Mäklare Jacob Hanna

Jacob Hanna

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sorögatan 95, 3 tr, Kista, Stockholms kommun

Sorögatan 95, 3 tr

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
2 595 000 kr
100,5 m²
5 rum
vån 3/3
6 725 kr/mån
25 821 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade och fräscha gavel 5:a högst upp i huset med inglasad terrass om ca 15kvm i bästa söderläge! Lägenheten inrymmer 4st sovrum, rymligt vardagsrum med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp samt trevligt kök med burspråk och matplats för stora sällskap. Bostaden ligger i ett lugnt läge med ett par minuters promenad till Kista Galleria, kommunikationer och grönområden såsom fantastiska Järvafältet.

 • Balkong
 • Hiss
Snöfjällsgränd 9, Kista, Stockholms kommun

Snöfjällsgränd 9

Radhus
Kista, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
4 695 000 kr
119 m²
5 rum
5 948 kr/mån
39 454 kr/m²

Accepterat pris! Välkomna till detta toppfräscha, moderna och lättskötta boende med uppställningsplats för 2 bilar (finns laddbox för elbil), rymligt vardagsrum med delvis öppen planlösning mot kök som ger en härlig rymd i bostaden, stora fönster som ger ett rikligt ljusinsläpp, välplanerade sovrum och fantastisk terrass med gott om plats för utemöbler och milsvid utsikt i helt ogenerat läge! Utöver detta finns två badrum och alla sovrum finns på övre plan så den sociala delen är avskärmad till nedre plan. Det finns ett godkännande för att glasa in terrassen för att möjliggöra ett extra rum under stora delar av året samt att utöka terrassutrymmet likt det grannen på höger sida har gjort. Detta hus måste upplevas på plats så välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Borgarfjordsgatan 21A, 25 tr, Kista, Stockholms kommun

Borgarfjordsgatan 21A, 25 tr

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
3 995 000 kr
97 m²
3 rum
vån 25
5 718 kr/mån
41 186 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning! Välkommen till en av de större lägenheterna om hela 97 kvm i Kista torn! Gavelläge med fantastiskt ljusinsläpp för det mesta under hela dagen på grund av läget. Stort kök med ordentlig matplats, rymliga rum och inredd klädkammare. Med sitt höga läge i en perfekt riktning gör det bostaden till ett utav de bästa treorna i Stockholms högsta bostadsrättshus. Milsvid utsikt över större delar av Stockholm, självklart utan insyn med himlen inom räckhåll. Ett stenkast från Kista Galleria, T-bana, bussar skolor och grönområden. Ring mäklaren för att boka en visning! - Hotellkänsla - Stor 3:a - Högt uppe - Under 10 000: - i belåningsgrad per kvm

 • Balkong
 • Hiss
Mariehamnsgatan 28, 3 tr, Akalla, Stockholms kommun

Mariehamnsgatan 28, 3 tr

Lägenhet
Akalla, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
1 995 000 kr
85 m²
3.5 rum
vån 3/4
5 676 kr/mån
23 471 kr/m²

Accepterat pris, kontakta ansvarig mäklare för privatvisning! Välkommen till denna rymliga och renoverade (3,5:a) bostad i fantastiskt läge samt inglasad balkong i härligt läge mot naturen. Absolut närhet till Akalla Centrum, badhus och fantastiska Järvafältet samt trevliga Akalla By i närheten. På endast 10 minuter med buss når ni Barkarby Handelsplats och 3 minuter med tunnelbanan till Kista Centrum med gott om butiker, restauranger och kommunikation. Tunnelbanan från Akalla till Barkarby invigs inom kort och i närheten byggs även förbifart Stockholm. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Almbygatan 10, - 2 tr, Spånga - Rinkeby, Stockholms kommun
 • Sön 17 dec

Almbygatan 10, - 2 tr

Lägenhet
Spånga - Rinkeby, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
1 450 000 kr
53 m²
2 rum
vån -2/15
4 058 kr/mån
27 358 kr/m²

Välkommen till denna fräscha och välplanerade 2:a med utmärkt planlösning! Bostaden ligger vid Järvafältet och hela fastigheten uppfördes under 2017 och håller en hög standard! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rymligt sovrum, egen klädkammare/förråd samt toppfräscht badrum med egen kombimaskin (tvätt och tork funktion). Nya utomhusbadet på Järvafältet ger möjligheter för bad och avkoppling i en fantastisk miljö. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Hiss
Sveaborgsgatan 11 , Akalla, Stockholms kommun

Sveaborgsgatan 11

Lägenhet
Akalla, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
2 250 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/5
4 949 kr/mån
30 822 kr/m²

