Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Konstantin Åström

Konstantin Åström

Om mig

Har gedigen erfarenhet inom fastighetsbranschen och är väl förtrogen med marknaden och dess utmaningar. Jag är alltid beredd att ta på mig nya utmaningar och finna innovativa sätt att möta kundernas behov. Min passion för fastigheter/ekonomi/juridik och driv att hjälpa mina kunder att uppnå sina drömmar har gjort mig till en av de mest respekterade mäklarna i området. Med mig kan du vara säker på att du har en pålitlig och erfaren partner vid din sida.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sorögatan 45, Kista, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Sorögatan 45, Kista, Stockholms kommun, bild 2
Sorögatan 45, Kista, Stockholms kommun, bild 3

Sorögatan 45

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
2 495 000 kr
81,5 m²
3 rum
5 330 kr/mån
30 613 kr/m²

Välkomnande entré med plats för avhängning direkt till höger om entrén. Entrén leder sedan in till kök/vardagsrum samt badrum direkt till höger om ingången. Helkaklat badrum i moderna kulörer utrustat med WC, kommod, spegel, tvättmaskin och fönster som möjliggör vädring. Längre in hittar vi köket samt vardagsrummet som ger en härlig känsla av rymd i bostaden. Köket och vardagsrummet omges av stora fönster i olika väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når man ut till den härliga uteplatsen. Köket är ljust med ljusa kulörer på luckor, fin bänkskiva, kakel och modern blandare. Köket har utmärkta förvaringsmöjligheter i skåpen samt är fullutrustat med kyl, frys, diskmaskin. Här finns även en spis/ugn samt fläkt. I bostaden finns idag totalt 2 rymliga sovrum men kan med enkla medel göras om till en 3:a. Alla rum har golv i ett fantastiskt fint skick samt väggar i ljus kulör. Lägenheten har även en rymlig klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter. Tillfället finns därför att förvärva denna attraktiva bostad med radhuskänsla i ett av de bättre lägena i Kista. Genomgående nya/fräscha ytskikt. Härlig och stor uteplats mot en stor, lugn grön innergård. Här bor du i ett barnvänligt område med närhet till skolor, dagis, lekplatser, vackra strövområden, Kista Galleria med restauranger och service. Kista är ett spännande område fullt av utveckling och potential. Här finns en stor blandning av företag, studenter och forskare i en miljö som bubblar av evenemang, nöjen och kultur. Kistamässan är en av Sveriges mest aktiva och intressanta mötesplatser och Kista galleria är en av landets mest besökta köpcentrum med 180 butiker, restauranger, caféer och nöjen. I Kista har du även nära till sköna grönområden. Bland annat Järvafältet, ett av länets största naturreservat med motionsspår och picknickytor. Söker du omväxling från Kistas puls är du inne i city på bara femton minuter via tunnelbana, buss eller pendeltåg. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Skagafjordsgatan 3, vån 6/6, Kista Gård, Stockholms kommun
  • Onlinevisning sön 28 apr kl 12:15

Skagafjordsgatan 3, vån 6/6

Lägenhet
Kista Gård, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
2 295 000 kr
53 m²
2 rum
vån 6/6
2 922 kr/mån
43 302 kr/m²

Varmt välkomna till Kista Gård vars denna bostad är belägen högst uppe i huset. Lägenheten har högkvalitativa materialval och väggarna är målade i ljusa toner som ger en tidlös känsla av ljus och rymd. Bekväm och väldisponerad lägenhet med ett kök och vardagsrum i direkt anslutning till varandra. Njut av den fantastiska balkongen i två väderstreck som nås via vardagsrummet. Ett fullutrustad och modernt badrum som behagar samtliga behov. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Föreningen har förhållandevis normal skuldsättning i förhållande till byggåret samtidigt som man genererar extra kapital årligen av den dolda tillgången som hyrs ut om c:a 1,7 miljoner kronor per år. + HÖGST UPP I HUSET + CENTRALT + DOLD TILLGÅNG I FÖRENING (intäkter om ca 1,7miljoner/år) + BYGGÅR 2012 + COMHEM FIBEERLAN 100mb/100mb Allt detta beläget på en central adress. Kista Gård är en ny stadsdel som byggdes 2011. Här bor du i bostäder med modern arkitektur och vandrar längs trädbevuxna boulevarder. Kista Gård ligger i direkt anslutning till den nyanlagda stadsparken och erbjuder gott om grönområden för lek, motion och fritidsaktiviteter. Kista Gård är perfekt för dig som söker en trivsam och avslappnad tillvaro. Varmt välkommen att lämna din intresseanmälan redan idag!

