Mäklare Magnus Wikland

Magnus Wikland

Om mig

Mitt arbete som fastighetsmäklare leder till att jag träffar nya ansikten varje dag och att få ta del av deras kanske livs största affär är väldigt kul. Det allra viktigaste för mig är att Ni som kunder blir nöjda, oavsett om ni är köpare eller säljare! Funderar du på att förändra din boendesituation? Tveka inte att höra av dig så berättar jag mer om förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Drabantgatan 26, Kronan, Luleå kommun

Drabantgatan 26

Villa
Kronan, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
4 850 000 kr
140 + 20 m²
5 rum
307 m² tomt

Denna fantastiska friköpta bostad i Kronan erbjuds nu till ny familj. Med en öppen planlösning och nyligen producerade material erbjuder detta hem en modern och stilren atmosfär. Här finner du inte mindre än fyra rymliga sovrum, perfekt för den stora familjen eller för att ha extra gästutrymmen. Dessutom finns det dubbla allrum som ger utrymme för både vardagsmys och lek. Golvvärme på entréplan för en härlig komfort och de två badrummen ger ett extra lyxigt inslag i vardagen. När du kommer hem kan du parkera din bil i det vidbyggda garaget och njuta av att vara i ett fridfullt område nära friluftsområden. Ormberget ligger bokstavligen utanför dörren och inbjuder till härliga promenader och aktiviteter. Här kan du verkligen koppla av och njuta av livet. Den här bostaden är perfekt för dig som söker en modern, rymlig och bekväm bostad i ett naturskönt område. Kom och upplev detta underbara hem själv och du kommer inte bli besviken! -Friköpt tomt -Indraget fiber -Förbesiktas av Anticimex Anmäl ert intresse redan nu för möjlighet till förhandsvisning.

 • Uteplats
 • Energieffektiv
Timmermansgatan 41, Centrum, Luleå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Timmermansgatan 41

Övrigt
Centrum, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
5 995 000 kr
312 m²
626 m² tomt

Unikt tillfälle att få förvärva ett centralt hyreshus med tillhörande dubbelgarage. Fastigheten ligger attraktivt belägen med ett centralt men otrafikerat läge. Hyreshuset har i dagsläget 5 lägenheter om en total area om ca 312 kvm som är fördelad om en större våning som upptar delar av våning 1, våning 2 innefattar 2 st lägenheter samt ett vindsplan som har lägenhet på gaveln och den andra gaveln är ett outnyttjat utrymme med möjlighet för mer BOA. Källarplan har tvättstuga, pannrum, bastu samt förrådsutrymmen. Vidare på tomten finns det ett större garage samt möjlighet för parkering på gården, i det närliggande området finns det gott om parkeringar samt närhet till LEA arena samt promenadavstånd in till Luleå stadskärna för shopping samt flertalet restauranger. Anmäl ert intresse redan nu för fortlöpande information.

 • Balkong
 • Uteplats
Sandviksgatan 27, Centrum/Varvet, Luleå kommun

Sandviksgatan 27

Lägenhet
Centrum/Varvet, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
1 625 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/7
3 325 kr/mån
29 279 kr/m²

Denna moderna bostadsrätt är belägen i ett av Luleås mest attraktiva centrala område. Med en bra planlösning och öppna ytor ger denna lägenhet ett ljust och luftigt intryck. Hissen gör det enkelt att ta sig upp till denna lägenhet som ligger på första våningen av sju. Morgonsolen strålar in på den inglasade balkongen där du kan njuta av din morgonkaffe i lugn och ro. Föreningen, Riksbyggen LuleåHus Nr 10, är välskött och har en låg avgift vilket gör det till ett ekonomiskt fördelaktigt val. Närområdet erbjuder ett stort utbud av shopping, restauranger och nöjesaktiviteter. Här finns även goda kommunikationer med närhet till buss- och tågförbindelser. Denna bostadsrätt passar perfekt för den som söker ett centralt boende med bekvämligheter som hiss och närhet till allt vad staden har att erbjuda. Missa inte chansen att få kalla denna pärla för ditt nya hem!

