Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Mats Hansson

Mats Hansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fagerängsvägen 5, Sörvik, Ludvika kommun

Fagerängsvägen 5

Villa
Sörvik, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
1 450 000 kr
128 + 35 m²
5 rum
833 m² tomt

Varmt välkomna till denna välvårdade en-plansvilla i lugnt och trivsamt område med närhet till bad-sjö och skola. Villan har en tilltalande planlösning där man får en sån där välkomnande känsla. Uppvärmning genom effektiv bergvärmeanläggning samt mysig cronspis. Uppväxt lättskött tomtmark.

Strandvägen 30, Grängesberg, Ludvika kommun

Strandvägen 30

Villa
Grängesberg, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
3 500 000 kr
72 + 32 m²
3 rum
2 170 m² tomt

Varmt välkommen till detta välplanerade hus på Strandvägen 30 med sydvästläge vid sjön Norra Hörken ! Här finner du ett ljust hem där man känner sig hemma på en gång.

Morberget Stormatsbyvägen 9, Morberget, Ludvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Morberget Stormatsbyvägen 9

Villa
Morberget, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
895 000 kr
148 + 50 m²
5 rum
7 884 m² tomt

Välkommen till Morberget på Stormatsbyvägen 9! Här erbjuds en fantastisk möjlighet att förvärva en äldre mangårdsbyggnad som har utgjort hjärtat i en jordbruksfastighet med tillhörande gårdshus med en uppskattad boarea om ca 70 kvm 2 rok plus sommarrum med sovloft. Morberget är inte bara ett hem utan en plats där tradition möter modern bekvämlighet och där landsbygdens charm möter det praktiska i vardagen. Den äldre mangårdsbyggnaden bär på historiens vingslag och ger en känsla av karaktär och charm som är svår att hitta någon annanstans. På Morberget får du chansen att leva det lantliga livet i sin fulla prakt. Här kan du odla dina egna grönsaker, ta hand om djur och njuta av den friska luften och den vackra naturen.

Djupuddsvägen 24, Grängesberg, Ludvika kommun

Djupuddsvägen 24

Villa
Grängesberg, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
495 000 kr
74 + 88 m²
3 rum
1 302 m² tomt

Välkommen till denna trevliga bostad belägen på Djupudden. Byggåret för denna 3-rumsvilla är 1960 och boytan sträcker sig över 74 kvadratmeter med en biyta på 88 kvadratmeter. Tomtytan uppgår till 1302 kvadratmeter och här finns gott om utrymme att njuta av. Denna bostad inrymmer två sovrum och erbjuder en enkel och praktisk layout. Närområdet bjuder på lugn och ro samtidigt som det finns bekvämligheter inom räckhåll. Med närhet till service, grönområden och kommunikationer är detta ett bekvämt boende för den som söker en fridfull tillvaro. Sammanfattningsvis är detta en välkomnande bostad med god potential för den som vill ha en lugn tillvaro med närhet till det mesta. Välkommen till ett bekvämt och praktiskt boende i Grängesberg!

Borrarevägen 23, Grängesberg, Ludvika kommun

Borrarevägen 23

Villa
Grängesberg, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
550 000 kr
90 + 26 m²
3 rum
1 300 m² tomt

Välkommen till ditt nya hem i Grängesberg, Väster Här har vi ett charmigt bostadsobjekt från 1931 med en boyta på 90 kvadratmeter och 26 kvadratmeter biyta. Bo bekvämt i denna trevliga bostad som erbjuder tre rum, perfekt för dig och din familj. Sov gott i ett av de 1-2 sovrummen och njut av värmen från den mysiga eldstaden. Utanför huset har du både garage för din bil och en härlig uteplats för grillkvällar och umgänge. Dessutom finns det fina möjligheter till friluftsliv i området med närhet till naturen. Promenera i vackra omgivningar och upptäck allt Grängesberg har att erbjuda. Denna bostad är perfekt för dig som söker en harmonisk plats att kalla hemma. Ta chansen att skapa ditt drömboende i denna idylliska miljö. Vi ser fram emot att välkomna dig till Grängesberg!

