Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Boris Wormann

Boris Wormann

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Per Albin Hanssons Väg 52B, Blekingsborg, Malmö kommun
  • Imorgon kl 11:00
Per Albin Hanssons Väg 52B, Blekingsborg, Malmö kommun, bild 2
Per Albin Hanssons Väg 52B, Blekingsborg, Malmö kommun, bild 3

Per Albin Hanssons Väg 52B

Lägenhet
Blekingsborg, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
795 000 kr
23,5 m²
1 rum
vån 3/11
2 316 kr/mån
33 830 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva den perfekta ettan på trevliga Blekingsborg. På våning 3 av 11 finner vi denna kvadratsmarta pärla i fint skick och med låg avgift - Perfekt för studenten, förstagångsköparen eller den som vill stadga sig med ett billigt och bekvämt boende. I denna yteffektiva bostad finner vi en kokvrå, helkaklat badrum med dusch, bra förvaring samt plats för möblemang för att kombinera vardagsrum med sovrum enligt önskemål. Dessutom finns en underbar inglasad balkong som fungerar som ett extrarum från tidig vår till sen höst med utsikt över den lugna gården. Här bor du i en trevlig förening med fokus på medlemmarnas trivsel. Det erbjuds stor och inbjudande innergård där det finns grillplats, lekplats och grönområde. Området är inhägnat vilket ger en privat och avkopplande miljö. I föreningen finns cykelgarage, övernattningslägenhet och parkeringsmöjligheter. Du finner allt du kan önska dig på promenad- och cykelavstånd. Runt knuten ligger det ständigt växande köpcentret Mobilia med stort utbud av livsmedelsbutiker, shopping och restauranger. Med goda kommunikationer och närhet till motorväg tar du dig snabbt och enkelt runt hela staden eller till tågstation för vidare avresa. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Älggatan 18C, Limhamn, Malmö kommun
  • Imorgon kl 14:30

Älggatan 18C

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 795 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
3 785 kr/mån
33 241 kr/m²

En halvtrappa upp finner vi denna gaveltvåa med rymlig inglasad balkong. Här lockar välplanerade kvadrat innehållande rymligt vardagsrum, kök med plats för matbord att duka för fyra till sex personer samt goda arbets- och förvaringsmöjligheter. På den västervända balkongen kan man njuta av solens strålar under eftermiddagarna samtidigt som man följer livet på gatan. Bostaden har nyligen genomgått en väl genomtänkt totalrenovering där ingen detalj har lämnats åt slumpen. Genomgående ljusa laminatgolv i enstavsparkett-stil, kök i beiga toner med svarta detaljer samt badrum med stora fina kakelplattor u naturnära kulör. En bostad som behöver upplevas på plats! På nära avstånd ligger Limhamns centrum med flertalet matbutiker, bageri och diverse små butiker. För den som gillar motionera nås Limhamnsfältet på några minuter, här kan man ta en joggingtur, promenera längs havet eller bara slappa.

  • Plus
Tyelsevägen 50, Tygelsjö, Malmö kommun

Tyelsevägen 50

Villa
Tygelsjö, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
4 495 000 kr
110 m²
4 rum
470 m² tomt

Varmt välkomna till detta mysiga hus beläget på Tyelsevägen 50 i charmiga Tygelsjö med rogivande omgivningar. Med otroligt välplanerade kvadratmeter bjuder huset på kök och vardagsrum i semi-öppen planlösning som bidrar till en harmonisk och sammanhängande atmosfär med goda sällskapsytor. Huvudsovrum och badrum med badkar återfinns också på entréplanet medan ovanvåningen anses som en mer privat del med ytterligare två sovrum och ett badrum med dusch. Från vardagsrummet nås den vackra uppvuxna och insynsskyddade trädgården som planerats omsorgsfullt av nuvarande ägare. Här finns ett mysigt uterum samt förråd för smidig förvaring av trädgårdsredskap. Huset är förbesiktigat, kontakta ansvarig mäklare för protokoll. För dig som söker ett barnvänligt och attraktivt läge är Tygelsjö ett utmärkt val. Byn erbjuder flertalet förskolor, skolor från förskoleklass till årskurs 9 samt ett aktivt föreningsliv med ett brett utbud såsom yoga, löp- och träningsgrupper, fotboll, innebandy m.m. I byn finns även matbutik, konditori, frisör, pizzeria och populära restaurangen Lilla Oliven. För den som pendlar tar man sig smidigt ut på motorvägen till Köpenhamn eller resten av Skåne. Med buss tar man sig snabbt till Hyllie eller centrala Malmö. I Tygelsjö är det lätt att trivas!

Berguvsgatan 24c, Söderkulla, Malmö kommun

Berguvsgatan 24c

Radhus
Söderkulla, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
3 100 000 kr
100,5 m²
4 rum
6 375 kr/mån
30 846 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva detta trivsamma och väldisponerade bostadsrättskedjehus på attraktiva Söderkulla i stabil HSB-förening! Här bor man i ett plan med stora fönsterpartier ut mot en insynsskyddad arkitektritad atriumgård. Två sovrum med möjlighet till ett tredje, helkaklat badrum, gäst-wc, välutrustat kök samt grovkök med groventré. Eget garage och förråd i anslutning till huset. Ett mycket lugnt och tryggt område med närhet till matbutiker, skolor och kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 4