Mäklare Amanda Bergman

Amanda Bergman

Om mig

Mitt yrke som fastighetsmäklare är inspirerande samt utmanande, jag drivs av en ständig ambition att överträffa kundens förväntningar och hitta skräddarsydda lösningar för varje individuell kund. Jag är född och uppvuxen i Luleå och tack vare detta har jag extra god lokalkännedom om denna stad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Magasinsgatan 23 B, Centrum, Luleå kommun
 • Mån 11 mar kl 17:15

Magasinsgatan 23 B

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
1 795 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/4
5 285 kr/mån
28 952 kr/m²

Denna hemtrevliga bostadsrätt med 2 rum är perfekt belägen i Luleås centrum. Med en boyta på 62 kvadratmeter och inglasad balkong på tredje våningen med hiss i huset erbjuder denna bostad en bekväm livsstil. Bostaden har renoverats smakfullt sedan år 2021 och har en attraktiv inredning i neutrala färger. En av de fina detaljerna är den 3-staviga ekparketten som är enhetlig för hela lägenheten. Stilrent kök från Ballingslöv i kulören peppargrå, utrustat med häll, ugn, mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, kyl och frys. Laminat bänkskiva och stänkskydd. I köket finns dessutom plats för matgrupp. Vidare har bostaden ett badrum med grå enhetlig matta på väggar och golv, toalett, kommod, tvättmaskin, dusch samt badrumsskåp. Rogivande sovrum med garderober och plats för dubbelsäng. Vardagsrummet har utgång till den inglasade balkongen, gråa väggar samt plats för soffgrupp och annat möblemang. Med tanke på den centrala placeringen har du bekvämt avstånd till allt som Luleå har att erbjuda. Närliggande faciliteter inkluderar restauranger, butiker och parker för avkoppling och rekreation. Området är väl anslutet till kollektivtrafik, vilket ger enkel tillgång till stadskärnan och omgivande områden. På Magasinsgatan 23 B bor du i centralt belägna kvarter med närhet till det mesta. I området finns dessutom matbutik, caféer, restauranger, trevliga promenadstråk och busshållplats. Närhet till Östermalm och dess trevliga promenadstråk.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Mjölkuddsvägen 209, Mjölkudden/Ankarkronan, Luleå kommun

Mjölkuddsvägen 209

Lägenhet
Mjölkudden/Ankarkronan, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
1 995 000 kr
91 m²
3 rum
vån 3/3
3 802 kr/mån
21 923 kr/m²

På Mjölkuddsvägen 209 erbjuds du köpa en välplanerad och rymlig trea med härligt ljusinsläpp. Brf Ankarkronan är en populär och välskött förening med mycket god ekonomi. Lägenheten är belägen högst upp i huset och har inglasad balkong. Det första som möter oss är en inbjudande hall med bra avhängnings- och förvaringsmöjligheter i form av garderob med skjutdörrar. Ljust kök med skåpluckor i vitkulör, den maskinella utrustningen består av spis, diskmaskin, kyl och frys. intill erbjuds en rymlig matplats som inrymmer gott om plats för matgrupp. Från matplatsen nås även det praktiska förrådet. Vidare har bostaden ett socialt vardagsrum med plats för soffgrupp, utgång till bostadens inglasade balkong och mycket ljusinsläpp. Två sovrum i bra storlek. Lägenheten har även badrum med kakel och klinker. HSB Brf Ankarkronan är en skuldfri och välskött förening med mycket god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är bland annat tvättstuga, bastu, övernattningslägenhet, hobbyrum och tvätthall. För dig som söker ett centralt och lugnt läge är ankarkronan ett utmärkt val. I detta fridfulla och omtyckta område är det lätt att trivas – i närområdet finns matbutik, bra kommunikationer, strandpromenad och gym. Anmälan till visning sker via mäklarens hemsida

 • Balkong
Källgatan 7, Bergviken, Luleå kommun

Källgatan 7

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
1 195 000 kr
33,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 275 kr/mån
35 672 kr/m²

Stilren och välplanerad enrummare på Bergviken. På Källgatan 7 hittar du denna trivsamma lägenhet högst upp i huset. Bostaden fördelar sig på 33,5 kvadratmeter och erbjuder väldisponerade ytor med behagliga färgval och fint ljusinsläpp från stora fönster. Det första som möter oss här är den inbjudande hallen med stilrent klinkergolv, vitmålade väggar samt inbyggda garderober med gott om plats för avhängning och förvaring. Från hallen nås bostadens sovalkov med plats för säng, här finns även skjutdörrsgarderober. Vardagsrummet inrymmer både soffa och matgrupp, fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt fransk balkong. Smakfull kokvrå med vita luckor, bra förvaringsmöjligheter och den maskinella utrustningen består av spis, diskho och kombinerad kyl/frys. På Bergviken bor du i centralt belägna kvarter med närhet till det mesta. Ica kvantum ligger inom gångavstånd och tio minuter bort hittar du även Luleå centrum och Luleå tekniska universitet.

