Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emil Ströberg

Emil Ströberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hyttskrivarevägen 7, Hammarbacken, Ludvika kommun

Hyttskrivarevägen 7

Radhus
Hammarbacken, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
1 995 000 kr
137 m²
6 rum
454 m² tomt

Välkomna till Hyttskrivarevägen 7 och uppskattade Hammarbacken. Ett lugnt och barnvänligt bostadsområde nära Ludvikas centrum och sjö Väsman med badplatser och båtliv. Enkelt och lättskött boende, lagom stor tomt med flera uteplatser. Perfekt familjebostad med stora ytor och många rum. Öppna sociala ytor på entréplan. Moderna materialval med genomgående bra skick och standard. Stort rymligt kök med köksö. Vardagsrum med kamin. Ett sovrum på entréplan. Övre plan rymmer allrum, tre sovrum, duschrum och badrum. Stor balkong med fin utsikt och bra solläge. Fastigheten säljs besiktigad och med dolda fel-försäkring.

Fredsgatan 24 C, Centrum, Ludvika kommun
  • Mån 29 apr kl 17:30
Fredsgatan 24 C, Centrum, Ludvika kommun, bild 2
Fredsgatan 24 C, Centrum, Ludvika kommun, bild 3

Fredsgatan 24 C

Lägenhet
Centrum, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
850 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/3
4 173 kr/mån
12 687 kr/m²

Med centralt läge här på Fredsgatan erbjuds nu en topprenoverad lägenhet där inget har lämnats åt slumpen! Med sina väldisponerade 67 kvm finns här kvalitativa materialval och en harmonisk färgskala som skapar ett modernt boende. Med ett öga för detaljer så har inget lämnat åt slumpen utan denna bostad är väl genomtänkt med en praktisk välplanerad planlösning. Det komplett utrustade köket med sitt påkostade utförande bidrar till en god levnadsstandard. Rymligt vardagsrum med gott om plats för större möblemang finns, även en öppen spis finns här (eldningsförbud). Från vardagsrummet når ni även bostadens franska balkong ut mot Fredsgatan. Bostaden erbjuder även två rymliga sovrum, klädkammare samt ett helkaklat badrum. En perfekt lägenhet för dig som ställer höga krav på bekvämt ägande med närhet till allt. Till lägenheten hör både ett vindsförråd och ett mindre källarförråd. I källaren finns även tvättstuga, bastu/relax, övernattningslägenhet och gym!

  • Premium
  • Hiss
Vedövägen 1, Rånäsberget, Smedjebackens kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00

Vedövägen 1

Villa
Rånäsberget, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
3 295 000 kr
160 m²
6 rum
1 165 m² tomt

Välkomna till uppskattade Rånäsberget och Vedövägen 1. Nu finns chansen att förvärva en nybyggd villa med vidbyggt garage. Unik bostad med påkostade materialval och genomtänkta lösningar. Ekonomisk uppvärmning genom frånluftsvärmepump med FTX-system. Välplanerad planlösning, det finns både öppna och sociala platser i huset likväl som en mer privat övervåning. Entréplan rymmer kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett sovrum, hobbyrum och badrum/tvättstuga. På övre plan finns ett allrum, tre sovrum varav ett med walk in closet och ett badrum. Plan och lättskött tomt med fristående förrådsbyggnad och uteplats. Huset är anslutet till fibernätet. Promenadavstånd till bad och båtplats. Möjlighet till båtplats finns i vid gemensam brygga.

