Mäklare Fredrik Schön

Fredrik Schön

Om mig

I min roll som fastighetsmäklare får jag möjligheten att hjälpa människor i en av deras största affärer i livet vilket är väldigt stimulerande. Det gör att min dagliga inställning är att varje försäljning jag arbetar med är den viktigaste affär jag gör. Funderar ni på att ändra er boendesituation eller bara vill veta mer om bostadsmarknaden? Kontakta mig så berättar jag gärna mer så ni kan känna er trygga i er kommande bostadsaffär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Braskvägen 26, Hertsön, Luleå kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Imorgon kl 16:00
Braskvägen 26, Hertsön, Luleå kommun, bild 2
Braskvägen 26, Hertsön, Luleå kommun, bild 3

Braskvägen 26

Villa
Hertsön, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
2 195 000 kr
109 + 27 m²
4 rum
525 m² tomt

Letar ni efter en ny bostad med mycket potential kan denna fastighet på Braskvägen 26 vara något för er. I ytterkanten av Hertsön möts ni av detta enplanshus på en trevlig hörntomt. Huset är i behov av en uppdatering invändigt vilket ger er stora möjligheter att få huset precis som ni vill ha det. Med sina fyra rum, varav tre sovrum, finns möjlighet för alla i familjen att få sin egna yta att vara på. Planritning kommer framöver. Gå gärna in på länken för 3D visning, så kan ni gå på en digital visning!

 • Premium
 • Uteplats
Strömsund 183, Råneå, Luleå kommun

Strömsund 183

Fritidshus
Råneå, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
1 895 000 kr
50 m²
2 rum
4 200 m² tomt

På Strömsund 183 hittar ni detta fritidshus som har mycket att erbjuda och som är i mycket bra skick. Här hittar ni en huvudbyggnad med fräscht kök, större vardagsrum samt stor inglasad altan med vacker utsikt över vattnet. Går ni sedan tvärs över den stora altanen kommer ni till den mindre byggnaden som erbjuder ett sovrum, tvättstuga samt badrum. På tomten finner ni även en större bastu, ett förråd samt brygga. Drömmer ni om en stuga där det bara är att flytta in och börja njuta har ni hittat helt rätt här!

 • Uteplats
Myntvägen 43, Lerbäcken, Luleå kommun

Myntvägen 43

Villa
Lerbäcken, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
2 500 000 kr
117 + 53 m²
4 rum
919 m² tomt

Välkommen till Lerbäcken – ett utmärkt område för familjen som vill ha mer utrymme eller dig som vill bo nära naturen. Här ligger ett stort och optimalt planerat enplanshus om fyra rum och kök att trivas i många år framöver. Med sin lättskötta tomt som avgränsas mot skog och väg med staket får barnen en bra yta att springa på. Gå gärna in på länken för 3D visning, för att gå på en digital visning!

 • Uteplats
Kompanivägen 21, Lulsundsberget, Luleå kommun

Kompanivägen 21

Lägenhet
Lulsundsberget, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
2 795 000 kr
77 m²
3 rum
vån 9/16
4 120 kr/mån
36 299 kr/m²

Nyligen producerad lägenhet som fortfarande håller hög standard. På Kompanivägen 21 ligger denna ljusa lägenhet med öppna och trevliga ytor. Här disponerar du en yta om 77 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på tre rum och kök. Det här är en bostad som är gjord för umgänge. De sociala ytorna kommer att uppskattas av såväl vänner som familj.

