Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Olle Löfberg

Olle Löfberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sundvägen 3, Sörbo Söderbärke, Smedjebackens kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sundvägen 3

Fritidshus
Sörbo Söderbärke, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
950 000 kr
50 m²
2.5 rum
1 028 m² tomt

Välkomna till detta trevliga fritidshus med permanent standard. Huset är beläget i ett trevligt område med närhet till sjön barken och utsikt över rogivande ängar. Lättskött med uppvärmning via värmepump och kommunalt vatten och avlopp. Bostaden innehåller allrum, dusch- och toalett rum med tvättmaskin, ljust arbetskök, matrum med utgång till altan som delvis är glasad samt ett sovrum. På fastigheten finns en gäststuga med sängplatser samt en friggebod som kan nyttjas som gäststuga.

 • Uteplats
Lyrvägen 4, Öhmans Hage, Smedjebackens kommun

Lyrvägen 4

Villa
Öhmans Hage, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
895 000 kr
138 + 46 m²
4 rum
740 m² tomt

Välkomna till denna praktiska villa på Lyrvägen i Smedjebacken. Återvändsgata i populärt område passande barnfamiljer. Villan erbjuder i dagsläget ett ljust och rymligt kök, vardagsrum med utgång till baksidan, två sovrum och badrum. På entréplanet/souterängplanet finns ett stort allrum som kan göras om till två sovrum, toalett- och duschrum, tvättstuga samt förråd. Garage i huskropp med fjärrstyrd port.

Sörbovägen 63, Sörbo Söderbärke, Smedjebackens kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sörbovägen 63

Fritidshus
Sörbo Söderbärke, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
1 395 000 kr
59 m²
2.5 rum
2 292 m² tomt

Välkommen till detta pittoreska fritidshus från 1850, där historisk charm möter modern komfort på en idyllisk trädgårdstomt. På en vackert anlagd tomt omgiven av frodiga bärbuskar och lättskötta perennväxter finner du detta pärla av ett fritidshus. Med ett fristående soldäck perfekt för avkoppling och soliga dagar, samt en inbjudande inglasad altan vid entrén, är detta hemmet där du kan njuta av harmoni och fridfullhet i naturen. Stig in i bostaden och möts av en välkomnande hall som leder dig vidare till ett praktiskt kök utrustat med allt du behöver för kulinariska äventyr. I det rymliga allrummet skapar en värmande bergslagskamin en ombonad atmosfär perfekt för mysiga kvällar och familjemöten. På entréplanet finns även ett toalett rum med WC och duschplats. På det övre planet erbjuds en generös hall och ett stort sovrum där du kan dra dig tillbaka och njuta av lugnet efter en lång dag. Men det är inte bara huvudbyggnaden som imponerar. På fastigheten finner du också ett traditionellt timrat härbre med sovplatser för besökande gäster samt en praktisk friggebod för extra förvaring och sovplatser. På baksidan av huset väntar ett klassiskt uthus komplett med snickarbod och förråd, perfekt för den som gillar att pyssla och arbeta med händerna. För de som älskar vatten är närheten till sjön Barken och en badplats inom bekvämt gångavstånd en riktig bonus. Här finns möjlighet till ett aktivt sjöliv med fiske, båtturer och avkopplande dagar vid stranden. Och med vackra skogar i närområdet finns det gott om möjligheter till naturupplevelser med bär- och svampskogar att utforska. Sammanfattningsvis är detta charmiga fritidshus ett perfekt val för den som söker en harmonisk tillflyktsort där gammal charm möter modern bekvämlighet och där naturens skönhet är en del av vardagen. Välkommen hem till en plats där varje dag känns som en semester!