Bergsgatan 18 A, Högberget, Ludvika kommun

Bergsgatan 18 A

Lägenhet
Högberget, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
330 000 kr
41,3 m²
2 rum
vån 1/3
4 007 kr/mån
7 990 kr/m²

Varmt välkomna till denna nyrustade helfräscha lägenhet på första våningen i ett omtyckt område. Lägenheten har en tilltalande planlösning med smakfulla nya ytskikt på golv och väggar. Här finner vi också en härlig balkong i söderläge.

Gamla Kronvägen 105, Vallen, Hällsjön, Ludvika kommun

Gamla Kronvägen 105

Villa
Vallen, Hällsjön, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
2 195 000 kr
105 m²
4 rum
2 340 m² tomt

Mindre hästgård med två bostadshus, garage, stall, grillkåta allt helrenoverat eller nybyggt från 2016 och helt inflyttningsklart. Mangårdsbyggnaden med inbyggd hemtrivsel och massor av charm. Gårdshus om 1 rok ca 42 kvm med inredningsbar vind. Garage ca 63 kvm, carport ca 38 kvm för högre fordon, stall ca 40 kvm med 3 boxar och isolerad sadelkammare. 3 uteboxar. Möjlighet finns att nyttja ytterligare hagar för bete mot angränsande mark. Gårdshuset förnärvarande uthyrt men en varmhyra om 4.000:- kr mån.

 • Plus
Burens Burensvägen 2, null, Ludvika kommun

Burens Burensvägen 2

Övrigt
Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
2 695 000 kr
240 m²
3 718 m² tomt

Industrifastighet med bra lätttillgängligt läge i Burens efter riksväg 66 ca 4 km från Ludvika centrum. Markplan innehåller verkstadsdel ca 140 kvm plus kontor och förrådsutrymmen ca 40 kvm. Övreplan med personalutrymme. Kök med matplats och pentry, toalett samt duschrum. Kallförråd ca 90 kvm med två enheter varav ena delen på betongplatta, Murad stomme med fasadtegel, plåttak. 2-glasfönster Uppvärmning via ny luft-vattenvärmepump med golvvärme i verkstadsdelen och övriga utrymmen med radiatorer. Självdragsventilation. Avlopp till egen 3-kammarbrunn och vatten via grävd brunn på grannfastigheten. Renoverad med delvis nytt yttertak, ny port, ny elcentral 63 ampere. Uppvärmningskostnad uppskattad till ca 15 000 kwh, eget VA. Försäkring 10.000:-

Näsvägen 4, Marnäs, Ludvika kommun

Näsvägen 4

Villa
Marnäs, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
2 895 000 kr
115 + 115 m²
6 rum
1 726 m² tomt

Välkommen till Näsvägen 4 och denna smakfulla 1½-plansvilla med källare om 136 + 115 kvm med solig och öppen tomt på strax över 1 700 kvm som sträcker sig runt huset och utsikt ned mot sjön Övre Hillen! Renoverad fortlöpande och lättskött villa med hela 5 rymliga sovrum och genomgående fint skick med ekonomisk uppvärmning genom bergvärme från 2019. Här erbjuds en altan i söderläge med utgång från köket, stort altandäck i öster med trevligt spabad och utsikt ner mot sjön, vidbyggt garage med plats för två bilar. Friliggande garage samt förrådsbyggnad. Bra läge intill Svanvägen med gångavstånd till bad och skola samt cykelavstånd till centrum.

Snöån Hagstigen 5, Snöån, Smedjebackens kommun

Snöån Hagstigen 5

Villa
Snöån, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
1 550 000 kr
110 + 106 m²
5 rum
1 188 m² tomt

Välkommen till Snöån och detta väldisponerade och luftiga tvåplanshus. En av de största fördelarna med den här bostaden är att den är så ljus. Huset har en yta om 110 kvadratmeter som fördelas på fem rum och kök plus hel källarvåning med bl.a gillestuga, bastu/dusch, hobbyrum. Är du på jakt efter ett hem i fint skick där det bara är att flytta in kan det här vara möjligheten du har väntat på.

