Fastighetsbyrån Ljungby

Fastighetsbyrån Ljungby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Södra Ljunga Livs / Lingvägen 3, S Ljunga, Ljungby kommun
Södra Ljunga Livs / Lingvägen 3, S Ljunga, Ljungby kommun, bild 2
Södra Ljunga Livs / Lingvägen 3, S Ljunga, Ljungby kommun, bild 3

Södra Ljunga Livs / Lingvägen 3

Övrigt
S Ljunga, Ljungby kommun
Fastighetsbyrån Ljungby
Pris saknas
500 m²
3 544 m² tomt

Lanthandel med ägda lokaler. Fastigheten Ljungby Ljunga Prästgård 1:22 har ett mycket bra läge längs genomfarten i Södra Ljunga mellan Ljungby och Älmhult. Du har nu möjlighet att förvärva en mycket väl fungerande och väl inarbetad lanthandel med tillhörande cateringverksamhet, båda med god lönsamhet. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

 • Premium
Klövervägen 25, Ljungby, Ljungby kommun

Klövervägen 25

Villa
Ljungby, Ljungby kommun
Fastighetsbyrån Ljungby
1 975 000 kr
97 + 119 m²
5 rum
901 m² tomt

Enplans villa med källare om 97 kvm per plan samt ett vidbyggt garage. Bostaden är belägen i ett trivsamt familjärt område med närhet till förskola, idrottsplats och fina gång- och cykelvägar utmed ån Lagan. Till huset hör en lättskött och behändig trädgårdstomt. Fastigheten är ansluten till fibernätet. Uppvärmning sker med fjärrvärme.

Sunnerö 4, Ljungby, Ljungby kommun
 • Tor 12 okt kl 15:50

Sunnerö 4

Villa
Ljungby, Ljungby kommun
Fastighetsbyrån Ljungby
1 275 000 kr
153 m²
5 rum
5 000 m² tomt

Idyllisk bostad vackert belägen i Sunnerö vid sjön Bolmens östra strand! Bostaden är en genuin 1800-tals timmerhus renoverad 1967 i behov av dig som är intresserad av byggnadsvård! I de närmsta omgivningarna har du betesmarker, skog och sjön som ger möjligheter till rikt friluftsliv. Inom cykelavstånd når du ICA och Båtbaren i Tannåker. Bolmsö skola ligger ca 5 km från huset och barnen hämtas med skolskjuts. Fastigheten är under avstyckning som beräknas vara klar till våren 2024. Är du intresserad av att ta dig an detta projekt och sätta din egen prägel på fastigheten ska du inte tveka på att boka dig visning, välkommen!

 • Plus
Kungsvägen 23, Ryssby, Ljungby kommun
 • Fre 6 okt kl 15:00

Kungsvägen 23

Villa
Ryssby, Ljungby kommun
Fastighetsbyrån Ljungby
1 795 000 kr
185 m²
6 rum
1 470 m² tomt

I över hundra år har den här byggnaden funnits i Ryssby och sett människor komma och gå. Trappan till övervåningen vittnar om det, den har ett vackert slitage och hade den kunnat tala hade den säkert haft mycket att berätta om! Bostaden är renoverad och moderniserad till en idag praktisk och vacker familjebostad. Renoveringar har skett i omgångar och på senare år har det mesta genomgåtts och fastighetens alla byggnader är i mycket gott skick. Det senaste tillskottet är dubbelgaraget som byggdes 2017.

 • Plus
Domaryd Mellangård 1, Lagan, Ljungby kommun

Domaryd Mellangård 1

Gård/Skog
Lagan, Ljungby kommun
Fastighetsbyrån Ljungby
3 900 000 kr
130 + 20 m²
5 rum
18 ha tomt

Fin fastighet om ca 18 ha varav 8 ha skogsmark och 10 ha öppen mark i Domaryd. Fastigheten består av två skiften som är belägna ca 1,5 mil från Ljungby. Perfekt för den som är intresserad av en gård med möjlighet att på hobbynivå ägna sig åt allt från röjning/gallring till slutavverkning på sin egna fastighet. Eller för dig som vill ha egen mark för mindre djurhållning. Enskilt läge endast med en synligt granne, här hör du bara vindens sus och korna som råmar en bit bort!

