal, Marks kommun, bild 2
Timjansgatan 4, Kinna/horndal, Marks kommun, bild 3

Timjansgatan 4

Villa
Kinna/horndal, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
2 400 000 kr
123 + 25 m²
5 rum
552 m² tomt

Välkommen till denna välskötta enplansvilla som erbjuder ett naturskönt läge i Horndal med skogen runt knuten och Kinna centrum endast 10 minuter cykelfärd bort. Ni möts här av en genuin trivselkänsla båda av huset och trädgårdstomten som erbjuder sol från tidiga morgonstunden till sena sommarkvällen. Smart planerat, ljust och öppet hus beläget på populära, trygga och fridfulla Timjansgatan . Här bor du centralt och barnvänligt med förskola, skola, lekparker och bra kommunikationer i närområdet. Välkommen att boka dig på visning!

 • Premium
Bäckängsvägen 21A, Sätila, Marks kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Bäckängsvägen 21A, Sätila, Marks kommun, bild 2
Bäckängsvägen 21A, Sätila, Marks kommun, bild 3

Bäckängsvägen 21A

Lägenhet
Sätila, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
2 795 000 kr
121 m²
5 rum
6 438 kr/mån
23 099 kr/m²

Nu erbjuds en modern och välplanerad bostadsrätt med huskänsla på trivsamma och nybyggda Bäckängsvägen. Lägenheten är i mycket fint skick och har utmärkt planlösning, stora fönster med fint ljusinsläpp, modern utrustning och härlig rymd. Här bor man familjevänligt och lugnt med två fina närliggande badstränder på båda sidor om bostadsområdet. Den närmaste stranden, Flohult, är en mindre sandstrand bara några minuters promenad från huset. Den större stranden är populära Sätila Strand, en stor fin sandstrand. Matbutik, vårdcentral, apotek, restaurang, skola och förskola finns i närheten. Idylliskt område som består av BRFs radhus samt fristående villor.

 • Premium
 • Uteplats
Börshult 1, Öxabäck, Marks kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 25 feb kl 13:00

Börshult 1

Gård/Skog
Öxabäck, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
3 500 000 kr
132 + 39 m²
6 rum
9 880 m² tomt

Söker du ett mindre hästställe med enskilt läge men ändå nära till det du kan tänkas behöva? Då kan du sluta leta! Kan nu stolt presentera Börhult 1 som består av en kombination av en rymlig enplansvilla med ladugård och en stor trädgård med hästmöjligheter. Fastigheten och ladugården har genomgått stora renoveringar mellan 2013 - 2017. Huvudbyggnaden är ett välrenoverat enplanshus om 132 kvm och 6 rum. Boendet är lättskött och har många praktiska förvaringsmöjligheter. Utanför väntar en fantastisk uteplats där du kan koppla av i en solstol, ta ett dopp i poolen, duka upp somriga middagar. Du har dessutom två inglasade uteplatser. I Stallet har du allt man behöver. Här har du plats för 3 hästar, boxdörrar i trä med detaljer i svart. I stallbyggnaden väntar också en sadelkammare med rum för hästutrustning samt ett loft på övervåningen med fodernedkast. I nära anslutning har du dessutom en grov tvättstuga, ett garage med el port och en carport med plats för husvagn/husbil samt massor av förvarings uterummen. Utanför stallet väntar en belyst paddock 14 x 26m som anlades 2015, följt av 2 hagar i både större och mindre storlek. Allt ligger i en lantlig idyll. För den som vill ha tillgång till mer mark finns det möjlighet för ett arrende. Inom 1 km har du skola F-6, lanthandel och pizzeria samt busshållplats. Ett ställe som måste upplevas på plats. Varmt välkommen att boka dig på visning!

 • Plus
 • Balkong
Skeppshult Sandhem 1, Mårdaklev, Svenljunga kommun

Skeppshult Sandhem 1

Gård/Skog
Mårdaklev, Svenljunga kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 595 000 kr
120 m²
4 rum
1,7 ha tomt

Välkommen till Skeppshult Sandhem 1! Denna avstyckade gård erbjuder egna blomsterängar samt skog och mark runt knuten.1 1/2-planshus från 1925 med 4 r.o.k. Delvis renoverat invändigt som utvändigt. Stor ladugård med fähus, vagnslider, loft, loge, enkelt garage, solcellsanläggning m.m. t. Jordkällare och vedbod. 3-kammarbrunn med infiltration från 2023! Här har du även en kort gångavstånd ner till Ätran. Endast 25 min bilväg till Ullared. Det finns även närhet till vackra badsjöar och anrika Klevs Gästgiveri med b.la café och logi! Varmt välkommen att. boka dig på visning!

