Mäklare Jakob Jahkopson

Jakob Jahkopson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Läroverksvägen 27E, Hersby, Lidingö kommun
 • Sön 10 dec kl 12:00
Läroverksvägen 27E, Hersby, Lidingö kommun, bild 2
Läroverksvägen 27E, Hersby, Lidingö kommun, bild 3

Läroverksvägen 27E

Lägenhet
Hersby, Lidingö kommun
Fastighetsbyrån Lidingö
3 495 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
4 546 kr/mån
63 545 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna sekelskiftesdröm belägen i ett av Lidingös vackraste områden. Lägenheten erbjuder ett härligt vardagsrum i gavelläge med stora vackra fönster i tre väderstreck, nya helkaklade badrum år 2020, rofyllt sovrum samt hemtrevligt kök med matplats. Tidstypiska detaljer så som genomgående vackra trägolv, höga och djupa fönster finns bevarade. Tack vare de stora fönstren och gavelläget har lägenheten ett mycket fint ljusinflöde samt härlig grönska precis utanför. Takhöjd på hela 2,8 m som ger en härlig rymd! Samtliga väggar är nymålade som ger ett modernt och inbjudande intryck. Föreningen har en underbar parkliknande trädgård där man kan sitta och njuta på flera gemensamma uteplatser. Läget är idealiskt med närhet till natur samt Lidingö centrum med all tänkbar service. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Optikvägen 8B, Dalénum, Lidingö kommun
 • Imorgon kl 13:00
Optikvägen 8B, Dalénum, Lidingö kommun, bild 2
Optikvägen 8B, Dalénum, Lidingö kommun, bild 3

Optikvägen 8B

Lägenhet
Dalénum, Lidingö kommun
Fastighetsbyrån Lidingö
5 295 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/8
4 666 kr/mån
73 542 kr/m²

Välkomna till denna optimalt planerade bostad om 72 kvadratmeter i populära Dalénum. Detta hem är en perfekt kombination av modern komfort och stil, med genomtänkta detaljer som gör vardagen både bekväm och elegant. Steg in i ett stilrent kök där varje kvadratmeter är utnyttjad för att skapa en praktisk och inspirerande matlagningsmiljö. Här möts ni av högkvalitativa materialval som kompletterar det eleganta utseendet. Det helkaklade badrummet erbjuder inte bara en plats för avkoppling utan även golvvärme som ger en extra touch av lyx under kalla dagar. Varje detalj i detta badrum är noggrant utformat för att skapa en harmonisk och avslappnande atmosfär. Golven pryds av genomgående ekparkett som inte bara ger en känsla av värme och hemtrevnad utan också är lätt att underhålla och hålla i toppskick. De ljusa, fräscht målade väggarna förstärker känslan av rymd och ljus i varje rum. Steg ut på balkongen och njut av sjöglimt medan ni avnjuter lugnet och friden i denna underbara miljö. Området är kantat av vatten med en småbåtshamn och en förtjusande strandpromenad som bjuder in till avkoppling och skön rekreation. Här finner ni också bekvämligheter som förhöjer livskvaliteten: närhet till bussförbindelser, mataffär, saluhall, park och förskolor samt skolor som möjliggör en smidig vardag för hela familjen. För de som önskar hålla sig i form finns även ett gym (SATS) och för matälskaren ligger Pizzeria 450 Gradi, Lulu Poke & Sushi Bar och Restuarang Quai inom räckhåll för en läcker måltid. Och om ni önskar pendla till Stockholm finns utmärkta kommunikationer tillgängliga, antingen med båt för att njuta av en avkopplande resa över vattnet eller med Lidingöbanan till Ropsten för en smidig förbindelse till city. Välkomna till ett hem där livskvalitet och bekvämlighet möts på bästa sätt!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Prismastigen 4 , Dalénum, Lidingö kommun
 • Sön 10 dec kl 12:45
Prismastigen 4 , Dalénum, Lidingö kommun, bild 2
Prismastigen 4 , Dalénum, Lidingö kommun, bild 3

Prismastigen 4

Lägenhet
Dalénum, Lidingö kommun
Fastighetsbyrån Lidingö
4 595 000 kr
56 m²
3 rum
vån 3/7
3 816 kr/mån
82 054 kr/m²

Välkomna till denna unika, påkostade och optimalt planerade minitrea om 56 kvm i populära Dalénum. Kök från Ballingslöv, genomgående vitlaserade parkettgolv och målade väggar. Detta hem är en perfekt kombination av modern komfort och stil, med genomtänkta detaljer som gör vardagen både bekväm och elegant. Steg in i ett stilrent kök där varje kvadratmeter är utnyttjad för att skapa en praktisk och inspirerande matlagningsmiljö. Nyttjas för närvarande som en 3:a men kan enkelt återställas till en 2:a. Omgivningen i Dalénum är idyllisk med vackra promenadstråk längs vattnet, där du kan njuta av frisk luft och vacker natur. Du har också bekvämt närhet till SATS för din träning, ICA Kvantum för dina matinköp, Lidingöbanan för en smidig resa till stan och den populära båtpendeln Sjövägen som tar dig till Stockholms skärgård och city. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Prismastigen 2, Dalénum, Lidingö kommun
Prismastigen 2, Dalénum, Lidingö kommun, bild 2
Prismastigen 2, Dalénum, Lidingö kommun, bild 3