 • Balkong
 • Hiss
Fredsgatan 12B, Centrum, Luleå kommun

Fredsgatan 12B

Villa
Centrum, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
6 800 000 kr
166 + 103 m²
7 rum
451 m² tomt

Välkomna till Fredsgatan 12 B och denna rymliga villa med härlig hörntomt. Här får ni 166 kvadratmeter som innefattar sju rum där alla i familjen får möjlighet att komma undan och ha sin egna plats. Det stora och öppna vardagsrummet tillsammans med köket och matplatsen på entréplan blir naturligt husets samlingspunkt. Under de härliga sommarkvällarna blir även den öppna altanen ett perfekt alternativ för både matlagning och socialt umgänge. Huset har genomgående ljusa väggar och är totalt genomgånget och renoverat för 10 år sedan. Hallen har ett tåligt stengolv och resterande huset har Kährs ekgolv som ger en varm och trevlig känsla. Köket från HTH går även det i ljus färg och med en stor köksö finns plats för social matlagning. Förutom vardagsrum med öppen spis och fönster mot vattnet finns även två mindre sovrum på entréplanet som enkelt går att göra om till kontor/lekrum om man önskar. På övre plan finns tre rymliga sovrum samt stort badrum med både badkar och dusch och i källarplanet finns ytterligare ett sällskapsrum och en mysig bastu samt förrådsutrymmen. Utanför finns en trevlig gräsmatta på baksidan av huset och ett fristående garage. Letar ni efter en bostad som är i mycket bra skick och med trevligt läge är detta verkligen huset för er! Gå gärna in på länken för 3D visning, så kan ni gå på en digital visning!

 • Uteplats
Norra Niemisel 227, Niemisel, Luleå kommun

Norra Niemisel 227

Fritidshus
Niemisel, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
850 000 kr
38 m²
1 rum
1 500 m² tomt

Detta charmiga och hemtrevliga fritidshus om ett rum och kök är beläget på Norra Niemisel. Ett fritidsboende som byggt för dig som är på jakt efter ett landställe eller dig som vill kunna ta en paus från storstadsvimlet. Här finns, förutom storstugan, en sovstuga samt en bastu/relax med tillhörande badtunna. Stugan är ombyggd för att få plats med en toalett med mulltoa och har även installerats med året runt-vatten samt fiber. Med sitt avskilda läge och med utsikten ner mot älven är detta en perfekt stuga för att samla energi och bara njuta. Gå gärna in på länken för 3D visning, för att gå på en digital visning!

 • Uteplats
Norramarksvägen 210, Södra Sunderbyn, Luleå kommun

Norramarksvägen 210

Fritidshus
Södra Sunderbyn, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
1 495 000 kr
3 rum
2 ha tomt

Drömmer ni om ett mindre torp i närheten av Luleå dit ni kan åka för att samla energi? Då kan detta på Norramarksvägen 210 vara precis det ni letar efter. Här finner ni ett äldre, renoverat och omgjort torp med mycket charm och enskilt läge utan direkt närhet till grannar. Med en lummig trädgård samt skog och åkermark precis vid husknuten blir detta en väldigt idyllisk plats att vara på. Lägger man till att man även får en mindre förrådsbyggnad och en fristående bastu med vattenvärmare förstår ni att man här får det bästa av alla världar.

Håvgatan 3, Bredviken, Luleå kommun

Håvgatan 3

Villa
Bredviken, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
3 595 000 kr
111 + 107 m²
5 rum
1 024 m² tomt

Välkommen till Bredviken – ett utmärkt område för en barnfamilj eller dig som längtar efter att bo i hus. Här ligger ett öppet och ljust enplanshus med källare om fem rum och kök att trivas i många år framöver.

 • Uteplats
Sandviksgatan 31 A, Centrum, Luleå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sandviksgatan 31 A

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
2 800 000 kr
89,5 m²
3 rum
vån 2/4
4 686 kr/mån
31 285 kr/m²

I denna lägenhet på Sandviksgatan 31 A disponeras 89,5 kvadratmeter som fördelar sig på tre rum och kök. En nyrenoverad (2021) ljus, rymlig och modern bostad med stora sociala ytor där ingenting behöver göras eller fixas. Letar ni efter ett öppet och fräscht boende med närhet till det mesta kan denna lägenhet vara precis det ni söker. Gå gärna in på länken för 3D-visning, så kan ni gå på en digital visning!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 9