Mäklare Rickard Gustafsson

Rickard Gustafsson

Om mig

Hej Rickard heter jag och har jobbat inom försäljningsyrket med olika befattningar i nästan 30 år innan jag sadlade om till fastighetsmäklare. Det var ett självklart val att jobba på fastighetsbyrån som är marknadsledande på många områden och har många smarta digitala lösningar för att underlätta försäljningsprocessen för våra parter. Att få möta människor i olika livssituationer och göra bostadsaffären så smidig och trygg som möjligt är en utmaning som engagerar mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Östertibble 112, null, Kungsörs kommun
  • Mån 5 aug kl 17:00

Östertibble 112

Villa
Kungsörs kommun
Fastighetsbyrån Köping
1 400 000 kr
95 + 10 m²
4 rum
1 360 m² tomt

Välkommen till detta charmiga bostadshus från 1909 beläget i det lantliga och fridfulla Torpa utanför Kungsör. En pärla med unika detaljer så som en vacker täljstenskamin som sprider värme och atmosfär i rummen, samt en mysig farstukvist där du kan njuta av ditt morgonkaffe. Trädgården är en riktig oas med odlingar, fruktträd och en stor gräsmatta perfekt för lek och avkoppling. Inuti bostaden finner du ett modernt kök som inbjuder till kulinariska upplevelser, samt generösa sociala ytor att umgås med familj och vänner. Boendet har även två rymliga sovrum för god nattsömn och ett dubbelgarage för bekväm parkering av bilen. Området erbjuder lugn och ro samtidigt som du har nära till det vackra landskapet och möjligheter till sköna promenader i naturen. Med närhet till service, skolor och kommunikationer är detta en perfekt plats att kalla hemma. Välkommen till en härlig tillvaro i en underbar miljö!

  • Plus
Vivelgatan 11, null, Köpings kommun

Vivelgatan 11

Villa
Köpings kommun
Fastighetsbyrån Köping
2 950 000 kr
154 m²
6 rum
602 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad i Köping, med en rymlig veranda som bjuder in till härliga grillkvällar och avkoppling intill den grönskande trädgården. Här finns alla möjligheter för en aktiv och familjevänlig livsstil. Huset har generösa ytor och ett stilrent kök som bjuder in till gemenskap och mysiga middagar. Den praktiska tvättstugan underlättar vardagen och gör det enkelt att hålla ordning. Området präglas av lugn och harmoni, perfekt för promenader och cykelturer. Med närhet till natur och grönområden erbjuds en fridfull tillvaro samtidigt som stadens bekvämligheter finns inom räckhåll. Denna bostad är det perfekta valet för den som söker en balans mellan praktiskt boende och naturskön omgivning. Vi ses på visning!

Skogslundsgatan 35, null, Köpings kommun

Skogslundsgatan 35

Radhus
Köpings kommun
Fastighetsbyrån Köping
2 595 000 kr
139 m²
5 rum
364 m² tomt

Välkommen till detta charmiga bostadshus omgivet av en grönskande trädgård och en naturskön omgivning. Här hittar du allt du behöver för att trivas, inklusive en motionsslinga för morgonjoggen och naturen precis bakom husknuten. Detta hem är perfekt för familjer med småbarn, med lekplatser utanför bostaden och en trygg barnvänlig miljö att växa upp i. Förutom detta finns även en elbilsladdare i garaget, vilket gör det enkelt att vara miljömedveten och samtidigt hålla bilen laddad för äventyr. Närområdet erbjuder en vardagslyx med närhet till allt du behöver. Både ett stort köpcentrum några minuters bilfärd bort och mysiga kaféer och trevliga restauranger, allt finns inom bekvämt räckhåll. Det finns även både förskolor och skolor i närheten av bostaden. Med denna bostad får du inte bara ett hem, utan en hel livsstil. Kom och upptäck denna pärla idag och se hur du kan skapa minnen för livet tillsammans med din familj. Välkommen hem!

