Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jeanette Boghos

Jeanette Boghos

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Narviksgatan 3, 5 tr , Husby, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Narviksgatan 3, 5 tr , Husby, Stockholms kommun, bild 2
Narviksgatan 3, 5 tr , Husby, Stockholms kommun, bild 3

Narviksgatan 3, 5 tr

Lägenhet
Husby, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
2 395 000 kr
91 m²
4 rum
vån 5/5
7 354 kr/mån
26 319 kr/m²

- Uthyrningsdel - Högst upp i huset - El ingår i avgiften - Balkong - Högt läge med magiskt ljusinsläpp och utsikt - Möjlig 5:a Välkommen till denna trivsamma 4:a belägen i populära Husby i Stockholm. Här erbjuds en rymlig bostad med en balkong som bjuder på sol från morgon till kväll. Perfekt för dig som söker ett hem med en fantastisk utsikt och möjlighet att njuta av sköna väderdagar utomhus. Bostaden är belägen i HSB:s Brf Vikingen i Kista och föreningen präglas av stabilitet och trygghet. Med el inkluderat i avgiften blir boendet både bekymmersfritt och kostnadseffektivt. Den smarta planlösningen med uthyrningsdel gör det möjligt att få en extra inkomstkälla eller utrymme för gäster. Området runt bostaden erbjuder nära tillgång till allt du kan tänkas behöva - shopping, restauranger och kommunikationer. Med närhet till grönområden och bekvämligheter i form av affärer och service är detta en plats där du kan trivas och växa. Om du letar efter en bostad med goda förutsättningar, stabil förening och en balkong för härliga sommarkvällar, då är detta boendet för dig. Tillsammans kan vi utforska möjligheterna och skapa ditt dröm hem i Husby. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lofotengatan 20, Husby, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Lofotengatan 20, Husby, Stockholms kommun, bild 2
Lofotengatan 20, Husby, Stockholms kommun, bild 3

Lofotengatan 20

Lägenhet
Husby, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
1 395 000 kr
40,5 m²
1 rum
3 232 kr/mån
34 444 kr/m²

Välkommen till denna rymliga 1:a i populära Husby! Här erbjuds en bostadsrätt med en boyta på 40.5 kvadratmeter belägen på bottenvåningen i en trygg och välskött förening, Brf HSB Lofoten. Den stora och välplanerade 1:an bjuder på gott om plats för både vardagsrum och sovalkov. Lägenheten har ett stambytt badrum vilket ger en extra trygghet för den blivande ägaren. En annan fördel är att el ingår i avgiften, vilket ger en bekymmersfri boendekostnad. Husby är ett område med närhet till såväl grönområden som service och kommunikationer. Med tunnelbanans blå linje runt hörnet tar du dig enkelt till city på kort tid. Bra förutsättningar för dig som vill bo nära naturen men ändå ha stadspulsen inom räckhåll. Tillsammans med den trygga föreningen och den rymliga lägenheten är detta ett optimalt val för dig som söker en bekväm och funktionell bostad i en etablerad del av Stockholm. Välkommen hem till ett bekymmersfritt boende i Husby! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kaskögatan 2, 5 tr, Akalla, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr
Kaskögatan 2, 5 tr, Akalla, Stockholms kommun, bild 2
Kaskögatan 2, 5 tr, Akalla, Stockholms kommun, bild 3

Kaskögatan 2, 5 tr

Lägenhet
Akalla, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
2 295 000 kr
87,2 m²
4 rum
vån 5/5
5 165 kr/mån
26 319 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS FÖRST TILL KVARN! Kontakta ansvarig mäklare Jeanette Boghos på 070 752 68 44 för en visning! Välkommen till denna fantastiska och välplanerade gavel 4:a! Bostaden ligger högst upp i huset med ett oslagbart läge. Tre rymliga sovrum, samtliga med helt insynsskyddat läge och milsvid utsikt över grönska. Bostaden ligger i bästa söderläge. Stabil förening där externt förråd ingår. Direkt närhet till förskolor, kommunikationer samt grönområden! Missa inte denna chans!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sibeliusgången 26, 8 tr, Akalla, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr
Sibeliusgången 26, 8 tr, Akalla, Stockholms kommun, bild 2
Sibeliusgången 26, 8 tr, Akalla, Stockholms kommun, bild 3

