Mäklare Henrik Arnesson

Henrik Arnesson

Om mig

Det bästa med att vara fastighetsmäklare är mötet med människor. Att finnas till hands och hjälpa både köpare och säljare att lösa sin boendesituation är en väldigt stimulerande arbetsuppgift. Mitt mål är alltid att överträffa dina förväntningar! Jag har arbetar på Fastighetsbyrån i Knivsta sedan 2005, har stor lokalkännedom är påläst. Vår klart marknadsledande position gör att vi träffar i särklass fler spekulanter än någon annan aktör.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Trunstavägen 5, Centralt, Knivsta kommun
 • Sön 3 mar kl 11:30
Trunstavägen 5, Centralt, Knivsta kommun, bild 2
Trunstavägen 5, Centralt, Knivsta kommun, bild 3

Trunstavägen 5

Lägenhet
Centralt, Knivsta kommun
Fastighetsbyrån Knivsta
865 000 kr
27 m²
1 rum
vån 3/5
2 578 kr/mån
32 037 kr/m²

Välkomna till denna 1:a, med pendlarläge endast ett stenkast från tågstationen som snabbt tar er mot Uppsala, Arlanda eller Stockholm. Lägenheten ligger på våning 3, vilket gör att solen enkelt tittar in över trädtopparna och insynen försvinner helt. Genomgående hög standard med bland annat ljuslaserat trägolv, kök från Marbodal, 2,70 i takhöjd samt helkaklat badrum. Lägenheten erbjuder både entréterrass och fransk balkong.

 • Premium
 • Hiss
Orrspelsgatan 13 Q, Alsike, Knivsta kommun
 • Sön 3 mar kl 13:15
Orrspelsgatan 13 Q, Alsike, Knivsta kommun, bild 2
Orrspelsgatan 13 Q, Alsike, Knivsta kommun, bild 3

Orrspelsgatan 13 Q

Radhus
Alsike, Knivsta kommun
Fastighetsbyrån Knivsta
3 175 000 kr
110 m²
5 rum
5 279 kr/mån
28 864 kr/m²

Välkommen till Brf Orrspel, vilket har ett ypperligt läge i Alsike! Nu ges för första gången sedan radhusen uppfördes möjligheten att förvärva ett gavelradhus. Man får en bra känsla även inifrån radhuset, vilket till stor del beror på att det är så pass öppet rakt bakom huset. Denna gavel hamnar liksom inte bakom radhusen som finns placerade längs Brunnbyvägen. Den asfalterade uppfarten framför huset samt trädgården innanför staket ingår. Gavelläget gör att man får en större tomt samt att man alltid hittar ett bra solläge. Stilsäkra och välplanerade radhus om 5 rok (110 kvm) fördelat på två plan i vacker och modern New England stil med bra standard, genomgående vattenburen golvvärme på entréplanet, golvvärme även i duschrummet på övervåningen, klinker- eller parkettgolv överallt, kök från Marbodal, vitvaror från Siemens, Frånluftsvärmepump från Nibe (F730), kodlås från Yale doorman samt förberett för att kunna installera braskamin. Plats för två bilar på uppfarten i anslutning till den egna entrén - enkelt och smidigt när du har handlat och skall bära in varor. Alla bostäder är upplåtna med bostadsrätt där även den egna trädgården med uteplats samt den asfalterade uppfarten ingår. Förråd i entréplanet, klädkammare på övre plan samt utvändigt förråd i anslutning till altanen. Målad liggande träpanel med förzinkade plåtdetaljer ger karaktär åt husen. Planlösningen är genomtänkt och kvalitén på material och utrustning är genomgående hög. Bottenvåningen rymmer entré, kök, vardagsrum, duschrum samt separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Från altandörren i vardagsrummet når du din egen uteplats och trädgården. Trädgården nås även via grind på framsidan. Övervåningen nås via en ljus och luftig trappa som leder upp till allrummet. Från allrummet nås de tre sovrummen samt duschrummet.

