Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sara Nordqvist

Sara Nordqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergavägen 11B, null, Smedjebackens kommun

Bergavägen 11B

Lägenhet
Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
200 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1/2
4 190 kr/mån
3 670 kr/m²

Välkomna till Bergavägen 11 B och denna trivsamma och välplanerade tvårummare belägen på första våningen. Dessutom finns hiss som möjliggör entré utan att behöva gå i trappor! Rymlig uteplats i skyddat läge vid entrén samt tillgång till trädgård som omger husets 4 bostadsrätter där även en gemensam uteplats finns. Väldisponerade ytor vilket ger ett trivsamt boende med huskänsla. Lägenheten har egen tvättmaskin samt en gemensam tvättstuga i källarplanet. Välskött förening med god ekonomi och p-plats ingår i avgiften. Bra centralt läge med närhet till allt Smedjebacken har att erbjuda!

  • Hiss
Stora Busjön 6, Söderbärke Busjön, Smedjebackens kommun

Stora Busjön 6

Fritidshus
Söderbärke Busjön, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
450 000 kr
35 m²
2 rum
3 003 m² tomt

Varmt välkommen till södra Dalarna och natursköna Stora Busjön 6! Denna fastighet är belägen i direkt anslutning till skog och mark med ett helt ogenerat läge. Fastigheten är bebyggd med en timrad stuga om cirka 35 kvm + oinrett vindsplan samt en stor ladugårdsbyggnad som inrymmer goda förvaringsutrymmen och sommarrum. Huvudbyggnaden har omlagt yttertak, kammare, vindsplan med sovplatser och stort, härligt lantkök med vedspis. Mycket charm finns bevarat genom bland annat eldstäder, spröjsade fönster med innanfönster, spegeldörrar och trägolv. Strax nedanför fastigheten finns Busjön och i närområdet finns även flera olika tjärnar för bad och fiske. Detta är ett tillfälle för dig som söker en tillflyktsort för avkoppling eller är på jakt efter stora förvaringsutrymmen.

Munkstrandsvägen 5, null, Ludvika kommun

Munkstrandsvägen 5

Fritidshus
Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
900 000 kr
40 + 15 m²
2 rum
2 376 m² tomt

Tillfälle att förvärva en sjönära stuga i gott skick på Munkstrandsvägen 5! Beläget intill sjön Väsman med gemensam brygga och badplats. Huset inrymmer ett stort allrum med köksdel och fina fönsterpartier mot sjön. Övre plan med en stor öppen yta att nyttja som sovrum. Gediget hus med mycket charm via trägolv, spegeldörrar och både vedspis och öppen spis. Lättskött naturtomt om 2 376 kvm. Naturskönt område beläget enbart 10 minuter (cirka 6 km) med bil från Ludvika centrum, dessutom löper en fin cykelbana hela vägen från området in till centrum. Denna fastighet är bland de sista på området så den förbipasserande trafiken är liten. Välkommen på visning!

Björsbo Nickbo 1, Söderbärke Björsbo, Smedjebackens kommun

Björsbo Nickbo 1

Fritidshus
Söderbärke Björsbo, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
650 000 kr
45 m²
2 rum
1 954 m² tomt

Välkommen till Nickbo och detta fantastiska torp med anor från 1800-talet! Beläget på en lättskött naturtomt med ett högt, ogenerat läge finns detta timrade torp. Mycket av den äldre charmen finns bevarad i form av bland annat spröjsade fönster, vedspis, öppen spis och takmålning. Entréplanet inrymmer hall, kök med matplats, allrum samt sovrum och på loftet finns sovrum och allrum. Stor inglasad altan som nås via pardörr från allrummet, här bjuds man på en fin utsikt över sjön Barken. Detta är ett tillfälle för dig som söker avkoppling från vardagen och vill leva i närhet med naturen. Björsbo är beläget precis ovan dalagränsen cirka 10 minuters bilfärd från såväl Fagersta som Söderbärke. I byn finns en fin blandning av bondgårdar, permanentbostäder och fritidshus i en naturskön miljö med bär- och svamprika skogar.

