Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anna Byman

Anna Byman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ängsklockevägen 123, Kottla, Lidingö kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Ängsklockevägen 123, Kottla, Lidingö kommun, bild 2
Ängsklockevägen 123, Kottla, Lidingö kommun, bild 3

Ängsklockevägen 123

Radhus
Kottla, Lidingö kommun
Fastighetsbyrån Lidingö
9 995 000 kr
165 + 27 m²
7 rum
179 m² tomt

Välkommen till detta stora och välskötta radhus med en totalyta på hela 192 kvm samt med garage i länga. Här bor man med ett fint, fritt läge mot allmänning i soligt sydvästläge. Huset har haft samma ägare sedan byggåret 1979 och är mycket välhållet med stor potential för nästa ägare att skapa sitt drömboende. Tre våningsplan med 5 möjliga sovrum, två allrum samt badrum/duschrum på varje våningsplan. Huset har låga driftskostnader med fjärrvärme. Garage i länga med laddbox. Idealiskt läge på centrala Lidingö med närhet till skolor och förskolor som man når via gång- och cykelväg från huset. Närhet också till mataffär, simhall, idrottsanlägningar samt härliga naturområden och badplatser vid Kottlasjön. Besök gärna samfällighetens informativa hemsida: www.ängsklockan.se

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Kyrkvägen 32A, 3tr, Hersby, Lidingö kommun
Kyrkvägen 32A, 3tr, Hersby, Lidingö kommun, bild 2
Kyrkvägen 32A, 3tr, Hersby, Lidingö kommun, bild 3

Kyrkvägen 32A, 3tr

Lägenhet
Hersby, Lidingö kommun
Fastighetsbyrån Lidingö
5 990 000 kr
91 m²
4 rum
vån 3/3
4 651 kr/mån
65 824 kr/m²

Välkommen till denna fina vindsetage-lägenhet i välskött bostadsrättsförening med suveränt läge på centrala Lidingö. Här erbjuds ett både charmigt och funktionellt boende i två plan med såväl balkong som takterass i soligt söderläge! Lägenheten ligger högst upp i huset på plan 3 (från parkeringsplatsen endast 2 trappor upp tack vare souterrängläget). Nedre plan med stilrent renoverat kök (2018), ljust och luftigt vardagsrum med utgång till balkong i soligt söderläge, sobert badrum (renoverat 2019) samt ett rofyllt sovrum. Övre plan med två sovrum, stilrent wc-rum samt härlig takterass i soligt söderläge. Treglasfönster i hela lägenheten. Välskött bostadsrättsförening med attraktivt läge på centrala Lidingö med kort avstånd till Lidingö Centrum. Området är mycket lugnt och ostört trots sitt centrala läge. Förutom närheten till Lidingö Centrum har man också närhet till härliga grönområden kring Kyrkviken och Bo Gärde, Friskis och Svettis, Lidingövallen m.m. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Läroverksvägen 29C, Hersby, Lidingö kommun
  • Idag kl 17:15
Läroverksvägen 29C, Hersby, Lidingö kommun, bild 2
Läroverksvägen 29C, Hersby, Lidingö kommun, bild 3

Läroverksvägen 29C

Lägenhet
Hersby, Lidingö kommun
Fastighetsbyrån Lidingö
3 990 000 kr
55 m²
3 rum
vån 1/3
4 773 kr/mån
72 545 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade trea med underbart läge i efterfrågade "slottet" i gamla Frimurarhemmet på centrala Lidingö. Här bor du i en vacker sekelskiftesvåning med föreningens egna vackra park utanför fönstren. Den ytsmarta lägenheten erbjuder en ljus och luftig planlösning med stora rum och generös takhöjd. Rummen flödar av ljus från de vackra, spröjsade fönstren - samtliga utan insyn och med fri utsikt mot den engelska parkmiljön och den grönskande naturen som finns på baksidan av huset. Vackert vardagsrum i öppen planlösning med smakfullt kök. Gott om förvaring i skåp med ljusgrå luckor och full maskinell utrustning samt bra arbetsytor. Rummet har två stora spröjsade fönster med djupa nischer och härlig parkutsikt. Vidare finns här två bra sovrum, båda med rofyllt läge och vackra spröjsade fönster som bjuder på utsikt mot naturen på baksidan av huset. Badrummet är rymligt med duschplats. Bostaden har bra förvaringsmöjligheter i flertalet garderober samt ett mycket stort källarförråd (ca 10 kvm). Bostadsrättsföreningen Frimuraren 13 är unik med sin vackra parkliknande trädgård och har en aktiv trädgårdsgrupp för den som är odlingsintresserad. Föreningen bjuder in till flera gemensamma aktiviteter under året. Flertalet uteplatser med bord och stolar samt gemensam grill. Centralt läge på Lidingö med flera busslinjer på promenadavstånd. Parkeringsplatser finns genom föreningens kösystem. Gästparkering utanför porten. Flera förskolor, skolor och gymnasier i närområdet. Badplats på cykelavstånd samt närhet till grönområden och friluftsaktiviteter.