 • Premium
Orrspelsgatan 11F, Alsike, Knivsta kommun
 • Sön 3 mar kl 14:15
Orrspelsgatan 11F, Alsike, Knivsta kommun, bild 2
Orrspelsgatan 11F, Alsike, Knivsta kommun, bild 3

Orrspelsgatan 11F

Radhus
Alsike, Knivsta kommun
Fastighetsbyrån Knivsta
3 175 000 kr
110 m²
5 rum
5 279 kr/mån
28 864 kr/m²

Välkommen till Brf Orrspel med ypperligt läge i Alsike! Detta är ett stilsäkert och välplanerat radhus fördelat på två plan i vacker och modern New England stil med mycket hög standard. Här finns plats för flertalet bilar på uppfarten i direkt anslutning till den egna entrén. Baksidan ligger i absolut bästa solläge och har begränsad insyn då detta radhus hamnar mitt emellan villorna på andra sidan Spillkråkegatan. Alla bostäder i denna förening är upplåtna med bostadsrätt där även den egna lilla trädgården med uteplats samt uppfarten på framsidan ingår. Här finns gott om förvaring, klädkammare i entréplanet under trappan, klädkammare på övre plan samt utvändigt förråd i anslutning till altanen. Vitmålad liggande träpanel med förzinkade plåtdetaljer ger karaktär åt husen. Planlösningen är genomtänkt och kvalitén på material och utrustning är genomgående hög. Bottenvåningen rymmer entré, kök, vardagsrum, samt duschrum och tvättstuga. Från altandörren i vardagsrummet når du din egen uteplats i härligt sydväst-läge. Övervåningen nås via en ljus och luftig trappa som leder upp till allrummet. Från allrummet nås de tre sovrummen samt duschrummet.

 • Premium
Trunstavägen 9, Centralt, Knivsta kommun
 • Sön 3 mar kl 12:15
Trunstavägen 9, Centralt, Knivsta kommun, bild 2
Trunstavägen 9, Centralt, Knivsta kommun, bild 3

Trunstavägen 9

Lägenhet
Centralt, Knivsta kommun
Fastighetsbyrån Knivsta
900 000 kr
27 m²
1 rum
vån 4/5
2 299 kr/mån
33 333 kr/m²

Fin och välplanerad etta med toppenläge högt upp i huset, vilket gör lägenheten fri från insyn och ger en fantastisk utsikt mot naturen! Utöver balkongen finns även en entréterrass, vilket båda är möblerbara. Bra förvaring i inredd platsbyggd garderobsvägg samt ett externt förråd med hyllor direkt utanför entrédörren. Materialvalen är moderna och av hög kvalitet och takhöjden i hela lägenheten är hela 2,70 meter. Köket är specialritat för projektet och lyfter hela lägenheten. Diskmaskinen och kyl/frys är snyggt integrerade och ugnen är en varmluftsugn och micro kombinerat. Badrummet är helkaklat med lyxig infälld belysning i det sobert mörktonade innertaket. Här finns kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har tapetserade väggar i varma färger samt möblerad med separat matplats och soffgrupp. Möjlighet finns att möblera för en separat arbetshörna också under TV:n intill köket. I föreningen finns en gemensam takterrass med möblering både inglasat och utomhus. Takterrassen bokas utan kostnad av medlemmarna. Kort gångavstånd till butiker och tågstationen. Bra parkeringsmöjligheter i området, både avgiftsfria och hyrda via föreningen. Föreningen har en bra energideklaration, vilket gör det möjligt att ansöka om gröna bolån, vilket innebär bättre ränta. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Valloxvägen 40A, Centralt, Knivsta kommun
Valloxvägen 40A, Centralt, Knivsta kommun, bild 2
Valloxvägen 40A, Centralt, Knivsta kommun, bild 3

Valloxvägen 40A

Villa
Centralt, Knivsta kommun
Fastighetsbyrån Knivsta
6 250 000 kr
149 + 12 m²
6 rum
847 m² tomt