 • Plus
Gelbgjutarevägen 1 A och B, Fritsla, Marks kommun

Gelbgjutarevägen 1 A och B

Villa
Fritsla, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
2 995 000 kr
248 m²
953 m² tomt

Välkommen till Gelbgjutarevägen 1! Nu erbjuds en unik chans att förvärva inte ett utan TVÅ radhus på en och samma fastighet! Två radhus á 124 kvm st. Nuvarande ägare har bott i en del och hyrt ut den andra delen vilket inneburit att boendekostnaderna varit näst in till obefintliga. Ingen del är för närvarande uthyrd. I omtyckta Fritsla finner du detta hus uppfört 1993, Den omedelbara närheten till skola, förskola och snabba kommunikationer till både tåg och buss gör detta till det perfekta bostäderna att antingen hyra ut eller bo i själv! Dom två radhusen är direkt spegelvända mot varandra. Varje radhus har 5 rum (varav 4 är sovrum) och kök med två badrum samt tvättstuga. Så är du ute efter en långsiktig investering? Då är du varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

Viskastrandsvägen 1, Öxnevalla, Marks kommun

Viskastrandsvägen 1

Övrigt
Öxnevalla, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
4 900 000 kr
484 + 216 m²
11 rum
3 680 m² tomt

Möjlighet till visning finns. Kontakta mäklare eller extra kontakt för bokning av visning. Detta är din chans att äga en prestigefylld fastighet som erbjuder både boende i ett tidlöst charmigt hem och möjlighet till en inkomstbringande verksamhet. Huvudbyggnaden är uppfört redan 1923 och varsamt renoverat sedan dess. Ståtligt, unikt och med en imponerande skönhet står det där och är en hyllning till klassisk design med rymliga sällskapsrum som strålar av karaktär och charm. Fasaden utgörs av tidlös träpanel som renoverades 2022 och de allra vackraste fönsterpartier som sattes in 2021. Dessutom är nästan samtliga element utbytta till mer energivänliga. Huset omfattar hela elva rum och kök, och bjuder på två badrum, ett duschrum samt ytterligare två toaletter. Allt fördelat över 2 plan och källare. I det stora huset är där nu 4 sovrum men flera rum går att disponeras om i det fall man vill ha fler sovrum här. I annexet finns ytterligare dock 5 sovrum. Eldstad både nere och uppe, en elegant trappa som förbinder de båda boningsplanen, rymd och ljus, pardörrar samt parkettgolven i vissa rum är bara några av villans alla attribut. Till detta hör den imponerande och parkliknande trädgården som är en fröjd för ögat och erbjuder utrymme för avkoppling, lek och trädgårdsfester. I bakgrunden hörs Viskans vatten brusa förbi. Idag bedriver nuvarande ägare en bed and breakfast- verksamhet här och just annexet är en dröm för den som vill fortsätta driva just detta. I annexet finns 6 rymliga rum och fyra bad/dusch. De individuella inredda gästrummen är av god storlek och bekväma, och trädgården utanför är som du redan förstått en trivsam oas där gästerna kan sitta ute och njuta. Ett pentry och en lounge kompletterar gästupplevelsen. Väl värt att nämna är att man även i annexet klokt investerat i nya element och fönster. Att få möjlighet till en sådan här chans ges inte ofta och fastigheten som ligger precis invid Viskan är en sällsynt skatt i Sundholmen. Välj en framtid där komfort och inkomst kan gå hand i hand. Boka din visning idag genom att kontakta ansvarig mäklare för att få uppleva denna unika möjlighet själv!

Kakelugnsgatan, Skene 5:53, Skene/sandvallsäng, Marks kommun
Kakelugnsgatan, Skene 5:53, Skene/sandvallsäng, Marks kommun, bild 2
Kakelugnsgatan, Skene 5:53, Skene/sandvallsäng, Marks kommun, bild 3

Kakelugnsgatan, Skene 5:53

Tomt
Skene/sandvallsäng, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
3 995 000 kr
1 003 m² tomt

Här på Kakelugnsgatan köper ni först en tomt och därefter så tecknar ni entrépenadavtal för byggnation av huset med lokala firman BIMAB. Huset ni beställer är valfritt men förslaget som ges är en enplansvilla på ca 130 kvm med 6 rum och kök med vardagsrum, tvättstuga, badrum, gäst wc samt 4 sovrum. Huset får noga utvalda material genomgående för att göra ditt boende så bekvämt som möjligt och underhållen så få som möjligt. Här finns en detaljplan som ger dig grönt ljus att ansöka om bygglov för en villa om 180 kvm! Tillträdet på tomt kommer att ske före byggstart och bostaden på den här tomten kommer att kunna tillträdas efter önskemål Ett liv i Skene innebär en enkel och härlig vardag. Sommartid kan du njuta av bad i Hedgäressjön. Aktiviteter för barnen finns på nära avstånd, allt från fotboll till brottning. Bra läge nära kommunikationer och service! Här har du nära ut till väg 156 med perfekt pendel avstånd. Endast 1 timme till Göteborg och 40 minuter till Borås . I närområdet finns matbutiker, Sandvallsängs förskola och Parkskolan, Tingvalla och Ängskolan erbjuder 1-9. Låter detta som något för dig har du chansen att köpa något unikt!

 • Premium

Visar alla 10