Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Michael Seger

Michael Seger

Om mig

Michael är uppväxt i Köping och är en mäklare som kan just ditt område. Utmärkande drag är ett tydligt fokus på försäljningsresultat, brinnande och outtröttligt engagemang samt ett driv att överträffa sina kunders förväntningar. Tillsammans med Fastighetsbyråns säljcoach-system och god lokalkännedom är Michael ett självklart val om ni önskar en försäljningsprocess som genomsyras av absolut högsta kvalité!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Karlsborgsvägen 4, null, Arboga kommun

Karlsborgsvägen 4

Villa
Arboga kommun
Fastighetsbyrån Köping
2 850 000 kr
138 m²
6 rum
576 m² tomt

Letar du efter en bostad som passar hela familjen? Här finns alla bekvämligheter som ett garage, pool och solpaneler - perfekt för er som gillar att leva hållbart och njuta av sommardagar vid poolen. Området kring bostaden är lugn och familjevänlig med närhet till naturen. Ta en skön promenad i den vackra omgivande naturen eller ta en kort bilresa till Arboga centrum för shopping och nöjen. Här finns även bra skolor och förskolor i närheten, perfekt för den växande familjen.

Hagavägen 8B, Östanås, Köpings kommun

Hagavägen 8B

Lägenhet
Östanås, Köpings kommun
Fastighetsbyrån Köping
775 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/3
4 178 kr/mån
13 136 kr/m²

Välkommen till Hagavägen 8 B. Området runt bostadsrätten är perfekt för dig som vill ha nära till allt. Köping kommun har mycket att erbjuda med sina vackra grönområden, trevliga restauranger och mysiga caféer. Promenera längs med de pittoreska gatorna eller ta en cykeltur till närliggande parker för en picknick i solen. Med balkongen som en extra bonus och den hemtrevliga känslan kommer du snabbt att känna dig som hemma här. Varmt välkommen att utforska denna pärla i Köping tillsammans med oss!

Hummelbäcksgatan 1 A, null, Köpings kommun

Hummelbäcksgatan 1 A

Lägenhet
Köpings kommun
Fastighetsbyrån Köping
950 000 kr
74 m²
3 rum
vån 4/6
3 661 kr/mån
12 838 kr/m²

På Hummelbäcksgatan 1 A finner du denna tilltalande trerummare med både hiss och inglasad balkong. Detta är en ljus och rymlig bostadsrättslägenhet med bekvämt gångavstånd till Köpings centrum, butiker och restauranger. Huset är fiberanslutet och internet ingår i avgiften. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Sadelgatan 55, Hästhagen, Köpings kommun

Sadelgatan 55

Villa
Hästhagen, Köpings kommun
Fastighetsbyrån Köping
2 695 000 kr
181 + 29 m²
7 rum
504 m² tomt

Välkommen till charmiga och välskötta Sadelgatan 55 beläget på populära området Hästhagen i Köping. Med sina stilrena ytskikt och öppna planlösning erbjuder detta hem den perfekta kombinationen av bekvämlighet och lyx. Ett av husets främsta fördelar är det stora garaget och dess närhet till både skola, grönområden och butiker. Vilket gör det till en idealisk plats för familjer och vänner. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck allt som detta underbara hem har att erbjuda!

Östanåsgatan 13, Östanås, Köpings kommun

Östanåsgatan 13

Lägenhet
Östanås, Köpings kommun
Fastighetsbyrån Köping
850 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 867 kr/mån
12 593 kr/m²

Nu har du chansen att flytta in i en lägenhet i gott skick som har det mesta. På Östanåsgatan 13 ligger denna hemtrevliga hörnlägenhet vars härliga ljusinsläpp skapar ett mycket trivsamt boende som man tycker om att vara i. Här disponerar du en yta om 68 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på tre rum och kök. Något som gör att den här lägenheten sticker ut lite extra är den stora och trevliga inglasade balkongen. Här kan du avnjuta härliga sommarmiddagar i goda vänners lag.

Hagavägen 34A, Johannisdal, Köpings kommun

Hagavägen 34A

Lägenhet
Johannisdal, Köpings kommun
Fastighetsbyrån Köping
850 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 689 kr/mån
10 429 kr/m²

Trivsam gavellägenhet som byggts om från en fyrarummare till trerummare med alla möjligheter att göra lägenheten till en fyrarummare igen. Bostaden har fina ytskikt och är perfekt planerad och lämnar ett gott intryck på alla som besöker den. Belägen på Johannisdal i Köping med närhet till förskola, skola, tennisplan och gångavstånd till centrum. Samt närhet till fina grönområden med motionsspår i Johannisdalskogen. Varmt välkommen på visning!

Hagavägen 36, Johannisdal, Köpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hagavägen 36

Lägenhet
Johannisdal, Köpings kommun
Fastighetsbyrån Köping
695 000 kr
59 m²
2 rum
vån 9/9
3 741 kr/mån
11 780 kr/m²

Trivsam och nyrenoverad bostadsrättslägenhet på Hagavägen med fantastisk utsikt. Belägen på nionde våningen med inglasad balkong i västerläge och ett attraktivt läge på populära och omtyckta Johannisdal. Riksbyggen Köpingshus nr 5 är en stabil bostadsrättsförening med ständigt fokus på förbättringar för sina medlemmar. Här finner du en fräsch lägenhet med rikligt av ljusinsläpp där det bara är att ställa in möblerna och börja trivas. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Odensvivägen 2 B, null, Köpings kommun

Odensvivägen 2 B

Lägenhet
Köpings kommun
Fastighetsbyrån Köping
830 000 kr
66,6 m²
3 rum
vån 2/3
3 653 kr/mån
12 462 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa 3:a som är en välplanerad och fräsch lägenhet med eldstad i vardagsrummet, inglasad balkong byggd 2023 och utsikt över Köpingsån. Perfekt för dig som vill bo centralt och naturnära. Välkommen att längta hem till ditt nya hem!

Fogdegatan 3 A, Nyckelberget, Köpings kommun

Fogdegatan 3 A

Lägenhet
Nyckelberget, Köpings kommun
Fastighetsbyrån Köping
600 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 015 kr/mån
10 909 kr/m²

På Fogdegatan 3 A hittar du denna stilrena lägenhet om 2 rum och kök med stora fönster som ger rikligt med ljusinsläpp. En riktigt fin lägenhet som passar de allra flesta. Här bor du med närhet till centrum, naturområden, butiker och lekparker. Välkommen på visning!

Visar alla 9