  • Uteplats
Verktygsgatan 1A, null, Arboga kommun

Verktygsgatan 1A

Villa
Arboga kommun
Fastighetsbyrån Köping
2 400 000 kr
134 m²
6 rum
486 m² tomt

Denna charmiga familjevilla från 1973 erbjuder en härlig atmosfär med extra bekvämligheter som eldstad, jacuzzi, pool, solpaneler, trädgård med gräsmatta och uteplats. Här finns gott om utrymme att njuta av utomhuslivet eller koppla av inomhus, oavsett årstid. Arboga kommun är känt för sin vackra natur och historiska sevärdheter. I närområdet finner du idylliska promenadstråk, mysiga caféer och bra kommunikationer. Perfekt för den som söker en harmonisk tillvaro med närhet till både stadens puls och lugnet på landet. En kort promenad från bostaden ringlar Arbogaån förbi som är en perfekt plats för kvällsdopp på sommaren. Denna bostad har en boyta på 134 kvadratmeter och ligger på en lummig trädgårdstomt. Den genomtänkta planlösningen ger ett luftigt intryck och skapar trivsamma sällskapsytor. Med braskamin, spabad och trädgård med gräsmatta finns det gott om möjligheter till avkoppling och sociala stunder. Solpanelerna bidrar till en mer hållbar boendemiljö och minskar energikostnaderna. Välkommen till denna hemtrevliga villa . Vare sig du gillar att umgås med vänner eller njuta av lugnet i trädgården, så erbjuder detta hem en plats för alla aktiviteter och avkoppling.

Ågatan 90, null, Köpings kommun

Ågatan 90

Radhus
Köpings kommun
Fastighetsbyrån Köping
1 895 000 kr
114 m²
4 rum
220 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och ljusa bostad i Köping med en boyta på 114 kvadratmeter och en tomt på 220 kvadratmeter. Här finns en härlig uteplats där du kan njuta av sommardagar och koppla av på. Lekplatser finns utanför husknuten .Bostaden är byggd år 1975 och det mesta finns i närheten av denna bostad. Köping är en mysig kommun med närhet till vacker natur och trevliga promenadstråk. Här finns på promenadavstånd även bra skolor, köpcentrum samt restauranger. Perfekt för den som vill ha lugnet samtidigt som stadslivet finns på bekvämt avstånd. Denna bostad är ett perfekt hem för den som uppskattar en avslappnad livsstil och vill ha möjligheten att kunna koppla av i sin egen jacuzzi. Välkommen till ditt nya hem!

  • Uteplats
Traststigen 20, Sundänge , Köpings kommun
  • Sön 11 aug kl 15:45

Traststigen 20

Fritidshus
Sundänge , Köpings kommun
Fastighetsbyrån Köping
2 400 000 kr
111 m²
5 rum
1 585 m² tomt

Välkommen till detta charmiga bostadshus med en yta på 111 m², beläget i den avkopplande omgivningen av Sundänge i Köping. Med en lummig trädgård och en badplats ca 400 meter bort bjuder detta hem in till avkoppling och njutning. Här finns gott om utrymme med fem rum, varav två sovrum, perfekt för den lilla familjen eller för den som vill ha extra utrymme. Ett allrum med plats för stort matbord ger möjlighet att ha middagsbjudningar när vänner är på besök samt en carport med förråd ger extra bekvämlighet för förvaring och parkering. Detta hus med byggår 1965 har en varm och inbjudande atmosfär, perfekt för trevliga stunder med familj och vänner. Dessutom, den eldstad som finns på plats ger en extra mysig touch under kalla kvällar. Bostaden har dessutom solpaneler på taket samt batteri för lagring. Solpanelerna kan enkelt skötas med en app och utomhusbelysning är app-styrd. Ett arkitekt ritat Attefalls hus på 25 kvm från 2018 finns på tomten. Det finns både dusch och bastu samt toalett och flera extra sovplatser och härligt soldäck att tillbringa dagar i solen på. Området runt Sundänge erbjuder vacker natur och lugn miljö, perfekt för den som söker stillsamhet och frid. Med närhet till badplats och grönområden finns det gott om möjligheter till avkoppling och rekreation. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad en harmonisk tillvaro med naturen och trädgården som grannar, vilket gör den till det perfekta valet för den som vill bo i en lugn och avkopplande miljö. Välkommen hem!