 • Plus
Kärrgruvsvägen 2, Kolviken, Smedjebackens kommun
 • Mån 22 apr kl 17:00
Kärrgruvsvägen 2, Kolviken, Smedjebackens kommun, bild 2
Kärrgruvsvägen 2, Kolviken, Smedjebackens kommun, bild 3

Kärrgruvsvägen 2

Gård/Skog
Kolviken, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
2 995 000 kr
115 + 65 m²
5 rum
7,3 ha tomt

Drömhemmet för hästälskaren vid sjön Leran i Kolviken, Smedjebacken Välkommen till paradiset för hästälskare i Kolviken, Smedjebacken! Denna idylliska hästgård, belägen vid sjön Leran, erbjuder en fantastisk kombination av charm, funktionalitet och naturskön omgivning på en fastighet om knappt 7,3 hektar. Gården imponerar med sina välplanerade hag- och betesmarker, en egen paddock med belysning för träning och en lada med nytt tak som innehåller ett ståtligt stall med tre boxar, sadelkammare och gott om utrymme för all din hästutrustning. Höskulle som rymmer ca 12-15 tom hö. I byggnaden finns även ett stort garage som passar den motorintresserade (eller varför inte nyttja som festlokal och duka upp till en härlig gårdsfest?). Byggnaden erbjuder även ett vanligt garage samt en äldre stalldel för den som vill ha fler djur såsom får eller liknande. Lösdrift om ca 50 kvm skapar en frihetskänsla för hästarna, och de omgivande träningsvägarna för trav och de oändliga ridningsmöjligheterna gör detta till en dröm för varje hästägare. Intill stallbacken hörs kacklandet av charmiga höns som bor i ett nytt hönshus med tillhörande rastgård. Bostadshuset, som är i gott skick, välkomnar dig med en ny och effektiv bergvärmeanläggning med extremt låga driftskostnader. Bostaden erbjuder fyra sovrum, varav två har ett extra rum innanför i rymlig kattvind, perfekt för barnen! Det lantliga köket renoverades i ljusa toner -23 och har en fungerande vedspis. Matrum och allrum i anslutning till köket skapar en varm och inbjudande atmosfär. Genomgående renoveringar av bostadshuset sedan 2019 inkluderar nya 3-glasfönster, ett fräscht duschrum och renoverat kök samt en omdränerad grund. Ytskikten i bostaden är också löpande uppdaterade och renoverade. På det övre planet kan du njuta av en rymlig balkong i soligt läge med en underbar utsikt över sjön och gården. Källarplanet erbjuder praktiska utrymmen som tvättavdelning, pannrum, matkällare och ett stort rum som ger flexibilitet i användning. Vid bostadens entré väntar en mysig sittgrupp och en sommarpool för avkoppling varma dagar. För de svalare höstkvällarna finns en värmare för en förlängd badsäsong. Egen privat badplats med sandstrand finns på gångavstånd, likaså båtplats på egen mark för den som vill fiska eller leva ett aktivt båtliv. Perfekt att även gå ner och bada med hästarna. Den plana och praktiska gårdsplanen underlättar för större fordon och hästtransporter med en smart utformad rondell på uppfarten. Precis nedanför fastigheten finns busshållplats med bra kommunikationer till Ludvika. Denna unika hästgård i Kolviken är inte bara en plats att bo – det är en livsstil för den hästälskande familjen. Kontakta oss för din intresseanmälan redan idag och se över möjligheterna att boka en visning och upplev detta drömboende själv!

 • Premium
Eriksbergsvägen 6, Morgårdshammar, Smedjebackens kommun

Eriksbergsvägen 6

Villa
Morgårdshammar, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
750 000 kr
98 + 65 m²
5 rum
1 185 m² tomt

Varmt välkomna till Eriksbergsvägen 6 i Morgårdshammar/Eriksberg. Villan ligger på en rymlig tomt i soligt läge med altan och utsikt över ängar och hästhagar. Invändigt erbjuds på entréplanet ett lantligt kök med äldre charm och vackra trägolv. Vardagsrum med utgång till altan och två sovrum. Duschrum med WC och våtrumsmatta. Övre plan innehåller en möblerbar hall, toalett, sovrum 3 och ett gammalt kök då bostaden tidigare innehållit två bostäder. Huset erbjuder även en källare med gott om hobby- och förvaringsutrymmen, tvättstuga, pannrum och matkällare. Fastighetens läge har närhet till natur och vackra promenadstråk med hängbroar vid Söppenmyren, gångavstånd till stall på Väderbacken och ridskola. Även Kolbäcksån för fiske och avkoppling finns.

