Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Moa Englund

Moa Englund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Torsvikssvängen 7A - Juridisk person godkänns! , Torsvik, Lidingö kommun
  • Sön 28 apr kl 12:20
Torsvikssvängen 7A - Juridisk person godkänns! , Torsvik, Lidingö kommun, bild 2
Torsvikssvängen 7A - Juridisk person godkänns! , Torsvik, Lidingö kommun, bild 3

Torsvikssvängen 7A - Juridisk person godkänns!

Lägenhet
Torsvik, Lidingö kommun
Fastighetsbyrån Lidingö
6 990 000 kr
67 m²
3 rum
vån 3/5
4 215 kr/mån
104 328 kr/m²

Juridisk person godkänns! I nyproducerade Patriam Torsvik saluförs nu en modern 3:a på 67 kvm. Så fort ni kliver in genom dörren möts ni av en högkvalitativt boendemiljö i modern arkitektur där design möter funktion. Stora fönster för genröst ljusinsläpp och rymlig balkong. Bostaden erbjuder mycket påkostade materialval, chevronparkett i ek, kök från Vedum med maskiner från Miele. Två bra sovrum med gott om plats för säng, sängbord med tillhörande möblemang. Stort stilrent badrum med badkar, handfat med kommod och tvättmaskin samt torktumlare. Hiss och garage finns i huset. Bli den första som flyttar in och börja trivas! Visningar sker efter löpande intresse. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information på 070 584 15 40!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Lojovägen 18, Rudboda, Lidingö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr kl 14:00

Lojovägen 18

Lägenhet
Rudboda, Lidingö kommun
Fastighetsbyrån Lidingö
4 300 000 kr
78,3 m²
4 rum
vån 2/2
5 531 kr/mån
54 917 kr/m²

Accepterat pris! Välkomna till Lojovägen 18! Nu saluförs denna modernt renoverade hörnlägenhet med fönster i tre väderstreck belägen i ett attraktivt läge - här är det bara att flytta in och börja trivas! Bostaden erbjuder en öppen och väldisponerad bostad med balkong i soligt läge mot grönskande områden plus en rad andra bekvämligheter. Ljusgrått stilfullt kök med generösa tillagningsytor samt matplats för sammankomster med familj och vänner. Köket flätas samman med det rymliga, ljusa lättmöblerade sällskapsrummet och ger gott om plats för soffgrupp med tillhörande möblemang. Lägenheten har tre rofyllda sovrum. Ett av sovrummen har utgång mot balkong, belägen i ett högt soligt läge. Stambytt badrum med kakel och klinkers, dusch, WC, kommod och spegelskåp samt tvättmaskin. Till lägenheten disponeras en garageplats och förråd. Mycket gemytlig och välordnad förening som äger marken och erbjuder sina medlemmar en lummig omgivning med flertalet lekparker, tennisbana, studsmatta, boulebana och sällskapsytor. Lojovägen 18 har det mesta inom räckhåll som busskommunikationer, Rudboda torg med affär, skolor, golfbana och fina promenadstråk längst vattnet. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Moa Englund 070-584 15 40 för mer information!

  • Plus
  • Balkong
Karlavägen 31A , Hersby, Lidingö kommun
  • Sön 5 maj kl 12:45
Karlavägen 31A , Hersby, Lidingö kommun, bild 2
Karlavägen 31A , Hersby, Lidingö kommun, bild 3

Karlavägen 31A

Lägenhet
Hersby, Lidingö kommun
Fastighetsbyrån Lidingö
4 150 000 kr
69 m²
3 rum
4 670 kr/mån
60 145 kr/m²

Nu saluförs denna ljusa och mycket fina bostad med radhuskänsla i ett centralt och praktiskt läge på Lidingö - här kan ni flytta in och börja trivas direkt! Bostaden erbjuder en öppen och väldisponerad bostad med stora fönsterpartier som ger rikligt med ljus i ett högt läge. Ljust kök med generösa tillagningsytor samt matplats för sammankomster med familj och vänner. Köket flätas samman med det rymliga, ljusa lättmöblerade sällskapsrummet och ger gott om plats för soffgrupp med tillhörande möblemang. Lägenheten har två rymliga och rofyllda sovrum. Båda sovrummen erbjuder gott om plats för säng, sängbord med tillhörande möblemang. Badrum med kakel och klinkers, dusch med glasdörrar, WC, kommod och spegelskåp samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten disponeras ett förråd. Här bor du med närhet till allt när det gäller service, gym, natur och kommunikationer runt hörnet. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Moa Englund 070-584 15 40 för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Tranbärsvägen 2, Killinge, Lidingö kommun
  • Sön 28 apr
Tranbärsvägen 2, Killinge, Lidingö kommun, bild 2
Tranbärsvägen 2, Killinge, Lidingö kommun, bild 3

