Mäklare Artemiz Eskafi

Artemiz Eskafi

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Jägersrovägen 19B, Västra Kattarp, Malmö kommun

Jägersrovägen 19B

Lägenhet
Västra Kattarp, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
945 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 4/4
4 188 kr/mån
15 620 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna optimalt planerade 2:a på mycket omtyckt adress. Välplanerade kvadratmeter i kombination med generösa fönsterpartier gör detta till en ljus och tilltalande bostad. Hallen välkomnar med fina kvadrat för avhängning och förvaring. Det charmiga köket erbjuder gott om arbetsyta, förvaringsmöjligheter samt en generös matplats. Vidare finner vi ett rofyllt sovrum, badrum samt ett lättmöblerat vardagsrum som rymmer det större sällskapet. Härifrån nås även den underbara inglasade balkongen. Riksbyggen brf Tulpanen är en populär förening som erbjuder sina boende tillgång till en grönskande gård, grillplatser och boulebana. Placeringen i Malmö är mycket god då läget ger närhet till det mesta. Med bussarna runt hörnet man sig snabbt till centrum, centralen eller Jägersro. Närheten till motorvägen gör att pendlaren snabbt tar sig vidare vidare. Det är cykelavstånd till mataffärer, grönområden och skolor. Hjärtligt välkommen på visning!

 • Balkong
Tors Gränd 13, Hyllie, Malmö kommun
 • Imorgon kl 18:00
Tors Gränd 13, Hyllie, Malmö kommun, bild 2
Tors Gränd 13, Hyllie, Malmö kommun, bild 3

Tors Gränd 13

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 875 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/6
4 527 kr/mån
40 493 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina gavellägenhet med generös balkong. Modern och praktisk trea med hög standard och välplanerade sociala ytor. Härligt ljusinsläpp tack vare flera stora fönster från två väderstreck. Optimalt planerad kök i en öppen planlösning mot vardagsrummet vilket bildar en härlig samt social samlingsplats. Bostaden har allt man kan tänka sig med gott om förvaring samt stort badrum med tvättmaskin . När du väljer ett hem i Hyllie blir du en pionjär i ett växande Malmö. Få platser erbjuder så många möjligheter och så mycket rörelse som denna fantastiska stadsdel. Shoppa bland cirka 230 butiker i Emporia, se världsartister på Malmö Arena, bo nära parker, skolor och matbutiker. Sen får man inte glömma att med närheten till Kastrup flygplats har du hela världen inom räckhåll. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Hyllie Vattenparksgata 46, Hyllie, Malmö kommun

Hyllie Vattenparksgata 46

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 550 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 3
2 636 kr/mån
45 588 kr/m²

På utmärkt läge finner vi denna välplanerade 1,5:a med kvadratmeter som kommer till sin fulla rätt. Bostaden fördelas över 34 kvm i en öppen planlösning med mycket ljusinsläpp. Hallen välkomnar med fina kvadrat för avhängning och förvaring. Det helkaklade badrummet är stort med kombinerad tvätt-och tork som underlättar vardagen. Vidare finner vi ett modernt kök, rofyllt sovrum och ett luftigt vardagsrum som rymmer det större sällskapet. Härifrån nås även bostadens härliga balkong. Bostaden är registrerad som en 1:a, disponeras idag som en 1,5:a men går enkelt att återställa om så önskas. Bostaden är belägen på en lugn sidogata med matbutiker, restauranger och garage ett stenkast ifrån lägenheten. Läget ger närhet till shoppingcentret Emporia, Malmö Arena, flertalet olika gym och allt annat du kan tänkas behöva i vardagen. Från tågstationen i Hyllie når du såväl centrala Malmö på några minuter som övriga Skåne, Kastrup och Köpenhamn. Perfekt för pendlaren. Missa inte din chans. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Aktrisgatan 12, Lindeborg, Malmö kommun