  • Plus
Ringvägen 49a, null, Köpings kommun

Ringvägen 49a

Lägenhet
Köpings kommun
Fastighetsbyrån Köping
595 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
3 298 kr/mån
11 442 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma bostadsrätt på markplan i populära och attraktiva HSB Nian Köping-föreningen med god ekonomi och låga avgifter. Med en balkong för sköna sommarkvällar och närhet till lekplats och motionsspår är detta en perfekt bostad för den aktiva familjen. Här bor du bekvämt och nära grönområden där du kan njuta av naturen på nära håll. Kommunen Köping erbjuder ett varierat utbud av service, shopping och restauranger, samt utmärkta kommunikationer för den som pendlar till arbete eller skola. Bostaden består av 2 rum och har en boyta på 52 kvm. Med markplanets fördelar har du enkelt tillgång till bostaden och behöver inte bekymra dig för hiss eller långa trappor. Perfekt för den som föredrar smidighet i vardagen. Ta chansen att bo i denna charmiga bostad som passar både den lilla familjen, det aktiva paret eller den som uppskattar närhet till grönområden och aktiviteter. Välkommen att upptäcka markplanslivet med balkong och närhet till det bästa Köping har att erbjuda!

Ugglestigen 11, null, Köpings kommun

Ugglestigen 11

Fritidshus
Köpings kommun
Fastighetsbyrån Köping
995 000 kr
57 m²
4 rum
1 486 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus med en lummig tomt som bjuder in till en sommaridyll. Här finns möjligheten att spendera sommaren en kort promenad från sjön, perfekt för de som älskar att bada och njuta av strandlivet. En hemtrevlig eldstad skapar en mysig atmosfär och ger extra värme under kallare kvällar. Omgiven av naturen och grönskan är detta det perfekta hemmet för den som söker lugn och ro. Den generösa tomtytan på 1486 kvadratmeter erbjuder gott om plats för trädgårdsfester och lek. För de soliga dagarna finns en härlig uteplats där du kan avnjuta din morgonkaffe eller bjuda in vänner och familj på grillkvällar. Sundänge är känt för sin vackra natur och närhet till sjön. Här finns fina promenadstråk, badplatser och möjligheter till diverse fritidsaktiviteter. Med möjlighet till ett naturnära liv samtidigt som Köpings bekvämligheter finns inom en kort biltur erbjuder detta en perfekt balans mellan avkoppling och bekvämlighet. Detta fritidshus är ett tillfälle att skapa ditt smultronställe på sommaren nära sjön, omgiven av grönska och natur och trevliga grannar. Välkommen att upptäcka möjligheterna som detta fritidshus har att erbjuda!

Ågatan 82, Ågärdet, Köpings kommun

Ågatan 82

Radhus
Ågärdet, Köpings kommun
Fastighetsbyrån Köping
1 600 000 kr
112 m²
5 rum
227 m² tomt

Välplanerat radhus med otrafikerat läge på omtyckta och barnvänliga Ågärdet i Köping. Ett familjevänligt boende som är idealiskt för barnfamiljer med hela tre lekparker i området. Närhet till såväl Big inn köpcentrum och skola. Gångavstånd till Köpings centrum. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Ågatan 16, Ågärdet, Köpings kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00

Ågatan 16

Radhus
Ågärdet, Köpings kommun
Fastighetsbyrån Köping
1 850 000 kr
112 m²
5 rum
330 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska bostad belägen i det populära området Ågärdet i Köping. Här finns allt en familj kan önska sig och lite till. Med en boyta på 112 kvadratmeter och fem rum finns det gott om plats att trivas på. Det som verkligen sticker ut med detta hus är de unika fördelarna det erbjuder. En underbar grönskande växthus där du kan odla dina egna grönsaker och blommor året runt. En inredd friggebod som ger extra utrymme för hobbyverksamhet eller gäster. Den mysiga inglasade uteplatsen inbjuder till långa sommarkvällar och härliga middagar utomhus. Inne i bostaden finner du ett nyrenoverat badrum som andas modernitet och stil. Här finns även en gedigen pelletskamin som sprider värme och skapar en ombonad atmosfär under kalla kvällar. Solterrassen erbjuder en avkopplande plats att njuta av solen och lugnet. Tomten är en gaveltomt som ger extra utrymme och möjligheter för lek och rekreation. Närområdet är lugnt och barnvänligt, med närhet till skolor, lekplatser och grönområden. Samfälligheten Ågärdet är en välskött förening med både god ekonomi och ordning. Denna pärla är helt enkelt ett hem att trivas och skapa minnen i. Vänta inte med att boka din visning, detta är ett tillfälle du inte vill missa!

  • Plus

Visar alla 10