  • Plus
Östanbjörka 27, Grangärde, Ludvika kommun

Östanbjörka 27

Villa
Grangärde, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
1 995 000 kr
93 + 19 m²
4 rum
1 058 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad i Grangärde, Ludvika - med en unik strandtomt som erbjuder sol från morgon till kväll samt fantastiskt vacker utsikt. Huset ligger vid sjön Björken med förbindelse till sjön Väsman. Byggår 1930, denna bostad har fyra rum, varav två sovrum, perfekt för dig som söker lugn och ro i lantliga omgivningar. Med en boyta på 93 kvadratmeter och en tomt på 1058 kvadratmeter finns gott om plats att njuta av utomhuslivet. Ett extra plus är bergvärmen som bidrar till både en hållbar och ekonomisk uppvärmning. Garage liggandes intill sjön, med stora möjligheter för ombyggnation till gäststuga alternativt bastu. Närområdet i Grangärde bjuder på vacker naturen med bland annat närhet till skog och sjöar, perfekt för dig som gillar friluftsliv och naturupplevelser. Här kan du känna dig harmoniskt nära naturen samtidigt som du har bekvämligheter inom räckhåll. Missa inte chansen att äga denna pärla med en unik strandtomt och en härlig atmosfär. Ta steget och tillsammans utforskar vi möjligheterna som denna bostad har att erbjuda!

Dianavägen 33, Jägarnäs, Ludvika kommun

Dianavägen 33

Villa
Jägarnäs, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
1 150 000 kr
100 + 100 m²
6 rum
487 m² tomt

Välkommen till denna välskötta familjebostad belägen på en hörntomt i charmiga Jägarnäs, Ludvika. Med sex rum och tre till fyra sovrum finns gott om plats för hela familjen att trivas på denna 487 kvadratmeter stora tomt. Den rymliga boytan om 100 kvadratmeter erbjuder gott om utrymme för umgänge och vardagsliv. Här finns även ett garage som erbjuder bekväm förvaring av bilen och annan utrustning. Biarea om 100 kvadratmeter med gillestuga samt möjlighet till extra sovrum. Området Jägarnäs kännetecknas av lugn och trivsel, perfekt för den som söker en trygg miljö för sin familj. Här finns fina promenadstråk och närhet till naturen, samtidigt som det bara är en kort bilresa till centrum för shopping och service. Dessutom i närheten av Lorensbergaskolan, samt en trevlig badplats. Detta är en otrolig möjlighet att förvärva en välskött bostad på en hörntomt i en populär del av Ludvika. Ta chansen att skapa ditt drömhem tillsammans med oss! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul

Gamla bangatan 44 A, Marnäs, Ludvika kommun
  • Sön 5 maj kl 14:30

Gamla bangatan 44 A

Lägenhet
Marnäs, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
795 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/3
4 831 kr/mån
11 197 kr/m²

Välkomna till Gamla Bangatan 44! Nu presenterar vi en härlig gaveltrea med inglasad balkong i bästa solläge. Bra läge nära centrum, livsmedelsbutiker och naturområden. Stor inglasad balkong. Ljus lägenhet tack vare gavelläget. Brf Jordbrukaren är Ludvikas största bostadsrättsförening med totalt 213 bostadsrätter och flera lokaler. Föreningen har en stabil ekonomi och låg belåningsgrad samt att de gjort flera större renoveringar och underhåll under de senaste åren. Föreningen tillhandahåller bland annat föreningslokal som medlemmarna kan hyra, bastu med relaxrum mm.

  • Plus
Rattvägen 4, Golan, Ludvika kommun

Rattvägen 4

Radhus
Golan, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
1 250 000 kr
135 + 22 m²
6 rum
473 m² tomt

Välkommen till denna rymliga bostad i Ludvika med sex rum varav fyra sovrum. Här bor du nära skola och jobb i ett välskött hus från 1976. Med en boyta på 135kvm och en tomt på 473 kvm finns gott om plats för familjen att trivas. Det bästa med denna bostad är den fantastiska utsikten som du kan njuta av varje dag. Perfekt för den som älskar sjöutsikten och det vackra området runt huset. Huset är genomgående välskött och fräscht. Suterrängplan erbjuder två sovrum, stor hall som med enkelhet kan delas av till ett till sovrum/kontor, gillestuga, badrum och separerat dusch/bastu samt tvättstuga. På övre plan finns ett stort vardagsrum med utgång till balkongen med milsvid utsikt, kök i öppen planlösning med matplats och ytterligare ett sovrum. Ludvika erbjuder lugn och ro samtidigt som du har närhet till allt du behöver. Området är känt för sin trevliga atmosfär och vackra miljö. Här finns också många aktivitetsmöjligheter, perfekt för den som gillar att vara utomhus. Passa på att förvärva denna pärla med en fin utsikt och närhet till det mesta. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul

Tingshusgatan 16, Centrum, Ludvika kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tingshusgatan 16

Lägenhet
Centrum, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
695 000 kr
52,2 m²
2 rum
vån 2/3
2 325 kr/mån
13 314 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 2-rumslägenhet belägen i hjärtat av Ludvika. Med en boyta på 52.2 kvadratmeter erbjuder denna bostadsrätt en trivsam och praktisk planlösning. Föreningen Brf Parken är välskött och obelånad! Här erbjuds en trevlig gemenskap för sina medlemmar. Det som verkligen sticker ut med denna bostad är det härliga uterummet, perfekt för trevliga sommarkvällar med grillkvällar och umgänge med vänner och familj. Ett extra lyxigt inslag är jacuzzin, där du kan koppla av och njuta efter en lång arbetsdag. Lägenheten är nyrenoverad med nytt kök och uppfräschat badrum. Genomgående nya ytskikt. Låg avgift där fiber, tv, värme och V/A ingår! Området i Ludvika Centrum har mycket att erbjuda med närhet till fina promenadstråk, mysiga caféer och butiker. För den som gillar naturen finns även grönområden och parker i närheten att utforska. Här har du chansen att förvärva en bostad med bra möjligheter till en trivsam vardag. Välkommen att upptäcka allt detta hem har att erbjuda!

Tre Krokars gata 20 A, Magneten, Ludvika kommun

Tre Krokars gata 20 A

Lägenhet
Magneten, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
885 000 kr
68 m²
3 rum
vån 3/3
4 772 kr/mån
13 015 kr/m²

Välkommen till Tre Krokars gata och populära Brf Generatorn! Nu ges möjligheten att förvärva en rymlig trea i omtyckt förening med förmånlig avgift där allt såsom värme, hushållsel samt fiber ingår i avgiften. Perfekt till dig som söker en trevlig lägenhet med bra läge, lugnt område samt närhet till både natur och centrum. Genomgående bra skick och standard! Bostadsrättsföreningen Generatorn är en stabil och välmående förening vars byggnader uppfördes mellan 1954-1956 och består utav totalt 109 st lägenheter med ett av Högbergets bästa lägen! Här har du direkt närhet till bland annat Magnetens förskola, VBU Högbergsskolan och Högbergets elljus- och motionsspår. Här bor du i ett lugnt och fint område med strax över 1 km ner till Ludvika centrum. Vidare erbjuder föreningen sina medlemmar 2 gemensamma tvättstugor, cykelförråd, hobbyrum samt gästlägenhet. Man har även fri tillgång till bastu med relaxavdelning. Garage och parkeringsplats varav några har laddstolpar för elbil finns för uthyrning.

Furuhällsgatan 8 B, Högberget, Ludvika kommun

Furuhällsgatan 8 B

Lägenhet
Högberget, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
430 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 486 kr/mån
8 037 kr/m²

Välkomna till Furuhällsgatan 8 B och Brf Apparaten! Välplanerad gaveltvåa på första våningen med trevligt ljusinsläpp. Endast en halvtrapp upp, perfekt för äldre eller den som vill slippa onödiga trappor. Strategiskt läge med närhet till arbetstillfällen, skola och centrum. Fint kök med mycket förvarning och plats för matbord. Badrum med ny tvättmaskin.