Aktrisgatan 12

Lägenhet
Lindeborg, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 795 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 5/8
4 653 kr/mån
22 866 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva en av de omåttligt eftertraktade treorna på populära Lindeborg. Bekvämt belägen på våning 5 av 8 finner vi denna bostad med optimal planlösning. Hallen välkomnar med fina kvadrat för avhängning och förvaring. Köket erbjuder gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Här erbjuds även en generös matplats intill det stora fönsterpartiet, perfekt när det vankas middagsbjudningar. Vidare finner vi helkaklat badrum med tvättmaskin, gäst-wc, två rofyllda sovrum och ett lättmöblerat vardagsrum som rymmer det större sällskapet. Dessutom finns en underbar inglasad balkong i optimalt söderläge som fungerar som ett extrarum från tidig vår till sen höst. Lindeborg är ett lugnt och trivsamt område med många barnfamiljer. Här finner ni den perfekta kombinationen av lugn grönska och närhet till den pulserande stadskärnan. Flytta in i ett expansivt område med närhet till shopping på Emporia, evenemang på Malmö Arena och Hyllie station som erbjuder goda tågkommunikationer till hela Malmö, Köpenhamn och resten av Skåne. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Drottninggatan 1AC, Slussen, Malmö kommun

Drottninggatan 1AC

Lägenhet
Slussen, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
3 295 000 kr
72 m²
3 rum
vån 5/10
4 689 kr/mån
45 764 kr/m²

Nu saluförs denna underbara bostad om 3 rum och kök. Med hissen upp till våning 5 tar du dig till ditt nästa drömboende. Lägenhetens kvadratmeter är smart fördelade i en optimal genomgående planlösning med inglasad balkong i västerläge. Här har du ett modernt kök i öppen planlösning med vardagsrummet, perfekt för de sociala sammankomsterna. Stora fönster skänker gott om ljus och skapar en rymlig atmosfär. Två bra sovrum, stort badrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare och en hall med gott om förvaring. Det här är ett boende med allt du kan tänkas behöva för en lyxig och bekväm vardag. Allt detta finner vi på ett optimalt läge. Värnhemstorget med dess stora utbud av restauranger, shopping, serviceutbud och gym, och med Malmös centrum på promenadavstånd. För dig som pendlar ligger lägenheten på perfekt läge med goda busskommunikationer och lättillgängligheten med att ta sig ut från stan med bil. Med detta utmärkta läge och hemtrevliga lägenhet blir detta boende något utöver det vanliga! Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Koristgatan 24, Lindeborg, Malmö kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 3 mar kl 15:40

Koristgatan 24

Lägenhet
Lindeborg, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 450 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/8
3 936 kr/mån
23 387 kr/m²

På andra våningen i huset finner vi denna välplanerade tvårummare på populära Lindeborg. Hit flyttar man bekvämt rakt in till helkaklat badrum med badkar och modernt, fullt utrustat kök med bra förvaring, god arbetsyta och rum för matplats. Vardagsrummet är ljust och luftigt, här ryms såväl soff- och matgrupp med lätthet. Lägg därtill ett stort sovrum med utgång till bostadens härliga inglasade balkong som fungerar som ett extrarum från tidig vår till sen höst. Här bor man på lugnt läge i stabil HSB-förening med välskötta gårdar, sittmöbler och grillmöjligheter. På promenadavstånd finner man Hyllie med förbindelser till hela Malmö, Köpenhamn och resten av Skåne. Här finns också ett av Sveriges största köpcenter, Emporia, med all shopping man kan önska sig. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ärenprisgatan 22B, Almhög, Malmö kommun

Ärenprisgatan 22B

Lägenhet
Almhög, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
850 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/3
3 630 kr/mån
13 710 kr/m²

Varmt välkommen till denna 2:a på omtyckta Ärenprisgatan. Hallen välkomnar med fina kvadrat för avhängning och förvaring, det charmiga köket erbjuder gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Vidare finner vi ett sovrum, badrum i generös storlek och ett lättmöblerat vardagsrum som rymmer det större sällskapet. Dessutom finns en fin fransk balkong. Här ges ypperligt tillfälle att renovera efter eget tycke och smak, med ett kreativt sinne har du chansen att forma din drömbostad. Här bor du i en stabil HSB-förening som äger marken. Precis intill finner vi lugna villakvarter och trevliga promenadsträckor. I området finns en mindre matbutik, gym och bra flertalet busslinjer som enkelt tar er till hela Malmö. En kortare promenad bort finner vi köpcentret Mobilia med all shopping och service man kan önska sig. Restauranger, Ica och Willys, caféer och såklart alla klädeskedjor som en kan önska sig. Från Almhög når du dessutom Emporia och Hyllie tågstation enkelt, antingen en trevlig cykeltur bort eller en kortare biltur. Låt oss inte glömma Pildammsparken som är hissnande vacker sommartid som vintertid. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 7