Mäklare Jonas  Lindahl

Jonas Lindahl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Hälleborgsgatan 2B, Alsike, Knivsta kommun

Hälleborgsgatan 2B

Lägenhet
Alsike, Knivsta kommun
Fastighetsbyrån Knivsta

2 495 000 kr

78 m²

4 rum

3 625 kr/mån

31 987 kr/m²

Välkomna till Hälleborgsgatan och denna yteffektiva fyra med radhuskänsla. Här bor ni med bästa solläget och med två härliga uteplatser på våning 2/2. Bostaden har god standard med ekparkettgolv, Vedumkök, helkaklat badrum med tvätt och tork samt golvvärme i hela lägenheten. Parkeringsplats med el-plint och stort förråd finns till bostaden. Förening med god ekonomi!

  • Balkong
Bandyvägen 9, null, Knivsta kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bandyvägen 9

Radhus
Knivsta kommun
Fastighetsbyrån Knivsta

3 250 000 kr

130 m²

5 rum

282 m² tomt

Bandyvägen 9 - Friköpt kedjehus nära stationen, från vilket det endast tar ca 30 min till centrala Stockholm. Huset är utbyggt och har fyra stora sovrum. Söderläge på trädgårdstomten (282 kvm) som vetter mot allmänning med stor lekplats och fotbollsplan och som vintertid spolas till isbana och är en dröm för barn. Här betalar man en samf.avgift om 2150 kr/mån, då ingår värme, V/A, mm. Vidbyggt garage (19 kvm) och. Missa inte chansen, kom på visning! Välkommen hem!

Nytorpsvägen 12, Alsike, Knivsta kommun

Nytorpsvägen 12

Tomt
Alsike, Knivsta kommun
Fastighetsbyrån Knivsta

1 750 000 kr

1 673 m² tomt

Välkomna till Nytorpsvägen 12. Tomten är obebyggd och på 1673 kvm. Här kan du förverkliga dina byggdrömmar utan att vara knuten till någon husleverantör. Du bor med naturen om knuten men endast en kilometer in till Alsike, sju till centrala Knivsta och tolv kilometer till Uppsala. För barnfamiljen är det ca 1 km till närmsta skola/förskola. Förhandsbesked från 2020 tillåter byggnation av enbostadshus i max två plan. Avlopp delas med grannfastigheter genom genom ett nyanlagt minireningsverk och vatten finns möjlighet att borra på granntomten. Exemplet i bilderna är från Harmoni Villan, gaveln högst upp är tänkt ut mot Nytorpsvägen. Huset är ett miljökompenserat boende där driftskostnaderna är nära noll kronor per år. Husets kostnad skulle bli runt tre miljoner att bygga. Fiber via Ip-Only finns i vägen framför. Här bygger man för framtiden, där det planerade Alsike norr kommer att göra att utbudet ökar till skolor och andra allmänna samhällstjänster ökar dessutom skulle den planerade påfarten till E4-an göra pendling ännu smidigare. Blir 4-spåret av har man även planer på station i Alsike vilket underlättar tågpendling. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning!

  • Plus
Granstigen 27, Alsike, Knivsta kommun

Granstigen 27

Villa
Alsike, Knivsta kommun
Fastighetsbyrån Knivsta

6 695 000 kr

169 m²

7 rum

1 208 m² tomt

Här bor ni på lugn återvändsgata i en rymlig villa på 169 kvm och en tomt på 1208 kvm. Trädgården vetter mot ett skogsområde. Uppvuxen trägårdstomt med mycket gräsyta som uppmuntrar till lek toppat med en lekstuga. Stenlagd uppfart till carport med förråd i bakkant. På tomten finns det också en fristående terrass där solen skiner sköna sommarkvällar. Från carporten fortsätter stenläggningen fram till den välkomnade entrén med farstukvist under tak. Invändigt välkomnas du av en rymlig hall. Huset har ett stort fullrustat kök med plats för matbord för den stora familjen. I direkt anslutning ligger tvättstugan/groventrén med tvättmaskin/torkskåp, tvättho och plats för klädvård. Nedervåningen har även ett sovrum och ett duschrum med WC. Ett stort vardagsrum med en braskamin som värmer skönt under den kalla årstiden. I vardagsrummet finns även utgång till den stora altanen som sträcker sig på hela långsidan av huset. Altanen är delvis under tak. En trappa från hallen tar dig till övervåningen som hyser fyra väl tilltagna sovrum och ett rymligt allrum med utgång till balkongen. Här finns även ett stort badrum med bastudel och WC. Försäljning är planerad under hösten. Välkommen att anmäla intresse!

  • Balkong
  • Uteplats
Boängsvägen 82, Alsike, Knivsta kommun

Boängsvägen 82

Villa
Alsike, Knivsta kommun
Fastighetsbyrån Knivsta

4 750 000 kr

144 m²

5 rum

3 141 m² tomt

Fastighet har en areal om ca 3141 kvm samt boningshus och ett gårdshus, garage/förråd. Huset är från 1910 och har byggts ut under -70 tal och -80-tal. Husen ligger belägna på en höjd vilket skapar fin utsikt över åkrarna. Gårdshuset är fullt utrustat. Stor tomt med möjlighet till odlingar och trädgårdsarbete. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Trunstavägen 11, Centralt, Knivsta kommun

Trunstavägen 11

Lägenhet
Centralt, Knivsta kommun
Fastighetsbyrån Knivsta

1 095 000 kr

27 m²

1 rum

1 968 kr/mån

40 556 kr/m²

Fin etta om 27 kvm belägen på våning 2 av 5. Balkong i söderläge. Genomgående mycket fin standard med Marbodalkök, takhöjd om 2,70 meter och helkaklat badrum. Ett stenkast från Knivsta Centrum och järnvägsstationen. Tåget tar dig till Uppsala på 8 min och till Stockholm på 28 min. Välkommen!

  • Balkong
Trunstavägen 11, lgh 133, Centralt, Knivsta kommun

Trunstavägen 11, lgh 133

Lägenhet
Centralt, Knivsta kommun
Fastighetsbyrån Knivsta

1 095 000 kr

27 m²

1 rum

1 968 kr/mån

40 556 kr/m²

Modern etta om 27 kvm belägen på vån 2 av 5med balkong söderläge. Därtill har föreningen en gemensam takterrass. Fullutrustad lägenhet med hög standard belägen ett stenkast från Knivsta Centrum och järnvägsstationen. Marbodalkök, takhöjd om 2,70 m och helkaklat badrum. Ett förråd på loftgången i direkt anslutning till lägenheten hör till. Tåget tar dig till Uppsala på 8 min och till Stockholm på 28 min!

  • Hiss

Visar alla 7