Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Artemiz Eskafi

Artemiz Eskafi

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Solvändegatan 5A, Almhög, Malmö kommun

Solvändegatan 5A

Lägenhet
Almhög, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 395 000 kr
78 m²
4 rum
vån 2/4
5 221 kr/mån
17 885 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva en av de populära 4:orna på omtyckt adress. Bekvämt belägen på våning 2 når vi denna gavelfyra som är perfekt anpassad för hela familjen med optimal planlösning. Samtliga rum bjuder på enhetlig interiör med stilrena val och en social anda som bjuder in till umgänge. Bostaden erbjuder en rymlig hall med avhängningsmöjligheter, renoverat badrum i generös storlek och tre rofyllda sovrum. Köket är stort och erbjuder gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Vidare finns ett lättmöblerat vardagsrum som rymmer det större sällskapet. Härifrån nås även bostadens inglasade balkong som fungerar som ett extrarum från tidig vår till sen höst. I en stabil HSB-förening på lugnt och inhägnat område med trevliga gårdar och goda kommunikationer gör detta till ett utmärkt boende för familjen!. Köpcentret Mobilia med shopping, kaféer, bio och restauranger är beläget ett stenkast bort. Ett lugnt område med flertalet skolor och dagis bara runt hörnet och dagligvaruhandel inom gångavstånd. Närheten till Nydala torg erbjuder även gym, caféer m.m. Bussarna som enkelt tar dig in till stadens centrum stannar precis intill Vill man vidare ut ur stan kommer man snabbt och lätt ut på motorvägarna och över till Köpenhamn. Varmt välkommen på visning!

Statistgatan 20, Lindeborg, Malmö kommun
  • Imorgon kl 12:15
Statistgatan 20, Lindeborg, Malmö kommun, bild 2
Statistgatan 20, Lindeborg, Malmö kommun, bild 3

Statistgatan 20

Lägenhet
Lindeborg, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 250 000 kr
43,5 m²
2 rum
vån 6/8
2 961 kr/mån
28 736 kr/m²

Nu kan du äntligen förvärva en av de omtyckta 2:orna på populära Lindeborg. Belägen högt upp i huset, med hiss, finner vi denna bostad med kvadratmeter som kommer till sin fulla rätt. Hallen välkomnar med fina kvadrat för förvaring och avhängning och det fina köket erbjuder gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Vidare finner vi ett rofyllt sovrum, helkaklat och fräscht badrum samt ett lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för både soff- och matgrupp. Härifrån nås även den underbara inglasade balkongen i optimalt västerläge med fantastisk utsikt över föreningens fina innergård. Perfekta lägenheten för studenten, förstagångsköparen eller den som vill stadga sig med ett billigt och bekvämt boende. Missa inte din chans! Här bor du i en stark HSB-förening i ett lugnt och trivsamt område. Du finner den perfekta kombinationen av lugn grönska och närhet till den pulserande stadskärnan. Flytta in i ett expansivt område med närhet till shopping på Emporia, evenemang på Malmö Arena och Hyllie station som erbjuder goda tågkommunikationer till hela Malmö, Köpenhamn och resten av Skåne. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Koristgatan 4, Lindeborg, Malmö kommun

Koristgatan 4

Lägenhet
Lindeborg, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 850 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/3
4 804 kr/mån
23 418 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina gaveltrea på mycket omtyckt adress. Här finner vi en bostad med optimal planlösning där varje kvadratmeter kommer till sin fulla rätt. Hallen välkomnar med fina kvadrat för avhängning och förvaring. Vidare finner vi ett helkaklat badrum, gäst-wc, två rofyllda sovrum samt ett stort kök med en generös matplats intill det stora fönsterpartiet. Det lättmöblerade vardagsrummet rymmer det större sällskapet. Dessutom finns en härlig inglasad balkong i soligt söderläge som fungerar som ett extrarum från tidig vår till sen höst. Att bostaden dessutom är belägen i flera vädersträck gör den extra ljus och trivsam. Den utmärkta planlösningen och det härliga ljusinsläppet gör detta till ett hem att stortrivas i. Missa inte din chans! Lindeborg är ett lugnt och trivsamt område med många barnfamiljer. Här finner ni den perfekta kombinationen av lugn grönska och närhet till den pulserande stadskärnan. Flytta in i ett expansivt område med närhet till shopping på Emporia, evenemang på Malmö Arena och Hyllie station som erbjuder goda tågkommunikationer till hela Malmö, Köpenhamn och resten av Skåne. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Serenadgatan 30, Högaholm, Malmö kommun

Serenadgatan 30

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 295 000 kr
72 m²
3 rum
vån 10
5 771 kr/mån
17 986 kr/m²