Erik Lars väg 3, Gonäs, Ludvika kommun
 • Lör 27 apr kl 10:00

Erik Lars väg 3

Villa
Gonäs, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
2 100 000 kr
194 m²
5 rum
1 015 m² tomt

Välkommen till Gonäs och detta väldisponerade och stora 1 1/2 planshus En av de största fördelarna med den här bostaden är att den mycket välskött, ljus med bra planlösning med möjligheter till ytterligare sovrum. Huset har en yta om 194 kvadratmeter som fördelas på fem rum och kök. Är du på jakt efter ett hem i fint skick där det bara är att flytta in kan det här vara möjligheten du har väntat på. Låga driftskostnader. Friliggande garage

 • Plus
Skivbrytarevägen 5B, Grängesberg, Ludvika kommun

Skivbrytarevägen 5B

Villa
Grängesberg, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
395 000 kr
67 + 38 m²
3 rum
1 120 m² tomt

Här ges nu möjligheten att förvärva ett lättskött hus med god potential att sätta egen prägel på beläget på lugn gata uppe på Västra i Grängesberg. Här bor du på högt och fint läge med mycket sol, närhet till Grotfallet skidstadion, Svanskogens golfklubb, Kyrkviksbadet och mycket mer. Perfekt hus för dig som söker ett hus att sätta form på och har ett lugnt och trevligt läge med närhet till det mesta! Detta 1½-planshus med källare på totalt 105 kvm är fördelat på 67 kvm boarea och 38 kvm biarea. Entréplan erbjuder hall, kök med utgång till veranda samt vardagsrum. På övervåningen finns två rymliga rum varav ett är sovrum och det andra genomgångsrummet allrum alternativt ett andra sovrum. På övervåningen finns även wc och förvaringsmöjligheter i klädkammare och kattvind. Nere i källaren finns även där gott om förvaringsutrymmen, pannrum, förråd med oljetank, duschrum. Huset står på en stor och fin tomt på strax över 1 100 kvm i härligt solläge! Tomten erbjuder gott om stora gräsytor. På tomten finns även ett mindre friliggande garage samt ett förråd. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul då det är ett dödsbo.

 • Uteplats
Sörängsvägen 23, Söderbärke, Smedjebackens kommun

Sörängsvägen 23

Villa
Söderbärke, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
1 950 000 kr
166 + 8 m²
6 rum
1 565 m² tomt

Välkommen till Sörängsvägen 23 och denna fina villa byggd 1922! Representativ planlösning med rymliga rum och mycket charm genom flertalet eldstäder, trägolv, spegeldörrar, pärlspont och inglasade verandor vid bägge entréerna. Genomgående gott, välhållet skick med stora ytor för gemenskap och fina ljusinsläpp via fönsterpartier. Välplanerad yta med gemensamskapsytorna i entréplanet och sovrummen på övre plan. I källarplanet finns ett stort garage med gjuten platta. På fastigheten finns även ett förrådshus i 2 plan med 2 vidbyggda carportar samt en fristående uteplats som är delvis inglasad. Uppvuxen trädgårdstomt om 1565 kvm. Fastigheten är belägen strax utanför centrala Söderbärke. Här är gångavstånd till skola och sjön Barken med bad och fiske. Varmt välkommen på visning!

Erik Lars väg 5, Gonäs, Ludvika kommun
 • Lör 27 apr kl 10:50
Erik Lars väg 5, Gonäs, Ludvika kommun, bild 2
Erik Lars väg 5, Gonäs, Ludvika kommun, bild 3

Erik Lars väg 5

Villa
Gonäs, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
1 850 000 kr
116 + 41 m²
4 rum
1 257 m² tomt

Välkommen till Gonäs och detta trevliga 1-planshus på Erik Lars väg 5. Fint hus om totalt 157 kvm. Här ges nu möjligheten att förvärva ett lättskött och trevligt hus med en bra planlösning som erbjuder tre sovrum i olika storlekar, två badrum, kök med plats för matgrupp samt stort vardagsrum med täljstenskamin och utgång till inglasat uterum. Från köket når man även tvättstuga och garaget. Fin och något lummig tomt på strax över 1 250 kvm som sträcker sig runt huset. Här erbjuder lite av varje såsom plommon-, äppel- och päronträd, hallon- svarta och röda vinbärsbuskar samt rabarber. I det direkta närområdet finns en lekplats och på gång- och cykelavstånd ligger Gonäs förskola. Även Badplatsen i Brittsand finns på behagligt avstånd från Erik Lars väg. Goda förbindelser in till Lyviksbergets handelsområde, Lorensbergaskolan samt centrala Ludvika.

