Mäklare Sara Nordqvist

Sara Nordqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gubbovägen 158, Gubbo, Smedjebackens kommun

Gubbovägen 158

Fritidshus
Gubbo, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
350 000 kr
73 + 42 m²
3 rum
1 320 m² tomt

Välkomna till detta lättskötta hus från förra sekelskiftet som lämpar sig för både permanent- och fritidsboende! Huset inrymmer 3 rum och kök samt goda förvaringsutrymmen via hel källare, kattvindar och garage om cirka 30 kvm. På fastigheten finns även en timrad stolpbod som passar ypperligt till gäststuga. Trivsamt läge strax innan Gubbo och i direkt anslutning till skog och mark med bär- och svampplockning. Från fastigheten är det cirka 10-15 min till Ludvika och Smedjebacken.

  • Uteplats
Björkstigen 4, Centrum., Smedjebackens kommun

Björkstigen 4

Villa
Centrum., Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
1 495 000 kr
98 + 94 m²
4 rum
825 m² tomt

Genomgående renoverad villa i mycket bra skick, med lugnt och centralt läge i Smedjebacken. Här bor du i ett lättskött hus med ekonomisk uppvärmning via bergvärmepump samt braskamin i vardagsrummet. Trivsam planlösning med de sociala ytorna i entréplanet och sovrummen på övre plan. I källaren finns ett stort allrum, fräsch tvättstuga, goda förvaringsutrymmen och relax. Trädgårdstomt om 825 kvm med plana ytor för lek och odling. Här är det bara att flytta in, varmt välkommen på visning!

Vinsbovägen 17, Vinsbo, Smedjebackens kommun

Vinsbovägen 17

Villa
Vinsbo, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
795 000 kr
106 + 53 m²
4 rum
893 m² tomt

Trevlig och lättskött villa med fint läge på hörntomt i Vinsbo! Tilltalande planlösning med vardagsrum, kök och badrum i entréplanet, 3 sovrum på övre plan samt goda förvaringsmöjligheter i källarplanet. Fint solläge med altan i sydvästläge mot trädgården. Löpande underhåll har utförts med bland annat omlagt yttertak, isolerglasfönster och ommålad fasad. Fristående enkelgarage. Populärt och barnvänligt område med gångavstånd till skola, förskola och elljusspår. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Östra Lernbovägen 18, Lernbo, Smedjebackens kommun
  • Budgivning pågår

Östra Lernbovägen 18

Villa
Lernbo, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
995 000 kr
114 m²
3 rum
2 830 m² tomt

Varmt välkomna till Lernbo och denna trivsamma enplansvilla byggd 1981! Här presenteras ett lättskött boende med allt i ett plan där samtliga rum är väl tilltagna i storlek. Vattenburet värmesystem via elpanna kompletterat med luft-/luftvärmepump och centralt placerad kamin. Interiören erbjuder idag ett mycket rymligt vardagsrum med genomgående ljus där möjlighet finns att dela av ytan för att skapa fler sovrum. På fastigheten finns även en fristående garagebyggnad om cirka 60 kvm som inrymmer garage, förrådsutrymme samt inrett gästrum med separat ingång. Fastigheten är belägen med lantligt läge i Lernbo med fin utsiktsvy över sjön Leran. Huset lämpar sig som permanentbostad såväl som fritidshus! Välkommen på visning!

Generatorgatan 3A, Högberget, Ludvika kommun

Generatorgatan 3A

Lägenhet
Högberget, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
825 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/3
4 662 kr/mån
11 957 kr/m²

Hörnlägenhet med fönster åt tre håll! Välplanerad trea med ljust kök och fräscht badrum i kakel och klinker med golvvärme och egen tvättmaskin. 2 rymliga sovrum, möblerbar balkong och stor klädkammare som kan nyttjas som till exempel kontor. Populär förening belägen med gångavstånd till Hitachi, skolor och centrum. Bastu och relaxrum finns tillgängligt att nyttja för föreningens medlemmar och både hushållsel och fiber ingår i avgiften! Varmt välkommen på visning!

Hennikes väg 4, Vad, Smedjebackens kommun

Hennikes väg 4

Tomt
Vad, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
595 000 kr
1 958 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en tomt på Vads udde med sjönära läge vid Södra Barken! I detaljplanelagt område finns denna fastighet om 1 958 kvm där stor valfrihet erbjuds till den som önskar bygga nytt hus. Byggnation är möjlig med huvudbyggnad om maximalt 250 kvm byggnadsarea. Kommunalt VA är anslutet och betalt. El samt fiber finns framdraget till tomtgräns. I området finns idag en gemensam bad- och båtplats samt en fin grillplats på udden. Området är beläget cirka 10 km utanför såväl Söderbärke som Fagersta. I Vad finns F-3-skola, tågstation och fantastiska naturmiljöer. Har du länge längtat om att bygga dina drömmars hus i ett vackert läge? - Då är detta tomten för dig!

Broddvägen 5, Munkbo, Smedjebackens kommun
Broddvägen 5, Munkbo, Smedjebackens kommun, bild 2
Broddvägen 5, Munkbo, Smedjebackens kommun, bild 3

Broddvägen 5

Villa
Munkbo, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
1 175 000 kr
133 + 89 m²
6 rum
925 m² tomt

Trivsam villa byggd 1964 i Munkbo! Helt nytt yttertak 2023! Huset inrymmer 6 rum och kök + stor gillestuga i källarplanet. Välplanerad yta med rymliga rum och öppen planlösning mellan kök, matrum och vardagsrum. Här finns även 2 ingångar via en utbyggd del som är möjlig att dela av till en separat lägenhet. Källarplan med gillestuga, bastu, tvättstuga och förvaringsutrymmen. Inglasat uterum mot trädgården, fristående garage och plan, lekvänlig tomt. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Skjutarevägen 12A, 12B, Grängesberg, Ludvika kommun

Skjutarevägen 12A, 12B

Villa
Grängesberg, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
625 000 kr
256 + 70 m²
8 rum
1 699 m² tomt

Klassisk 40-talsvilla som inrymmer 2 lägenheter på Västra! Huset består av 2 likadana, spegelvända, lägenheter om 128 kvm och 4 rum vardera! Här finns möjlighet för dig som behöver ett stort boende alternativt vill hyra ut ena lägenheten för att själv bo billigt. Samtliga rum är väl tilltagna i storlek och har en hög takhöjd, i flertalet av rummen finns trägolv i original bevarade. Större delar ytskiktsrenoverat interiört och påbörjad renovering exteriört. Varmt välkomna på visning! Digital visning finns att tillgå, kontakta fastighetsmäklaren!

Visar alla 8