 • Balkong
 • Hiss
Ytterviksvägen 17, Skogsvallen, Luleå kommun

Ytterviksvägen 17

Villa
Skogsvallen, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
4 495 000 kr
108 + 99 m²
6 rum
1 080 m² tomt

Ljust, smart planerat och stilrent hus beläget på omtyckta Ytterviksvägen. Här bor du familjevänligt och attraktivt med fina skogspartier, strandpromenad och fotbollsplan i närområdet. Kliv in i detta hus och upptäck ett väldisponerat hem med stilrena ytskikt, färger och materialval. Här erbjuds du ett ljust boende som har genomgått en totalrenovering och därmed är färdigt att flytta in i. Här finns många skäl att trivas. Till höjdpunkterna hör det stora, ljusa och öppna köket med köksö, rejäl köksbänk, släta luckor, vita skåpluckor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Två stycken badrum är nyligen renoverade, båda badrummen är stilren och smakfulla och har klinkrade golv samt kaklade vägggar, badrummet i källaren har en tillhörande bastu. Skogsvallen som område attraktivt med närhet till bland annat fina skogspartier, strandpromenad och fotbollsplan. NYAB-vallen ligger ett stenkast från huset, Luleå centrum finns en promenad bort. Dessutom har du Storheden en biltur från bostaden. Välkommen med er intresseanmälan för fortlöpande information -Villan är förbesiktad av Anticimex samt försäkras mot dolda fel -Fjärrvärme och fiber är indraget

 • Uteplats
Studentvägen 187, Porsön, Luleå kommun

Studentvägen 187

Radhus
Porsön, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
2 250 000 kr
115 m²
4 rum
163 m² tomt

Detta inbjudande och ljusa hus står på en lättskött, barnvänlig och rogivande friköpt gaveltomt om 163 kvadratmetermed ett naturnära läge med rogivande utsikt över vatten. Kliv in i detta radhus och upptäck ett optimalt planerat hem som är så inbjudande ett hem kan bli. Här erbjuds du ett ljust boende i fint välunderhållet skick där en av höjdpunkterna är vardagsrummet med braskamin samt dubbla altandörrar med ostörd utsikt mot vattnet. Till bostaden tillhör även en plats i garagelänga samt ett förråd på baksidan. -Friköpt tomt -Förbesiktat av Anticimex samt försäkrat mot dolda fel. Anmäl ert intresse redan nu!

 • Uteplats
Utmarksvägen 27, Skurholmen, Luleå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Utmarksvägen 27

Villa
Skurholmen, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
3 195 000 kr
161 m²
5 rum
1 506 m² tomt

Välkommen till detta tidlösa och charmiga hus om 161 kvadratmeter uppfört 1988 ! Till denna fastighet hör en stor, barnvänlig och trevlig friköpt trädgårdstomt med soligt sydvästläge, många soltimmar och stora gräsytor. Kliv in i detta hus och upptäck ett charmigt hem vars generösa storlek gör att du får plats att bo bekvämt. Här erbjuds du ett tidlöst boende där det föreligger ett visst renoveringsbehov. Villan är om hela 161 kvm och inrymmer hela 4 stycken sovrum samt ett vardagsrum med besiktad kakelugn. Vidare på tomten finns ett äldre gårdshus i sämre skick. -Villan är förbesiktad av Anticimex samt försäkras mot dolda fel. -Friköpt tomt -Fiber finns indraget Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Skogsmyrgatan 17 F, Hällbacken, Luleå kommun

Skogsmyrgatan 17 F

Lägenhet
Hällbacken, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
2 450 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
4 742 kr/mån
28 824 kr/m²

Bli bland de första att bo i denna lägenhet som fortfarande känns som ny. På Skogsmyrgatan 17 F ligger denna stora lägenhet med stora fönster som ger ett trevligt ljus. Här disponerar du en yta om 85 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på fyra rum och kök. Till lägenhetens absoluta höjdpunkter hör den väl tilltagna balkongen. Här umgås man gärna med familj och vänner. Anmäl ert intresse redan nu!

 • Balkong
Sinksundsvägen 4, Sinksundet, Luleå kommun

Sinksundsvägen 4

Villa
Sinksundet, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
2 395 000 kr
63 m²
3 rum
922 m² tomt

Varmt välkomna till detta ljusa och hemtrevliga hus om tre rum och kök på Sinksundsvägen! Detta hem är som byggt för dig som vill bo nära naturen och ormbergets fritidsområde men samtidigt ha nära till centrum. Villan uppfördes 2014 och är i modern standard samtidigt som man återskapat den gemytliga känslan som finns i bebyggelsen i Sinksundet. Här möts du av en stor, inbjudande och ljus hall med goda avhängningsmöjligheter och golvvärme. Vidare finns ett öppet, ljust och fräscht kök, två sovrum och ett rymligt, välplanerat och härligt vardagsrum med fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och gott om plats för soffa och matgrupp. Badrummet är funktionellt och smakfullt med toalett, dusch, golvvärme och tvättmaskin. Vidare på tomten finns praktiska förvaring i form av utomhusförråd samt en klassisk vedeldad bastu. Här finns även möjlighet för parkering för två bilar med motorvärmarstolpe. Anmäl ert intresse redan nu för möjlighet till förhandsvisning.