Granitvägen 12, Stenbäcken, Smedjebackens kommun

Granitvägen 12

Villa
Stenbäcken, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
1 795 000 kr
137 + 8 m²
5 rum
916 m² tomt

Välkommen till din framtida hem i Stenbäcken, Smedjebacken! Denna fina 1-plansvilla i vinkel erbjuder en trivsam och praktisk livsstil. Villan värms upp på ett ekonomiskt sätt via bergvärme, vilket ger både miljövänlig och kostnadseffektiv uppvärmning. Det rymliga köket blir hjärtat i ditt hem och ger en perfekt plats för familj och vänner att samlas. I anslutning till köket finner du ett stort vardagsrum, med en mysig eldstad som skapar en varm och inbjudande atmosfär samt utgång till baksidan. Villan erbjuder tre välplanerade sovrum (bilder finns ej). Utanför sovrummen finns ett extra allrum som flexibelt kan omvandlas till ytterligare ett sovrum eller användas efter behov. Det fräscha badrummet och den separata tvättstugan med groventré underlättar vardagen. Gästtoaletten i hallen ger extra bekvämlighet för både familj och gäster. Villan kompletteras av ett praktiskt vidbyggt garage med tillhörande förråd. På fram- och baksidan av huset finner du härliga uteplatser, perfekta för avkoppling och sociala stunder utomhus. Det trevliga läget mot ett grönt skogsparti ger en känsla av lugn och ro, samtidigt som närheten till centrum, förskola, idrottsanläggning och naturen skapar en optimal balans mellan stadsliv och natursköna omgivningar. Välkommen hem!

Snövitvägen 1, Ludvika - Harnäs, Smedjebackens kommun

Snövitvägen 1

Villa
Ludvika - Harnäs, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
2 250 000 kr
132 + 26 m²
6 rum
1 118 m² tomt

Välkommen till detta rymliga och harmoniska boende i Harnäs! Med en boyta på 132 kvm fördelat över 6 rum och 4 sovrum finns gott om plats för hela familjen. Det inbjudande inglasade uterummet tillåter dig att njuta av både ljumma sommarkvällar och förlänger säsongen på vår och höst. Med en solig trädgård och plan gräsyta är det enkelt att arrangera trevliga trädgårdsfester, bollek eller bara koppla av med en kopp kaffe i lugn och ro på något av soldäcken. Detta hem har allt du behöver för en bekväm vardag. Ett praktiskt groventré underlättar vardagen, och de två allrummen ger möjlighet till avskilt umgänge. Ett stilrent kaklat badrum på entréplanet samt ett extra duschrum på övre plan med möjlighet till bastu ger utrymme för hela familjen. Det ljusa köket och det rymliga vardagsrummet bjuder in till trivsamma stunder tillsammans. Bostadens 4 sovrum är rymliga, två rum per plan. Med närhet till grönskande natur och vackra omgivningar är detta det perfekta boendet för barnfamiljen. Här finns möjligheter till långa skogspromenader, cykelavstånd till Ludvika och förskola ett stenkast bort. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem i detta underbara bostadsområde. Kontakta oss idag för visning!

Knipes väg 9F, Karlberg, Ludvika kommun
 • Tis 23 apr kl 16:15

Knipes väg 9F

Lägenhet
Karlberg, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
1 595 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/2
4 863 kr/mån
21 849 kr/m²

Varmt välkomna till Karlberg och denna trevliga 3:a på Knipes väg 9F som byggdes 2021. Här bor du i en lägenhet om 73 kvm med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rymligt helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Stor balkong med markis, överlag hög standard i lägenheten med vattenburen golvvärme, bänkskiva av marmor, solskydd i alla fönster samt klinkergolv i hallen. Köket från Ballingslöv är utrustat med vitvaror från Electrolux i form av spishäll, ugn, fläkt, mikro, kyl, frys och diskmaskin. Balkongen nås från vardagsrummet vilket har ett väldigt fint ljusinsläpp. Stora sovrummet ligger mot skuggsidan och har garderober. Till lägenheten hör en parkeringsplats med motorvärmare och elbilsladdare. Bostaden har ett attraktivt läge med gångavstånd till centrum, mataffär och vårdcentral. Ett stenkast bort finns pizzeria, café/bageri samt fina strövområden på biskopsnäset.

