Mäklare Jonas Lindahl

Jonas Lindahl

Om mig

Med en gedigen kunskap om Knivstamarknaden känner jag att jag gör skillnad för mina kunder i varje enskild affär. Mina kunder brukar ofta säga att jag är trygg, lyhörd och uthållig. Det bästa betyg jag kan få är när mina kunder rekomederar mig vidare till nära och kära. Vad är Fastighetsbyråns styrka? Vi har stor lokalkännedom och vi är pålästa. I Knivsta har vi funnits sedan 2005 och vi har idag en klart marknadsledande position. Det gör att vi träffar i särklass flest spekulanter.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Södervägen 11E, Centralt, Knivsta kommun

Södervägen 11E

Lägenhet
Centralt, Knivsta kommun
Fastighetsbyrån Knivsta
1 795 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 304 kr/mån
36 263 kr/m²

Välrenoverad tvåa (som fungerar som en trea) på vån 3 av 3 med stor och insynsskyddad balkong (inglasad) i bästa solläge! Lägenheten har renoverats i omgångar och har idag ett smakfullt ekkök, modernt och funktionellt duschrum, genomgående ekparkett och infälld spotlightsbelysning och där ett sovrum har byggt av en del av vardagsrummet. Effektfull öppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör ändå vardagsrum och kök luftigt. Centralt läge nära affärer, tågstationen, Hälsohuset och sjön Walloxen!

  • Balkong
Centralvägen 38, Centralt, Knivsta kommun
Centralvägen 38, Centralt, Knivsta kommun, bild 2
Centralvägen 38, Centralt, Knivsta kommun, bild 3

Centralvägen 38

Lägenhet
Centralt, Knivsta kommun
Fastighetsbyrån Knivsta
1 095 000 kr
32 m²
1 rum
vån 3/4
2 827 kr/mån
34 219 kr/m²

Ett perfekt boende för pendlaren och/eller studenten. Här erbjuds en stilfull och modern studiolägenhet med stort fönsterparti med skjutdörr. Rymligt badrum, modernt kök och hiss. Läget är bland de bättre i föreningen med förmiddagssol på balkong in mot gården. Här bor du med tågstation, bussförbindelser och mataffär som närmsta granne. Fem minuters gångväg till Gredelby hagars naturreservat. Med tåg når du Uppsala på 9 minuter och Stockholm på 28 minuter.

  • Premium
  • Balkong
Trunstavägen 7, Centralt, Knivsta kommun

Trunstavägen 7

Lägenhet
Centralt, Knivsta kommun
Fastighetsbyrån Knivsta
950 000 kr
27 m²
1 rum
2 578 kr/mån
35 185 kr/m²

Välkommen till en öppen, modern och välplanerad etta om 27 kvadratmeter. Takhöjden är hela 2,7 meter vilket tillsammans med genomgående fin materialstandard gör att man får en rymlig och lyxig känsla av lägenheten. Entréterrass med söderläge. Badrummet är helkaklat och rymligt, utrustat med tvättmaskin som har en integrerad torktumlare. Ett stenkast från Knivsta Centrum och järnvägsstationen.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Nytorpsvägen 12, Alsike, Knivsta kommun

Nytorpsvägen 12

Tomt
Alsike, Knivsta kommun
Fastighetsbyrån Knivsta
1 750 000 kr
1 673 m² tomt

Välkomna till Nytorpsvägen 12. Tomten är obebyggd och på 1673 kvm. Här kan du förverkliga dina byggdrömmar utan att vara knuten till någon husleverantör. Du bor med naturen om knuten men endast en kilometer in till Alsike, sju till centrala Knivsta och tolv kilometer till Uppsala. För barnfamiljen är det ca 1 km till närmsta skola/förskola. Förhandsbesked från 2020 tillåter byggnation av enbostadshus i max två plan. Avlopp delas med grannfastigheter genom genom ett nyanlagt minireningsverk och vatten finns möjlighet att borra på granntomten. Exemplet i bilderna är från Harmoni Villan, gaveln högst upp är tänkt ut mot Nytorpsvägen. Huset är ett miljökompenserat boende där driftskostnaderna är nära noll kronor per år. Husets kostnad skulle bli runt tre miljoner att bygga. Fiber via Ip-Only finns i vägen framför. Här bygger man för framtiden, där det planerade Alsike norr kommer att göra att utbudet ökar till skolor och andra allmänna samhällstjänster ökar dessutom skulle den planerade påfarten till E4-an göra pendling ännu smidigare. Blir 4-spåret av har man även planer på station i Alsike vilket underlättar tågpendling. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning!

  • Plus

Visar alla 4