Prismastigen 2

Lägenhet
Dalénum, Lidingö kommun
Fastighetsbyrån Lidingö
13 750 000 kr
123 m²
5 rum
vån 6/7
6 761 kr/mån
111 789 kr/m²

Välkomna till denna unika och påkostade gavellägenhet om 123 kvadratmeter i populära Dalénum med utsikt i tre väderstreck. Underbar terrass i syd/väst med sjöutsikt och ett fritt läge! Terrassen är en oas av lugn och ro, vänd mot det öppna grönområdet, och den bjuder på en generös mängd eftermiddags- och kvällssol som gör den till den perfekta platsen för avkoppling och social samvaro. Förutom denna magnifika terrass om ca 21 kvm finns även en balkong om cirka 5 kvadratmeter, som bjuder på morgonsol och är idealisk för att njuta av din första kopp kaffe i det sköna morgonljuset. Kök från Ballingslöv, känt för sin höga kvalitet och stilrena design. Det genomgående parkettgolvet ger en känsla av värme och elegans, och de ljusa målade väggarna skapar en inbjudande atmosfär. Smakfulla och påkostade tillval, vilket gör bostaden ännu mer unik och exklusiv. Stora sällskapsytor, perfekta för att umgås med familj och vänner eller för att skapa ditt eget personliga utrymme. Omgivningen i Dalénum är idyllisk med vackra promenadstråk längs vattnet, där du kan njuta av frisk luft och vacker natur. Du har också bekvämt närhet till SATS för din träning, ICA Kvantum för dina matinköp, Lidingöbanan för en smidig resa till stan och den populära båtpendeln Sjövägen som tar dig till Stockholms skärgård och city. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Radiovägen 13 , Dalénum, Lidingö kommun

Radiovägen 13

Lägenhet
Dalénum, Lidingö kommun
Fastighetsbyrån Lidingö
5 195 000 kr
74 m²
3 rum
4 061 kr/mån
70 203 kr/m²

Välkomna till denna härliga bostad om 74 kvm i populära Dalenum. Från balkongen kan man avnjuta sitt morgonkaffe i solen med sjöutsikt! Det stilfullt designade köket är utrustat med toppmoderna funktioner, inklusive en praktisk avfallskvarn. Badrummet är helkaklat med spotlights i taket. Genomgående parkettgolv, ljusa väggar och tak ger en luftig och inbjudande atmosfär i hela lägenheten. Rymligt sovrum samt genomgående gott om förvaring. Bostaden är ursprungligen en 2:a om 74 kvm med har inretts med ett extra sovrum. Den kan enkelt återställas till originalutförandet. Bostaden är belägen i en fantastisk miljö med närhet till pittoreska promenadstråk längs vattnet, bekvämligheten av mataffärer och möjligheten till träning på SATS. För att inte tala om de utmärkta kommunikationerna till Stockholm, antingen med båt eller med snabb och smidig förbindelse via Lidingöbanan till Ropsten. Låt detta vara ditt nya hem där komfort och livsstil möts på ett harmoniskt sätt. Varmt välkomna!

 • Balkong
 • Hiss
Prismastigen 1, Dalénum, Lidingö kommun
 • Sön 10 dec kl 13:20
Prismastigen 1, Dalénum, Lidingö kommun, bild 2
Prismastigen 1, Dalénum, Lidingö kommun, bild 3

Prismastigen 1

Lägenhet
Dalénum, Lidingö kommun
Fastighetsbyrån Lidingö
5 595 000 kr
74 m²
3 rum
vån 4/7
4 276 kr/mån
75 608 kr/m²

Välkomna till denna härliga gavellägenhet om 74 kvm högt upp i huset med sjöutsikt i populära Dalénum! Ljust Marbodalkök, helkaklat badrum, genomgående parkettgolv och ljusa målade väggar. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger stora sällskapsytor. Härlig balkong i västerläge där man kan avnjuta kvällssolen. Härligt område vid vattnet med småbåtshamn och strandpromenad. Samtliga parkeringsplatser i garaget har tillgång till elladdare. Ett mycket tilltalande och eftertraktat boende i en underbar miljö med närhet till bussar, mataffär, saluhall, Pizzeria 450 Gradi och gym (SATS). Bra kommunikationer till Stockholm med båt eller med Lidingöbanan till Ropsten. Välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6