Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jonas Andin

Jonas Andin

Om mig

Jag är uppväxt i Skene och har god lokalkännedom i Mark och Svenljunga kommun. ​Jag finns alltid där för dig under hela processen och agerar bollplank. Med mitt strukturerade arbetssätt strävar jag för att alltid överträffa dina förväntningar när du ska sälja din bostad. Det viktigaste för mig är att du känner dig trygg i din affär. Kontakta mig så berättar jag gärna mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Timjansgatan 4, Kinna/horndal, Marks kommun
  • Tis 9 apr kl 17:00
Timjansgatan 4, Kinna/horndal, Marks kommun, bild 2
Timjansgatan 4, Kinna/horndal, Marks kommun, bild 3

Timjansgatan 4

Villa
Kinna/horndal, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
2 335 000 kr
123 + 25 m²
5 rum
552 m² tomt

Välkommen till denna välskötta enplansvilla som erbjuder ett naturskönt läge i Horndal med skogen runt knuten och Kinna centrum endast 10 minuter cykelfärd bort. Ni möts här av en genuin trivselkänsla båda av huset och trädgårdstomten som erbjuder sol från tidiga morgonstunden till sena sommarkvällen. Smart planerat, ljust och öppet hus beläget på populära, trygga och fridfulla Timjansgatan . Här bor du centralt och barnvänligt med förskola, skola, lekparker och bra kommunikationer i närområdet. Välkommen att boka dig på visning!

  • Premium
Hökås Lilla 1, Hyssna, Marks kommun

Hökås Lilla 1

Villa
Hyssna, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
995 000 kr
48 m²
4 rum
2 869 m² tomt

Letar du efter ett fritidsboende med stor potential som du kan renovera och inreda precis som du vill? Då kan det här vara helt rätt. På Hökås Lilla 1 finner du detta välplanerade fritidshus vars fina ljusinsläpp skapar ett mycket trivsamt boende som man tycker om att vara i. Från huset är det gång-/cykelavstånd till både Stora Hålsjön som erbjuder bad och bra fiske, samt till Lilla Hålsjön där det finns badplats med sandbotten. Vägen som går förbi huset tar dig snabbt till både Kinna och Hyssna, så även om huset ligger på en fridfull plats en bit bort från samhället, så tar du dig snabbt till affären och byn. Härifrån tar det ca 50 minuter att pendla till Göteborg med bil. Området för övrigt erbjuder till både bra vandringsleder och svampplockning. Till fastigheten hör en tomt med gott om plats för lek och umgänge. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Karl Borgs väg 38, Tostared, Marks kommun
Karl Borgs väg 38, Tostared, Marks kommun, bild 2
Karl Borgs väg 38, Tostared, Marks kommun, bild 3

Karl Borgs väg 38

Fritidshus
Tostared, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
2 995 000 kr
54 + 43 m²
4 rum
1 182 m² tomt

Välkommen till ett riktigt trevligt boende vid sjön Lygnen . Denna idylliska plats erbjuder underbar natur och med sjön ständigt närvarande. Ett fritidshus med åretrunt standard som är en sann pärla bland sommarstugor. Detta välvårdade smultronställe är en fristad för avkoppling och njutning, beläget endast 100 meter från den glittrande sjön Lygnern. Här erbjuds en yteffektiv planlösning bestående av två sovrum på entréplan. Här finns också ett nyrenoverat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet med kamin. Badrum med dusch och toalett finns även på entréplan. Färgsättningen går i stilrena toner och boendet har ett trivsamt ljusinsläpp. I köket finns plats för ett mindre bord och härifrån blickar man ut över trädgården och sjön. Du har även en källardel som är perfekt för förvaring och häng i gillestugan. Här har du även en generös trädgården med stora möjlighet. Här kan man skapa odlingsmöjligheter såsom trädgårdsland, kryddträdgård och rabatter. Det finns även ett enklare dubbelgarage med plats för två bilar , samt ytterligare ett garage med förråd som passar perfekt för dig som åker motorcykel! Här har du inga som helst problem att förvandla detta till en gäststuga för dig som vill det. Låt detta bli en oas dit man enkelt tar sig för att komma bort från vardagens stress! Gör din intresseanmälan redan idag!