Nu kan du förvärva denna nyrenoverade hörntrea högt upp i huset. På våning 10 finner vi ett inflyttningsklart hem med allt man kan tänka önska sig. Hallen välkomnar med fina kvadrat för avhängning och förvaring. Det nyrenoverade köket erbjuder gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Vidare erbjuder hemmet två rofyllda sovrum, helkaklat och renoverat badrum i generös storlek samt ett vardagsrum som rymmer det större sällskapet. Dessutom finns en underbar inglasad balkong med fin utsikt. Bostadens utmärkta planlösning, fina ytskikt och härliga ljusinsläpp gör detta till ett hem att stortrivas i. Detta är ett hem du verkligen inte vill missa! Här bor du i ett lugnt område med nära avstånd till sköna motionsstråk. För den inredningsintresserade finns det flera inrednings -och byggvarubutiker på nära avstånd och är det dags att uppdatera garderoben tar man sig snabbt till Emporia på några minuter. Vill man ta sig in till city finns goda kommunikationer, bussen går ofta från hållplatsen några minuter bort. För pendlaren når man Hyllie station snabbt och därefter vidare norrut eller mot Köpenhamn. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Rödkullastigen 7A, Almhög, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rödkullastigen 7A

Lägenhet
Almhög, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
850 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1/8
3 716 kr/mån
15 596 kr/m²

Nu kan du förvärva en charmig 2:a på mycket omtyckt adress. Lägenheten erbjuder en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter, ett rofyllt sovrum och ett helkaklat badrum i generös storlek. Vidare finner vi ett charmigt kök och ett vardagsrum som rymmer det större sällskapet. Härifrån nås även bostadens balkong. Här bor du i lugn miljö i en stabil HSB-förening. I området finns en mindre matbutik, gym och bra flertalet busslinjer som enkelt tar er till hela Malmö. En kortare promenad bort finner vi köpcentret Mobilia med all shopping och service man kan önska sig. Restauranger, Ica och Willys, caféer och såklart alla klädeskedjor som en kan önska sig. Från Almhög når du dessutom Emporia och Hyllie tågstation enkelt, antingen en trevlig cykeltur bort eller en kortare biltur. Låt oss inte glömma Pildammsparken som är hissnande vacker sommartid som vintertid. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Kulladalsgatan 6C, Kulladal, Malmö kommun

Kulladalsgatan 6C

Lägenhet
Kulladal, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 895 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 8/8
5 752 kr/mån
21 908 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna fina lägenhet i de omåttligt populära kvarteren på familjära Kulladal. Högst upp i huset, på våning 8, finner vi detta hem på hela 86,5 kvm fördelat på tre rum och kök där varje kvadratmeter kommer till sin fulla rätt. Bostaden med sin optimala planlösning erbjuder en alltigenom enhetlig interiör med stora sällskapsytor och rofyllda rum. Det fina köket är välplanerat och det finns gott om förvaringsmöjligheter och arbetsyta. Här erbjuds även en generös matplats intill det stora fönsterpartiet. Vidare finns ett badrum och gäst-wc i generös storlek, två luftiga sovrum och ett vardagsrum som rymmer det större sällskapet med gott om plats för både soff- och matgrupp. Härifrån nås den underbara inglasade balkongen med fantastisk utsikt som fungerar som ett extrarum från tidig vår till sen höst. Bostadens utmärkta planlösning, välrenoverade ytskikt och härliga ljusinsläpp gör detta till ett hem att stortrivas i. Detta hem vill du inte missa! Här bor du i en mycket stabil HSB-förening och i ett lugnt område samtidigt som du har nära till storstadspulsen. Kulladalstorget, som nås på kort gångavstånd, bjuder på faciliteter såsom livsmedelsbutik, föreningslokal mfl. På bekvämt gångavstånd når du köpcentret Mobilia med stort utbud av både shopping, restauranger och caféer samt Pildammsparken som är hisnande vacker sommartid som vintertid. Emporia med Hyllie station är inte många minuter bort och bilpendlaren tar sig snabbt ut på de stora vägarna. Ännu ett plus för barnfamiljen är närhet till förskola, skola och idrottsplats. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Eriksfältsgatan 61B, Nydala, Malmö kommun

Eriksfältsgatan 61B

Lägenhet
Nydala, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
745 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 1/4
2 459 kr/mån
25 254 kr/m²

