Mäklare Jonas Andin

Jonas Andin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Vinbärsgatan 2, Kinna/horndal, Marks kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vinbärsgatan 2

Villa
Kinna/horndal, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna

1 695 000 kr

124 m²

6 rum

1 238 m² tomt

Nu har du ett gyllene tillfälle att skapa drömhemmet. På Vinbärsgatan 2 finner du detta tidlösa hus vars öppna ytor hjälper till att skapa ett hem som aldrig känns trångt eller belamrat. Till fastigheten hör en tomt där du inte behöver kunna mer om trädgårdsarbete än att starta en gräsklippare för att hålla det rent och snyggt. Vill du bo centralt, otrafikerat och barnvänligt med skola (F-6), lekparker och bra kommunikationer i närområdet kan Vinbärsgatan 2 var något för dig! Huset säljs med friskrivningsklausul och är besiktigat. Du hittar besiktningen under dokument på våran hemsida. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Uteplats
Kakelugnsgatan, Skene 5:53, Skene/sandvallsäng, Marks kommun
Bild saknas

Bild saknas

Bild saknas

Bild saknas

Kakelugnsgatan, Skene 5:53

Tomt
Skene/sandvallsäng, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna

995 000 kr

1 003 m² tomt

SISTA CHANSEN! Nu har vi den unika möjligheten att presentera tomt på populära Sandvallsäng. Här kan du skapa din husdröm på ett lugnt och familjärt område. Möjligheterna vad du kan bygga är självklart många. Här finns en detaljplan som ger dig grönt ljus att ansöka om bygglov för 1 1/2 plansvilla om 180 kvm! Kommunalt VA tillkommer och 2022 taxan är 246 882 kr. Ett liv i Skene innebär en enkel och härlig vardag. Sommartid kan du njuta av bad i Hedgäressjön. Aktiviteter för barnen finns på nära avstånd, allt från fotboll till brottning. Bra läge nära kommunikationer och service! Här har du nära ut till väg 156 med perfekt pendel avstånd. Endast 1 timme till Göteborg och 40 minuter till Borås . I närområdet finns matbutiker, sandvallsängs förskola och Parkskolan, Tingvalla och Ängskolan erbjuder 1-9. Låter detta som något för dig har du chansen att köpa något unikt!

  • Premium
Krukmakaregatan 5, Skene/sandvallsäng, Marks kommun

Krukmakaregatan 5

Villa
Skene/sandvallsäng, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna

2 895 000 kr

151 m²

5 rum

936 m² tomt

Varmt välkommen till Krukmakaregatan 5! Nu saluförs detta hemtrevliga 1 1/2-planshus - byggår 1928. Nu är det dags för nästa familj att stormtrivas! Fastigheten erbjuder en stor och delvis plan trädgårdstomt om 936 kvadratmeter och har gott om plats för såväl studsmatta som generösa uteplatser i soliga lägen. På fastigheten finns ett garage samt parkering för flertalet bilar. Bekväm uppvärmning med fjärrvärme och en källare perfekt för förvaring och ungdomshäng! Fiber finns indraget och fasaden är nyligen utbytt och nymålad! Har du inget körkört? Inga problem, här är det gångavstånd till kommunikation, matbutiker, skola F-9 och en väldigt fin badplats samt fantastiska motionsspår vid Hedgäressjön.

Backa Ringgata 12, Skene, Marks kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Backa Ringgata 12

Villa
Skene, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna

1 595 000 kr

94 m²

5 rum

758 m² tomt

Varmt välkomna till detta väldisponerade och inbjudande hus på ett plan med källare och inredd vind på populära Backa Ringgata! Här finner du detta inbjudande hus som rymmer totalt 166 kvadratmeter fördelade på fem rum och kök. Att förvandla ett hus till ett hem är inte alltid det lättaste, men här finns alla förutsättningar att börja trivas och få den rätta hemkänslan redan när du öppnar dörren för första gången. Ett liv i Skene innebär en enkel och härlig vardag. Sommartid kan du njuta av bad vid Hedgäressjön. Aktiviteter för barnen finns på nära avstånd, allt från fotboll till padel! Bra läge nära kommunikationer och service! Här har du nära ut till väg 156 med perfekt pendel avstånd. Endast 60 minuter till Göteborg och 35 minuter till Borås.I närområdet finns skolor som erbjuder F-9 samt matbutiker. Vi ses på visningen!

Visar alla 4