 • Premium
 • Uteplats
Östersaxvägen 3, Saxhyttan, Ludvika kommun

Östersaxvägen 3

Gård/Skog
Saxhyttan, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
4 950 000 kr
0 + 135 m²
11 ha tomt

Fastigheten Ludvika, del av Saxhyttan 47:1 med adress Östersaxvägen 3, 77014 Nyhammar. Fastigheten ska styckas av och bilda en ny fastighet med en areal om ca 11 HA 110 000 kvm .Se preliminär karta Mycket välskött gård i den vackra byn Saxhyttan, innefattande två fina bostadshus med stora möjligheter till uthyrning. Låga driftkostnader med dubbla uppvärmningssystem via vedpanna med ackumulatortankar och bergvärme. Bo ståndsmässigt i den vackra Bergsmansgården uppförd på 1800-talet, men med en optimal planlösning för den moderna familjen. Stort kök med nyare vitvaror och i anslutning en underbar glasveranda med plats för många. Vackert vardagsrum och klassiskt matrum, som gjorda för stämningsfulla fester. På övervåningen finns fyra rejäla sovrum, badrum, samt en balkong med vidunderlig utsikt. Här tar man sig gärna en drink under sommaren och ser ut över bygden. I den stora trädgården finns gott om äppelträd och bärbuskar samt mycket plats för barn att leka. Längre ner ligger rika beteshagar för den som önskar ha djurhållning. Det finns också utmärkta platser för både pool eller padelbana. Totalt sett finns ca 6 ha hag- och betesmark. Gårdshuset är ett modernt enplanshus byggt 2010, med egen uppfart och trägård. Tre bra sovrum, vardagsrum och ett rejält kök med utsikt över den fina Saxhyttedammen. Det här är ett eftertraktat hyresobjekt som kan generera en inkomst ca 120 000 kr/år. Därtill en stor ekonomibyggnad om ca 590 kvm med gott om plats för djurhållning och maskinell utrustning, garage för två bilar samt ett fint litet härbre som de senaste åren har använts som både gästhus och vävstuga. Även ekonomibyggnaden lämpar sig till viss uthyrning då den kan nås via separat väg. Hedbergsgården och dess ägare är välkända och har förvaltat gården ypperligt och verkat i bygden i över 80 år. Byn Saxhyttan finns med på flera kartor från 1600- och 1700-talen. Precis nedanför Hedbergsgården ligger det gamla hyttområdet. Här stod en masugn redan så tidigt som 1587 och hyttruinen finns kvar än i dag. I närliggande Grangärde finns en välsorterad ICA-butik och Tillmans ekologiska musteri. I Nyhammar, bara fem minuter bort, finns det omtalade Herrgårdscaféet, där man kan köpa färskt bröd till morgonkaffet och äta lunch på helger och somrar. Saxhytteskogen är rik på både bär och svamp och erbjuder vackra naturupplevelser för friluftsmänniskan. Lite längre bort finns Romme Alpin, känt för sin goda skidåkning. Med bil är det till Ludvika 25 minuters restid, till Borlänge 40 minuter och till Stockholm ca 3 timmar.

Mölnarbacken 8, Nyhammar, Ludvika kommun

Mölnarbacken 8

Villa
Nyhammar, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
2 000 000 kr
130 + 21 m²
6 rum
18,2 ha tomt

Här ges nu möjligheten att förvärva en lantbruksfastighet om totalt 12 st delområden med bland annat boningsfastighet med hus och verkstad, skogsparti, åkermark samt övrig mark.

Hyttrisvägen 20A, Nyhammar, Ludvika kommun

Hyttrisvägen 20A

Fritidshus
Nyhammar, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
1 200 000 kr
60 m²
3 rum
3 760 m² tomt

Välkommen Hyttrisvägen 20 A . Tre timrade byggnader med ostört läge på egen stor tomt. Huvudbyggnad om 3 rok ca 60 kvm, Gårdshus med storstuga och dusch/tvättca 36 kvm samt gammelstugan om ca 32 kvm.