På utmärkt läge väntar nu denna generösa etta i mycket bra skick på sin nya ägare! En ljus och välplanerad bostad med stor inglasad balkong med utsikt över föreningens grönskande område. Stort och luftigt allrum som fördelaktigt kan möbleras helt efter smak och tycke med soffa, tv-möbel och vad som än önskas. Separat sovalkov som fördelaktigt blir lite avskärmat från den social ytan. Det är även från allrummet vi når den härliga balkongen. Vidare finns en praktisk kokvrå som erbjuder goda förvaringsmöjligheter i de många skåpen som går stilrent i vitt. Bostadens badrum är helkaklat i neutrala toner. Perfekta lägenheten för studenten, förstagångsköparen eller den som vill stadga sig med ett billigt och bekvämt boende. Missa inte din chans! Området bjuder på grönskande innergårdar och kommunikationsmöjligheter som tar dig över hela Malmö på kort tid. Här nås både Malmös centrum och Hyllies tågstation en kort bilfärd bort och Mobilia shoppingcenter finns i närheten med sitt rika utbud av shopping och service. Välkommen på visning!

  • Hiss
Lindeborgsgatan 11, Lindeborg, Malmö kommun
  • Tor 1 aug kl 18:00

Lindeborgsgatan 11

Lägenhet
Lindeborg, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 895 000 kr
119 m²
4 rum
7 132 kr/mån
24 328 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva ett av de mycket eftertraktade radhusen på omtyckta Lindeborg. Beläget på utmärkt läge samt i ett bilfritt och trevligt bostadsområde med grönska och lekplatser runt omkring finner vi detta trivsamma radhus i två plan med en mysig uteplats i sydvästläge. De 119 kvm är fördelade på ett stort kök med gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter, grovkök, två badrum och 3 luftiga sovrum. Vi finner även ett matrum som enkelt kan återställas till ytterligare ett sovrum. Bostaden med sin optimala planlösning och fantastiska ljusinsläpp gör detta till ett hem att stortrivas i. Missa inte din chans! Här bor du i en stabil förening där en garageplats ingår i avgiften! Lindeborg är ett lugnt och trivsamt område med många barnfamiljer. Här finner ni den perfekta kombinationen av lugn grönska och närhet till den pulserande stadskärnan. Flytta in i ett expansivt område med närhet till shopping på Emporia, evenemang på Malmö Arena och Hyllie station som erbjuder goda tågkommunikationer till hela Malmö, Köpenhamn och resten av Skåne. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Von Lingens väg 122, Rosengård/Apelgården, Malmö kommun

Von Lingens väg 122

Lägenhet
Rosengård/Apelgården, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 795 000 kr
95 m²
4 rum
vån 3/3
6 443 kr/mån
18 895 kr/m²

Nu kan du äntligen förvärva en av de mycket populära 4:orna på lugn adress. Den renoverade lägenheten med sin optimala samt genomgående planlösning erbjuder fina kvadratmeter som kommer till sin fulla rätt. Det fantastiska köket är fullt utrustat, erbjuder goda arbetsytor och här finner vi en underbar köksö där vänner och familj kan samlas kring. Vidare erbjuder bostaden stort helkaklat badrum och gäst-wc, tre rofyllda sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, tvättmaskin och torktumlare samt ett vardagsrum som rymmer det större sällskapet. Härifrån nås även den underbara inglasade balkongen som fungerar som ett extrarum från tidig vår till sen höst. Bostadens utmärkta planlösning, fina ytskikt och härliga ljusinsläpp gör detta till ett hem att stortrivas i. Detta är ett hem du verkligen inte vill missa! Här bor du trivsamt med nära avstånd till centrala Malmö, ett perfekt läge för pendlaren med bra kommunikationer (flertalet stadsbussar och Rosengårds station) och enkel åtkomst till ringvägen. Här finns också butiker, stor mataffär och mycket grönska i det absoluta närområdet. För de mindre finns det lekplats på innergården. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Per Albin Hanssons väg 54B, Blekingsborg, Malmö kommun

Per Albin Hanssons väg 54B

Lägenhet
Blekingsborg, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 095 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 6/11
6 217 kr/mån
28 121 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva en av de mycket populära 3:orna med dubbla balkonger på omtyckt adress. Högt upp i huset, på våning 6, finner vi denna lägenhet med optimal planlösning där varje kvadratmeter kommer till sin fulla rätt. Hallen välkomnar med fina kvadrat för avhängning och förvaring. Det renoverade köket erbjuder gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Här finner vi även en generös matplats intill en av lägenhetens stora inglasade balkonger. Vidare erbjuder bostaden helkaklat och fräscht badrum, två rofyllda sovrum och ett vardagsrum som rymmer det större sällskapet. Härifrån nås även den andra balkongen. Här kan man sitta komfortabelt även den kallaste vinter så länge solen skiner, och på sommaren är det bara att skjuta fönstren åt sidan för att få skön svalka. Lägenhetens utmärkta planlösning, välrenoverade ytskikt och härliga ljusinsläpp gör detta till ett hem att stortrivas i. Missa inte din chans att förvärva detta hem! Det här är helt enkelt bostaden för dig ställer höga krav på ditt boende och vill bo bekvämt i en trygg förening. Här bor du i en trevlig och omtyckt förening med stor och inbjudande innergård där det finns grillplats, lekplats samt mycket stort grönområde där man kan sola på sommaren. Fantastiskt läge med köpcentret Mobilia en kort promenad bort, cykelavstånd till centrum och bra kommunikationsmöjligheter för pendlaren. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Hyllie Vattenparksgata 46, Hyllie, Malmö kommun