Sibeliusgången 26, 8 tr

Lägenhet
Akalla, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
1 795 000 kr
49 m²
1.5 rum
vån 8
2 432 kr/mån
36 633 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och moderna 1,5-rumslägenhet i natursköna Akalla, Stockholm. Föreningen Brf Sibeliusgången 26 erbjuder en trivsam och välskött miljö med låg avgift. Lägenheten är smakfullt renoverad och har en praktisk planlösning på åttonde våningen, med två stora hissar för bekvämt boende. Det centrala läget innebär närhet till all tänkbar service med mataffärer, restauranger och shoppingstråk runt hörnet. För den naturintresserade finns gröna promenadstråk, elljusspår, svampskogar och en 4H-gård i närområdet. Med en balkong att njuta av soluppgångar och blickar över staden, är detta ett perfekt boende för den som söker bekvämlighet kombinerat med närhet till det pulserande stadslivet. Med tunnelbanan bara 93 meter från porten tar du dig snabbt och smidigt till T-centralen på 20 minuter. Här får du en plats att kalla hemma med möjlighet till avkoppling och rekreation. Ta chansen att äga en renoverad bostad med låg avgift mitt i hjärtat av Akalla. Tillsammans utforskar vi möjligheten att skapa ditt drömboende i denna attraktiva del av Stockholm. Varm välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Borgågatan 8, Akalla, Stockholms kommun

Borgågatan 8

Lägenhet
Akalla, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
1 495 000 kr
39 m²
2 rum
2 745 kr/mån
38 333 kr/m²

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE JEANETTE BOGHOS PÅ NUMMER 070 752 68 44 FÖR EN VISNING! Välkommen till denna mysiga bostad i populära Akalla! Här erbjuds en tvårummare i Brf HSB Borgågatan, med en låg avgift som gör boendet extra attraktivt. Boytan på 39 kvadratmeter är perfekt för den som söker ett bekvämt och charmigt hem. Föreningen är välskött och trivsam, och det är sällan en bostad här kommer till salu - en unik chans att få en plats i detta eftertraktade område. Området runt Akalla bjuder på många fördelar. Naturen finns nära med fina grönområden och promenadstråk. Bra kommunikationer gör det smidigt att ta sig till både city och grönområden. I närheten finns också förskolor, skolor och mataffärer för bekvämlighetens skull. Ta chansen att skapa ditt drömboende i denna lägenhet med låg avgift, charm och en sällsynt möjlighet att få bo i ett område som sällan har bostäder till salu. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Lofotengatan 18, 3 tr, Husby, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 12:45
Lofotengatan 18, 3 tr, Husby, Stockholms kommun, bild 2
Lofotengatan 18, 3 tr, Husby, Stockholms kommun, bild 3

Lofotengatan 18, 3 tr

Lägenhet
Husby, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
1 795 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3
6 379 kr/mån
22 438 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare Jeanette Boghos för en tidigare visning! Välkomna till denna välplanerade 3:a högt upp i huset med balkong i bästa sydvästläge och milsvid utsikt. Nära centrum, T-bana och grönområden. Genomgående fräscha ytskikt, två rymliga sovrum med stort ljusinsläpp, praktiskt kök med matplats samt ett stort och lätt möblerat vardagsrum med utgång till balkong! Stabil förening där EL INGÅR i avgiften! Välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Helsingforsgatan 19, 2 tr, Akalla, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 13:40
Helsingforsgatan 19, 2 tr, Akalla, Stockholms kommun, bild 2
Helsingforsgatan 19, 2 tr, Akalla, Stockholms kommun, bild 3

Helsingforsgatan 19, 2 tr

Lägenhet
Akalla, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
1 695 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2
6 088 kr/mån
22 905 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare Jeanette Boghos på 070 752 68 44 för tidigare visning! Välkommen till denna fräscha och renoverade 3:a högt upp i huset och med en väldigt trevlig utsikt! Bostaden är väldigt bra planerad och lämpar sig utmärkt för paret eller småbarnsfamiljen. Bostaden ligger i ett bra och omtyckt område med närhet till Akalla Centrum, badhus och strövområden med populära Järvafältet. Nyrenoverat och stambytt badrum. Goda kommunikationer med T-bana och buss. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sorögatan 95, 1 tr , Kista, Stockholms kommun