 • Uteplats
Trollstigen 12, Bergnäset, Luleå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Trollstigen 12

Villa
Bergnäset, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
2 995 000 kr
102 + 32 m²
4 rum
896 m² tomt

Välkommen till detta ljusa och väldisponerade hus om 102 kvadratmeter med vidbyggt garage! Till denna fastighet hör en välskött och barnvänlig friköpt trädgårdstomt med många soltimmar. Kliv in i detta hus och upptäck ett yteffektivt hem vars stilrena intryck hänger kvar hos alla som besöker det. Här erbjuds du ett ljust boende där villan fått nytt tak och ny fasad. Huset har ett rymligt och välplanerat vardagsrum med generösa sällskapsytor, härliga umgängesytor och gott om plats för soffa och matgrupp. Vidare finns ett nyrenoverat, modernt och ljust kök med köksö, släta luckor och gråa skåpluckor. Den maskinella utrustningen består av varmluftsugn, mikrovågsugn, kyl, frys, induktionshäll och kaffemaskin. I övrigt har huset tre sovrum med möjlighet för fyra sovrum där hela familjen får plats! Förbesiktas av Anticimex samt försäkras mot dolda fel.

 • Plus
 • Uteplats
Residensgatan 4 D, Centrum/Varvet, Luleå kommun

Residensgatan 4 D

Lägenhet
Centrum/Varvet, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
1 095 000 kr
45 m²
1 rum
vån 1/6
3 352 kr/mån
24 333 kr/m²

Här finner du en bostad i gott skick som har något för de allra flesta. På Residensgatan 4 D ligger denna ljusa lägenhet med en planlösning som inte lämnar något övrigt att önska. Här disponerar du en yta om 45 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på ett rum och kök. Att förvandla en lägenhet till ett hem är inte alltid det lättaste, men här finns alla förutsättningar att börja trivas och få den rätta hemkänslan redan när du sätter nyckeln i låset för första gången.

 • Hiss
Gruvstigen 104, Hindersön, Luleå kommun

Gruvstigen 104

Tomt
Hindersön, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
375 000 kr
1 600 m² tomt

Ta tillfället i akt och bli en del av skärgårdslivet på popluära Hindersön som är en av dem största öarna i Luleå kommun, här finns möjligheten att köpa en härligt tomt som vetter i härligt sydvästläge med utsikt utöver Hannosviken. Se även annons för Gruvstigen 100 för möjligheten att bygga stuga bredvid varandra.

Gevärsvägen 10, Antnäs, Luleå kommun

Gevärsvägen 10

Villa
Antnäs, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
2 850 000 kr
160 + 33 m²
6 rum
978 m² tomt

Den stora, insynsskyddade och underbara takterrassen som hör till detta hus är någonting utöver det vanliga. Här erbjuds bland annat trätrall, härlig kvällssol och plats för soffgrupp. Ett stort och mycket trivsamt hem med en 978 kvadratmeter stor tomt där både barn och vuxna trivs. En stor, välplanerad och praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter. Bostaden består sedan av ett stort, öppet och ljust kök, fem sovrum samt ett välplanerat, rymligt och härligt vardagsrum. Här finns två badrum – ett stilrent och smakfullt med toalett, dusch och kommod samt ett fräscht och praktiskt med toalett, dusch och kommod. Dessutom finns en klassisk och praktisk groventré med klädhängare och gott om utrymme för den stora familjen. Villa med Bergvärme, fiber finns indraget samt friköpt tomt. Förbesiktad av Anticimex samt försäkras mot dolda fel.

 • Balkong
 • Uteplats
Forsnäs 239, Niemisel, Luleå kommun

Forsnäs 239

Villa
Niemisel, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
350 000 kr
75 m²
2 rum
1 382 m² tomt

Varmt välkomna till detta charmiga och insynsskyddade hus om två rum och kök på Forsnäs! Detta hem är som byggt för dig som vill bo nära naturen. Kliv in i detta hus och upptäck ett insynsskyddat hem med optimalt planerade ytor. Här erbjuds du ett charmigt boende med renoveringsbehov, fastigheten kommer även säljas med FRISKRIVNINGSKLAUSUL. Här möts du av en funktionell och välplanerad hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns ett stort, praktiskt och funktionellt kök, ett sovrum och ett rymligt och öppet vardagsrum med fint ljusinsläpp, fönster åt två håll och härliga umgängesytor. Badrummet är funktionellt med toalett och dusch. Anmäl ert intresse redan nu!

