Mäklare Peter Rosenqvist

Peter Rosenqvist

Om mig

Jag har arbetat på Fastighetsbyrån i Mark & Svenljunga i över 18 år.För både köpare och säljare är bostadsaffären ofta en stor och nervpåfrestande process och då är det viktigt att informationen är tydlig och att man aldrig tummar på kvaliteten i arbetet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rya Nolberga, Hyssna, Marks kommun
Rya Nolberga, Hyssna, Marks kommun, bild 2
Rya Nolberga, Hyssna, Marks kommun, bild 3

Rya Nolberga

Villa
Hyssna, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
4 495 000 kr
175 m²
6 rum
2 000 m² tomt

Nu finns möjligheten att bygga ditt drömhem, modell Spira 175 kvm i samarbete med Hjältevadshus på en högt belägen tomt med sol från morgon till kväll. Solceller kommer att vara installerat i priset. Priset avser nyckelfärdigt Hjältevadshus Spira 175 inklusive tomt och V/A, exklusive inredd övervåning. Skog och vandringsled samt Surtan som rinner nedanför. Här kan man beskåda vilda djur direkt från fönstret. Förhandsbesked är redan sökt och tomten är godkänd för familjevilla om 1½-plan med förhöjt väggliv. Tomten är ca 2000 kvm. Fiber är dragit till tomtgräns. Läget i av Hyssna är perfekt för dig som vill bo lantligt men med närhet till allt som ett smidigt vardagsliv kräver. Njut av lugnet och blicka ut över öppna landskap, placera altanen på ditt favoritläge och upplev lyxen och tillfredställelsen av att allt är nytt! Hyssna erbjuder ett gott serviceutbud oavsett om ditt ärende är till det lokala bageriet, matbutiken eller den välbesökta inredningsbutiken Blommigt & Prickigt. Busshållplats i Hyssna och bussen tar dig in till Göteborgs stadskärna på ca 30 minuter. Låter det som att du hittat hem? Kontakta ansvarig mäklare för att anmäla intresse, för mer information och för att boka visning. Tomten erbjuds att köpas med villabyggnation. Det vill säga, ni köper tomten samtidigt som ni sluter ett avtal för att bygga ett gediget Hjältevadshus. Priset avser nyckelfärdigt hus med solceller inklusive vatten och avlopp. Exakt utformning av villan på er tomt bestämmer ni själva i samråd med säljaren på Hjältevadshus Sofia Rostedht 0709-296629 När alla handlingar är framme och ni har en samlad kontroll över totalkostnaden för er tomt och Hjältevadshus, skriver vi avtal för markköp och byggnation. Under dokument finner ni leveransbeskrivning och planlösning.

  • Premium
Andra vallåsgatan 4, Kinna/vallås-hede, Marks kommun

Andra vallåsgatan 4

Villa
Kinna/vallås-hede, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
3 195 000 kr
160 + 50 m²
7 rum
1 666 m² tomt

Ett unikt tillfälle att bo i en vacker byggnad med autentiska detaljer och moderna bekvämligheter. Villan på Andra Vallåsgatan 4 har renoverats med stor omsorg för att bevara dess unika karaktär och charm. Entréplanet är socialt utformat med kök, matsal, vardagsrum, allrum samt badrum. På övre plan väntar bland annat 4 sovrum, allrum, wc och en härlig balkong. I fastigheten finns det en värmande braskamin i vardagsrummet. Utomhus finns en stor härlig trädgård. Där finner du både äppelträd, körsbärsträd och hallonbuskar. Trädgården ger möjlighet till odling av egna grönsaker. På baksidan finns ett stort härligt uterum med plats för uteaktiveter om sommarkvällarna. Denna fastighet har en central placering som ger dig närhet till både kommunikation, centrum och Marks vackra golfbana. Här bor du med gångavstånd till Kinna resecentrum med smidiga tåg- och busskommunikationer. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Varbergsvägen 305, Björketorp, Marks kommun

Varbergsvägen 305

Villa
Björketorp, Marks kommun
Fastighetsbyrån Kinna
2 950 000 kr
100 + 42 m²
5 rum
1 096 m² tomt

Söker du en villa som du bara kan flytta in i och börja njuta av direkt? I Björketorp hittar du denna totalrenoverade villa, både in- och utvändigt. Tillhörande garage på hela 84 kvm, också det renoverat, med ett förråd på baksidan. Tomten erbjuder en trevlig innergård och pergola med belysning och el, perfekt för riktigt mysiga sommarkvällar. Utöver det finns ett nybyggt (2020) friliggande hus med villastandard på 60 kvm, med en separat lägenhet som i dagsläget är uthyrd för ca 7000kr/mån. Till fastigheten finns egen altan med tak samt bilparkering. Här bor du med centralt läge i Björketorp med närhet till förskola och skola. Promenadavstånd till tågstationen som enkelt tar dig mot Kinna eller Varberg. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Visar alla 3