Tranbärsvägen 2

Villa
Killinge, Lidingö kommun
Fastighetsbyrån Lidingö
16 900 000 kr
200 + 93 m²
8 rum
842 m² tomt

Hjärtligt välkommen till detta magnifika 60-talshus som har blivit genomgående renoverat och förvandlat till en verklig drömbostad. Med en kombination av moderna elegans, bekvämligheter och tidlös stil har detta hus fått en ny identitet som kommer att imponera på de mest kräsna köparna. De yttre linjerna bevarar den klassiska estetiken från 60-talet, samtidigt som de har uppdaterats med moderna inslag för att ge huset en stilfull känsla. När du kliver in genom dörren möts du av en ljus och tilltalande planlösning som genomsyrar huset. Stora fönster släpper in generösa mängder naturligt ljus och skapar en härlig atmosfär i varje rum. De sociala utrymmena är utformade för att vara både inbjudande och funktionella, vilket ger en perfekt plats för familj och vänner att samlas. Här finns även två öppna spisar. Det är de små sakerna som gör skillnaden och detta hus erbjuder dig en genomtänkt design där varje detalj är noggrant utvald för att ge dig det bästa av både komfort och stil. Bostaden erbjuder fyra till fem sovrum i sober färgsättning, samtliga med gott om plats för säng, sängbord med tillhörande möblemang och innehar en rogivande känsla. En annan fördel är de helkaklade våtutrymmena med golvvärme. Här kan du känna lyxen av att kliva in i stilrena badrum och toaletter komplett med eleganta detaljer såsom dubbla handfat i badrummet på övervåningen. Huset erbjuder vacker utomhusmiljö med generösa ytor för rekreation och avkoppling. Här finns pool och utomhuskök. Poolområdet är verkligen ett paradis för de soliga dagarna. Här kan du njuta av svalkande dopp eller koppla av på solstolarna med en uppfriskande drink. Förutom poolen finns det även ett eget gym och spaavdelning med bastu, där du kan träna och unna dig välförtjänt avkoppling närhelst du önskar. Förutom huvudhuset erbjuder denna egendom även ett praktiskt attefallshus som är genomtänkt renoverat i alla detaljer. Perfekt som ett gästhus eller arbetsutrymme, ger det dig ytterligare flexibilitet och möjligheter att anpassa huset efter dina behov. Sammanfattningsvis är detta renoverade 60-talshus en perfekt kombination av charm, stil och moderna bekvämligheter. Med sina öppna och ljusa sällskapsutrymmen, gym, spaavdelning med bastu, pool, attefallshus och planerade trädgård erbjuder det dig en lyxig livsstil som få kan motstå. Missa inte chansen att bli ägare till detta exklusiva hem som verkligen har allt! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Moa Englund på 070 584 15 40 för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Bodalsvägen 31, Bodal/ Baggeby, Lidingö kommun

Bodalsvägen 31

Lägenhet
Bodal/ Baggeby, Lidingö kommun
Fastighetsbyrån Lidingö
1 995 000 kr
28 m²
1 rum
2 112 kr/mån
71 250 kr/m²

Nu saluförs denna smakfullt nyrenoverade 1:a med suveränt läge i Bodal/Baggeby. Här är det bara att flytta in och börja trivas direkt! Bostaden genomsyras av ljust målade väggar, vackra parkettgolv och stort fönster för ordentligt ljusinsläpp. Här erbjuder lägenheten även ett välplanerat och rymligt allrum där det är lätt att möblera med både säng, matbord och soffa. Snyggt kök med bra förvaring i både över och underskåp samt tillagningsytor. Badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Bodalsvägen 31 ligger centralt på Lidingö i en stabil och välskött bostadsrättsförening, och dess läge i området är mycket fördelaktigt med närhet till det mesta. Inom kort promenadavstånd finner ni mataffär, pizzeria, gym etc. Du har även utmärkta kommunikationer med Lidingöbanan och buss, som tar dig till Ropsten på endast cirka 5 minuter. Välkomna på visning!

Visar alla 5