Mäklare Emilie Wireby

Emilie Wireby

Om mig

Som fastighetsmäklare har jag ett inspirerande och utmanande yrke. Att få möta människor i alla tänkbara livssituationer, just när det är dags för en av de största förändringarna i vardagen - bostadsbytet, är något jag ser fram emot varje dag. Känn er varmt välkomna att kontakta mig oavsett om ni går i säljtankar, önskar ett uppdaterat värde på er bostad eller bara vill prata bostadsmarknad!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Småbåtsgatan 10H, lgh H52, Centrum, Luleå kommun

Småbåtsgatan 10H, lgh H52

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
2 595 000 kr
58 m²
2 rum
vån 5/5
3 577 kr/mån
44 741 kr/m²

Unik och exklusiv lägenhet om två rum och kök, med inglasad, stor och spektakulär balkong och mycket centralt och attraktivt läge i populära och omtyckta kvarter. Här bor du alldeles intill strandpromenad, restauranger, matbutik och busshållplats. Gå gärna in på länken för 3D visning, för att gå på en digital visning!

  • Balkong
  • Hiss
Midsommarvägen 123, Björkskatan, Luleå kommun

Midsommarvägen 123

Villa
Björkskatan, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
3 900 000 kr
162 + 33 m²
6 rum
660 m² tomt

Öppen och hemtrevlig villa om sex rum och kök. Här möts du av ett ljust hem med stor och charmig altan, rogivande och välskött tomt och naturnära och otrafikerat läge. Förskola, skola, matbutik, trevliga promenadstråk och bra kommunikationer finns inom bekvämt avstånd. Här är det lätt att trivas! Kolla gärna in länken för 3D visning, så kan ni gå på visning innan visningen!

  • Uteplats
Södra Smedjegatan 17, Centrum, Luleå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Södra Smedjegatan 17

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
2 500 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 2/4
4 171 kr/mån
31 447 kr/m²

Nu har du chansen att flytta in i en lägenhet i trevliga Tuttifrutti! På Södra Smedjegatan 17 ligger denna ljusa hörnlägenhet med öppna, härliga ytor som bjuder in till umgänge. Här disponerar du en yta om 80 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på tre rum och kök. Här bor du alldeles intill busshållplats, strandpromenad, matbutik, restauranger och caféer. Kolla gärna in länken för 3D visning, så kan ni gå på visning innan visningen!

  • Balkong
  • Hiss
Mästerlotsvägen 18, Mjölkudden, Luleå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Mästerlotsvägen 18

Villa
Mjölkudden, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
3 695 000 kr
122 + 122 m²
4 rum
865 m² tomt

Öppet och rymligt enplanshus om fyra rum och kök med en stor källare. Här möts du av ett ljust hem med charmig altan, trevlig tomt och centralt, naturnära läge i trivsamma och omtyckta kvarter. Gym, matbutik, restauranger, förskola och skola finns inom bekvämt avstånd. Här är det lätt att trivas! Kolla gärna in länken för 3D visning, så kan ni gå på visning innan visningen!

  • Uteplats
Ejdergränd 9, Hertsön, Luleå kommun

Ejdergränd 9

Villa
Hertsön, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
2 175 000 kr
144 m²
6 rum
450 m² tomt

Välkommen till detta ljusa och öppna hus om 144 kvadratmeter! Till denna fastighet hör en trevlig trädgårdstomt med välskött gräsmatta och soligt läge. Huset har nytt plåttak, fyra rymliga sovrum samt en trevlig altan på framsidan! Gå gärna in på länken för 3D visning, för att gå på en digital visning!

  • Uteplats

Visar alla 5