Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emilie Wireby

Emilie Wireby

Om mig

Som fastighetsmäklare har jag ett inspirerande och utmanande yrke. Att få möta människor i alla tänkbara livssituationer, just när det är dags för en av de största förändringarna i vardagen - bostadsbytet, är något jag ser fram emot varje dag. Känn er varmt välkomna att kontakta mig oavsett om ni går i säljtankar, önskar ett uppdaterat värde på er bostad eller bara vill prata bostadsmarknad!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lingonstigen 29, Kallkällan, Luleå kommun

Lingonstigen 29

Lägenhet
Kallkällan, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
1 695 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/3
4 301 kr/mån
20 179 kr/m²

Välkommen till denna trevliga bostadsrätt på lugna och trivsamma Kallkällan. Här finner du en rymlig bostad om 84 kvadratmeter med inglasad balkong i soligt läge. Denna bostadsrätt erbjuder tre rum och har både ett rymligt badrum med kakel och klinker renoverat 2014 samt en praktiskt gästtoalett. Här finns gott om utrymme för en bekväm och trivsam vardag. Föreningen Brf Kallkällan är stabil och omtyckt och ligger nära mataffär och bra bussförbindelser vilket gör vardagen smidig och bekväm. Området är känt för sitt lugna läge och närheten till naturen, perfekt för långa promenader eller löprundor. Kolla gärna in länken för 3D visning, så kan ni gå på visning innan visningen!

  • Balkong
Bränslanvägen 15, Södra Sunderbyn, Luleå kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Bränslanvägen 15, Södra Sunderbyn, Luleå kommun, bild 2
Bränslanvägen 15, Södra Sunderbyn, Luleå kommun, bild 3

Bränslanvägen 15

Villa
Södra Sunderbyn, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
5 895 000 kr
240 + 72 m²
6 rum
1 647 m² tomt

Välkommen till denna stora tvåplansvilla med ostört och naturnära läge på omtyckta och lugna Bränslanvägen. Ett välutrustat och luftigt hus med hög materiell standard, härlig atmosfär och generös takhöjd. Hela huset har vattenburen golvvärme och stora sociala ytor. Här kan du njuta av en stor, välskött och rogivande trädgårdstomt och en trevlig altan med spabad under glastak. Här finns också ett rymligt garage om 90 kvm. Kolla gärna in länken för 3D visning, så kan ni gå på visning innan visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Snövägen 363, Björkskatan, Luleå kommun

Snövägen 363

Lägenhet
Björkskatan, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
1 680 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 1/2
4 117 kr/mån
22 252 kr/m²

Välkommen till en ljus och öppen lägenhet om tre rum och kök, med charmig altan och naturnära, otrafikerat och sjönära läge i fridfulla och omtyckta kvarter. Lägenheten ligger bekvämt beläget på markplan och har två fina uteplatser. En mindre altan i anslutning till entrén samt en stor altan på baksidan med soligt söderläge, perfekt för den som vill odla eller njuta av många soltimmar. Här bor du alldeles intill matbutik, förskola, skola, basketplan, hockeyplan, fotbollsplan och trevliga promenadstråk. Kolla gärna in länken för 3D visning, så kan ni gå på visning innan visningen!

  • Uteplats
 Snövägen 142, Björkskatan, Luleå kommun

Snövägen 142

Lägenhet
Björkskatan, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
1 450 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 2/2
4 117 kr/mån
19 205 kr/m²

Ljus och öppen lägenhet om tre rum och kök, med stor balkong och lugnt läge i trivsamma och omtyckta kvarter. Balkongen har soligt söderläge med sol från morgon till sen eftermiddag och fri utsikt över området. Här bor du nära matbutik och service, med bra kommunikationer och trevliga promenadstråk. Kolla gärna in länken för 3D visning, så kan ni gå på visning innan visningen!

  • Balkong
Knektgränd 9, Lulsundet, Luleå kommun

Knektgränd 9

Villa
Lulsundet, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
5 495 000 kr
177 + 18 m²
6 rum
803 m² tomt

Rymligt, välplanerat och unikt hus beläget på omtyckta och fridfulla Knektgränd. Här bor du centralt och naturnära med vackra grönområden, busshållplats, trevliga promenadstråk och badplats i närområdet. Bostaden har renoverats genomgående och är i fint skick. Huset har en trevlig planlösning där två sovrum och ett allrum finns på övre plan i utbyggnaden, perfekt för den stora familjen. Kolla gärna in länken för 3D visning, så kan ni gå på visning innan visningen!

  • Balkong
Rektorsgatan 36 C, Östermalm, Luleå kommun

Rektorsgatan 36 C

Lägenhet
Östermalm, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
2 150 000 kr
65,2 m²
2 rum
vån 1/3
4 340 kr/mån
32 975 kr/m²

Välkommen till en social lägenhet om två rum och kök, med stor, charmig och stenlagd uteplats och ostört och fint läge i fridfulla och omtyckta kvarter. Här bor du alldeles intill bra kommunikationer, strandpromenad, restauranger och vackra grönområden. Gå gärna in på länken för 3D visning, så kan ni gå på en digital visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Stationsgatan 31 D, Centrum, Luleå kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00

Stationsgatan 31 D

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
1 795 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/2
3 973 kr/mån
39 889 kr/m²

Varmt välkommen till denna stilrena och välplanerad tvåa i trivsamma och idylliska kvarter! Här bor du unikt i ett trevligt och charmigt gårdshus. Lägenheten ligger mycket centralt och havsnära med närhet till matbutik, caféer, restauranger, trevliga promenadstråk och busshållplats. Lägenheten har ett nyrenoverat Härjedalskök från 2022. Föreningen har en trevlig och ombonad innergård med flera sittplatser i soligt söderläge!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 7