Säfsbyn 39, Säfsbyn-säfsen, Ludvika kommun

Säfsbyn 39

Villa
Säfsbyn-säfsen, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
795 000 kr
166 m²
4 rum
2 100 m² tomt

Välkomna till Fredriksberg och Säfsen. Strax utanför Säfsens resorts stugbyn finns nu en unik möjlighet att förvärva en otrolig fastighet. Huset är en riktig pärla där arkitekturen från förr verkligen träder fram. Huset har fyra rum och kök, fördelat över två våningsplan och ca 166kvm. Entréplan rymmer en större sal, matrum, kök och Wc. På övre plan finns ett charmigt allrum med ryggåstak och ett sovrum. Passa på att skapa ditt drömhem mitt i Fredriksbergs fantastiska miljö. Säfsen och Fredriksberg är fyllt av spännande aktiviteter för hela familjen, det första man tänker på är skidanläggningen som levererar fin skidåkning både utför och på längden. Under resten av året har Säfsen satsat stort på cykling, men även kanot, klättervägg, fiske och fina vandringsleder. I området runt Fredriksberg finns otroliga marker för svamp och bärplockning Fastigheten är under avstyckning, storleken förväntas runt 2100kvm. Huset säljs med friskrivningsklausul.

  • Plus
Lilla Idrottsvägen 5, Sunnansjö, Ludvika kommun

Lilla Idrottsvägen 5

Villa
Sunnansjö, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
1 495 000 kr
147 + 107 m²
7 rum
880 m² tomt

Välkomna till Lilla Idrottsvägen 5 och gemytliga Sunnansjö! Hela 147kvm boarea fördelat på sju rum och kök. Perfekt för den större familjen. Husets entréplan rymmer ett stort vardagsrum, matrum/sovrum, kök, två sovrum och badrum. I källarplan finns gillestuga med öppen spis, kontor/sovrum, stort hobbyrum/lekrum, dusch & bastu, tvättstuga och förrådsutrymmen. Lekvänlig trädgård, stor altan med vedeldad badtunna. Stort dubbelgarage! Ny bergvärmepump, för billig och bekymmersfri uppvärmning. Dränerad källare -12 med platonmatta och nivell-system i källarplan. Detta ger en behaglig boendemiljö utan källarkänsla.

Allégatan 2 C, Centrum., Smedjebackens kommun

Allégatan 2 C

Lägenhet
Centrum., Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
350 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 835 kr/mån
6 087 kr/m²

Välkomna till Allégatan 2c. Från populära Brf Gökboet är det nära till allt, här når du Smedjebackens alla bekvämligheter med en kort promenad. Lägenheter rymmer 2 rum och kök, ett rymligt sovrum och ett vardagsrum med utgång till balkongen. I köket får du plats med matbordet. Parkeringsplats ingår. Förråd i både källarplan och på vinden.

  • Balkong
Idrottsvägen 4, Ludvika - Harnäs, Smedjebackens kommun

Idrottsvägen 4

Villa
Ludvika - Harnäs, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
1 675 000 kr
173 + 47 m²
9 rum
1 523 m² tomt

Välkomna till Idrottsvägen 4 och Byn Harnäs. Idrottsvägen är en lugn återvändsgata som passar perfekt för familjen. Harnäs är ett uppskattat område där det finns förskola, hockey och fotbollsplan, närhet till badplats och möjlighet att hyra båtplats. Stor villa om 9 rum och kök, fördelat över 220kvm byggyta. 173kvm boarea och 47 biarea. Entréplan rymmer kök, vardagsrum, tre sovrum och ett badrum. Nytt ljust kök med altandörrar ut på altanen. I suterrängvåningen finns tre till fyra sovrum, en gillestuga med kamin, tvättstuga och badrum. Det finns en bastu. Stor tomt i bra solläge som inbjuder till lek och umgänge. Flertalet uteplatser i olika väderstreck. Ny luftvärme-pump och möjlighet att elda bådar för lägre driftkostnader framledes. Huset säljs besiktigat och med dolda fel-försäkring.

