Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Fredrik Schön

Fredrik Schön

Om mig

I min roll som fastighetsmäklare får jag möjligheten att hjälpa människor i en av deras största affärer i livet vilket är väldigt stimulerande. Det gör att min dagliga inställning är att varje försäljning jag arbetar med är den viktigaste affär jag gör. Funderar ni på att ändra er boendesituation eller bara vill veta mer om bostadsmarknaden? Kontakta mig så berättar jag gärna mer så ni kan känna er trygga i er kommande bostadsaffär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fredsgatan 12B, Centrum, Luleå kommun

Fredsgatan 12B

Villa
Centrum, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
6 895 000 kr
166 + 103 m²
7 rum
451 m² tomt

Välkomna till Fredsgatan 12 B och denna rymliga villa med härlig hörntomt. Här får ni 166 kvadratmeter som innefattar sju rum där alla i familjen får möjlighet att komma undan och ha sin egna plats. Det stora och öppna vardagsrummet tillsammans med köket och matplatsen på entréplan blir naturligt husets samlingspunkt. Under de härliga sommarkvällarna blir även den öppna altanen ett perfekt alternativ för både matlagning och socialt umgänge. Huset har genomgående ljusa väggar och är totalt genomgånget och renoverat för 10 år sedan. Hallen har ett tåligt stengolv och resterande huset har Kährs ekgolv som ger en varm och trevlig känsla. Köket från HTH går även det i ljus färg och med en stor köksö finns plats för social matlagning. Förutom vardagsrum med öppen spis och fönster mot vattnet finns även två mindre sovrum på entréplanet som enkelt går att göra om till kontor/lekrum om man önskar. På övre plan finns tre rymliga sovrum samt stort badrum med både badkar och dusch och i källarplanet finns ytterligare ett sällskapsrum och en mysig bastu samt förrådsutrymmen. Utanför finns en trevlig gräsmatta på baksidan av huset och ett fristående garage. Letar ni efter en bostad som är i mycket bra skick och med trevligt läge är detta verkligen huset för er! Gå gärna in på länken för 3D visning, så kan ni gå på en digital visning!

  • Uteplats
Aftonstigen 1, Mellanområdet, Gällivare kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Aftonstigen 1

Villa
Mellanområdet, Gällivare kommun
Fastighetsbyrån Gällivare
1 700 000 kr
115 + 115 m²
7 rum
879 m² tomt

Välkomna till denna rymliga villa på Aftonstigen 1. Med sina tre sovrum, ett kök med stort matrum som är öppet in till vardagsrummet, badrum och mindre toalett på entréplan och större gillestuga, sovrum, tvättstuga med bastu och mycket förrådsytor på nedre plan finns här plats för alla i familjen att få sin egna yta. Huset är i behov av viss renovering vilket gör att ni får stora möjligheter att sätta er egna prägel. Letar ni efter större boende där ni kan växa som familj är detta verkligen huset för er!

  • Uteplats
Älvbrinken 18, Råneå, Luleå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Älvbrinken 18

Villa
Råneå, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
1 695 000 kr
84 m²
3 rum
944 m² tomt

Välkommen till Råneå och Älvbrinken 18. Detta optimalt planerade hus om tre rum och kök passar utmärkt för ett par eller dig som längtar efter att bo i hus. Ett nyrenoverat, modernt och ljust boende från 1957 med en 944 kvadratmeter stor tomt som bidrar med det där lilla extra. Gå gärna in på länken för 3D visning, för att gå på en digital visning! Planritning kommer senare.

  • Uteplats
Majvägen 19, Bergviken, Luleå kommun

Majvägen 19

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
1 450 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/3
2 229 kr/mån
26 126 kr/m²

Nu har du chansen att flytta in i en lägenhet i gott skick som har det mesta. På Majvägen 19 ligger denna ljusa lägenhet vars charm och atmosfär slår det mesta. Här disponerar du en yta om 56 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på två rum och kök. De välplanerade ytorna gör det här till ett hem som man trivs i. Planritning och 3D-visning kommer inom kort!

  • Balkong
Ladstigen 13, Gammelstad, Luleå kommun

Ladstigen 13

Villa
Gammelstad, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
3 195 000 kr
129 + 6 m²
6 rum
816 m² tomt

Välkomna till Ladstigen 13 och detta enplanshus på 129 kvadratmeter. Med sina 3 sovrum, sin rymliga och öppna planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats ger huset er möjlighet att verkligen ha ett socialt och väldigt trevligt hem. Är vädret till er fördel kan ni även utnyttja någon av de två rymliga altanerna som finns på vardera sida av huset. Vill ni bo i ett område med närhet till det ni behöver och utan störande genomfartstrafik har ni här hittat helt rätt. Huset erbjuder er även möjlighet att flytta rätt in och börja bo direkt.

  • Uteplats
Sandviksgatan 31 A, Centrum, Luleå kommun

Sandviksgatan 31 A

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
2 595 000 kr
89,5 m²
3 rum
vån 2/4
4 894 kr/mån
28 994 kr/m²

I denna lägenhet på Sandviksgatan 31 A disponeras 89,5 kvadratmeter som fördelar sig på tre rum och kök. En nyrenoverad (2021) ljus, rymlig och modern bostad med stora sociala ytor där ingenting behöver göras eller fixas. Letar ni efter ett öppet och fräscht boende med närhet till det mesta kan denna lägenhet vara precis det ni söker. Gå gärna in på länken för 3D-visning, så kan ni gå på en digital visning!

  • Balkong
  • Hiss
Norramarksvägen 210, Södra Sunderbyn, Luleå kommun

Norramarksvägen 210

Fritidshus
Södra Sunderbyn, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
1 495 000 kr
3 rum
2 ha tomt

Drömmer ni om ett mindre torp i närheten av Luleå dit ni kan åka för att samla energi? Då kan detta på Norramarksvägen 210 vara precis det ni letar efter. Här finner ni ett äldre, renoverat och omgjort torp med mycket charm och enskilt läge utan direkt närhet till grannar. Med en lummig trädgård samt skog och åkermark precis vid husknuten blir detta en väldigt idyllisk plats att vara på. Lägger man till att man även får en mindre förrådsbyggnad och en fristående bastu med vattenvärmare förstår ni att man här får det bästa av alla världar.

Håvgatan 3, Bredviken, Luleå kommun

Håvgatan 3

Villa
Bredviken, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
3 595 000 kr
111 + 107 m²
5 rum
1 024 m² tomt

Välkommen till Bredviken – ett utmärkt område för en barnfamilj eller dig som längtar efter att bo i hus. Här ligger ett öppet och ljust enplanshus med källare om fem rum och kök att trivas i många år framöver.

  • Uteplats

Visar alla 8