 • Plus
Kurbergsvägen 21, Vinsbo, Smedjebackens kommun

Kurbergsvägen 21

Villa
Vinsbo, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
995 000 kr
114 + 106 m²
4 rum
980 m² tomt

Välkommen till Kurbergsvägen 21 och denna 1½-plansvilla med källare på en vacker och plan trädgårdstomt. Belägen i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skog, förskola och elljusspår. Bostaden värms upp effektivt och miljövänligt genom bergvärme, vilket ger en behaglig inomhusmiljö året runt. Nyligen bytt yttertak (2022) och installerade solceller (2023). Inomhus erbjuds fina sällskapsytor i matrum och vardagsrum där även en värmande kamin finns. Stora fönster släpper in generöst med naturligt ljus och ger en härlig utsikt över trädgården. På baksidan av huset finner du en härlig altan, perfekt för avkoppling och sociala stunder utomhus. Trädgården är planerad med omsorg och ger gott om utrymme för lek och odling. Förrådsbod och vedbod finns. Vidbyggt garage med fjärrport. Kontakta oss för att boka en visning och uppleva allt detta hem har att erbjuda.

 • Plus
 • Energieffektiv
Täljstensvägen 18, null, Smedjebackens kommun

Täljstensvägen 18

Villa
Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
2 100 000 kr
130 + 25 m²
4 rum
945 m² tomt

Välkommen till ditt nya hem i Stenbäcken, där modern elegans möter naturskön komfort i denna fantastiska 1-plansvilla. Med en genomtänkt och smakfull renovering erbjuder detta hem en perfekt balans mellan stil och funktion. Fiber är anslutet. Den öppna planlösningen genomsyrar hela huset och skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Tre rymliga sovrum, inklusive ett imponerande master bedroom komplett med en generös klädkammare, ger gott om utrymme för hela familjen. I hjärtat av hemmet finner du de sociala ytorna - ett modernt kök, ett trivsamt matrum och en bekväm vardagsrumsvinkel med en värmande täljstenskamin. Här är det lätt att föreställa sig mysiga stunder med nära och kära. Det nyrenoverade köket och duschrummet utstrålar både stil och funktion, medan den helrenoverade tvättstugan inte bara erbjuder praktiska bekvämligheter utan även golvvärme och extra WC-faciliteter. Slå dig ner och koppla av på den stora inglasade altanen som öppnar upp mot trädgården, eller njut av solen på det härliga soldäcket med tillhörande spabad – den perfekta platsen att varva ned efter en lång dag. Den lättskötta trädgården gränsar till en grönskande skog och naturen, med tillgång till elljusspår för motion och rekreation. Dessutom erbjuder det bekväma läget i Stenbäcken närhet till centrum, förskolor, skolor och mataffärer. I anslutning till entrén finns ett praktiskt vidbyggt enkelgarage, vilket gör vardagen ännu smidigare. Denna bostad är inte bara ett hem, det är en livsstil. Upptäck komforten, skönheten och möjligheterna som väntar på dig i detta fantastiska hus. Kontakta oss för en visning och låt denna pärla bli ditt nya hem!

 • Plus
Hedströms väg 19, Berga, Smedjebackens kommun

Hedströms väg 19

Villa
Berga, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
890 000 kr
110 + 110 m²
4 rum
977 m² tomt

Välkomna till Hedströms väg 19. Här erbjuds ett hus i 1-plan med källare som har ett rymligt kök med matplats, stort vardagsrum som går att göra om till två rum samt ett allrum/sovrum i källaren. Ny luft-/vattenvärmepump -18 med låg driftskostnad, omdränerad grund -21 samt fiberanslutning. Bostaden har ett bra läge på en plan trädgårdstomt med altan som nås från vardagsrummet, friliggande garage samt nära till centrum, förskola, skola, elljusspår och natur. Bostadens planlösning är trivsam med välkomnande hall och trapp ner till källaren. Två sovrum samt badrum. Rymligt kök med stor matplats utrustat med spis, fläkt, kyl och frys. Vardagsrum med stora ytor, utgång till altan och nedgång till källaren. Planlösningen i källaren erbjuder ett stort allrum/sovrum, tvättstuga med tvättmaskin och extra dusch. Pannrum, WC, garage, förråd samt ett extra rum.