Skolgatan 17, Lagan, Ljungby kommun
 • Mån 9 okt kl 16:30

Skolgatan 17

Villa
Lagan, Ljungby kommun
Fastighetsbyrån Ljungby
1 595 000 kr
108 + 108 m²
4 rum
953 m² tomt

Varmt välkommen till Skolgatan och denna välplanerade 1-plansvilla med källare! Huset ligger på hörntomt i ett mycket lugnt och trivsamt villakvarter centralt i Lagan. Här har du nära till skola, mataffär och fina promenadstråk längs Bergastigen. Friluftsbad och idrottsplats ligger på enbart ett par hundra meters avstånd. Bostaden fördelar sig över fyra rum och kök varav tre sovrum. Källarplanet är väldisponerad med stor tvättstuga, gillestuga med öppen spis med insats, badrum samt två gästrum/sovrum. Vidbyggt dubbelgarage och en stor altan på baksidan. Fastigheten värms upp med fjärrvärme och är ansluten till fibernätet.

 • Plus
Bölminge Furulund 1, Hamneda, Ljungby kommun

Bölminge Furulund 1

Gård/Skog
Hamneda, Ljungby kommun
Fastighetsbyrån Ljungby
2 895 000 kr
190 + 65 m²
5 rum
14,6 ha tomt

Vattnet som forsar igenom fastigheten mynnar ut i sjön Exen ca 1,5 km från fastigheten. Man förstår att detta var en bra plats att bedriva kvarn när det begav sig. Gården omfattar dryga 14 ha mark och består sammanhängande område med mestadels skog. På fastigheten finns ett större bostadshus, ett garage, ett uthus, en maskinhall och den gamla kvarnen som idag används som förråd. Mitt på tomten finns en större damm med både kräftor och regnbågslax!

Östrabygatan 3, Ryssby, Ljungby kommun

Östrabygatan 3

Villa
Ryssby, Ljungby kommun
Fastighetsbyrån Ljungby
1 750 000 kr
278 m²
1 847 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva en hyreshusenhet med tre lägenheter! Bottenvåningen nyttjades av ägaren fram till nu och finns tillgänglig för ny ägare. Möjlighet till att själv bosätta sig på fastigheten och bo billigt. På fastigheten finns även garage- och förrådsbyggnad för uthyrning. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Mjälenhöjden 1R, null, Ljungby kommun

Mjälenhöjden 1R

Lägenhet
Ljungby kommun
Fastighetsbyrån Ljungby
1 695 000 kr
75,5 m²
3 rum
3 106 kr/mån
22 450 kr/m²

Fin bostadsrättsvilla om ca 75 kvm fördelat på 3 rum och kök renoverad 2017. Mjälenhöjden ligger vid sjön Bolmens östra strand, som namnet skvallrar om, högt med en häftig utsikt. Bor man på andra parkett kan man med enkelhet fördriva timmar i den inglasade altanen och titta ut över sjön. Mjälen har ett mycket bra läge och till Ljungby centrum tar du dig med bil på dryga 10 minuter, till ICA och Båtbaren i Tannåker tar det 7 minuter och till bad har du naturligtvis gångavstånd.

Storgatan 22K, Lagan, Ljungby kommun

Storgatan 22K

Lägenhet
Lagan, Ljungby kommun
Fastighetsbyrån Ljungby
445 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 994 kr/mån
7 236 kr/m²

Varmt välkommen till denna renoverade gavellägenhet i Lagan! Välplanerad och rymlig tvåa om 61,5 kvm belägen på andra våningen. Lägenheten har under 2022 genomgått omfattande renovering där bland annat ett nytt kök från HTH sattes in. Fräscht badrum med tvättmaskin och en stor balkong i sydväst. Här bor man centralt i Lagan med närhet till affär och vackra promenadstråk längs Bergastigen. Varmt välkomen på visning!