På en av Knivstas bästa återvändsgator ligger denna sjönära fastighet. Här är det verkligen ett stenkast till sjön, badplatsen, "Särstabadet" finner vi lite längre ner på gatan. Läget är verkligen superbra även när det gäller kommunikation då det är nära till både tågstationen och motorvägspåfarten. Huset är en familjevilla från mitten av 70-talet där nuvarande ägare har öppnat upp mellan kök och vardagsrum. Fina detaljer som inte får missas är det fantastiska uterummet där vindruvorna växer fritt, balkongen med sjöutsikt och den insynsskyddade trädgården. Intill huvudbyggnaden finns separat garage med förrådsdel och bakom garaget finns förvaring av ved till kaminen i vardagsrummet.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Lunda 3:14, Östuna, Knivsta kommun
Lunda 3:14, Östuna, Knivsta kommun, bild 2
Lunda 3:14, Östuna, Knivsta kommun, bild 3

Lunda 3:14

Tomt
Östuna, Knivsta kommun
Fastighetsbyrån Knivsta
1 250 000 kr
2 029 m² tomt

Välkommen till Lunda - Nu ges möjligheten att förvärva avstyckad och byggklar tomt. Det finns förhandsbesked på tomten, för närmare detaljer se bifogat dokument. Ingen husleverantör är knuten till tomten. Läget är helt fantastiskt med underbar närmiljö och vyer över öppna fält. Läget i Kommunen är också bra, från tomten är det endast 7 km till motorvägen vilket enkelt tar dig till bland annat Uppsala, Arlanda och Stockholm. Skolbuss finns i närheten till tomten och allmänna kommunikationer finns att tillgå via buss vid väg 77, ca 1,5 km från fastigheten. Det går bra att åka ut och titta på tomten själv, kontakta mäklaren om ni vill boka en privat visning på plats. Välkommen till Lunda och början på resan till ett bekvämt boende på landet med fantastisk närmiljö. Nyproduktion är fri från fastighetsavgift de första 15 åren. Ni betalar endast lagfartskostnad på tomten och inte på huspriset.

 • Premium
Hälleborgsgatan 4D, Alsike, Knivsta kommun

Hälleborgsgatan 4D

Lägenhet
Alsike, Knivsta kommun
Fastighetsbyrån Knivsta
2 495 000 kr
78 m²
4 rum
vån 1/2
4 351 kr/mån
31 987 kr/m²

Välkomna till Kvarteret Hällmarken i Alsike Nord - och denna fyra med villakänsla - gavelläge i markplan med uteplats och trädgård. Genomgående ljusa ytskikt. Vitt Vedumkök med påkostade vitvaror. Ett funktionellt och modernt boende med helkaklat badrum, golvvärme i hela lägenheten, bra med förvaringsmöjligheter och ett stort fristående förråd på framsidan. Läget och framförallt baksidan måste upplevas på plats, anmäl ditt intresse redan idag. Välkommen på visning! För mer information kontakta ansvarig mäklare.

 • Uteplats
Trunstavägen 7, Centralt, Knivsta kommun

Trunstavägen 7

Lägenhet
Centralt, Knivsta kommun
Fastighetsbyrån Knivsta
950 000 kr
27 m²
1 rum
vån 2/6
2 578 kr/mån
35 185 kr/m²

Etta om 27 kvm på våning två, men med ingång i markplan. Entrébalkong i söder! Fullutrustad lägenhet med hög standard belägen ett stenkast från Knivsta Centrum och järnvägsstationen. Marbodalkök, takhöjd om 2,70 meter och helkaklat badrum. Ett förråd tillhör lägenheten. Tåget tar dig till Uppsala på 8 min och till Sthlm på 28 min!