Päronstigen 2, Knutsbo, Ludvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Päronstigen 2

Villa
Knutsbo, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
2 950 000 kr
174 m²
6 rum
1 952 m² tomt

Varmt välkomna till Päronstigen 2 Ludvika. Nu finns chansen för dig som letar efter en 1-plansvilla med bra läge på stor tomt. Villan är belägen på Knutsbo med närhet till badplats vid Knutsbotjärn, lekplats, skola, barnomsorg och natur. Villan är om 174 kvm i vinkel med inglasat uterum, nya solpaneler, täljstenskamin, nyare yttertak, bytta fönster, tilläggsisolerad vind, nytt ventilationssystem etc. Bostaden erbjuder stora och öppna sällskapsytor som kan göras om till fler sovrum om de 4 sovrummen som redan finns inte räcker till. Praktiskt kök med matplats, stort bad- och duschrum med bastu samt gästtoalett. På tomten finns garage, fristående förråd samt stora plana gräsytor. Elbilsladdare och fiber är installerat.

 • Plus
Dalagatan 26, Centrum., Smedjebackens kommun

Dalagatan 26

Villa
Centrum., Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
650 000 kr
103 + 67 m²
4 rum
993 m² tomt

Villa i centrala Smedjebacken med renoveringsbehov där du har möjlighet att sätta din egen prägel. Omdränerad grund med isodrän -18, ny garageport -21 och fiber är installerat. Bra planlösning med 3-4 sovrum, vardagsrum och stort matrum. Extra allrum på övre plan. Källarvåning med hobbyutrymmen, tvättstuga med nya maskiner, pannrum och garage. Stor tomt med plana ytor. Byggmaterial i form av nya fönster och fasadpanel finns att köpa till vid sidan om köpet.

Dröverksvägen 18, Dröverka, Ludvika kommun

Dröverksvägen 18

Tomt
Dröverka, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
795 000 kr
1 936 m² tomt

Vill du bo sjönära intill Väsman? Då finns denna byggklara tomt på Dröverka om 1 936 kvm tillgänglig för dig! El och kommunalt vatten/avlopp är betalt och finns vid tomtgräns. Tomten har ett fint västerläge med tillgång till sjön via flera allmänningar på området. Här kan du bada, fiska och leva ett aktivt båtliv i Väsmans sjösystem. Ca 15 minuter med bil in till centrala Ludvika, cykelbana finns också. Ca 40 minuter till Säfsen med skidåkning, vandring, cykling och friluftsaktiviteter. Detaljplanelagt område. Detaljplanen finns att läsa under dokument.

Faluvägen 85, Håksberg, Ludvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Faluvägen 85

Villa
Håksberg, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
875 000 kr
99 + 114 m²
4 rum
1 310 m² tomt

Välkomna till Faluvägen 85 och detta trivsamma 60-tals hus. Nyare yttertak från -15 och nya golv på hela entréplanet. Duschrummet är renoverat med nya ytskikt och delvis nya ytskikt i källaren. Entréplanet innehåller hall med gästtoalett, kök, vardagsrum, tre sovrum samt duschrum. Källarplan med sedvanliga utrymmen såsom pannrum/tvättstuga, hobbyrum, garage och förråd. Två inglasade uteplatser. Fiber är anslutet. Omgående tillträde är möjligt!

Uvbergsgatan 8, Centrum., Smedjebackens kommun

Uvbergsgatan 8

Villa
Centrum., Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
2 995 000 kr
150 m²
5 rum
985 m² tomt

Helt nybyggd villa i centrala Smedjebacken som snart är färdigställd. Ca 150 kvm enligt säljaren med öppen planlösning i Kök/vardagsrum, stort duschrum och tvättstuga, tre sovrum samt stort allrum på övre plan. Praktisk uppvärmning via vattenburen golvvärme kopplad till fjärrvärme och stor altan i soligt läge. Fiber är anslutet till fastigheten.