  • Balkong
  • Uteplats
Magnetbacken 10 B, Magneten, Ludvika kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Magnetbacken 10 B

Lägenhet
Magneten, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
950 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/3
3 438 kr/mån
13 971 kr/m²

Välkommen till Magnetbacken 10B och denna fina och rymliga gaveltrea. Denna hörnlägenhet har en välplanerad planlösning, ljusinsläpp från tre väderstreck, rymligt sovrum med klädkammare, nyligen renoverat och fullutrustat kök i öppen planlösning till matrummet (före detta sovrum) vilket skapar ett gott samvaroutrymme, nyligen renoverat badrum med tvättmaskin samt ett ljust vardagsrum med fönster åt två håll och utgång till rymlig balkong med härlig utsikt och solläge! Brf Transformatorn är en stabil och välmående förening med låg belåningsgrad och erbjuder sina medlemmar bland annat tvättstuga, cykelrum förrådsutrymmen, samlingslokal och bilplatser. Till lägenheten finns ett förråd och ett matkällarförråd. Här bor du med närhet till VBU Högbergsskolan, Förskolor och skogen på Högberget där det finns bland annat elljusspår. Ner till centrala Ludvika tar du dig på ca 10-15 minuters promenad.

Hån 8, Fredriksberg, Ludvika kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hån 8

Villa
Fredriksberg, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
750 000 kr
82 + 73 m²
4 rum
3 478 m² tomt

Välkomna till Hån, en natursjön by strax norr om Fredriksberg och Säfsen. Med de vackra omgivningarna och den orörda naturen passar fastigheten lika bra som permanentboende som fritidshus. Stor tomt om ca 3500kvm, där flertalet byggnader ryms. Stora ängar runt fastigheten och viss sjöutsikt. Bostadshuset rymmer tre sovrum, vardagsrum och kök. Entréplan finns kök, vardagsrum och ett sovrum. Övre plan rymmer två sovrum, varav det ena är avdelat. Källare med garageplats, tvättstuga och pannrum. Vedpanna installerad 2020 med 1000l ackumulatortank, elpatron för den som inte har möjlighet att elda. Flertalet uthus bla vedbodar, carport och slogbod med grillplats. Goda möjligheter till odlingar. Fastighetens säljs besiktigad och med dolda fel-försäkring.

  • Plus
Säfsbyn 407, Säfsbyn-säfsen, Ludvika kommun

Säfsbyn 407

Fritidshus
Säfsbyn-säfsen, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
940 000 kr
54 m²
3 rum
3 354 kr/mån

Välkomna till Säfsen och stuga 407! En välrenoverad stuga i väldigt bra skick. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med en värmande kamin. Två sovrum, ett med dubbelsäng och det andra med våningssäng. Tilltaget badrum med kakel på väggar och våtrumsmatta på golv. Bastu för avkoppling efter en aktiv dag i Säfsens skidbackar. Stor nybyggd altan i bra solläge, gott om plats för trevliga stunder med vänner och familj. Elbilsladdare. Säfsen som område är en fritidsanläggning på stark frammarsch. Du finner bra skidåkning både utför och på längden, under den snöfria delen av året finns det allt från cykling till höghöjdsbana. Här kan ni verkligen njuta av den fina naturen med de milslånga vandringslederna runt om i Säfsen.

Vindelgatan 15 B, Högberget, Ludvika kommun

Vindelgatan 15 B

Lägenhet
Högberget, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
430 000 kr
47,1 m²
2 rum
vån 2/3
3 648 kr/mån
9 130 kr/m²

Välkomna till Vindelgatan 15 B och Högberget. Välvårdad och fräsch tvåa, fina ytskikt med trevlig färgsättning. Vardagsrum med utgång till balkongen. Kök med mycket förvaring och bra arbetsytor. Köket rymmer även plats för matbord. Bostadsrättsföreningen Handelsmannen 10 består av en byggnad från 1942 med totalt 18 lägenheter. Föreningen tillhandahåller 10 st parkeringsplatser med motorvärmare som hyrs ut enligt kösystem samt finns en parkeringslänga framför huset som de boende och gäster står gratis på. En förening med god ekonomi, låg belåningsgrad. Föreningen står för bostadsrättstillägget, dvs att hemförsäkringen blir något billigare för varje bostadsrättsinnehavare. I föreningen finns bland annat tvättstuga, cykelförråd, relax med bastu och dusch. Till varje lägenhet tillhör ett källarförråd och matkällarförråd.