Burströmsvägen 98, Burströmska Gärdan, Luleå kommun
 • Tor 7 mar kl 16:00

Burströmsvägen 98

Lägenhet
Burströmska Gärdan, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
1 195 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/3
4 451 kr/mån
18 385 kr/m²

Ljus och hemtrevlig tvårummare med balkong på första våningen! Här erbjuds du att köpa en bra planerad tvåa vars härliga ljusinsläpp skapar ett mycket trivsamt boende som man tycker om att vara i. Bostaden har ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp och plats för soffa. Från vardagsrummet tar du klivet ut till den charmiga balkongen med skjutparti som ger dig som boende utmärkta möjligheter att koppla av i solen. Vidare finns ett stilrent och ljust kök med bra förvaringsmöjligheter samt plats för matbord och stolar. Den maskinella utrustningen består av häll, ugn, kyl, frys och diskmaskin. Sovrum med plats för dubbelsäng, praktisk garderob med skjutdörrar. Badrum med kakel och klinker, dusch, toalett, handfat samt tvättmaskin. Brf Gärdan är en välskött förening med strukturerade framtidsplaner. Gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är tvättstuga, övernattningslägenhet, hobbyrum, bastu, cykelrum, motionslokal, trevliga utemiljöer och samlingsrum. För dig som söker ett centralt, naturnära och otrafikerat läge är Burströmska Gärdan ett utmärkt val. I detta trivsamma och omtyckta område är det lätt att trivas – i närområdet finns förskola, matbutik, restauranger, trevliga promenadstråk och busshållplats. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Västra Varvsgatan 20 A, Centrum/Varvet, Luleå kommun
 • Idag kl 17:00

Västra Varvsgatan 20 A

Lägenhet
Centrum/Varvet, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
1 150 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
4 959 kr/mån
22 115 kr/m²

Här finner du en ljus och hemtrevlig lägenhet i fint skick med underbar och rogivande utsikt mot vattnet. Gavelläget högst upp i huset gör att bostaden får ett mycket vackert ljusinsläpp från två håll, balkongen ligger i ett trevligt läge mot vattnet och ger dig många timmar i solen. Bostaden nås enkelt med hiss i huset. Köket är renoverat januari 2024 med luckor från Härjedahlskök i ljus kulör samt ny bänkskiva, överskåpen har förlängts med ett ytterligare skåp för att optimera förvaringsmöjligheterna. Det ursprungliga högskåpet intill kyl/frys är här omgjort till lådor och skåp för att skapa mer utrymme. Mjukstängande lådor, intill diskamskinen finns dessutom ett mycket praktiskt utdragbart kryddskåp. Den maskinella utrustningen består av Electrolux Airfry Steambake spis från 2023, micro kenwwood 2023, fläkt Frankia 2024, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Från köket är det öppen planlösning mot vardagsrummet som erbjuder otroligt ljusinsläpp från de stora fönstren åt två håll, inrymmer både soffa och matgrupp. Från vardagsrummet tar du klivet ut till balkongen som ger dig som boende utmärkta möjligheter att koppla av i solen. Här erbjuds trätrall, sol hela dagen och plats för ett mindre bord. Smakfullt badrum med toalett, dusch, handfat, badrumsskåp, tvättmaskin och torktumlare. För dig som söker ett centralt, naturnära och ostört läge är Centrum/varvet ett utmärkt val. I detta populära, trivsamma och fridfulla område är det lätt att trivas – i närområdet finns matbutik, bra kommunikationer, trevliga promenadstråk och restauranger. I bostadens sovrum finns plats för dubbelsäng med platsbyggda förvaringsskåp (2023) ovanför sänggaveln och sidorna. Längs med väggen finns 2 stora garderober samt 2 linneskåp. Smakfullt badrum med toalett, dusch, handfat, badrumsskåp, tvättmaskin och torktumlare. För dig som söker ett centralt, naturnära och ostört läge är Centrum/varvet ett utmärkt val. I detta populära, trivsamma och fridfulla område är det lätt att trivas – i närområdet finns matbutik, bra kommunikationer, trevliga promenadstråk och restauranger.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Brogatan 12 B, Skurholmen, Luleå kommun

Brogatan 12 B

Lägenhet
Skurholmen, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
695 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/4
2 332 kr/mån
23 966 kr/m²

Välkommen till denna etta med lugnt och fint läge på trygga och trivsamma Brogatan. En ljus och mysig etta med vackert ljusinsläpp och pentry. Från busshållplatsen runt knuten tar du dig enkelt till LTU. Luleå centrum är bara en kort cykeltur bort.

 • Hiss
Hantverksvägen 19, Gammelstad, Luleå kommun

Hantverksvägen 19

Villa
Gammelstad, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
2 249 000 kr
81 + 42 m²
4 rum
1 470 m² tomt

Kliv in i detta hus och upptäck ett väldisponerat hem där man känner sig hemma på en gång. Här erbjuds du ett ljust boende där det mesta är i gott skick. Detta hus har mycket som är värt att lyfta fram. Både det ljusa köket och det rymliga vardagsrummet passar utmärkt för såväl tillställningar som avkoppling. I köket finns spis, diskmaskin, kombinerad kyl/frys och fläkt och vardagsrummet bjuder på härliga umgängesytor. Entréplan inrymmer dessutom badrum i anslutning till hallen samt ett rymligt sovrum. På övreplan erbjuds två sovrum i bra storlek samt WC. I källarplan finns praktiska förråd, tvättstuga samt bastu. Denna välskötta trädgårdstomt har mycket att bjuda på. Här finns bland annat välskött gräsmatta. Tomten är 1470 kvadratmeter stor och erbjuder gott om plats.

Visar alla 7