Älgnäsudden 7, Söderbärke, Smedjebackens kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Älgnäsudden 7

Fritidshus
Söderbärke, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
995 000 kr
69 + 5 m²
3 rum
1 891 m² tomt

Lättskött enplanshus med sjönära läge på Älgnäsudden, lämpar sig ypperligt som både fritids- och permanentbostad! Välkommen till Älgnäsudden och detta enplanshus med full permanent standard och kommunalt vatten och avlopp! Nyare IKEA-kök, allrum med ryggåstak samt värmande kamin. Huset är i gott skick och beläget på en rymlig tomt om 1891 kvm med gångavstånd till sjön Barken där bad- och båtplats finns. På fastigheten finns även en stor förrådsbyggnad med vidbyggd carport samt en friggebod. Fiber finns inkopplat! Älgnäsudden är beläget cirka 5 km från Söderbärke invid Barken. Sjön Barken bjuder på en skärgårdskänsla med ett levande båtliv och fina miljöer. Strömsholms kanal förbinder sjön Barken med Mälaren och Stockholms skärgård. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Vasagatan 16 B, Centrum., Smedjebackens kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vasagatan 16 B

Lägenhet
Centrum., Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
450 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
2 910 kr/mån
8 824 kr/m²

Äntligen en bostadsrätt till salu i den omåttligt populära Brf Beckasinen! Här bor du mitt i centrala Smedjebacken med en låg avgift om endast 2910 kr/månad. Helrenoverad lägenhet med nytt kök, fräscht duschrum med tvättmaskin och genomgående neutrala ytskikt. Bostaden har dessutom en inre reparationsfond om cirka 10400 kr som följer med köpet och som du som köpare kan disponera. Möblerbar balkong i söderläge med sjöutsikt över Barken. Varmt välkommen på visning!

Vanbo 20, Vanbo, Smedjebackens kommun

Vanbo 20

Villa
Vanbo, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
3 695 000 kr
208 m²
5 rum
3 883 m² tomt

Välkommen till Vanbo 20 och denna fantastiska enplansvilla intill sjön Norra Barken! Ett tillfälle för dig som söker ett modernt och lättskött boende med lantligt läge. Huset bjuder på 5 rum och kök, stor altan mot sjön, eldstad och 2 påkostade badrum varav det ena med bastu och skjutparti mot altanen. Trivsam planlösning där ryggåstaket och de stora fönsterpartierna med fint ljusinsläpp skapar en luftig känsla som genomsyrar bostaden. På fastigheten finns även en rymlig, isolerad garagebyggnad samt carport och bodar. Det här är ett boende för dig med höga krav, allt från vattenburen golvvärme, påkostade materialval till en stor tomt om 3 883 kvm med utsikt och närhet till Barken. Sjön Barken bjuder på en skärgårdskänsla med ett levande båtliv och fina miljöer. Strömsholms kanal förbinder sjön Barken med Mälaren och Stockholms skärgård. Varmt välkommen på visning!

Stigfinnargatan 2 F, Rasfallet, Ludvika kommun

Stigfinnargatan 2 F

Lägenhet
Rasfallet, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
995 000 kr
72 m²
3 rum
4 950 kr/mån
13 819 kr/m²

Mycket trivsamt och lättskött boende om 3 rum och kök plus källare med gästrum/hobbyrum och tvättstuga. Ljust och trivsamt kök med matplats, helt nyrenoverat duschrum och genomgående ljusa ytskikt. Vardagsrum med utgång till rymligt altandäck med trappa ned till den gemensamma gräsytan. Fin planlösning med samvaroutrymmena i entréplanet och två sovrum på övre plan. Månadsavgift 4 950 kr inklusive värme, VA och basutbud av tv-kanaler. Fiber finns installerat. Populärt läge på Rasfallet med gångavstånd till centrum, Hitachi och skolor!