 • Hiss
Orrspelsgatan 71, Alsike, Knivsta kommun

Orrspelsgatan 71

Lägenhet
Alsike, Knivsta kommun
Fastighetsbyrån Knivsta
1 595 000 kr
79 m²
4 rum
vån 1/4
8 460 kr/mån
20 190 kr/m²

Välkommen till Orrspelsgatan 71 och främre delen av Alsike. Fin och välplanerad lägenhet på våning 1 av 4 med inglasad balkong. Ni bor med ett bra läge i början av Alsike med närhet till skogen med elljusspår som ni kan nyttja vinter som sommar samt med mycket bra pendlingsavstånd till Uppsala eller Stockholm. Huset uppfördes under 2016 och andas fortfarande nyskick! Tilltalande planlösning med gott om förvaring i garderober, klädkammare och vindsförråd. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med fina ljusinsläpp och rymlig balkong om 8 kvm, vilken numera är inglasad. Genomgående stilrena val i hela lägenheten. Välkomna!

 • Balkong
 • Hiss
Solhagavägen 8A, Centralt, Knivsta kommun

Solhagavägen 8A

Radhus
Centralt, Knivsta kommun
Fastighetsbyrån Knivsta
3 450 000 kr
110 m²
5 rum
4 995 kr/mån
31 364 kr/m²

Välkommen till Brf Solhagapark med ypperligt läge i Knivsta! Föreningen har räntesäkrat ett banklån som utbetalas 2023-06-01 med en årsränta på 3,5 % som löper till 2033-06-01! Entreprenören kommer lämna kvar 1 539 000 kr i föreningens dispositionsfond (kommer totalt att uppgå till 1 589 000 kr), vilket möjliggör att månadsavgifterna har kunnat reducerats med 900 kr/månad/lägenhet fram till 2033-05-31. Detta gör föreningen helt unik! Här ges möjligheten att flytta in i ett helt nyproducerat radhus utan att behöva oroa sig för föreningens räntor. OBS! att det är säkrat i hela 10år! Radhusen håller på att byggas och kommer stå färdiga för inflyttning från den 9 juni 2023. Stilsäkra och välplanerade radhus om 5 rok (110 kvm) fördelat på två plan i vacker och modern New England stil med mycket hög standard. Radhuset har direkt närhet till skog och natur. 2 parkeringsplatser i nära anslutning till radhuset ingår. Det kommer att förberedas med tomrör från radhuset fram till parkeringarna för att möjliggöra att i efterhand montera motorvärmare och/eller elbilsladdare. Alla bostäder är upplåtna med bostadsrätt och marken i anslutning till radhuset är upplåten. Under bilagor finns den upplåtna marken markerad. Förråd i entréplanet, klädkammare på övre plan samt utvändigt förråd fristående i trädgården. Radhusen innehåller väl beprövade byggtekniska lösningar, vilket borgar för en god och säker boendemiljö. Målad liggande träpanel med förzinkade plåtdetaljer ger karaktär åt husen. Planlösningen är genomtänkt och kvalitén på material och utrustning är genomgående hög. Bottenvåningen rymmer entré, kök, vardagsrum, samt duschrum med tvätt och tork. Från altandörren i vardagsrummet når du din egen uteplats. Övervåningen nås via en ljus och luftig trappa som leder upp till allrummet. Från allrummet nås de tre sovrummen samt duschrummet. Vissa bilder är från tidigare projekt som är byggda i Enköping och Alsike, viss avvikelse kan förekomma. Finns intresse för radhuset, kontakta ansvarig mäklare Henrik Arnesson på 070-3405591

Trunstavägen 9 (lgh 107), Centralt, Knivsta kommun

Trunstavägen 9 (lgh 107)

Lägenhet
Centralt, Knivsta kommun
Fastighetsbyrån Knivsta
1 095 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1/5
2 299 kr/mån
40 556 kr/m²

Fin och välplanerad etta med takhöjd om hela 2,70 meter. Utöver balkongen finns även en entréterrass. Bra förvaring i platsbyggd garderobsvägg samt ett externt förråd. Materialvalen är moderna och av hög kvalitet. Köket är specialritat för projektet och lyfter hela lägenheten. Badrummet är helkaklat i modern stil. Diskmaskin samt kombimaskin (tvätt&tork). Gemensam takterrass i föreningen samt kort gångavstånd till butiker och tågstationen. Tåget tar dig till Uppsala på 8 min och till Sthlm på 28 min. Välkomna på visning!

 • Hiss

Visar alla 11