Knabbevägen 11, Gäddvik, Luleå kommun

Knabbevägen 11

Fritidshus
Gäddvik, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
795 000 kr
80 m²
3 rum
2 400 m² tomt

Detta välbevarade och öppna fritidshus står på en stor, härlig och rogivande trädgårdstomt som är inhägnad av lummig grönskande skog, tomten erbjuder rikligt med sol med möjlighet för odlingar för den trädgårdsintresserade. Med en kort promenad når ni Lule-älv för möjlighet till bad samt båttur. Vidare på tomten finns större garage med tillhörande hobbyrum och bastu samt en mindre sovstuga/lekstuga för övernattande gäster sommartid Stugan i sig inrymmer hall, stort kök, samt härliga samvaroytor med med vardagsrum och allrum anknutna till varann i fin öppen planlösning - intill vardagsrummet finns ett mysigt sovrum som är lite mindre i storlek -Allrummet kan med lätthet delas av och erbjuda stugan fler sovrum. Fritidshuset står på arrenderad mark av Luleå kommun med årlig avgift om 3400kr. Det finns djupborrad brunn för dricksvatten, avlopp saknas. I skogen runt knuten finns mängder av fantastiska blåbär och möjlighet till promenader på mysiga skogsstigar. Närheten till Storheden och Luleå stad gör just denna stuga möjlig att vistas i under alla årstider och det är enkelt att åka ut bara över helgen om man vill. Det är även nära till flygplatsen Kallax. En riktigt mysig stuga som nästa ägare kommer ha glädje av lång tid framöver! Anmäl ert intresse redan nu!

 • Uteplats
Västra Varvsgatan 14 B, Centrum/Varvet, Luleå kommun

Västra Varvsgatan 14 B

Lägenhet
Centrum/Varvet, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
1 195 000 kr
31 m²
1 rum
vån 3/3
2 494 kr/mån
38 548 kr/m²

Ljus och trevlig 1:a på populära Varvet med genomgående god standard. Lägenheten inrymmer allrum med parkettgolv och arbetskök i anslutning. Helkaklat badrum. Trivsam hall som erbjuder bra förvaringslösningar med mindre klädkammare/förråd. För dig som söker ett centralt, naturnära och ostört läge är Centrum/varvet ett utmärkt val. I detta populära, trivsamma och fridfulla område är det lätt att trivas – i närområdet finns matbutik, bra kommunikationer, trevliga promenadstråk och restauranger. Låg månadsavgift där även bredband ingår. Anmäl ert intresse redan nu!

Orrbyn 49, Orrbyn, Luleå kommun

Orrbyn 49

Villa
Orrbyn, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
2 295 000 kr
269 + 22 m²
7 rum
8 941 m² tomt

För er som letar en gård med mycket utrymme så är ni varmt välkommen till Orrbyn och denna gård om 7 rum o kök med tillhörande tomt om hela 8 941 kvm. På tomten finns flertalet förrådsutrymmen samt en fin bagarstuga med bakugn. Villan inrymmer fina öppna ytor samt rikligt med sovrum, en utav höjdpunkterna är bostadens flertalet kakelugnar som finns utplacerade runt om i huset och bostadens stora samvaroytor med matsal, vardagsrum, samt bibliotek. Gården får nytt avlopp under 2023, eget vatten med djupborrad brunn - Fiber finns indaget Uppströms Råneälven, 5 mil norr om Luleå centrum, ligger Orrbyn. Orrbyn har väldigt fin natur med skog och älv. Här ligger Hasaforsen som har haft blästerverk och smedja på grund av den myrmalm som utvunnits i området. Efter älven har det funnits jordbruk och sågverk Villan kommer att förbesiktas av Anticimex samt försäkras mot dolda fel.

 • Balkong
 • Uteplats
Sandöskatan 443, Rörbäck, Luleå kommun

Sandöskatan 443

Tomt
Rörbäck, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
250 000 kr
1 748 m² tomt

Här i Rörbäck, närmare bestämt på Sandöskatan ges nu möjligheten för er att bygga nytt. Tomten är om hela 1 748 kvm och har ett privat och avskilt läge i området. El finns framdraget till tomten. Anmäl ert intresse redan nu för att få veta mer!

Munkebergsgatan 84, Mjölkudden/Munkeberg, Luleå kommun

Munkebergsgatan 84

Lägenhet
Mjölkudden/Munkeberg, Luleå kommun
Fastighetsbyrån Luleå
1 795 000 kr
95 m²
4 rum
vån 2/3
6 655 kr/mån
18 895 kr/m²

Välkommen till Munkeberg och denna ljusa och fina 4:a på 95 m² på våning 2! Fint vardagsrum med parkettgolv och stora fönster med utsikt ner mot grönområde och vattnet. Ljust och trevligt kök med utgång till balkong mot innergården. Tre ljusa sovrum. Renoverat badrum med badkar, samt gäst-wc. Närhet till fina promenadstråk samt till mjölkuddens centrum som erbjuder gym, restauranger och mataffär. Anmäl ert intresse redan nu!

Visar alla 18