Bommarsbo 19, Åsmansbo, Smedjebackens kommun

Bommarsbo 19

Villa
Åsmansbo, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
1 150 000 kr
109 + 98 m²
5 rum
3 066 m² tomt

Välkomna till Bommarsbo och detta härliga hus! Ett perfekt tillfälle för dig som vill ha ett boende som är spännande och unikt. Stort pampigt hus med en otrolig potential! Huset rymmer tre sovrum, kök, matsal, vardagsrum och en fantastisk loge på övre plan. Den stora logen är husets hjärta och samlingsplats, här kan vänner och familj samlas för trevliga stunder tillsammans. Generösa ytor i hela huset. Välkommen på visning!

Vinsbovägen 17, Vinsbo, Smedjebackens kommun

Vinsbovägen 17

Villa
Vinsbo, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
795 000 kr
106 + 53 m²
4 rum
893 m² tomt

Trevlig och lättskött villa med fint läge på hörntomt i Vinsbo! Tilltalande planlösning med vardagsrum, kök och badrum i entréplanet, 3 sovrum på övre plan samt goda förvaringsmöjligheter i källarplanet. Fint solläge med altan i sydvästläge mot trädgården. Löpande underhåll har utförts med bland annat omlagt yttertak, isolerglasfönster och ommålad fasad. Fristående enkelgarage. Populärt och barnvänligt område med gångavstånd till skola, förskola och elljusspår. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Hennikes väg 4, Vad, Smedjebackens kommun

Hennikes väg 4

Tomt
Vad, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
595 000 kr
1 958 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en tomt på Vads udde med sjönära läge vid Södra Barken! I detaljplanelagt område finns denna fastighet om 1 958 kvm där stor valfrihet erbjuds till den som önskar bygga nytt hus. Byggnation är möjlig med huvudbyggnad om maximalt 250 kvm byggnadsarea. Kommunalt VA är anslutet och betalt. El samt fiber finns framdraget till tomtgräns. I området finns idag en gemensam bad- och båtplats samt en fin grillplats på udden. Området är beläget cirka 10 km utanför såväl Söderbärke som Fagersta. I Vad finns F-3-skola, tågstation och fantastiska naturmiljöer. Har du länge längtat om att bygga dina drömmars hus i ett vackert läge? - Då är detta tomten för dig!

Broddvägen 5, Munkbo, Smedjebackens kommun
Broddvägen 5, Munkbo, Smedjebackens kommun, bild 2
Broddvägen 5, Munkbo, Smedjebackens kommun, bild 3

Broddvägen 5

Villa
Munkbo, Smedjebackens kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
1 175 000 kr
133 + 89 m²
6 rum
925 m² tomt

Trivsam villa byggd 1964 i Munkbo! Helt nytt yttertak 2023! Huset inrymmer 6 rum och kök + stor gillestuga i källarplanet. Välplanerad yta med rymliga rum och öppen planlösning mellan kök, matrum och vardagsrum. Här finns även 2 ingångar via en utbyggd del som är möjlig att dela av till en separat lägenhet. Källarplan med gillestuga, bastu, tvättstuga och förvaringsutrymmen. Inglasat uterum mot trädgården, fristående garage och plan, lekvänlig tomt. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Skjutarevägen 12A, 12B, Grängesberg, Ludvika kommun

Skjutarevägen 12A, 12B

Villa
Grängesberg, Ludvika kommun
Fastighetsbyrån Ludvika/Smedjebacken
625 000 kr
256 + 70 m²
8 rum
1 699 m² tomt

Klassisk 40-talsvilla som inrymmer 2 lägenheter på Västra! Huset består av 2 likadana, spegelvända, lägenheter om 128 kvm och 4 rum vardera! Här finns möjlighet för dig som behöver ett stort boende alternativt vill hyra ut ena lägenheten för att själv bo billigt. Samtliga rum är väl tilltagna i storlek och har en hög takhöjd, i flertalet av rummen finns trägolv i original bevarade. Större delar ytskiktsrenoverat interiört och påbörjad renovering exteriört. Varmt välkomna på visning! Digital visning finns att tillgå, kontakta fastighetsmäklaren!

Visar alla 13