Ågårdsvägen 19, Ljungby-centralt, Ljungby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ågårdsvägen 19

Villa
Ljungby-centralt, Ljungby kommun
Fastighetsbyrån Ljungby
2 195 000 kr
123 + 141 m²
7 rum
981 m² tomt

Mycket välhållen enplansvilla med källare! Fastigheten är belägen ett stenkast från Ljungby centrum med butiker, restauranger, caféer och allt vad centrum har att erbjuda! Trevlig familjevänlig planlösning med stora sociala ytor och upp till fyra sovrum. Väl tilltagen inglasad altan i vinkeln på baksidan där du har fin uppsyn över trädgården med alla fruktträd, vinrankor, och valnötsträd som så här års ger ordentligt med frukt!

Smultronvägen 28, Ljungby, Ljungby kommun

Smultronvägen 28

Radhus
Ljungby, Ljungby kommun
Fastighetsbyrån Ljungby
1 995 000 kr
174 + 40 m²
6 rum
652 m² tomt

Söker du smidigheten med ett kedjehus och liten trädgård? Eller vill du ha de stora ytorna för barnen att springa på? Här kan du få båda. Just detta huset har både en lättskött trädgård och en angränsande större allmänning som inbjuder till diverse utomhusaktiviteter! Bostaden är mycket väl omhändertagen av den hittills enda ägaren vilket borgar för att du som köpare gör en trygg investering i ditt boende. Gångavstånd både till förskola, skola och centrum.

 • Plus
Storgatan 30B, Ljungby-centralt, Ljungby kommun

Storgatan 30B

Lägenhet
Ljungby-centralt, Ljungby kommun
Fastighetsbyrån Ljungby
895 000 kr
52,9 + 7 m²
2 rum
vån 3/3
2 327 kr/mån
16 919 kr/m²

Här erbjuder vi en centralt belägen tvåa i kvarteret Vinkelhaken till försäljning. Fräsch lägenhet på tredje våningen om ca 55 kvm fördelat på två rum och kök. Välskött nästan helt skuldfri förening med mycket bra ekonomi och låga avgifter. Nyrenoverat badrum och inglasning av altan är två saker som är gjort under senare år. Välkommen att boka dig på visning!

Toftaholm Björkhaga 1, Vittaryd, Ljungby kommun

Toftaholm Björkhaga 1

Övrigt
Vittaryd, Ljungby kommun
Fastighetsbyrån Ljungby
1 150 000 kr
124 + 124 m²
4 047 m² tomt

Industrifastighet med möjlighet till två lägenheter och verkstadsytor. Fastigheten ligger i Toftaholm längs sjön Vidösten mittemellan Ljungby och Värnamo. Potential till att hyra ut bostäder, verkstads- och/eller garageytor. Ytterligare två förrådsbyggnader på tomten.

Kånna Slätten 2, Kånna, Ljungby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kånna Slätten 2

Fritidshus
Kånna, Ljungby kommun
Fastighetsbyrån Ljungby
875 000 kr
46 + 1 m²
2 rum
2 604 m² tomt

Strax utanför Kånna hittar man denna välvårdade fritidsfastighet. Tomtens 2 604 kvm erbjuder en fridfull och avskild tillvaro på landet, omgiven av vacker natur. Goda kommunikationer via asfalterad väg med ca 1 mils avstånd till Ljungby. Husets 46 kvm fördelar sig på två rum och kök varav ett sovrum. På tomten finns gäststuga med förråd och 2020 byggdes en ny infiltrationsanläggning. Härlig uteplats med utsikt över åkrar och skog. Varmt välkommen på visning!