  • Premium
  • Hiss
Källängsvägen 36, 3tr, Näset, Lidingö kommun
  • Sön 28 apr kl 14:10
Källängsvägen 36, 3tr, Näset, Lidingö kommun, bild 2
Källängsvägen 36, 3tr, Näset, Lidingö kommun, bild 3

Källängsvägen 36, 3tr

Lägenhet
Näset, Lidingö kommun
Fastighetsbyrån Lidingö
4 400 000 kr
86 m²
4 rum
vån 3/9
5 877 kr/mån
51 163 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade fyra med fritt, ostört läge och solig balkong på den lugna delen av Källängsvägen! Stort och luftigt vardagsrum med utgång till generös balkong med rofyllt läge mot träd och grönska. Ljust och snyggt kök med rymlig matplats invid fönstret. Stilrent badrum med badkar samt separat gästtoalettrum. Tre bra sovrum samt rymlig hall med mycket bra förvaring. Hela lägenheten har fina golv (i vardagsrummet ekparkett och resterande rum Kährs slipbara klickgolv i ek) och nya treglasfönster - det fina hörnläget med fönster i två väderstreck ger lägenheten ett skönt ljusflöde. Kabel-tv och bredband ingår i månadsavgiften. Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi. Mycket trevligt läge på den lugnaste delen av Källängsvägen med närhet till ICA, restauranger och bra kommunikationer med buss 203 (busshållplats inom 100 meter från dörren) som tar dig till Ropsten på ca 10 minuter. Bra skolor och förskolor finns i området och härliga natur och grönområden ligger också runt knuten.

  • Premium
  • Hiss
Drottvägen 11 , Hersby, Lidingö kommun
Drottvägen 11 , Hersby, Lidingö kommun, bild 2
Drottvägen 11 , Hersby, Lidingö kommun, bild 3

Drottvägen 11

Lägenhet
Hersby, Lidingö kommun
Fastighetsbyrån Lidingö
8 500 000 kr
108,5 m²
4 rum
vån 1/3
6 361 kr/mån
78 341 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och vackra lägenhet med härlig villakänsla och attraktivt läge i Hersby. Här bor man i ett centralt men lugnt och lummigt villakvarter med närhet till Lidingö Centrum och ca tio minuters bilresa till Stockholms city. Våningen bjuder på generösa och väldisponerade ytor som inbjuder till ett socialt liv med plats för många gäster. Här finns ett stort kök med rejäl matplats invid fönsterparti med glas från golv till tak samt gott om förvaring och arbetsytor. Vidare ett mycket stort och ljust gavelvardagsrum med generösa fönsterpartier i två väderstreck samt utgång till den härliga uteplatsen i sydväst där man kan avnjuta eftermiddags- och kvällssolen. Vidare återfinns tre rofyllda och rymliga sovrum samt en rejäl klädkammare som idag fungerar som ytterligare ett litet sovrum/arbetsrum. Rymligt badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Gästtoalettrum med toalett och handfat samt ny varmvattenberedare. Föreningen består av ett vackert bostadshus byggt av JM 1999 med fem lägenheter. Alla lägenheter har parkeringsplats i carport samt ett isolerat förråd. Detta är ett boende utöver de vanliga som skänker livskvalitet till sin ägare - varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Bodalsvägen 37, Bodal, Lidingö kommun

Bodalsvägen 37

Lägenhet
Bodal, Lidingö kommun
Fastighetsbyrån Lidingö
1 925 000 kr
28 m²
1 rum
2 113 kr/mån
68 750 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade, ljusa och mycket fina lägenhet med suveränt läge i Bodal på centrala Lidingö. Två minuters promenad till Lidingöbanan som tar dig till Ropsten på ca 5 minuter. Lägenheten är otroligt smart planerad med ett snyggt sovloft vilket ger rummet stor yta till både matplats och soffhörna. Det generösa fönsterpartiet med fri utsikt mot träd och grönska skänker lägenheten ett härligt ljus. Välutrustat och fräscht kök med full maskinell utrustning och bra arbetsytor. Stambytt och helkaklat badrum med duschplats. Välskött och stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Lägenheten ligger på en halv trappa ned från entrén, men tack vara souterrängläget så är lägenheten en våning upp från marken. Lugnt och rofyllt läge mot den grönskande trädgården. Bostadsrättsföreningen har trädgårdsmöbler och grill som får användas av medlemmarna sommartid. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 6