Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Amanda Bergman

Amanda Bergman

Om mig

Mitt yrke som fastighetsmäklare är inspirerande samt utmanande, jag drivs av en ständig ambition att överträffa kundens förväntningar och hitta skräddarsydda lösningar för varje individuell kund. Jag är född och uppvuxen i Luleå och tack vare detta har jag extra god lokalkännedom om denna stad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sandgatan 12, Svartöstaden, Luleå kommun

Sandgatan 12

Lägenhet
Svartöstaden, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
995 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/2
5 416 kr/mån
16 048 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga gavellägenhet trivsamt placerad på andra våningen. Här disponerar du en yta om 62 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på två rum och kök. Hallen erbjuder gott om möjligheter för avhängning och förvaring i form av hatthylla samt två praktiska klädkammare i anslutning. Vidare har bostaden ett ljust kök med släta luckor och plats för matgrupp. Intill vardagsrummet är det rogivande sovrummet placerad, där inryms dubbelsäng samt att det finns en klädkammare. Vardagsrummet erbjuder ett mycket härligt ljusinsläpp från fönster åt två håll, gott om plats för soffgrupp samt utgång till balkongen i trevligt läge. Från balkongen finns viss vatten glimt. Svartöstaden är ett lugnt och familjevänligt bostadsområde med badplats, småbåtshamn och fina promenadstråk. I området finns även förskola, skola och bra kommunikationer. Örnäset Centrum med mataffär, utomhusbad om sommaren och flertalet restauranger finns inom cykelavstånd. Varmt välkommen att anmälda dig till visning!

  • Balkong
Stormvägen 151, Björkskatan, Luleå kommun

Stormvägen 151

Radhus
Björkskatan, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
2 595 000 kr
139 m²
6 rum
162 m² tomt

Välkommen till detta trivsamma radhus beläget i Björkskatan, Luleå. Med en boyta på 139 kvadratmeter fördelat på tre plan och totalt sex rum, varav fem sovrum, erbjuder detta hem gott om utrymme för hela familjen att trivas. Huset är byggt år 1977 och har en tomt om 162 kvadratmeter med en härlig gräsmatta perfekt för lek och umgänge. Området kring Björkskatan är lugnt och trevligt, perfekt för den som söker en fridfull miljö att bo i. Fiber via lunet finns indraget och förhandsbesiktning är utförd! Här möts du av den inbjudande hallen där det erbjuds gott om plats för avhängning i form av hatthylla samt garderober med skjutdörrar. Från hallen nås tvättstuga samt wc, Köket är nyligen (2022) smakfullt renoverat, ljusa skåpluckor, häll, diskmaskin, ugn, micro samt kyl och frys. Vardagsrummet har stora fönster och utgång till altanen på baksidan. I kök och vardagsrum är det ljusa väggar och enhetligt golv. Övre plan inrymmer fyra sovrum i bra storlekar, från ett utav sovrummen nås balkongen. Badrummet på övre plan är stilrent med mörk matta på golv och ljus våtrumstapet. Högst upp finns ett inrett vindsplan som utgör ytterligare ett sovrum. Här på natursköna Björkskatan är det definitivt inte svårt att trivas och läget på Stormvägen är perfekt för den som vill kunna njuta av den friska luften i skogen. I området finns förskola, skola, matbutik, trevliga promenadstråk och bra kommunikationer.

  • Balkong
  • Uteplats
Mjölkuddsvägen 259, Mjölkudden/Ankarkronan, Luleå kommun

Mjölkuddsvägen 259

Lägenhet
Mjölkudden/Ankarkronan, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
1 395 000 kr
45,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 905 kr/mån
30 659 kr/m²

Välkommen till trivsamma Mjölkudden och denna lägenhet om ett rum och kök belägen på Mjölkuddsvägen 259. Bostaden fördelar sig på 45,5 kvadratmeter och har ett stilrent kök, rymligt allrum, smakfullt badrum samt praktisk hall med klädkammare i anslutning. Det första som möter oss här är den inbjudande hallen med stilrent mörkt golv, ljusa väggar samt garderober med gott om plats för avhängning och förvaring. I anslutning finns bostadens klädkammare med ytterligare plats för kläder/förvaring. Bostaden har ett stilrent kök med mörka skåpsluckor, kaklade på väggar, grå bänkskiva samt gråa tapeter. Köket inrymmer även matplats. Vidare finns ett rymligt allrum med plats för både säng och soffgrupp. Från allrummet nås uteplatsen som ligger i fint läge mot skogen. Badrum med kakel på väggar och klinker på golv. Låg avgift om 1.905 kr i månaden där värme, VA, bredband och kabel-TV ingår. HSB Brf Ankarkronan är en stabil och välskött förening med ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, hobbyrum och tvätthall. För dig som söker ett centralt och naturnära läge är Mjölkudden ett utmärkt val. I detta fridfulla och omtyckta område är det lätt att trivas – i närområdet finns busshållplats, vackra grönområden och matbutik.