Hammarbacksvägen 13, Hammarbacken, Ludvika kommun

Hammarbacksvägen 13

Radhus
Hammarbacken, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
1 495 000 kr
129 + 26 m²
5 rum
751 m² tomt

Varmt välkomna till Hammarbacken och detta trivsamma kedjehus belägen på hörn med rymlig trädgård. Här bor du enkelt och trivsamt i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till Hitachi, stan, vatten vid sjön Väsman, natur med strövområden samt kulturområde med café. Bostaden erbjuder 5 rum och kök varav 3-4 sovrum. Öppen planlösning mellan vardagsrum och matplats samt utgång till baksida gör ytorna väldigt trevliga och sociala. Två bad-/duschrum varav det senaste renoverat ca-14. Ny luftvärmepump -22. Separat tvättstuga samt stort förvaringsrum och garage. Trevlig baksida med stenlagd uteplats och sol större delar av dagen.

Söderbergs väg , Söderbärke, Smedjebackens kommun

Söderbergs väg

Lägenhet
Söderbärke, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
1 850 000 kr
86 m²
4 rum
vån 1
6 300 kr/mån
21 512 kr/m²

Välkomna till nyproduktionsprojektet Brf. Söderbergs Hage med kanonläge i Söderbärke. Gångavstånd till mataffär, vårdcentral, och fina omgivningar med promenadstråk. Här ges ytterligare en chans att förvärva ett boende i bostadsrättsform om 4 rum och kök i markplan. Till varje lägenhet hör en carport samt två rejäla uteplatser, en vid entrén och en med utgång från vardagsrummet. Byggnaderna byggs i klassisk Dalastil med detaljer som gör det lilla extra. Invändigt välplanerade och moderna bostadsytor med ljusinsläpp från två väderstreck. Ljusa ytskikt, ekparkett, helkaklade badrum med duschplats, tvättmaskin och torktumlare, kök med köksö och skafferi. Master bedroom med klädkammare. Tveka inte att förvärva ditt nya boende redan idag.

 • Nyproduktion
Oxjohans väg 16, null, Ludvika kommun

Oxjohans väg 16

Fritidshus
Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
895 000 kr
38 + 22 m²
3 rum
2 060 m² tomt

Välkommen till fina och naturnära Rävsnäs! Här ges nu möjligheten att förvärva en fin och trivsam fritidsfastighet med en storstuga om 2,5 rum och kokvrå, gäststuga om 1 rum samt två förrådsbyggnader i omtyckta och populära Rävsnäs. Med ett naturskönt läge ca 200 meter till sjön Haggen och en lummig tomt med gräsytor, träd och buskar på strax över 2 000 kvm som sträcker sig runt stugorna är detta den perfekta fritidsfastigheten för dig som söker en fritidsfastighet med naturnära läge och närhet till både Ludvika och Smedjebacken! Rävsnäs fritidshusområde, Oxjohans väg består utav 32 stycken fritidsfastigheter ligger med direkt närhet till sjön Haggen som är en av Ludvikas största sjöar. Detta fritidshusområde/samfällighet har även en brygga som de årligen sjösätter intill en av alla de platser man kan bada vid, så möjlighet till mindre båt finns. I Rävsnäs finns flertalet fotbollsplaner och volleybollplaner samt ett par mindre platser där man kan bada. Större badplatser som Jägarnäsbadet och Hagge badplats är väl omtyckta och populära badplatser för alla, stora som små med dess bryggor och gott om gräsyta för lek och avkoppling. Med kort avstånd når du även Hagge Golfklubb, dess fina och populära golfbana, restaurang med lunch och à la carte samt den nyanlagda paddelanläggningen. Härifrån har du även en kortare bilfärd på ca 4,5 mil till Romme Alpin som är Sveriges största alpina skidanläggning utanför fjällen. Fördelarna för detta fritidshus är många. Anmäl ditt intresse redan idag för att inte gå miste om denna möjlighet!