  • Plus
Säfsbyn 248, Säfsbyn-säfsen, Ludvika kommun

Säfsbyn 248

Fritidshus
Säfsbyn-säfsen, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
800 000 kr
54 m²
3 rum
3 048 kr/mån

Välkomna till Fredriksberg och Säfsen, här finns det möjlighet att förvärva ett fritidshus i bostadsrättsform. Bra läge nära det mesta som säfsbyn har att erbjuda. Stugan ger ett gott intryck och är välvårdad. Den stora altanen i vinkel runt huset ger möjlighet till att fånga de flesta soltimmarna. Planlösningen är öppen och social med en värmande kamin. Här kan familjen samlas efter en dag i skidbackarna. Två sovrum, det ena med dubbelsäng och det andra med våningssäng för att maximera sovplatserna. Säfsen som område är en fritidsanläggning på stark frammarsch. Du finner bra skidåkning både utför och på längden, under den snöfri delen av året finns det allt från cykling till höghöjdsbana. Här kan ni verkligen njuta av den fina naturen med de milslånga vandringslederna runt om i Säfsen.

Säfsbyn 309, Säfsbyn-säfsen, Ludvika kommun

Säfsbyn 309

Fritidshus
Säfsbyn-säfsen, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
895 000 kr
57 m²
3 rum
3 717 kr/mån

Varmt välkomna till Säfsen och stuga 309, en välvårdad stuga med det mesta du kan tänka dig. Här finns en stor altan, bastu och elbilsladdare. Planlösningen är öppen och social, där ett välutrustat kök i bra skick möter vardagsrummet med kamin där man kan vila trötta ben efter en dag i backen eller i cykelspåret. Två sovrum, ett större med dubbelsäng och ett lite mindre med plats för våningssäng. Rejält badrum med bastu i anslutning. Sammantaget ger detta en fantastisk stuga med stora möjligheter att skapa ert fritidsparadis. Goda hyresintäkter om ca 70.000kr/år, vilket ger möjlighet till ett ekonomiskt fritidsboende. OBS 20.000kr i garantiuthyrning. Säfsen som område är en fritidsanläggning på stark frammarsch. Du finner bra skidåkning både utför och på längden, under den snöfria delen av året finns det allt från cykling till höghöjdsbana. Här kan ni verkligen njuta av den fina naturen med de milslånga vandringslederna runt om i Säfsen.

  • Plus
Säfsbyn 144, Säfsbyn-säfsen, Ludvika kommun

Säfsbyn 144

Fritidshus
Säfsbyn-säfsen, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
950 000 kr
54 m²
3 rum
3 568 kr/mån

Välkomna till Säfsbyn och stuga 144, här bor ni smidigt i egen stuga men med bekvämligheten i bostadsrättsform. Detta gör att ert fritidsboende kan vara just ett boende för aktiviteter och lugn och ro. Säfsen och Fredriksberg är fyllt av spännande aktiviteter för hela familjen, det första man tänker på är skidanläggningen som levererar fin skidåkning både utför och på längden. Under resten av året har Säfsen satsat stort på cykling, men även kanot, klättervägg, fiske och fina vandringsleder. I området runt Fredriksberg finns otroliga marker för svamp och bärplockning. Stugan är smart planerad med ett vardagsrum i öppen planlösning med köket, här ryms både matplats, kamin och soffgrupp. Hela familjen kan samlas framför brasan efter en spännande dag ute i området. Ett lite större sovrum som idag består av en dubbelsäng och förvaring, ett till sovrum med våningssäng. Badrum med dusch och wc. En stor hall som rymmer veckans utrustning. Det som inte behöver stå inne kan lämnas i förrådet utanför altanen. Altanen ligger i västerläge där du kan fånga soltimmarna. Stugan är välskött och i bra skick. De här stugorna ligger med lite mer utrymme mellan sig, vilket gör att du får mer avskildhet. Under de senaste åren har hyresintäkterna legat runt 60.000kr, vilket gör detta till en ekonomiskt bra lösning.

Visar alla 21