Accepterat pris, först till kvarn! Kontakta ansvarig mäklare Jacob Hanna! Välkomna till denna välplanerade och nyrenoverade 3:a i en förening där värme, vatten, kabel-TV, bredband och hushållselen ingår i avgiften! Hela bostaden renoverades under 2023 och det mesta i bostaden är knappt använt, kvalitetsdokument finns för badrummet. Den fräscha bostaden består av ett kök med matplats och utgång till inglasad uteplats, rymligt vardagsrum med gott om plats för möbler, ett stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng, ett mindre sovrum som lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum och ett nyrenoverat badrum med exklusiva materialval! Bostaden ligger i ett bra och omtyckt område med absolut närhet till Akalla Centrum, badhus och fantastiska Järvafältet i närheten. På endast 10 minuter med buss når ni Barkarby Handelsplats och 3 minuter med tunnelbanan till Kista Centrum med gott om butiker, restauranger och kommunikation. Inom snar framtid förlängs tunnelbanan till Barkarby! Låg boendekostnad med allt som ingår i avgiften! Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sveaborgsgatan 9, 2 tr, Akalla, Stockholms kommun
 • Sön 10 dec kl 13:45

Sveaborgsgatan 9, 2 tr

Lägenhet
Akalla, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
1 895 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/5
4 954 kr/mån
25 959 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade och fräscha 3:a i en förening där värme, vatten, kabel-TV, bredband och hushållselen ingår i avgiften! Genomgående fräsch bostad med inglasad balkong i bästa söderläge. Rymligt kök med matplats, stort vardagsrum med gott om plats, två bra sovrum och ett renoverat och rymligt badrum! Bostaden ligger i ett bra och omtyckt område med absolut närhet till Akalla Centrum, badhus och fantastiska Järvafältet i närheten. På endast 10 minuter med buss når ni Barkarby Handelsplats och 3 minuter med tunnelbanan till Kista Centrum med gott om butiker, restauranger och kommunikation. Inom snar framtid förlängs tunnelbanan till Barkarby! Låg boendekostnad med allt som ingår i avgiften! Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Bärkingeplan 8, 1tr, Spånga - Tensta, Stockholms kommun

Bärkingeplan 8, 1tr

Lägenhet
Spånga - Tensta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
1 995 000 kr
89 m²
4 rum
vån 2/3
6 052 kr/mån
22 416 kr/m²

Accepterat pris! Välkommen till denna renoverade, välplanerade och rymliga 4:a om hela 89 kvm (bostaden är omgjord från 3:a till en 4:a). Här kan man flytta in direkt utan att tänka på någon större renovering. Inglasad balkong med markis i bästa söderläge! I bostaden finsn även 2st WC utrymme. Väldigt lugnt och barnvänligt område med närhet till dagis, grönområden samt kommunikationer. Mycket stort förråd i direkt anslutning till bostaden! Välkomna på visning!

 • Balkong
Holmingegränd 29, Spånga - Tensta, Stockholms kommun

Holmingegränd 29

Lägenhet
Spånga - Tensta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
1 700 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/2
4 894 kr/mån
27 419 kr/m²

Välkommen till denna renoverade och ljusa omgjorda 2:a om hela 62 kvm, utmärkt belägen med kort gångavstånd till kommunikationer, shopping samt nära till stora härliga grönområden! Ett perfekt förstagångsboende för dig som är bilburen och där närheten till kommunikationer är viktig. Lägenheten har en öppen planlösning med stora fina fönsterpartier som låter dagsljuset flöda in i lägenheten. Ni välkomnas in till en yteffektiv lägenhet med ett välplanerat kök som valfritt kan öppnas upp mot vardagsrummet där ni kan inta samtliga måltider vid den praktiska ytan i köket. I vardagsrummet finns det gott om plats för såväl soffgrupp och andra tillhörande möblemang. Vidare finns ett helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin samt torkmaskin. Genomgående fina ytskikt med ljus färgsättning samt stilsäkra materialval. Föreningen kännetecknas att vara ekonomiskt stabilt som erbjuder sina medlemmar trygghet med solida avgifter inför framtiden. Mycket centralt och eftertraktat läge med kort gångavstånd till Tensta Centrum eller Spånga centrum som erbjuder all tänkbar service, ett stort utbud av butiker, flera bra mataffärer, torghandel, bibliotek och restauranger. Här finns det bästa av två världar, närhet till både fantastisk natur vid Tenstadalen och centrala Järvafältet med närhet till utmärkta kommunikationer med möjlighet att ta sig till innerstan på ca 25 min.

 • Balkong
Sibeliusgången 26, 12 tr, Akalla, Stockholms kommun

Sibeliusgången 26, 12 tr

Lägenhet
Akalla, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
2 195 000 kr
73 m²
3 rum
vån 12/12
3 080 kr/mån
30 068 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning, Jacob Hanna 0736821920 Välkomna till denna välplanerade 3a om 71kvm med väldigt låg avgift och kanske områdets bästa gavelläge?! Bostaden är välplanerad, har en optimal planlösning och den inglasade balkongen möjliggör härliga stunder där man kan avnjuta eftermiddag/kvällssolen i bästa sydvästläge! Absolut närhet till Akalla Centrum, T-bana och fantastiska Järvafältet! Inom snar framtiden förlängs tunnelbanan från Akalla till Barkarby samt att förbifart Stockholm gör det möjligt att ta sig från Akalla till södra Stockholm på kortare tid. Välkomna!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 10