  • Uteplats
Mjölkuddsvägen 257 , Mjölkudden, Luleå kommun

Mjölkuddsvägen 257

Lägenhet
Mjölkudden, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
1 495 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/3
2 646 kr/mån
24 113 kr/m²

Välkommen till denna tvårummare som fördelar sig på 62 kvadratmeter. Bostaden är trevligt belägen på första våningen i HSB Brf Ankarkronan som är en stabil och välskött förening med mycket god ekonomi. Här tar du klivet in i en praktisk hall med hatthylla och garderob för avhängning och förvaring. Stilrent parkettgolv som sträcker sig över hall och vardagsrum. Luftigt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och annat möblemang, fint ljusinsläpp från fönstren och utgång till den inglasade balkongen. Köket är i äldre skick och har matplats i anslutning. Sovrummet nås från både hall och vardagsrum, plats för dubbelsäng och platsbyggda garderober längs väggen. Badrummet är renoverat med matta på väggar och klinkergolv. Stilrena färgval och behaglig golvvärme. Låg avgift om 2.646 kr i månaden där värme, VA, bredband och kabel-TV ingår. HSB Brf Ankarkronan är en stabil, obelånad och välskött förening med ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu och hobbyrum. För dig som söker ett centralt och naturnära läge är Mjölkudden ett utmärkt val. I detta fridfulla och omtyckta område är det lätt att trivas – i närområdet finns busshållplats, vackra grönområden och matbutik.

  • Balkong
Torsvägen 3, Lövskatan, Luleå kommun

Torsvägen 3

Lägenhet
Lövskatan, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
1 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 300 kr/mån
23 545 kr/m²

Här välkomnas du till en ljus lägenhet i genomgående fint skick. En bra planerad tvåa med trevlig planlösning och rymlig balkong. Det första som möter oss i denna tvåa är en välplanerad och lättmöblerad hall med hatthylla samt två praktiska klädkammare. Vidare har bostaden ett stilrent och ljust kök med bra förvaringsmöjligheter, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Bostaden erbjuder ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för soffa och annat möblemang. Här hittar du ett rogivande sovrum med inbyggda garderober och plats för dubbelsäng. Från sovrummet tar du klivet ut på balkongen. Trevligt och smakfullt badrum med toalett, dusch och badrumsskåp. I månadsavgiften på 3 300 kr ingår värme, vatten, kabel-TV, hushållsel, parkeringsplats och bostadsrättstillägg. Brf Frigg är en trevlig och välskött förening med god ekonomi. För dig som söker ett fint läge är Lövskatan ett utmärkt val. I detta fridfulla område är det lätt att trivas – i närområdet finns bra kommunikationer, matbutik och trevliga promenadstråk.

  • Balkong
Västra Varvsgatan 20A, Centrum/Varvet, Luleå kommun

Västra Varvsgatan 20A

Lägenhet
Centrum/Varvet, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
895 000 kr
52 m²
2 rum
4 959 kr/mån
17 212 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och hemtrevliga lägenhet på Västra Varvsgatan 20 A. Lägenheten är belägen på första våningen i huset med balkong. Här disponerar du en yta om 52 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på två rum och kök. Här möts du av en praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter och gott om plats för jackor och skor i form av hatthylla och garderob. Vidare har bostaden ett praktiskt kök med bra förvaringsmöjligheter öppen planlösning mot vardagsrummet. Det sociala vardagsrummet bjuder på mycket dagsljus och plats för soffa samt matgrupp. Här hittar du ett rymligt sovrum med rymliga garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng samt ett badrum med toalett, dusch, kommod, tvättmaskin och torktumlare. I avgiften på 4.959 kr ingår värme, VA, hushålls-el samt obligatoriska tillägg (bredband/kabel-tv). För dig som söker ett centralt, naturnära och ostört läge är Centrum/varvet ett utmärkt val. I detta populära, trivsamma och fridfulla område är det lätt att trivas – i närområdet finns matbutik, bra kommunikationer, trevliga promenadstråk och restauranger.

  • Balkong
  • Hiss
Mjölkuddsvägen 209, Mjölkudden/Ankarkronan, Luleå kommun

Mjölkuddsvägen 209

Lägenhet
Mjölkudden/Ankarkronan, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
1 995 000 kr
91 m²
3 rum
vån 3/3
3 802 kr/mån
21 923 kr/m²

På Mjölkuddsvägen 209 erbjuds du köpa en välplanerad och rymlig trea med härligt ljusinsläpp. Brf Ankarkronan är en populär och välskött förening med mycket god ekonomi. Lägenheten är belägen högst upp i huset och har inglasad balkong. Det första som möter oss är en inbjudande hall med bra avhängnings- och förvaringsmöjligheter i form av garderob med skjutdörrar. Ljust kök med skåpluckor i vitkulör, den maskinella utrustningen består av spis, diskmaskin, kyl och frys. intill erbjuds en rymlig matplats som inrymmer gott om plats för matgrupp. Från matplatsen nås även det praktiska förrådet. Vidare har bostaden ett socialt vardagsrum med plats för soffgrupp, utgång till bostadens inglasade balkong och mycket ljusinsläpp. Två sovrum i bra storlek. Lägenheten har även badrum med kakel och klinker. HSB Brf Ankarkronan är en skuldfri och välskött förening med mycket god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är bland annat tvättstuga, bastu, övernattningslägenhet, hobbyrum och tvätthall. För dig som söker ett centralt och lugnt läge är ankarkronan ett utmärkt val. I detta fridfulla och omtyckta område är det lätt att trivas – i närområdet finns matbutik, bra kommunikationer, strandpromenad och gym. Anmälan till visning sker via mäklarens hemsida

  • Balkong
Brogatan 12 B, Skurholmen, Luleå kommun

Brogatan 12 B

Lägenhet
Skurholmen, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
695 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/4
2 332 kr/mån
23 966 kr/m²

Välkommen till denna etta med lugnt och fint läge på trygga och trivsamma Brogatan. En ljus och mysig etta med vackert ljusinsläpp och pentry. Från busshållplatsen runt knuten tar du dig enkelt till LTU. Luleå centrum är bara en kort cykeltur bort.

  • Hiss

Visar alla 8