Sorögatan 95, 1 tr

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
2 295 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/3
5 538 kr/mån
27 321 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Kontakta ansvarig mäklare för visning! Välkommen till denna välplanerade 3:a i ett utmärkt läge med terrass om ca 12 kvm med utsikt mot innergården! Ett lugnt område med bara ett stenkast från Kista Galleria, kommunikationer och grönområden. Stora ytor och flera stora fönster i bostaden ger ett härligt ljusinsläpp och härlig rymd i bostaden. En av Kistas bästa föreningar där ekonomin är stabil och välskött. Gångavstånd till kista Galleria, t-bana och bussar. Flexibelt tillträde för kommande köpare. Den här lägenheten får ni inte missa. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Svinningegränd 10, 1tr, Spånga - Spånga Kyrka, Stockholms kommun

Svinningegränd 10, 1tr

Lägenhet
Spånga - Spånga Kyrka, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
1 695 000 kr
83 m²
3 rum
7 292 kr/mån
20 422 kr/m²

Accepterat pris först till kvarn! Kontakta ansvarig mäklare Jeanette Boghos på nummer 070 752 68 44 för en privat visning! Välplanerad och renoverad 3:a på mycket lugnt och barnvänligt område med direkt närhet till vacker naturområde, skolor och lekplatser. Vackert kök med matplats och stilrena materialval. Stambytta badrum. Två rymliga sovrum i helt insynsskyddat läge. Genomgående snyggt parkettgolv och vitmålade väggar. Externt förråd finns i huset samt tvättstuga i samma gård. Välskött och populär förening med mycket trivsamma grannar. Missa inte denna chans! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Narviksgatan 3, Husby, Stockholms kommun

Narviksgatan 3

Lägenhet
Husby, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
1 395 000 kr
41 m²
1 rum
3 078 kr/mån
34 024 kr/m²

Accepterat pris först till kvarn! Kontakta Jeanette Boghos på 070 752 68 44 för en visning! Välplanerad 1:a i ett lugnt och populärt område endast ett stenkast ifrån kommunikationer, närservice samt grönområden. Stort vardagsrum med sovalkov samt utgång till trevlig balkong. Hushållsel ingår i månadsavgiften. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Porkalagatan 3, 1 tr, Akalla, Stockholms kommun

Porkalagatan 3, 1 tr

Lägenhet
Akalla, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
2 150 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 1/5
4 576 kr/mån
28 477 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS FÖRST TILL KVARN!! KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE JEANETTE BOGHOS PÅ NUMMER: 070 752 68 44 FÖR VISNING! Varmt välkomna till denna trevliga 3:a i populär förening! En välplanerad bostad i gott skick med tidstypiska detaljer och snickerier. Härlig balkong i soligt läge med lugn och grönskande innergård ger möjligheter till mysiga måltider på balkongen. Badrummet är smakfullt och snyggt renoverat. Lägenheten ligger på en av Akallas bästa läge utan trafikstörning med barnvänlig gård och grönområden precis utanför porten. Gångavstånd till tunnelbanans blå linje och bussterminal som erbjuder utmärkta förbindelser. Tunnelbanan in till Stockholm City på cirka 20 minuter. Området har anslutning till naturen, med naturreservatet Järvafältet. För den som gillar promenader eller hästar finns Akalla gård i närheten. Närhet till skolor och förskolor. För den bilburna är det enkelt att ta sig ut på E4an.

  • Balkong
  • Hiss
Kaskögatan 6, 3tr , Akalla, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr

Kaskögatan 6, 3tr

Lägenhet
Akalla, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
2 050 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 3/5
4 624 kr/mån
27 152 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare Jeanette Boghos på nummer 070 752 68 44 för visning! Varmt välkomna till en fantastisk 3:a på Kaskögatan! En 3-rummare om 75,5 kvm på våning 3 i huset som lätt kan göras om till en 4:a. Praktiskt kök med matplats därtill som man får plats ett sällskap med om 4-6personer. Nära till skolor, förskola, T-bana samt grönområden strax intill. Bra förening med god ekonomi. Lägenheten har högkvalitativa materialval och väggarna är målade i ljusa toner som ger en tidlös känsla av ljus och rymd. Bekväm och väldisponerad lägenhet med ett kök och vardagsrum i direkt anslutning till varandra. Njut av den fantastiska balkongen som nås via vardagsrummet. Ett fullutrustad badrum som behagar samtliga behov. Rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 12