Väsmansbacken, Gonäs, Ludvika kommun

Väsmansbacken

Lägenhet
Gonäs, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
2 050 000 kr
86 m²
4 rum
vån 1
5 795 kr/mån
23 837 kr/m²

Hyresrabatt med 1400kr/mån de första 24 månaderna! Gäller samtliga lägenheter i projektet och det är entreprenören Sakofall Fastigheter som går in och stöttar alla köpare med denna peng. Angiven avgift är basavgiften och hyresrabatten räknas ifrån den. Kontakta mäklaren för mer info. Hjärtligt välkomna till nyproduktionsprojektet Brf. Väsmansbacken strax utanför Ludvika. Här 10 stycken bostadsrätter. Parhus med sjönära läge vid Väsman, bättre kan det inte bli! Här bor du naturskönt med fritt läge och knappt 5 km till Ludvika Centrum och Hitachi. Bra kommunikationer via fin cykelväg, bussförbindelse eller bil. Lägenheter erbjuds om 3 eller 4 rum. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt rymligt hörnskafferi i köket. Två uteplatser, en på vardera sida. Plats för två bilar varav en parkering i carport. Området med närhet till sjön och allmän badplats ligger ca 2 km från handelsplatsen Lyviksberget där man finner bland annat Stora Coop, Biltema, Plantagen, Byggmax, Rusta, Stadium Outlet, Mio och Elgiganten. Ett tillfälle att förvärva ett nytt och bekymmersfritt boende i Ludvika! Beräknad inflytt sommaren 2024. Först till kvarn, se till att förvärva ditt drömboende redan nu! Alla bilder i annonsen är renderingar/fotomontage/visualiseringsbilder eftersom bostäderna inte är byggda ännu. Även omgivningarna/naturen på bilderna är ett fotomontage och ser inte ut så i dagsläget. Planen är att området ska likna bilderna men vissa avvikelser i utformning av byggnader och natur kan komma att finnas. Interiörbilder kan vara verkliga bilder tagna i en nybyggd bostadsrätt i Dalarna.

 • Nyproduktion
Brf Väsmanbacken i Ludvika, Gonäs, Ludvika kommun

Brf Väsmanbacken i Ludvika

Lägenhet
Gonäs, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
fr. 2 050 000 kr
86 m²
4 rum
5 795 kr/mån

Hyresrabatt med 1400kr/mån de första 24 månaderna! Gäller samtliga lägenheter i projektet och det är entreprenören Sakofall Fastigheter som går in och stöttar alla köpare med denna peng. Angiven avgift är basavgiften och hyresrabatten räknas ifrån den. Kontakta mäklaren för mer info. Hjärtligt välkomna till nyproduktionsprojektet Brf. Väsmansbacken strax utanför Ludvika. Här 10 stycken bostadsrätter. Parhus med sjönära läge vid Väsman, bättre kan det inte bli! Här bor du naturskönt med fritt läge och knappt 5 km till Ludvika Centrum och Hitachi. Bra kommunikationer via fin cykelväg, bussförbindelse eller bil. Lägenheter erbjuds om 3 eller 4 rum. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt rymligt hörnskafferi i köket. Två uteplatser, en på vardera sida. Plats för två bilar varav en parkering i carport. Området med närhet till sjön och allmän badplats ligger ca 2 km från handelsplatsen Lyviksberget där man finner bland annat Stora Coop, Biltema, Plantagen, Byggmax, Rusta, Stadium Outlet, Mio och Elgiganten. Ett tillfälle att förvärva ett nytt och bekymmersfritt boende i Ludvika! Beräknad inflytt sommaren 2024. Först till kvarn, se till att förvärva ditt drömboende redan nu! Alla bilder i annonsen är renderingar/fotomontage/visualiseringsbilder eftersom bostäderna inte är byggda ännu. Även omgivningarna/naturen på bilderna är ett fotomontage och ser inte ut så i dagsläget. Planen är att området ska likna bilderna men vissa avvikelser i utformning av byggnader och natur kan komma att finnas. Interiörbilder kan vara verkliga bilder tagna i en nybyggd bostadsrätt i Dalarna.

 • Nybyggnadsprojekt
Parkvägen, obebyggd tomt, Centrum., Smedjebackens kommun

Parkvägen, obebyggd tomt

Tomt
Centrum., Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
250 000 kr
1 832 m² tomt

Obebyggd tomt i centrum/Stegelbacken. Den har tidigare varit bebyggd upp mot parkvägen, byggnaden är riven sedan länge. Tomten sluttar ner mot Nya Ågatan. Kommunalt vatten och avlopp finns i området.

Visar alla 22