 • Plus
Bybovägen 11A-B, 13, Saxdalen, Ludvika kommun

Bybovägen 11A-B, 13

Övrigt
Saxdalen, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
2 500 000 kr
438 + 60 m²
3 418 m² tomt

Här ges nu möjligheten att förvärva en hyresfastighet bestående av två byggnader med totalt sex lägenheter. Med fint naturnära läge, gott om trädgård runt om bostadshusen, rymliga lägenheter där varje lägenhet har balkong med mera så har det aldrig varit någon vakans på lägenheterna. Gemensam tvättstuga finns i huset med fyra lägenheter, och i huset med de två stora lägenheterna har lägenheterna egna maskiner. Även separata bergvärmeanläggningar med låga driftskostnader har byggnaderna samt att hyresgästerna själva sköter städning/skötsel av de gemensamma utrymmena ger fastighetsägandet en bekväm och lättskött förvaltning. Driftkostnader runt 100 000 kr och hyresintäkter strax under 400 000 kr vid full uthyrning. Från Bybovägen är det nära till det mesta! I det direkta närområdet finns gott om natur, skog och sjön Saxen som mynnar ut i Väsman. Kort gångavstånd ner till Saxen där det finns en fin badplats samt trevliga Café & Dé och en mindre småbåtshamn. Strax ovanför Bybovägen finns idrottsplats med fotbollsplan. Närhet till Saxdalens förskola. Från Bybovägen in till Lyviksbergets handelsområde är det ca 12 km med bil och in till centrala Ludvika är det ca 16 km. Bra bussförbindelser finns då det bara är ett par hundra meter bort till busshållplatsen där bussarna går vidare mot Ludvika, Grängesberg och Sunnansjö. Visning ges på begäran.

Bromsvägen 25, Golan, Ludvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Bromsvägen 25, Golan, Ludvika kommun, bild 2
Bromsvägen 25, Golan, Ludvika kommun, bild 3

Bromsvägen 25

Villa
Golan, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
895 000 kr
129 + 28 m²
4 rum
938 m² tomt

Välkomna till detta prisvärda och trivsamma suterränghus belägen i lugnt och rofyllt område med närhet till naturen. Villan har en tilltalande planlösning med många möjligheter. Härlig balkong i västerläge m m.

 • Premium
Kopparbergsvägen 52, Grängesberg, Ludvika kommun

Kopparbergsvägen 52

Övrigt
Grängesberg, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
3 100 000 kr
1 352 m² tomt

2-plan med hel källare. ca 400 kvm i varje plan. På baksidan ett större kallförråd med 2 st garage. Affärsfastighet med bra läge i centrala Grängesberg . Byggnaden innehåller i övre plan 2 st representativa lägenheter om 5 rok med balkong ca 120 kvm vardera samt 2 st 3 rok ca 70 kvm vardera. Entréplan med 2 helrenoverade lägenheter om 2 rok ca 70 kvm samt 1.5 rok ca 41 kvm. Två st affärslokaler . Ca 200 kvm samt en affärslokal vakant om ca 50 kvm. Källarplan med tvättstuga, uthyrningsbar lokal samt förråd. Friliggande förrådsbyggnad ca 150 kvm samt 2 st garage om ca 25 kvm vardera. Uppvärmning sker via fjärrvärmenätet. Ventilation självdrag.

Storgatan 34 B, Centrum, Ludvika kommun

Storgatan 34 B

Lägenhet
Centrum, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
595 000 kr
58 m²
2 rum
4 393 kr/mån
10 259 kr/m²

Rymligt välplanerad 2 rok med jättebalkong mot väster och fin utsikt över sjön Här erbjuds du att köpa en luftig och perfekt planerad tvåa vars härliga ljusinsläpp skapar ett mycket trivsamt boende . Är du på jakt efter ett hem i fint skick med Ludvikas bästa utsikt varmt välkommen på visning

Ludvikavägen 6, Björsjö, Smedjebackens kommun

Ludvikavägen 6

Övrigt
Björsjö, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
4 100 000 kr
1 200 m²
8 749 m² tomt

Här erbjuds möjlighet att förvärva en anläggning som är omfattande renoverad från 2018 och framåt. Uppvärmning via luft-vattenvärmepump med två ack.tankar samt elpanna. Mekaniskventilation mede värmeväxlare. Plankstomme, fasadbeklädnad panel, yttertak av betongpannor, 2 samt 3-glasfönster. Huvudbyggnad den äldre delen med modernt rymligt restaurangkök, matsal/salong med plats för 36 matplatser. Två rum varav ett med två avdelningar. Duschrum. Övervåningen på den äldre delen 5 rum, allrum samt wc. Vidbyggd del i entréplan med stort samlingsrum. I anslutning källarplan med välutrustat gym med dubbla omklädningsrum, två solarium med wc/dusch. Källarplan den äldre delen med 8 rum, tvättstuga samt förråd och pannrum. Två vidbyggda lägenheter om 4 rok ca 100 kvm respektive 2 rok ca 70 kvm, Förvärvarande uthyrda.