Hyllie Vattenparksgata 46

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 450 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 3
2 636 kr/mån
42 647 kr/m²

På utmärkt läge finner vi denna välplanerade 1,5:a med kvadratmeter som kommer till sin fulla rätt. Bostaden fördelas över 34 kvm i en öppen planlösning med mycket ljusinsläpp. Hallen välkomnar med fina kvadrat för avhängning och förvaring. Det helkaklade badrummet är stort med kombinerad tvätt-och tork som underlättar vardagen. Vidare finner vi ett modernt kök, rofyllt sovrum och ett luftigt vardagsrum som rymmer det större sällskapet. Härifrån nås även bostadens härliga balkong. Bostaden är registrerad som en 1:a, disponeras idag som en 1,5:a men går enkelt att återställa om så önskas. Bostaden är belägen på en lugn sidogata med matbutiker, restauranger och garage ett stenkast ifrån lägenheten. Läget ger närhet till shoppingcentret Emporia, Malmö Arena, flertalet olika gym och allt annat du kan tänkas behöva i vardagen. Från tågstationen i Hyllie når du såväl centrala Malmö på några minuter som övriga Skåne, Kastrup och Köpenhamn. Perfekt för pendlaren. Missa inte din chans. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Drottninggatan 1AC, Slussen, Malmö kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00

Drottninggatan 1AC

Lägenhet
Slussen, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
3 195 000 kr
72 m²
3 rum
vån 5/10
4 689 kr/mån
44 375 kr/m²

Nu saluförs denna underbara bostad om 3 rum och kök. Med hissen upp till våning 5 tar du dig till ditt nästa drömboende. Lägenhetens kvadratmeter är smart fördelade i en optimal genomgående planlösning med inglasad balkong i västerläge. Här har du ett modernt kök i öppen planlösning med vardagsrummet, perfekt för de sociala sammankomsterna. Stora fönster skänker gott om ljus och skapar en rymlig atmosfär. Två bra sovrum, stort badrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare och en hall med gott om förvaring. Det här är ett boende med allt du kan tänkas behöva för en lyxig och bekväm vardag. Allt detta finner vi på ett optimalt läge. Värnhemstorget med dess stora utbud av restauranger, shopping, serviceutbud och gym, och med Malmös centrum på promenadavstånd. För dig som pendlar ligger lägenheten på perfekt läge med goda busskommunikationer och lättillgängligheten med att ta sig ut från stan med bil. Med detta utmärkta läge och hemtrevliga lägenhet blir detta boende något utöver det vanliga! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Ärenprisgatan 22B, Almhög, Malmö kommun

Ärenprisgatan 22B

Lägenhet
Almhög, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
850 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/3
3 630 kr/mån
13 710 kr/m²

Varmt välkommen till denna 2:a på omtyckta Ärenprisgatan. Hallen välkomnar med fina kvadrat för avhängning och förvaring, det charmiga köket erbjuder gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Vidare finner vi ett sovrum, badrum i generös storlek och ett lättmöblerat vardagsrum som rymmer det större sällskapet. Dessutom finns en fin fransk balkong. Här ges ypperligt tillfälle att renovera efter eget tycke och smak, med ett kreativt sinne har du chansen att forma din drömbostad. Här bor du i en stabil HSB-förening som äger marken. Precis intill finner vi lugna villakvarter och trevliga promenadsträckor. I området finns en mindre matbutik, gym och bra flertalet busslinjer som enkelt tar er till hela Malmö. En kortare promenad bort finner vi köpcentret Mobilia med all shopping och service man kan önska sig. Restauranger, Ica och Willys, caféer och såklart alla klädeskedjor som en kan önska sig. Från Almhög når du dessutom Emporia och Hyllie tågstation enkelt, antingen en trevlig cykeltur bort eller en kortare biltur. Låt oss inte glömma Pildammsparken som är hissnande vacker sommartid som vintertid. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 13