  • Premium
Gästgivaregatan 20 D, Skene, Marks kommun
  • Tis 2 apr kl 17:00

Gästgivaregatan 20 D

Lägenhet
Skene, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 195 000 kr
43 m²
1 rum
4 389 kr/mån
27 791 kr/m²

Välkommen till Gästgivaregatan 20! Nu finns chansen att lägga händerna på denna lägenhet med sovalkov! Lägenheten, belägen i central Skene som färdigställdes år 2020, är ett komplett paket av moderna bekvämligheter. Med sin arkitektur och höga kvalitet, skapar den en trygg och gemytlig atmosfär. På söderläge finner du en generös uteplats där du kan avnjuta soliga dagar. Lägenheten är fullt utrustad med allt som krävs för ett modernt och bekymmersfritt hem. Här får du möjligheten att njuta av alla fördelar med nyproduktion, med ett välplanerat rum och kök, en sovalkov som rymmer en 160-säng och gott om förvaringsutrymme. Dessutom finns en egen tvättmaskin och torktumlare i det rymliga, helkaklade badrummet. Läget är mycket attraktivt, med närhet till det bästa som Skene har att erbjuda, vilket gör det till det perfekta valet för dig som sätter höga krav på din boendemiljö. Med centralt läge har du kort gångavstånd till både kommunikationer och butiker, vilket ytterligare förstärker bekvämligheten. Lägenheten är perfekt för dig som letar efter ditt första boende eller för dig som pendlar! För att uppleva allt detta på plats och boka din framtida bostad, kontakta ansvarig mäklare för att anmäla ditt intresse och schemalägga en visning. Det är dags att ta steget mot ett hem där modern komfort och bekvämlighet möter en charmig och trygg atmosfär!

  • Plus
  • Hiss
Gökgatan 6A, Kinna, Marks kommun
  • Tor 11 apr kl 17:30

Gökgatan 6A

Lägenhet
Kinna, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 850 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 123 kr/mån
22 981 kr/m²

På Gökgatan 6A hittar du denna luftiga hörnlägenhet vars öppna ytor hjälper till att skapa ett hem som aldrig känns trångt eller belamrat. Här bor man bra och bekvämt, endast en halvtrappa upp från entréplan. Lägenheten är en ombyggd trea till en tvåa. Det ger stora umgängesytor och ett stort härligt kök med matplats. Lägenheten erbjuder fönster i tre väderstreck, en inglasade balkongen har härligt söderläge! Bör ses!

  • Plus
Muraregatan 22b, Kinna, Marks kommun
  • Tis 2 apr kl 16:00

Muraregatan 22b

Lägenhet
Kinna, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 295 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 1/3
3 869 kr/mån
18 112 kr/m²

Äntligen en trea på markplan till salu på Muraregatan! Ljus och trevlig lägenhet med bra planering. Lägenheten innehåller 2 sovrum, inglasad balkong, rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare, klädkammare samt kök och stort vardagsrum där det ryms både matsalsbord och soffgrupp. Trevlig förening med välskött ekonomi. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
Tegelgatan 1, Skene, Marks kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Tegelgatan 1, Skene, Marks kommun, bild 2
Tegelgatan 1, Skene, Marks kommun, bild 3

Tegelgatan 1

Villa
Skene, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
2 275 000 kr
117 + 95 m²
5 rum
1 052 m² tomt

Välkommen till Tegelgatan 1 och denna centralt belägna familjevilla med garage på hörntomt! Fastigheten om totalt 212 kvm värms praktiskt upp med fjärrvärme och fiber är indraget. På entréplan erbjuds en rymlig hall med plats för avhängning och ingång till kök, wc, vardagsrum och ett sovrum/kontor i anslutning. På övervåningen finns tre rum och en wc som renoverades 2021. Bevarade fina trägolv i finns i flera rum och bidrar till villans charm. Källaren erbjuder badrum,tvättstuga, förvaring och utgång till garaget. På tomten finns ett uthus som idag fungerar som förråd. Här bor nu med kommunikation till Göteborg, Borås och Varberg inom 5 minuters gång! Matbutiker, skolor (F-9 samt gymnasiet), Skene centrum med dess utbud samt trevliga promenadstråk och badplats vid Hedgäressjön!

  • Premium
Septembervägen 6, Horred, Marks kommun

Septembervägen 6

Villa
Horred, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
1 795 000 kr
115 + 154 m²
6 rum
780 m² tomt

Varmt välkommen till detta välutrustade hus på Septembervägen 6! Här finner du ett luftigt hem vars utmärkta planlösning ger ett bekvämt och praktiskt boende. Här har du ett dubbelgarage samt en välskötta tomt som inte lämnar något övrigt att önska för dig som är mån om att det ska vara fint även utomhus.Här bor du nära sjö, förskola, skola F-6. Kommunikation med tåg till Borås/Varberg samt buss till Kungsbacka. Låter det som något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Bäckängsvägen 21A, Sätila, Marks kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Bäckängsvägen 21A, Sätila, Marks kommun, bild 2
Bäckängsvägen 21A, Sätila, Marks kommun, bild 3

Bäckängsvägen 21A

Lägenhet
Sätila, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
2 795 000 kr
121 m²
5 rum
6 438 kr/mån
23 099 kr/m²