Brittsandsvägen, Gonäs, Ludvika kommun

Brittsandsvägen

Tomt
Gonäs, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
850 000 kr

I Brittsand, precis intill Väsman kan du skapa ditt eget drömboende med svårslagen sjöutsikt! I härligt naturläge och med fin utsikt ner mot Väsman har Brittsand Fastigheter AB bildat flertalet tomter med varierande storlekar där du har möjlighet att bygga ditt drömboende! Flera tomter är redan sålda och husbyggnationer är igång. Området är optimalt för dig som vill ha lite mer avskildhet från centrum men samtidigt bo i ett fritids- såväl permanentbostadsområde med hög standard. I det direkta närområdet kommer det finnas bland annat en lättillgänglig badplats och de boende kommer även ha möjlighet till egen båtplats i den planerade småbåtshamnen. Tomternas generösa storlek ger väldigt trevliga och fördelaktiga byggrätter. Från Brittsand ner till Gonäs är det knappa 2 km och närmsta förskola. Gonäs Förskola är belägen mitt i Gonäs by i trevlig och lantlig miljö, ca 7 km från centrala Ludvika och är en förskola som arbetar sedan ett par år med hållbar utveckling med utgångspunkt stiftelsen Håll Sverige Rent där skolan har utmärkelsen Grön Flagg. I övrigt är det inte långa bilfärden till bland annat Blötbergets skola med årskull F-6, Lyviksbergets handelsområde som är i en stor expansionsfas just nu samt Lorensberga skolan och Östansbo förskola. Anslutning och tidsplan Varje fastighet är ansluten till kommunalt VA- och el-nät. Anslutningsavgifterna är inkluderade i försäljningspriset! Även ledning/kanalisation för anslutning av fiberoptik finns draget till varje fastighet (slutlig fiber kommer alltså inte vara anslutet). För att skapa naturligt tillträde till samtliga fastigheter görs befintligt vägsystem delvis om och nya vägar tillkommer. Se bilagd planbeskrivning och planförslag under dokument. Planområdet Över Brittsandsområdet finns en planbeskrivning som visar att bebyggelsen ska vara både för permanent- och fritidsboende. Inom planområdet finns idag redan 14 st avstyckade fastigheter, främst fritidsfastigheter varav några är från tiden då Brittsand var en fritidsby för anställda på ASEA, numera Hitachi ABB. Planområdet ligger på västra sidan av sjön Väsman och norr om Gonäs. Området är känt under namnet Brittsand som under många år var fritidsby för anställda på ASEA, numera Hitachi ABB. Till Brittsand är det 8-9 km från Ludvika centrum. Kommersiell service finns vid Lyviksbergets köpcentrum 5,5 km från området. Förskola finns i Gonäs, 2 km och grundskola i Blötberget 5 km.

 • Nyproduktion
Malmgatan 6A, Grängesberg, Ludvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Malmgatan 6A

Övrigt
Grängesberg, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
1 350 000 kr
216 m²
574 m² tomt

" Prissänkt " Hyresfastighet om 4 ljusa trivsamma lägenheter centralt beläget med gångavstånd till butiker och resecentrum. Byggnaden har fortlöpande underhållits såväl exteriört som interiört. Uppvärmning sker genom luft/vatten-värmepump. Driftkostnader Elförbrukning: 79 746kr Elförbrukning 44 585 kWh/år Renhållning: 7 200 kr/år VA-förbrukning: 22 268 kr/år Driftkostnad: 109 214 kr/år Hyresintäkter: 291 171 kr/år Cashflowanalys finns under länkar.

 • Plus
Lorensbergavägen 8, Lorensberga, Ludvika kommun

Lorensbergavägen 8

Radhus
Lorensberga, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
1 500 000 kr
140 + 90 m²
6 rum
602 m² tomt

På trevliga Lorensbergavägen finner man detta yteffektiva hus. Det här är ett hem som verkligen känns hemtrevligt med möjligheter . Ta chansen att skapa just det hem som du vill ha.

Visar 1 - 25 av 26