Harabergsgatan 11A, Ljungby, Ljungby kommun

Harabergsgatan 11A

Lägenhet
Ljungby, Ljungby kommun
Fastighetsbyrån Ljungby
530 000 kr
45 m²
1 rum
vån 3/3
2 402 kr/mån
11 778 kr/m²

1-rumslägenhet på tredje våningen med mycket smidig och välplanerad planlösning. Stambytt badrum med kakel och klinkers. Rymligt kök med matplats och en inglasad balkong som förlänger vardagsrummet. Här bor man centralt med närhet till Sunnerbohallen, mataffärer och centrum. Mycket bra och välskött förening med låg månadsavgift!

Harabergsgatan 13A, Ljungby-centralt, Ljungby kommun
 • Budgivning pågår

Harabergsgatan 13A

Lägenhet
Ljungby-centralt, Ljungby kommun
Fastighetsbyrån Ljungby
620 000 kr
45 m²
1 rum
vån 2/3
2 667 kr/mån
13 778 kr/m²

Välkommen till Harabergsgatan 13A! Nu finns möjligheten att bli ägare till en mycket välskött 1:a belägen på andra våningen. Smidig och bra planlösning med goda förvaringsmöjligheter och en inglasad balkong i sydvästerligt läge. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Här bor man centralt med närhet till det mesta såsom Sunnerbohallen, mataffärer och centrum. Välskött förening med låg månadsavgift!

Klockarevägen 3, Bolmsö, Ljungby kommun

Klockarevägen 3

Villa
Bolmsö, Ljungby kommun
Fastighetsbyrån Ljungby
3 500 000 kr
150 + 40 m²
4 rum
1 151 m² tomt

Mycket fin och välbyggd villa som passar både dig som söker en permanent- eller fritidsbostad. Lösvirkeshus i ett plan med öppen och gemytlig planlösning. Ryggåstak och stora fönster i vardagsrummet. På baksidan finns en uteplats i västerläge som gränsar mot hage där hästarna betar om sommaren. En kort promenad bort har du badplats och sjösättningsramp, på 10 minuter med bilen når du ICA ToGo i Tannåker. Fiber finns om du behöver koppla upp dig! Välkommen till visning!

 • Plus
Ryd Östergård 14, Hamneda, Ljungby kommun
Ryd Östergård 14, Hamneda, Ljungby kommun, bild 2
Ryd Östergård 14, Hamneda, Ljungby kommun, bild 3

Ryd Östergård 14

Villa
Hamneda, Ljungby kommun
Fastighetsbyrån Ljungby
2 795 000 kr
156 m²
6 rum
10 224 m² tomt

Här har du möjligheten till att hyra ut en bostad och bo billigt i den andra eller om du behöver generationsboende! Villa om 156 kvm med 6 rum och kök och stuga om 60 kvm med 3 rum och kök. Bägge bostäderna är välskötta och i gott skick. Möjlighet att stycka av och sälja en av dom finns naturligtvis också! Fastigheten är ett drygt ha om man önskar ha djur, mindre stallbyggnad finns. Välkommen på visning!

 • Premium
Stavsjö 6, Ljungby, Ljungby kommun

Stavsjö 6

Övrigt
Ljungby, Ljungby kommun
Fastighetsbyrån Ljungby
1 595 000 kr
145 m²
1 387 m² tomt

Byggd 1993 och totalrenoverad upp till nyskick 2022. 145 kvm stor verkstad med ca 3,2 meter i takhöjd. Bra läge ca 10 minuter från Ljungby västra industriområde. Vatten och avlopp finns och möjlighet att ansluta toalett.

Bräkentorp Uddarna 1, Ljungby, Ljungby kommun

Bräkentorp Uddarna 1

Fritidshus
Ljungby, Ljungby kommun
Fastighetsbyrån Ljungby
995 000 kr
55 + 15 m²
4 rum
2 190 m² tomt

Torp från 1840-talet med enskilt och ostört läge mitt i de småländska skogarna erbjuder vi till försäljning. En till stora delar orörd idyll mitt i lugnet! Söker du tystheten, bort från vardagsstressen kan detta vara något för dig. Trots att det ligger avskilt är det endast 9 km till Ljungby! Välkomna att boka er på visning!

Visar alla 21