  • Balkong
  • Hiss
Hjulstavägen 92, vån 3, Spånga - Rinkeby, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr

Hjulstavägen 92, vån 3

Lägenhet
Spånga - Rinkeby, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
995 000 kr
22 m²
1 rum
vån 3/7
3 323 kr/mån
45 227 kr/m²

Välkommen till ditt alldeles egna hörn av himlen, mitt i charmiga Rinkeby! Här bor du med närhet till framtidens innovationer och möjligheter. Här finner du en modern och välplanerad bostadsrätt som är den perfekta starten på ditt nya liv. Med en prislapp som inte stressar plånboken får du här chansen att äga din första bostad och skapa ditt alldeles egna drömboende. Med hiss direkt upp till lägenheten är det lätt att bära hem böckerna efter en lång dag på universitetet. Kanske blir det en spontan fika på något av de trendiga caféerna i området? Ett smart val för den teknikintresserade studenten! Slå dig iallafall ner på balkongen efter en lång dag och njut av lugnet medan du låter tankarna vandra fritt. Denna bostadsrätt på tredje våningen i Brf Torghuset erbjuder alla bekvämligheter du kan önska dig. Området runt Brf Torghuset är fullt av liv och möjligheter. Ta en promenad i de grönskande omgivningarna eller utforska de lokala butikerna och caféerna för en smak av det bästa Spånga - Rinkeby har att erbjuda. Med närhet till kommunikationer är du aldrig långt ifrån det pulserande citylivet samtidigt som du kan njuta av lugnet i din egen oas. Slutligen, låt den här bostaden bli startskottet på din fantastiska bostadskarriär. Här har du chansen att skapa ditt eget lilla 1:a paradis och få en flygande start på framtiden. + FANTASTISK UTSIKT + BYGGÅR 2017 + MODERNT BADRUM + SNABBT TILLTRÄDE MÖJLIGT (1-3mån) + PERFEKT SOM FÖRSTA BOSTAD Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Holmingegränd 29, Spånga - Tensta, Stockholms kommun

Holmingegränd 29

Lägenhet
Spånga - Tensta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
1 700 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/2
4 894 kr/mån
27 419 kr/m²

Välkommen till denna renoverade och ljusa omgjorda 2:a om hela 62 kvm, utmärkt belägen med kort gångavstånd till kommunikationer, shopping samt nära till stora härliga grönområden! Ett perfekt förstagångsboende för dig som är bilburen och där närheten till kommunikationer är viktig. Lägenheten har en öppen planlösning med stora fina fönsterpartier som låter dagsljuset flöda in i lägenheten. Ni välkomnas in till en yteffektiv lägenhet med ett välplanerat kök som valfritt kan öppnas upp mot vardagsrummet där ni kan inta samtliga måltider vid den praktiska ytan i köket. I vardagsrummet finns det gott om plats för såväl soffgrupp och andra tillhörande möblemang. Vidare finns ett helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin samt torkmaskin. Genomgående fina ytskikt med ljus färgsättning samt stilsäkra materialval. Föreningen kännetecknas att vara ekonomiskt stabilt som erbjuder sina medlemmar trygghet med solida avgifter inför framtiden. Mycket centralt och eftertraktat läge med kort gångavstånd till Tensta Centrum eller Spånga centrum som erbjuder all tänkbar service, ett stort utbud av butiker, flera bra mataffärer, torghandel, bibliotek och restauranger. Här finns det bästa av två världar, närhet till både fantastisk natur vid Tenstadalen och centrala Järvafältet med närhet till utmärkta kommunikationer med möjlighet att ta sig till innerstan på ca 25 min.

  • Balkong

Visar alla 4