Nu erbjuds en modern och välplanerad bostadsrätt med huskänsla på trivsamma och nybyggda Bäckängsvägen. Lägenheten är i mycket fint skick och har utmärkt planlösning, stora fönster med fint ljusinsläpp, modern utrustning och härlig rymd. Här bor man familjevänligt och lugnt med två fina närliggande badstränder på båda sidor om bostadsområdet. Den närmaste stranden, Flohult, är en mindre sandstrand bara några minuters promenad från huset. Den större stranden är populära Sätila Strand, en stor fin sandstrand. Matbutik, vårdcentral, apotek, restaurang, skola och förskola finns i närheten. Idylliskt område som består av BRFs radhus samt fristående villor.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Viskastrandsvägen 1, Öxnevalla, Marks kommun

Viskastrandsvägen 1

Övrigt
Öxnevalla, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
4 900 000 kr
3 680 m² tomt

Hem på landet lämplig för två generationer. Detta är din chans att äga en prestigefylld fastighet som erbjuder både boende i ett tidlöst charmigt hem och möjlighet till en inkomstbringande verksamhet. Huvudbyggnaden är uppfört redan 1923 och varsamt renoverat sedan dess. Ståtligt, unikt och med en imponerande skönhet står det där och är en hyllning till klassisk design med rymliga sällskapsrum som strålar av karaktär och charm. Fasaden utgörs av tidlös träpanel som renoverades 2022 och de allra vackraste fönsterpartier som sattes in 2021. Dessutom är nästan samtliga element i boningshuset är utbytta till mer energivänliga. Huset omfattar hela elva rum och kök, och bjuder på två badrum, ett duschrum samt ytterligare två toaletter. Allt fördelat över 2 plan och källare. Tillkommer gör en hel vind med bonusyta. I det stora huset är där nu 4 sovrum men flera rum går att disponeras om i det fall man vill ha fler sovrum här. I annexet finns ytterligare 5 sovrum och 3 badrum. Eldstad både nere och uppe, en elegant trappa som förbinder de båda boningsplanen, rymd och ljus, pardörrar samt parkettgolven i vissa rum är bara några av villans alla attribut. Till detta hör den imponerande och parkliknande trädgården som är en fröjd för ögat och erbjuder utrymme för avkoppling, lek och trädgårdsfester. I bakgrunden hörs Viskans vatten brusa förbi. Idag bedriver nuvarande ägare en bed and breakfast- verksamhet här och just annexet är en dröm för den som vill fortsätta driva just detta. I annexet finns fem sovrum och tre badrum. De individuella inredda gästrummen är av god storlek och bekväma, och trädgården utanför är som du redan förstått en trivsam oas där gästerna kan sitta ute och njuta. Pentry med matplats vid sidan av samt lounge med TV kompletterar gästupplevelsen. Väl värt att nämna är att man även i annexet klokt investerat i nya fönster. Att få möjlighet till en sådan här chans ges inte ofta och fastigheten som ligger precis invid Viskan är en sällsynt skatt i Sundholmen. Välj en framtid där komfort och inkomst kan gå hand i hand. Boka din visning idag genom att kontakta ansvarig mäklare för att få uppleva denna unika möjlighet själv! Möjlighet till visning finns. Kontakta mäklare eller extra kontakt för bokning av visning.

Kakelugnsgatan, Skene 5:53, Skene/sandvallsäng, Marks kommun
Kakelugnsgatan, Skene 5:53, Skene/sandvallsäng, Marks kommun, bild 2
Kakelugnsgatan, Skene 5:53, Skene/sandvallsäng, Marks kommun, bild 3

Kakelugnsgatan, Skene 5:53

Tomt
Skene/sandvallsäng, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
3 995 000 kr
1 003 m² tomt

Här på Kakelugnsgatan köper ni först en tomt och därefter så tecknar ni entrépenadavtal för byggnation av huset med lokala firman BIMAB. Huset ni beställer är valfritt men förslaget som ges är en enplansvilla på ca 130 kvm med 6 rum och kök med vardagsrum, tvättstuga, badrum, gäst wc samt 4 sovrum. Huset får noga utvalda material genomgående för att göra ditt boende så bekvämt som möjligt och underhållen så få som möjligt. Här finns en detaljplan som ger dig grönt ljus att ansöka om bygglov för en villa om 180 kvm! Tillträdet på tomt kommer att ske före byggstart och bostaden på den här tomten kommer att kunna tillträdas efter önskemål Ett liv i Skene innebär en enkel och härlig vardag. Sommartid kan du njuta av bad i Hedgäressjön. Aktiviteter för barnen finns på nära avstånd, allt från fotboll till brottning. Bra läge nära kommunikationer och service! Här har du nära ut till väg 156 med perfekt pendel avstånd. Endast 1 timme till Göteborg och 40 minuter till Borås . I närområdet finns matbutiker, Sandvallsängs förskola och Parkskolan, Tingvalla och Ängskolan erbjuder 1-9. Låter detta som något för dig har du chansen att köpa något unikt!

  • Premium

Visar alla 11